"Mobil memóriák nagy kapacitássalú"
Ez valami fél-freudi elszólás, lassú akart lenni? 
---
Abu, ez a Lexar neked valami mániád. Mondd utánam szépen: Micron. A Lexar a Micron 100% tulajdonú leányvállalata.

"Mobil memóriák nagy kapacitássalú"
Ez valami fél-freudi elszólás, lassú akart lenni? 
---
Abu, ez a Lexar neked valami mániád. Mondd utánam szépen: Micron. A Lexar a Micron 100% tulajdonú leányvállalata.

ráadásul az 250$ nem valami baráti 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Időzítése nekem nem tetszik de különben jókis ram no meg az az ár.

[ Szerkesztve ]

Azt tudom, hogy a Micron érdekeltsége, de attól függetlenül egy külön cég. A Gainward például a Palit leányvállalata, míg a Zotac és a Sapphire a PC partner tulajdonában van. Itt nem lehet normálisan eligazodni. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Hát nem, de majd csak megy lejjebb remélhetőleg.
ZTE Grand X IN és Alcatel OT-995 / Telenor One Touch S Nillkin tok ELADÓ -> http://bit.ly/eLWpUo
Dzsízösz 
$ 250 nem semmi pénz egy 4 GB-os modulocskáért.
"Every passing minute is another chance to turn it all around" – Vanilla Sky

én elhiszem hogy a Crucial nagyon jó ... na de nem 250$-ért 

Minden újdonságnak megkérik az árát.
Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén: - Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.

Nem mintha meg akarnám venni
, de megnéztem a honlapjukat, meg milyen laptopok támogatnak 1333Mhz-s RAM-okat és most látom, hogy az én acer 5810-esem is támogatja, pedig ezt sehol nem írták. 
Think twice then post, not post then think twice! I love everything which is about Android, Motorola and Blizzard! (but don't say anything bad...)

Basszus jó termékeik vannak
(SSD meghajtók, flash kártyák) csak egy magyar üzletben se láttam, hogy kapható lenne bármi féle crucial termék.
Think twice then post, not post then think twice! I love everything which is about Android, Motorola and Blizzard! (but don't say anything bad...)
Ezt nem mondanám újdonságnak. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
meg de ennyire?
miközben mindenhol azt harsogják h a ddr3 olcsóbb mint a ddr2
valahogy nem evszem észre az olcsóságot 
A cím célratörő, bár nem hiszem hogy 8Giga memória ne lenne elég egy laptopba, max munka terén jön jól még több.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
A mobil piacos része még lehet érdekes 
Ph 55. legmegbízhatóbb tagja.
de jo lenne, ha 1szer a telomban is lenne 2/4 GB ram...
www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!

nekem 2 gb memória van a telómban , 5megapixeles képek tömkelege , divx -es vidók és mp3 zenék nagy mennyiségben , és így sincs közel se tele ... nem tudom mit lehet tartani egy telón hogy 4-8-16gb is kelljen 
A képen szereplő 4GB Sodimmből elfogadnék kettőt szívesen egy teszt erejéig 
Privátban gyorsabban elérsz:) 30-2257059 Rendszergazda, informatikus, adatbázis-fejlesztő állást keresek 8 év IT gyakorlattal Eger környékén, Cisco és Oracle Junior minősítésekkel, programtervező informatikus tanulmányokkal!

az én laptopomba 2x2gb 1066-os DDR3 van és elég jól mennek bár az időzítését nem tudom talán ezek a gyorsabb modulok jobban teljesítenek ! de 2x4gb-ra meg nem vagyok mert feleslegesnek tartom, talán az alacsonyabb órajelen elérhető kisebb időzítés miatt lenne jó választás ... de nekem túl drága 
Hát nézd meg akár egy 4GB Sodimm DDR2 árát a neten
43.000-ért találtam a legolcsóbban, ami nem 2x2, hanem 4x1.
Akkor követtem el hibát, mikor anno kisker áron 6.000 Ft volt tavaly nyáron-ősszel egy DDR2 2GB 800MHz Kingmax Sodimm, és nem vásároltam be alaposan belőle
De még a saját gépeinben sem bővítettem ramot
Tegnapelőtt rendelgettem nagykerből, és megdöbbentem, hogy megint ugrott egy hatalmasat a DDR2 sodimm ára. Bruttó kisker eladási áron a fent említett 2GB Kingmax 15.500-ra jött ki. 
És azt hiszem, lesz ez még drágább is 
Privátban gyorsabban elérsz:) 30-2257059 Rendszergazda, informatikus, adatbázis-fejlesztő állást keresek 8 év IT gyakorlattal Eger környékén, Cisco és Oracle Junior minősítésekkel, programtervező informatikus tanulmányokkal!
Én is csak kipróbálnám, de felesleges lenne áldozni rá. Nyilván 64biten érdemes, de nem hiszem hogy bármi javulna a saját programjaimnál, mert nem vagyok gamer alkat
Nekem is csak 2 x 1 megy a gépemben, bőven elég Win7 alá.
Véleményem szerint már ott tartunk, hogy notebooknál egy program betöltése közben nem a CPU és a RAM a szűk keresztmetszet, hanem az 5400rpm-es HDD.
Dehát egyszer próbáltam ki 7200rpm-es HDD-vel a laptopom, ki is vágtam belőle, mert a zajszintje miatt nem tudtam megmaradni csendes estéken a gépem mellett 
Eljön még annak is az ideje, ahogy írtad "1szer", de szerintem perpillanat nem sok értelme lenne.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
SSD
primus inter pares

jaja egy próbát megérne, a mennyiségét nem igazán tudnám kihasználni de talán gyorsulna valamicskét a rendszer ...
$250 egy leszar? 
Bár jó pont, hogy crucial. 
Eladó Cooler Master V8...!

"kis" aranyos...majdnem arany árban 
.::www.megadanceradio.hu::.
Jah, ha olyan árban lesz, mint amilyennek már kellene lennie...