Valaki fel tudna világosítani, hogy egy ilyennel hogy tudok torrentezni? Tehát ha kiválasztom hogy mit szeretnék letölteni, akkor nem a gép kezdi leszedni, hanem ez az izé? Teljes a képzavar............
Eladó Avermedia Quadro HD A717

Valaki fel tudna világosítani, hogy egy ilyennel hogy tudok torrentezni? Tehát ha kiválasztom hogy mit szeretnék letölteni, akkor nem a gép kezdi leszedni, hanem ez az izé? Teljes a képzavar............
Eladó Avermedia Quadro HD A717
pontosan, kb webes feluletrol ralepve hozza adod a torret fajlt a kliens letoltesi listaba, az meg elkezdi letolteni. ha kesz a letotles, halozaton at el tudod erni
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Kivancsi vagyok a QNAP itthoni arara. Ha 50k kuruli lesz, akkor jo vetel, de van egy gyanum, hogy ennel tobbet fognak elkerni erte.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

56 125 Ft lesz a brutto ara. A Synology DS-109-nel valamivel olcsobb. A Synology-hoz kepest gyengebb CPU, de tobb RAM van benne. Szoftveresen pedig talan a Synology kicsit jobb.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
majd ha lemegy az ára....
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
arra várhatunk 1 picit...

Remélem igaz is, mert nem ártana egy kis árverseny. A jelenlegi NAS-ok röhejesen túl vannak árazva.

Hat, nem tudom. Azert mondjuk pl. amilyen termek tamogatast nyujt a Synology...
De senki sem banna, ha olcsobbak lennenek.

Milyen ezeken a NAS-okon a torrent? Úgy hallottam csak 1 szálon töltenek, vagy vmi hasonló butított dolog. Mi ebből az igazság?
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Alig 1-2 hónapja vásároltam 1 nas szervert pontosanbban 1 "Gignas"szervert.És sajnos nem birok vele.Nagyon lassú a feltöltési sebbesége és az ftp is max 4kb/sec ig megy!
szóval tényleg nagyon lassú.Teljesen el vagyok keseredve mivel az ebay-on vásárolt termék majdem 30.000 ft be volt ráadásul semmi garjegyet nem külldött az illető pedig nem magán személytől rendeltem.Na midegy!A lényeg h. ugye linux alapu szoftwerek vannak rajta valamilyen ".bz2" kiterjesztésüek és azt nagyon nem tudom cserélgetni.Ami nagy gond mivel upc-s netem van sajna ami korlátozza a p2p-t vagyis a torrent forgalmat.
Viszont az utorrentnek van 1 uj kliense amivel megszünik ez a korlát.Bocs tudom nem a témához vág de sajnos nem tudok máshonnan segítséget kérni.

NAS-sa valogatja
. De mondjuk mar a MyBook Worldre hackelt Transmission is normalisan tolt. Egyre kell ugyelni, hogy azert ne legyen egyszerre sok torrent. (A Synology-nal is alapban 10-re korlatozza, bar valoszinuleg elbir kicsit tobbet is.)

utorrentnek van linux verzioja 

Hello!
Nem tudok róla hogy lenne!
Transmission/TorrentFlux van rajta de a feltöltés max 15kb/sec
az uj utorrenntel "2.0" pedig 160kb/sec

Akkor, hogyan gondolod feltenni? 
(Nezem, de a transmission deamond configjaban nem latom, hogy hol lehetne beallitani, hogy csak a titkositott forgalomhoz csatlakozzon, bar lehet, hogy ez se oldana meg a problemat.)
nem lenne rossz, ha azok picik gigabitesek lennének 

Az úgy elég gáz.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Hogy eleg gaz? (Mondjuk utananeztem, Synology mar 20-at enged.)
Ha hardcore letoltogep kell, akkor marad az Atom. HDD nelkul mar 30-35k-bol kihozhato...

Hát ez a bekorlátozás. Én is vmi mobil cuccokból összerakott gépen gondolkozom, csak még nemtom milyet. Cél a 0W fogyasztás
, de azért ne terhelje le 100%-ra a gépet, jusson prociidő távolról managelni. Arra mi a legjobb megoldás hogy mondjuk internetkávézóból is tudd vezérelni az otthon csücsülő gépet? Vmi remote desktop félére gondolok, de mindenféle kliens telepítés nélkül is kéne működnie.
[ Szerkesztve ]

Egy gepre FreeNAS-t feltesz, azon van Transmission, amit siman bongeszobol lehet vezerelni...

hy!
nem a nas szerverre tettem fel az utrorrent szoftvert hanem simán a pc-re! 
de ehgyébként lehet a titkositás lenne a megoldás sőt biztos csak a trans.. torrentben nics ilyen menüpont!

Alex91!
Van ilyen szervered?

Milyen szerverem?

Nas szerver

Egy MyBook World van otthon, es egy FreeNAS-os PC-t is telepitettem mar.
Érdemes megnézni az Intel D945GSEJT lapot. Jócskán keveset fogyaszt a helyi Atom topikbeliek elmondása szerint. 
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

Ignore unencrypted peers
Ezt kapcsold be a Preferencesben! Hatha...

sajna nem oldotta meg.Már próbltam!

Ez kb. egy komolyabb merevlemezház a kis NAS.
Sms-t vagyon hogyan tud küldeni? Gyártón keresztül valahogyan az internet segítségével?