Szép! Normál táppal, mindennel. Vajon a képen látható módon telezsúfolva milyen hőfokokat produkálna ilyen kánikulában?
<< Milyen kifli?! >>

Szép! Normál táppal, mindennel. Vajon a képen látható módon telezsúfolva milyen hőfokokat produkálna ilyen kánikulában?
<< Milyen kifli?! >>

Eleje nekem picit csúnyácska...

Viszont üdítő, hogy a CM is elkezdi ezt a vonalat, hajrá hajrá, jöhet még!
Power of HardverKER...

Elég rusnya.
Ráadásul dobhatnák már az optikai meghajtókat ezekböl a francba, oldanák meg a hellyel inkább azt hogy rendes méretű CPU hűtőt is bele lehessen tenni.

A ház közepén az a vinyót "hűtő" venti érdekes, de valószínű nem túl hatékony a prociról rávezetni a meleget a vinyókra...

És ha Urambocsá' a ház elejéből szívja a levegőt? 
[ Szerkesztve ]
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
Only the good die young... *** Én már túléltem egy világvégét... *** Újszerű ADIDAS cipő eladó http://href.hu/x/feif

Az optikai meghajtót opcionális belerakni. Amúgy meg ha még magasabb házat akarsz akkor miért ne lehetne az elején hely neki?
szerintem fasza kis ház lett,ha ilyen kis ház kéne,venném is
gyorsan gépelsz? írj rám...

http://hardverapro.hu/apro/hauppauge_wintv_38104_tv-tuner_olcson_elado/friss.html

Opcionális beletenni de nem igazán kihasználható, a lényeg hogy masszívan fölösleges alkatrész a mai gépekbe, és átrendezéssel azt a területet többre is lehetne hasznosítani, PÉLDÁUL a procihűtőt nem kéne odanyomorítani ahol van.
ATX táp helyett raksz bele egy PicoPSU-t és akkora CPU-hűtőt teszel a lapra amilyet nem szégyellsz.
Only the good die young... *** Én már túléltem egy világvégét... *** Újszerű ADIDAS cipő eladó http://href.hu/x/feif

Örvendetes az újabb gyártó mini-itx vonalon, ráadásul egy kevéssé kompromisszum-mentes bővíthetőségű házzal, bár az előlapi 5,25 helyett szerintem elég lett volna egy noti odd hely, másrészt eléggé nagy lett így a ház. Márpedig akkor már inkább micro-atx; az alaplappal kevesebb a nyűg.
tökmindegy hogy 5"25ös vagy slim a felső bővítőhely, a táp magassága miatt mindenképp ekkora lett volna a ház
és akkor már miért ne mehetne sima ODD? akár ventiszabályzónak is, nem kell feltétlenül dvd-íróra gondolni
jah és mellesleg nekem nagyon bejön, következő konfigom tuti mITX lesz, csak én egyedi házat szeretnék
[ Szerkesztve ]
Cooler Master Elite 120 mod - bit.ly/VqdJ0w || Eladok/Keresek - http://bit.ly/18BchiC
Van akinek sok a microATX (mint nekem is), viszont nagy helyigényük van, kompakt vízhűtés, ATX moduláris táp, HD 7970 stb stb... Lehet nagy mITXnek ez a ház, de ebbe minden elfér, szép lyukacsos, szellőzéssel se lesznek gondok, ebbe már építhető erőgép, alaplapon kívül minden "asztali" méretű. ODD helyre meg mindenki azt rak, amit akar, nincs belevésve hogy DVD-t rakjál bele, vagy szétesik a ház.
Nekem első ötletem egy mobilrack volt, de jobb ötlet, hogy átalakítóval belerakom a nagy vinyót és szerzek lyukacsos előlapot, mint pl a CM 690-nél, ami egyrészt szellőzést ad a vinyónak, másképp nem mutat rosszul.
Sokáig filóztam a házzal kapcsolatban, mert erőgépet akarok majd építeni kis méretben, és eddig ez a ház áll nálam a legközelebb a tökéleteshez...
You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON!

Az igényeidhez mérten tényleg hiánypótló ez a ház, csak ilyen méret mellett nem tudom, mi indokolja mini-itx ház választását a m-atx-szel szemben. Hisz vehetek egy szinte majd ugyanekkora m-atx-es házat. Nagyobb a választék mind lap, mind ház terén.
[ Szerkesztve ]
mATX: 240*240 > mITX: 170*170 (nem mindegy azért...)
az mATX jóval szélesebb, és nekem az egy PCI Express slot bőven elég. Ha nagyon hangkártya kell, akkor Creative X-Fi Go vagy Steelseries Siberia USB hangkártya (ha az még kapható).
A kevesebb memória slot sem akadály, mert van 8gigás memória pl a Geil Ares, szóval 16 GB-ot simán bele lehet rakni két slotba is (több meg felesleges). Az mITX meg kezd egyre "divatosabb" platform lenni alaplapok, házak tápok, hűtés terén, Z68 ból is van választék, Z77-ből is, nincs Fatal1ty meg RoG alaplap (még) na bumm. 
Meg maga az a kihívás, hogy a legkisebb alaplapra, ami majdnem a tenyeremen elfér (nincs nagy kezem) lehet építeni egy komoly konfigot. i7 3770k HD7970 stb...
Kisebb helyet foglal el, számomra szebb is, a Shuttle gépek is tetszenének de a hűtés meg a táp, meg a zajok szempontjából sokan szidják őket. Sokkal jobb egy univerzális ház, amiben az alaplapon kívül minden "asztali" méretű. De persze mindenkinek más az izlése. Valaki HTPC-ben gondolkodik annak ez nagy, van aki CF-ben vagy SLI-ben, annak meg kicsi...
Én alapban kis "kockát" akarok mindenképp, de durva teljesítmény mellett 
[ Szerkesztve ]
You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON!

Nagyon tetszik régota akarok összerekni valami kis "vacakságot",jo alap lenne ez a ház
Aki másnak vermet ás az sirásó!

nekem kimondottan tetszik.az eleje olyan mint egy páncél széf.és jó áron is érkezik.baracó CM 
Üdv.

Na ugye, hogy lehet ekkora házat értelmes áron is gyártani!
Sianis megtömött egy pónit!

Számomra szép ház ráadásul az árával sem szálltak el, ha htpc-t építenék tuti befutó lenne 
☆ Nike Running Club - London ☆ | Your city is your playground |
pedig húzónévről van szó,etalon(lehetne) ez az ár 
gyorsan gépelsz? írj rám...
Érdekelne, hogy milyen konfigot szeretnél PicoPSU-ról hajtani, amit érdemes egy a hátsó táptartókeret túlnyúlása nélkül is 19l-es házba építeni?
Amennyire én látom, a ház legfőbb erénye az ára. Illetve, hogy ebben az árfekvésben nem sok másik fogad dupla slotos VGA-t.
Tekintettel a lefojtott előlapra, kíváncsi leszek a szellőzésre. A ház első nyilvános szereplése óta nyilván nem véletlenül került bele egy 80mm-es (alaplap mellé) és egy második 120mm-es (alaplap és HDD keret közé) ventilátor.
Alu hűtőborda profil eladó - http://tinyurl.com/hutobordaprofil

Egész tűrhető 
Bár én azonnal fabrikálnám 
"Érdekelne, hogy milyen konfigot szeretnél..."
Nem rólam van szó. Én nem raknék brutál konfigot ekkora méretbe (meg én mondjuk másmilyenbe sem)... 150W-ig lehet Picot választani, ami ebbe nem fér bele az nálam biztos nem zabálná az áramot. 
Amúgy a gyártó ezt a vonalat nem most kezdte (mert ha jól tudom, ebbe is megy nagyobb lap) :
Cooler Master Elite 100
Ez volt az első
PRIVÁTBAN ÁRAZÁS NINCS! || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || "A nagy erő nagy felelősséggel jár." - Ben Parker (Pókember) || Az összes beárazós topik egy helyen: http://goo.gl/PO9Ft

Praktikus meg olcsó, de besz*rás, milyen ronda szemből nézve... 
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

Csak az Elite 100-ba pl semmilyen bővítőkártyát nem tudsz rakni.
Sianis megtömött egy pónit!
Mo igen, de az nem volt szempont 
PRIVÁTBAN ÁRAZÁS NINCS! || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || "A nagy erő nagy felelősséggel jár." - Ben Parker (Pókember) || Az összes beárazós topik egy helyen: http://goo.gl/PO9Ft

Nagyon tetszik, hajrá CM
És nincs fény árban 
Asztalosként alap német nyelv ismerettel ,keresek társat vagy brigádot Ausztria,vagy Németországi munkához.

Ez a CoolerMaster ház engem a Silverstone SG 05-re emlékeztet koncepciójában, bár ez utóbbi alacsonyabb,jóval rövidebb és úgy tűnik jobban is szellőzhet.
A CM ház ára 50$ táp nélkül, a Silverstone 90$ táppal, döntse el mindenki kinek mi az olcsó, vagy drága.
Ami nem kínai, az hamisítvány !
SG05-ben 350-es SFX táp van (a drágább verzióban 450es), rövidebb, jóval rövidebb (azaz gyengébb) VGA fér bele, de egyébként az sem egy rossz koncepció. De én a Silverstone-t kisebb névnek érzem, mint a CM-et és több vele a kompromisszum...
CM az egyik legnagyobb mITX ház, ezáltal a legtöbbet lehet belepakolni.
SG05 jobban szellőzik, ez az egy tény, a CM előlapján csak a szálcsiszolt kinézetű előlap oldalánál vannak lyukak (ebben meg inkább az SG06-ra hasonlít, ott is oldalt vannak a szellőzők)
Aki brutál gépet akar ekkora méretben, annak kevés választása van..
SG07/08, Lian Li pár háza, Fractal is csinált egyet, Bitfenix-é is úton van.
Kezdenek a cégek rájönni, hogy páran high cuccokat akarnak belegyömöszölni a házba (dobozba) 
[ Szerkesztve ]

Nekem is tetszik! Szerintem a funkcionalitás és az ár is rendben van, sőt kinézetre is bejön. Úgy is szeretném kicsit még "nyomorítani" a mostani konfigom könnyen lehet, hogy ő lesz a Define Mini utódja. 
Nem is olyan vészes az ára.
Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni...

Kár, hogy nem fejlesztettek a SS dizájnon, érzésem szerint azok még mindig átgondoltabbak (SG-07, SG-08), kivéve talán a merevlemez helyeket, az itt egész jól sikerült, cserébe viszont sajna a táp pont a processzor fölé került, ami nem túl szerencsés. Talán az ár még a CM mellet szólhat, a SUGO házak kissé túlárazottak.
[ Szerkesztve ]
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Szerintem egy kompakt vízhűtéssel (pl Corsair H60) A táp pont jó kiegészítő hűtés az alaplapnak lefelé fordított ventivel... Más kérdés, hjogy nem egyszerű a H60-nak vagy másnak helyet találni én némi moddinggal képzelem el, de ahhoz majd látni kell élőben a házat mi hogyan van rögzítve stb...
SG széria szerintem csúnyán túl van árazva és a 7-8-ba nem mehet moduláris táp pl az elrendezés miatt...
CM nekem nagyon bejön, külsőre is, kialakításra is, jó alap a terveimhez, eddig úgy tűnik 
SG szériának lesz még pár tagja az idők során szerintem, főleg az erősödő konkurencia láttán...
[ Szerkesztve ]
50Dollár mai árfolyamon 11800Ft az tényleg nem rossz ,mire itt megvehető lesz az lesz itt 13-14ezer Ft.
Az még a lélektani határ árban nálam . Bár az eleje érdekes.(beépítve amúgy tök mindegy hogy néz ki.)
2-3 hete vettem egy felépítésben teljesen hasonlót 250W-os táppal.
Elrendezése és mérete ugyan ez ára 10200Ft-volt.![]()
![]()
Minden rendben,de azért beépítettem a az asztalba,így nem látszik belőle semmi ,de viszont csendesebb is. 
[ Szerkesztve ]
Ami nem Kínai,az hamisítvány
Ezekből gyakran lesz médiacenter, oda kell a Bluray miatt az 5.25".
Enter any 11-digit prime number to continue...
Ez speciel szerintem túl nagy és durva médiacenternek olyan "ágyuval verébre" megoldásnak érezném...
Szerintem pont arra lett kitalálva, hogy high-end cpu, vga, táp, stb. menjen bele (vagyis nekem) 

Milyen típus ez?
pont újítanék és nagyon bejön 

Asszem ez jogos, értem.
Bár azt nem miért nem hagyják ki legalább néhányból.
Feltűnően jó minőségű ,házikó volt,mondjuk kár hogy van rajta felirat,de ez nem annyira zavaró.(a burkolata nagyon szépen van fényezve nagyon "elit"-nek néz ki.
A másik diszkrét grafikus kártyát is fogad,nekem
A6-3500(X3)és Asrock MiniITX(17x17) lappal szerelt masina van benne+5.25" helyen DVD-RW+2db 3.5"500-Gigás HDD+250W-os táp ,egy nagy ventit középre betettem a jó hűtés miatt,még így ,hogy beépítettem az asztalba is jó hőmérsékleteket produkál.
HDD-k 34-40fok között (szoba hőmérséklet 23-24fok légkondi)
Proci(APU) 39-45Fok max 52-55Fok.
Ami nem a ház hibája egy kicsit hangosak a ventilátoraim,egyébként a házhoz nincs venti.
[ Szerkesztve ]

Milyen gyártmányú táp van ebben? FSP vagy valami noname?
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!
Nagyon ott van a szeren a kis házacska. Először érdekesnek tűnt a VGA elhelyezése, de igazából még hatékonyabb is lehet, mintha elfektetve lenne. Két oldalán plexivel még jobban nézne ki, de nem vagyok telhetetlen
.
http://www.weebls-stuff.com/toons/aaaaaaaaaaaaahaha/
"ATX12V SFX 250W with 20+4 pin MB connector " más infó nincs róla,de tudni hogy 16A a 12V ága,ami szerintem jó,így 100W-os procit is elvisz egy 80W-os videó kártyával(HD7770-el) vagy 65W-os procit talán még egy HD6850-el .
Nekem most ramot kell cserélnem 2x2 1600Mhz DDR3-ra Llano miatt+HD6670-1G DDR5 kártyával akarom megturbózni.
Ezt biztos kiszolgálja.
Ami érdekes,hogy nekem nem kéken hanem zölden világít a Power gomb.
Gyári specifikációk.
[link]
[link]
[ Szerkesztve ]

Köszi! 
nekem is hasonló lesz a konig, csak 3870K val...
kérdésem volna, hogy a 250 W elég ehhez a procihoz és egy 6670 es hez?
egyelőre ebben gondolkodtam... [link]
de ez nem CoolerMaster 

Szép meg jó, hogy mini, de már ott tartunk ,hogy laptop...Amenyivel ritkábbak az ezekbevaló alaplapok, talán egy laptop mellett döntenék.
Bár ez a kis gép is pofás!!
Ami elromolhat, el is romlik, ami nem, az is! ( - Murphy bácsi után szabadon ) Privit hamarabb olvasom!

Amúhy a te házadba, vagy akár ebbe [link] lehet atx tápot szerelni?
"2-3 hete vettem egy felépítésben teljesen hasonlót 250W-os táppal.
Elrendezése és mérete ugyan ez ára 10200Ft-volt."
SZxMxH: 220 x 130 x 300 (8,6l) vs 240 x 208 x 402 mm (19-20l*)
VGA: single vs dual slot
Táp: SFX vs ATX
Mint két tojás: strucc és fürj. 
*Attól függően, hogy a táptartó túlnyúlását miként számoljuk.
Alu hűtőborda profil eladó - http://tinyurl.com/hutobordaprofil

Szeretnék összerakni egy közel hasonló teljesítményű, de kis fogyasztású konfigot a jelenlegihez képest (pl.: i5-2400S + HD7770), mivel a mostani gépem az öcsémnek szeretném adni. Eddig mATX házban gondolkoztam, de ez nagyon megtetszett.
Mikorra várható a magyarországi forgalmazás?
War. War never changes.
Biztos ,hogy elég a 12V-os ága ennek sem kicsi,így egy 50W-os videó kártya+A8-3870K
nem okozhat gondot.
50+100=150W+vinyók max fogyasztásnak bele kell férnie,Próba cseresznye.