2013. június 19., szerda

(#1) LW

LW
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ez elég gyér lett :D

üdv. D.

(#2) blackrulz

blackrulz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kinect és minecraft? az igen. ha lett volna ilyen amikor játszottam vele, valszeg 3-4000 kcalt ismán elégettem volna ahogy csapkodtam a bányában a köveket. sok érdekes dologra rá lehet a kinect-et venni, de pont erre szerintem... nekem nem jött át

Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset?

(#3) sultansmith

sultansmith
(fanatikus tag)

háát én nem is tudom mit mondjak... :DDD ez szerintem inkább vicces. amúgy sem hiszem hogy a sok casual xboxost érdekelné a minecraft.

Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

(#4) kovsol

kovsol
(PH! félisten)

nem lesz olcsó, bár most már a PC -s is jó drága, pedig szívesen megvenném, de a 20€ már az ára :U ami már magasabb mint az ingerküszöböm, 7,5€ért mondjuk megvenném.

"A sok tudás nem tanít meg a helyes gondolkodásra." (Sapphire 7870XT és AC3 kupon eladó)

(#5) BloodyEddie válasza blackrulz (#2) üzenetére

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes látvány lehet hogy valaki a levegőt boxolja órákon keresztül :U

műanyag/plexi gömböt keresek! http://tinyurl.com/c864gof

(#6) kovsol

kovsol
(PH! félisten)

Előbb meglestem a marketben bent van-e, gondoltam letöltöm a Trialt, de még nem tölthető le

Ott találtam ezt a videót ez kicsit jobb lett, mint a konzolosok kifikázására alapuló akármi ami a hírben is van.

Lesz benne split screen és 4 fős coop is! és 1-8 playeres online lehetőség.

[ Szerkesztve ]

"A sok tudás nem tanít meg a helyes gondolkodásra." (Sapphire 7870XT és AC3 kupon eladó)

(#7) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

fillért nem adnék érte, nemhogy 1600 pontot :U pöppet túl van árazva...

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#8) haxiboy válasza kovsol (#6) üzenetére

haxiboy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A mass effect 3 al is ugyan ez volt a helyzet. Sajna tuti hogy nem rakják fel hajnalban (főleg hogy náluk most 7 órával le vannak maradva)

PC épités olcsón, akár hozott alkatrészből is. Minden ami EVE Online.

(#9) LW

LW
(őstag)
LOGOUT blog

Xbox, biztos hogy nem java-t futtat :DDD => ergo másik grafikai motort használtak.
Feltehetőleg XNA-t. A kérdés az, hogy ha már külön portolgatnak Notchék platformokra, akkor miért nem csinálnak egy normális klienst windows alá?

A grafikának nem kell változnia, de egy kicsit enchancedebb shaderrel, blurral, élsimítással jó dolgokat lehetne elérni. :U

üdv. D.

(#10) dilipok

dilipok
(PH! kedvence)

na hazamegyek ezt le is kapom. Erdekel. Pc-n sose jatszottam, de mindig is csiklandozta a fantaziamat :DDD

PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#11) haxiboy válasza LW (#9) üzenetére

haxiboy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

egy kockára minek élsimitás XD?

Edit : Amúgy már tölthető a játék, sajnos bugos a letöltéseknél kinntvan 1600 pontér de amikor le akarod tölteni akkor -1 azaz 4millió valamennyi. Reméljük javitják a hibát :D

[ Szerkesztve ]

PC épités olcsón, akár hozott alkatrészből is. Minden ami EVE Online.

(#12) rudymester

rudymester
(senior tag)

Teljesen ki is ment a fejemből, holnap szabadnapomon kipróbálom. Mondjuk lehet pc-re kellene megvenni, a fene se tudja. :U

Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor

(#13) kovsol válasza rudymester (#12) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

azért lenne jobb PC -re, mert akkor böngészőből tolnám a meló helyen is :DDD

(#14) V1 zolee

V1 zolee
(lelkes újonc)

Az lenne a kérdésem, hogy a "pálya" végei hogy lettek megcsinálva? :D
Vagy ez egy bolygó? :D
ÉS hogy mennyivel kisebb mint a PC- s verzió?
A válaszokat előre is köszönöm! :R

Rejtett számot SOHA nem veszek fel, előfordul hogy ékezet nélkül válaszolok vagy kommentelek, az utóbbiért elnézést! :)

(#15) LW válasza V1 zolee (#14) üzenetére

LW
(őstag)
LOGOUT blog

A pálya "végtelen". A többiről nem tudok nyilatkozni. :)

üdv. D.

(#16) V1 zolee válasza LW (#15) üzenetére

V1 zolee
(lelkes újonc)

Köszönöm. :R

Rejtett számot SOHA nem veszek fel, előfordul hogy ékezet nélkül válaszolok vagy kommentelek, az utóbbiért elnézést! :)

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.