Hát ez elég gyér lett 
üdv. D.
kinect és minecraft? az igen. ha lett volna ilyen amikor játszottam vele, valszeg 3-4000 kcalt ismán elégettem volna ahogy csapkodtam a bányában a köveket. sok érdekes dologra rá lehet a kinect-et venni, de pont erre szerintem... nekem nem jött át
Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset?

háát én nem is tudom mit mondjak...
ez szerintem inkább vicces. amúgy sem hiszem hogy a sok casual xboxost érdekelné a minecraft.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

nem lesz olcsó, bár most már a PC -s is jó drága, pedig szívesen megvenném, de a 20€ már az ára
ami már magasabb mint az ingerküszöböm, 7,5€ért mondjuk megvenném.
"A sok tudás nem tanít meg a helyes gondolkodásra." (Sapphire 7870XT és AC3 kupon eladó)
Érdekes látvány lehet hogy valaki a levegőt boxolja órákon keresztül 
műanyag/plexi gömböt keresek! http://tinyurl.com/c864gof

Előbb meglestem a marketben bent van-e, gondoltam letöltöm a Trialt, de még nem tölthető le
Ott találtam ezt a videót ez kicsit jobb lett, mint a konzolosok kifikázására alapuló akármi ami a hírben is van.
Lesz benne split screen és 4 fős coop is! és 1-8 playeres online lehetőség.
[ Szerkesztve ]
"A sok tudás nem tanít meg a helyes gondolkodásra." (Sapphire 7870XT és AC3 kupon eladó)

fillért nem adnék érte, nemhogy 1600 pontot
pöppet túl van árazva...
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一
A mass effect 3 al is ugyan ez volt a helyzet. Sajna tuti hogy nem rakják fel hajnalban (főleg hogy náluk most 7 órával le vannak maradva)
PC épités olcsón, akár hozott alkatrészből is. Minden ami EVE Online.
Xbox, biztos hogy nem java-t futtat
=> ergo másik grafikai motort használtak.
Feltehetőleg XNA-t. A kérdés az, hogy ha már külön portolgatnak Notchék platformokra, akkor miért nem csinálnak egy normális klienst windows alá?
A grafikának nem kell változnia, de egy kicsit enchancedebb shaderrel, blurral, élsimítással jó dolgokat lehetne elérni. 
üdv. D.

na hazamegyek ezt le is kapom. Erdekel. Pc-n sose jatszottam, de mindig is csiklandozta a fantaziamat 
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
egy kockára minek élsimitás XD?
Edit : Amúgy már tölthető a játék, sajnos bugos a letöltéseknél kinntvan 1600 pontér de amikor le akarod tölteni akkor -1 azaz 4millió valamennyi. Reméljük javitják a hibát 
[ Szerkesztve ]
PC épités olcsón, akár hozott alkatrészből is. Minden ami EVE Online.

Teljesen ki is ment a fejemből, holnap szabadnapomon kipróbálom. Mondjuk lehet pc-re kellene megvenni, a fene se tudja. 
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor

azért lenne jobb PC -re, mert akkor böngészőből tolnám a meló helyen is 

Az lenne a kérdésem, hogy a "pálya" végei hogy lettek megcsinálva? 
Vagy ez egy bolygó? 
ÉS hogy mennyivel kisebb mint a PC- s verzió?
A válaszokat előre is köszönöm! 
Rejtett számot SOHA nem veszek fel, előfordul hogy ékezet nélkül válaszolok vagy kommentelek, az utóbbiért elnézést! :)
A pálya "végtelen". A többiről nem tudok nyilatkozni. 
üdv. D.