Ez nagyon jó
Bár Galaxy Note nak is nagyon jó a reagálása.Ez értelmes fejlesztés.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hát hajrá, mért nem esik neki a microsoft? 
HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Egy nőnek hozd le a csillagokat is, ha azt mondja nem kell, akkor rugdosd fel őt
olvastad a hír többi részét is vagy csak a címet? esetleg a videót meglested?
[ Szerkesztve ]

kokyt
(senior tag)
Na ennek a fejlesztésnek tényleg van értelme 
De jó is lenne, ha egy tablettel ki tudnám váltani a bamboo-mat.
Komolyan egy kartondobozra van rárakva és levideózva a prototípus? (első rész)
Külföldi termékrendelések lebonyolítása tetszőleges díjjal: http://goo.gl/UCAL1 || Összes Hardveraprós hirdetésem: http://goo.gl/OkUDA || Megbízhatósági pontjaim: http://goo.gl/2KRQJ
(#6) norbee2244

norbee2244
(senior tag)
Na vééééééééégre...nem megapixel meg lcd inch háború kell meg nem is kijelző technológia meg mhz harc hanem normális érintőképernyő
never look back...
megapixel nem tudom hogy jött a képbe, azt tipikusan inkább kamera optikáknál szokták emlegetni... amúgy az is jó ha fejlődik...
de, hogy a felsorolásod lényegesebbik részére reagáljak:
"LCD inch háború" azért kell mert ezeknek a nagy és gyors mozdulatoknak nyilvánvalóan csak nagy kijelzőn van értelmük...
"kijelző technológia" azért kell, hogy minnél szebb, fényesebb, színhűbb képet tudjanak közvetíteni a felhasználónak, esetleg minnél jobb betekintési szögekkel mindezt... ennek a szükségességét szerintem kár vitatni
kihagytad a felbontást (bár lehet a megapixellel arra akartál utalni), arra azért van szükség mert hiába volna neked villámgyors és precíz érintésérzékelésed, ha a kijelző nem tudja az apró mozgásokat mutatni (felbontás hiányában)...
MHz harcra pedig azért van szükség mert például ilyen nagymennyiségű (gyorsaságú) jel feldolgozásához már azért némi erőforrás is dukál... főleg ha valami komplexebb multitouch műveletet akarunk csinálni ahol minden egyes frissítésnél számolunk valamit az érzékelt érintésipontokból... ez másodpercenként 1000x kell, hogy lefusson egy ilyen gyors érzékelőnél... plussz ugye a nagyobb felbontású képet is ki kell ám rajzolni...
------------------------------------------
ami viszont fura, hogy igazából 10ms alá szerintem felesleges lenne menni, mert az felel meg ugye a 100Hz -nek (a kijelzők képfrissítése tipikusan 60-100Hz), szóval hiába érzékelünk még ennél is 10x gyorsabban bármit is, ha annak az eredménye végül csak egy 100Hz -es kijelzőn fog megjelenni... 9 mérés gyakorlatilag kárbavész
[ Szerkesztve ]

norbee2244
(senior tag)
Igen,de ha ezekhez nem fejlesztik kellő mértékben az érintő kijelzőt akkor sok értelme nincs ezzel szerintem egyet értesz. Pl rajzolni még mindig igen igen kellemetlen egy ilyen kijelzőn .Minden esetre nagyon szimpatikus a kezdeményezés.
never look back...
Ne becsüld le a kartondoboz hasznosságát.
Legutóbb nálam is igen jó alkatrészsablon szolgálatot tett ideiglenesen egy 2 perc alatt bicskával előállított darabka. 
Mindig akad egy a kéznél ami alkalmazható valamire.
Steam: san7i_hl // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600
persze ebben egyetértek... csak azt akartam mondani röviden, hogy ne egyiket vagy a másikat fejlesszék hanem mindkettőt... ne egyik helyett a másikat hanem mellette... de igazából ez történik... kijelzőtechnológiákból és DPI-ből elég jól állunk... most hogy újból megjelennek a tollak a táblagépeknél, valószínűleg a fejlesztések a válaszidő csökkentésére fognak rámenni nagymértékben...
van amúgy a microsoftnak egy másik zseniális figyelemreméltó projektje is ilyesmi téren: The Vedge... ez is még a közeljövőben forradalmasítani fogja a multitouch és kinect jellegű vezérlést...

freemanone
(őstag)
Nem feététlenül veszne kárba 9 mérés. A számoló lehetne olyan inteligens, hogy ezeket figyelembe véve pontosabb képet jelenítsen meg. Egyfajta korrekciós algoritmusként, ami figyelembe veszi a képernyő késését és az érintett pontokat. A rajzolás minősége a mérési pontok gyakoriságának növelésével javítható egyedül. Ezt a video is jól demonstrálja. De akár mire kijön, lehet hogy lesznek gyorsabb frissítésű megjelenítők.
An eye for an eye makes this world so blind... - Sony Xperia P Silver // LT22i@root Stock JB 4.1.2 - 6.2.A.0.400 - Nemesis kernel 4.1 - AC!D Audio Mod

norbee2244
(senior tag)
Úgylegyen!
A megapixelt pedig arra írtam,hogy ne a megapixel legyen 12 hanem inkább legyen csak 5,de az normális értelmes képminőségben (rossz tapasztalataim vannak sajnos)
never look back...

JR.CSé
(senior tag)
Ha ez érdemben is megvalósul akkor az nagyon jót tenne a piacnak is.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
Végre!
Engem nagyon idegesített a késése, fps-t játszani jó mókának tűnt, de szörnyű volt amikor kipróbáltam.
oO7: Bonk! 
Nyílik-a nyílik a csillagkapu, Teal'c-Teal'c-Teal'c. Hajlik-a hajlik a féregjárat féregjárat, Teal'c Teal'c Teal'c. A babámba bemászott a Goa'uld, azóta már leigázta a falut, bár lehoztam nekik a csillagkaput, de Teal'c Teal'c Teal'c.

Einstvan
(fanatikus tag)
Én aszittem hogy a késés a lassú belsö hardver miatt van... nem pedig a kijelzö miatt.
A kapacitív kijelző hátránya a kézzel irás-rajzolás. Sokan rögtön a gyerekrajzokra gondolnak... hogy ugyan már minek a rajzolás.
Pedig nagy haszna lenne ha egy tabletet ugy tudnánk használni mint egy jegyzetfüzetet... Kézzel irnánk a feljegyzéseket és laponkét elmenteni. Vagy pl. gyors utvonalat rajzolni a partnernek a könnyebb megértés érdekében..
Inkább a kapacitiv "hegyes" végü cerkát kéne feltalálni... mert ez az ujjal rajzolás nagyon száni.
[ Szerkesztve ]
Van kapacitív stylus!
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

Einstvan
(fanatikus tag)
Van... két fajtát is használtam de egyiket sem lehetett normálisan. De ha tudsz olyat, mint egy ceruza vagy egy toll "hegyes" végű, szolj!
A táblához hozzáadott meg gondolom hardverspecifikus. Nekem meg má megvan a tablet.
[ Szerkesztve ]
Az irományodból az jött le, hogy nem tudsz a létezéséről...
Nos, mivel nem használok tabot, sem nagy érintőkijelzőt, ezért nem tudom, hogy milyen használni ezeket a stylusokat... A telefonomon meg elég ujjal szórakozni 

Einstvan
(fanatikus tag)
(#20) kiskaktusz válasza kiskaktusz (#18) üzenetére
(#19) Einstvan:
Az első relatív hegyes, amilyen neked is kéne, de ha a pontossággal voltak gondok, akkor nem játszik.
[ Szerkesztve ]

Einstvan
(fanatikus tag)
Ilyen a vége: [link]
Az 5 mm.-nek pontosan feküdnie kellett a kijelzön hogy észrevegye szal normál, gyors irásra képtelenség. És ez apple termék..! Gondolhatod akkor a többi milyen...
[ Szerkesztve ]
Ez izgalmasnak tűnik.
Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni...

kriszti21
(újonc)
nekem is nagy probléma a stylus, de nem rég erre bukkantam:[link] egész ígéretesnek tűnik
[ Szerkesztve ]

lmisi
(senior tag)
Ez egész értelmes dolog az MS-től, pedig nem vagyok egy MS fun 

Angel1981
(PH! kedvence)
Szemléletes kis videó! 
World of Tanks

lcee79
(őstag)
Miért nem jelenhetnek meg mostanában ilyen gyors 1 ms-os érintőkijelzők?
Most milyenek vannak forgalomban? Erre még sosem láttam adatot...
A világon 10 féle ember van: aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem.
Akarod mondani fan.
Bocs, de nagyon irritál mikor elrontják ezt a szót, pedig csak 3 betű.
Steam: san7i_hl // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600
+1 
Külföldi termékrendelések lebonyolítása tetszőleges díjjal: http://goo.gl/UCAL1 || Összes Hardveraprós hirdetésem: http://goo.gl/OkUDA || Megbízhatósági pontjaim: http://goo.gl/2KRQJ

.:LoMAX:.
(fanatikus tag)
Jó ez a fejlesztés, és hasznos is 
5.5GB online tárhelyet ingyen (SugarSync): http://goo.gl/Ztdaf || Motorola Defy || TP-Link WR1043ND