2012. május 23., szerda

(#1) Armagedown

Armagedown
(fanatikus tag)

Én szurkolok nekik !

Nokia 3220 -> Nokia 6280 -> Nokia 6300 -> Nokia N73 -> Samsung Galaxy Gio

(#2) moli.hu

moli.hu
(senior tag)

miert sved? miert nem iraki? vagy pakisztani? vagy a legtrivialisabb: orosz?

(#3) csibe1

csibe1
(fanatikus tag)

Ez most csak nekem kínai?
"Miután a svéd legfelsőbb bíróság elutasította a The Pirate Bay korábban elmarasztalt üzemeltetőinek fellebbezését, az oldal működtetői úgy döntöttek, hogy a torrentoldalt átköltöztetik a .org doménről a Svédországnak kiosztott .se doménre"

Olyan országba viszem az oldalam ahol elutasítják a fellebbezésem,és akár börtönbe is zárhatnak?Nooormális? :F

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#4) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Ez egy örökké tartó harc lesz.... :)

(#5) Apika

Apika
(PH! addikt)

Ez egy hosszú szappanopera lesz...

(#6) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

ahelyett, h a magasságos kiadók versenyképes alternatívát nyújtanának, üldöztetnek mindenkit. pfúj!

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#7) Youri válasza csibe1 (#3) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

Mert az egy újabb hosszú jogi procedúra, hogy a svéd domain-t is tilthassák... gondolom én

[ Szerkesztve ]

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#8) Basilisk válasza moli.hu (#2) üzenetére

Basilisk
(lelkes újonc)

mert egy iraki vagy pakisztáni címet le tudnak tiltani úgy hogy annyit mondanak "terrorista"

Svédekre már nehezen tudják ezt a kamu dolgot ráfogni... Oroszok meg gondolom kiadnák őket ha úgy alakulna

(#9) Youri válasza Basilisk (#8) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

Oroszok meg gondolom kiadnák őket ha úgy alakulna

Ezen meglepődnék... De tuti nem életbiztosítás egy orosz domain :)

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#10) rt06 válasza csibe1 (#3) üzenetére

rt06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem, kinai, csak par dolog kimaradt a hirbol

1: nem azert viszik a domain-t, hogy elkeruljek az fbi fellepeset, hanem azert, hogy annak hatasait mersekeljek, vagyis a domain ne tunjon el egyik percrol a masikra, s legyen atiranyitva egy ilyen fbi-os figyelmezteto oldalra

2: bar az elmarasztalo itelet megmaradt, megeshet (ezt meg nem tudni), hogy egyikuknek sem kell tenylegesen bortonben idot toltenie, ugyanis a torrentfreak azt is megirta, hogy az 5 evnel regebbi ugyek eseteben bevett gyakorlat egy evet lecsapni az iteletbol, s a szoban forgo iteletek mind egy ev alatti letoltendo buntetesrol szolnak

[ Módosította: yetike ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#14) pschio válasza rt06 (#13) üzenetére

pschio
(őstag)

?

Arról beszélek, hogy mióta kell félni Svédországban az amerikai törvényektől? Mert az megértem, hogy pl Texax-ban az amerikai törvények az irányadóak, de Svédországban mióta?

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#15) rt06 válasza pschio (#14) üzenetére

rt06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bar nem vagyok jartas a nemzetkozi jogban, de egyreszt a .org domain-ek uzemelteteset egy amerikai szervezet vegzi, igy gondolom konnyebben kapcsoljak azt le, mint egy .se domain-t, masreszt a legjobb tudomasom szerint a sved torvenyek sem szeretik a szeroi jogok megserteset, harmadreszt pedig (mint azt a megaupload peldaja remekul szemlelteti), letezik nemzetkozi osszefogassal levezenyelt akcio

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#16) Youri válasza pschio (#14) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

- A bíróság, aki döntött svéd.
- Egy állam a saját határain belül elhelyezett szerverek fölött élhet a saját törvényeivel, a saját hatáskörébe tartozó TLD-k esetében annak tiltásával

Így ennek semmi értelme, amit leírtatok, mondhatni hangulatkeltő

[ Szerkesztve ]

(#17) MacCaine

MacCaine
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha a Pirate Bay megszűnik, lesz másik helyette. Hosszú lesz ez a harc...

Dél-pesti lakás eladó, érdeklődni privátban. Pee for Houston, pee for Austin, pee for the state my heart got lost in... And shake twice for Texas. :-DDD

(#18) banhammer válasza anulu (#6) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Üldözni olcsóbb, mint csökkenteni az árakat.

Az amerikai hatóságok mint a nevükből is kiolvasható ÁLLAMI cégek (vagy mi a tosz).
Állami céggel amit az adófizetők tartanak el sokkal olcsóbb üldözni akárkit, mint a saját zsebükből azzal kihúzni a pénzt, hogy csökkentik az árakat.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#19) Loveless

Loveless
(senior tag)

nálam már az .se jön be :)

amúgy a közlemény oldalál érdemes olvasgatni a kommenteket: [link]

>>> Viva la Anarchia! <<<

(#20) anulu válasza banhammer (#18) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

aha. olyan állami cégek, amit a jogvédő maffia pénzel. értem én, hogy villanymotor...

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#22) Lenry válasza 15115 (#21) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

és egész pontosan mit is érnének el vele?

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#23) rt06 válasza Lenry (#22) üzenetére

rt06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kb annyit, mint amit anno azzal a - gagyi dchub es gagyitracker korokben - rendkivul nepszeru kiirassal, hogy ha a latogato a riaa/mpaa, vagy hasonlo alkalmazottja, akkor valami hosszu szamu us torveny alapjan megtiltjak neki, hogy belepjen az oldalra

(#24) Loveless válasza 15115 (#21) üzenetére

Loveless
(senior tag)

ezzel az a gond, hogy szerintem elég sok az amerikai feltöltésű torrent a piratebay-n is, sorozatok, filmek, játékok...
azért ezek nélkül jóval szegényebb lenne a pb :)

>>> Viva la Anarchia! <<<

(#48) yetike

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Off takarítva, maradjatok a hír témájánál!

(#50) domperke

domperke
(őstag)

Én drukkolok nekik...

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

Hirdetés

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.