2013. május 26., vasárnap

(#1) Tikakukac

Tikakukac
(PH! kedvence)

Nagyon helyes. Mondjuk eddig is használtam bőven, annyira nem volt kényelmetlen :U

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#2) Duliee válasza Tikakukac (#1) üzenetére

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyetértek, a régi is okos volt, és használható, ez az új is jó, kicsit még szokni kell

Vadiúj Huawei Ascend Y300 eladó! - Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot

(#3) Oliverda válasza Duliee (#2) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Remélhetőleg a kiszolgálók kapacitása is megnőtt. :U

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#4) tomp

tomp
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem nagyon tetszik!
De mikor lesz androidos OTP Direkt? Most a java-ból átírt apk-t kell használnom, de nem mindig kényelmes.

Samsung Galaxy W 4.0.4 (CM9 RC8+hurtsky v2.9)

(#5) Duliee válasza tomp (#4) üzenetére

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Reméljük minél előbb, én is igényt tartanék ilyesmire

Vadiúj Huawei Ascend Y300 eladó! - Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot

(#6) Findzs

Findzs
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és nem fog ez nekünk több pénzbe kerülni ? mint a viber utalás ?

[ Szerkesztve ]

(#7) zoli62 válasza Oliverda (#3) üzenetére

zoli62
(őstag)

Hétfőn még nagy volt a szerverterhelés, és lassú a hozzáférés. Véleményem: színes, szagos ez az új felület, a régi fapadosabb volt. Továbbra is azt látom, amit egyébként más oldalfejlesztéseknél is, hogy ilyenkor sok "halott" link keletkezik. Ha ez az új oldal az átlagfelhasználóknak készül, akkor pont ők nem fognak megtalálni több olyan leírást, ami a régi oldalon szerepelt, ezután pedig csak a Google cache-ben lehet elérni. Hibabelentéshez meg nincs külön email címük, csak a központti. Mai termés: "eltűnt" a tranzakciónkénti azonosítás, illetve nem működik.

(#8) whYz

whYz
(senior tag)
LOGOUT blog

Vicces hogy nézegetem, és ilyeneket találni a css-ben:

Tzsolti: A masik box-promo-ban is ilyen legyen*/
/* Itt Ildinél nagyon erősek a fontok */

Ezek a css styleokban kommunikálnak? :DD

(#9) Duliee válasza whYz (#8) üzenetére

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hol találtad ezt?

(#10) whYz válasza Duliee (#9) üzenetére

whYz
(senior tag)
LOGOUT blog

Olvasd el a hsz-t benne van.

(#11) zoli62

zoli62
(őstag)

(#12) Duliee válasza whYz (#10) üzenetére

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó pár css-t használ az oldal... olvasni azért én is tudok

(#13) tdd587

tdd587
(őstag)

Akartam manit lekötni, hát nem egyszerű az új felületen. Beírom az összeget, erre átalakítja úgy, hogy az ezresekhez berak egy pontot. Ez eddig jó is lenne, csak utána nem fogadja el validáláskor, mert hogy rossz a formátum.

Úgy tudtam kikerülni, hogy visszatörlöm a pontot és rögtön elküldöm a formot mezőelhagyás nélkül. Vicces, mert ez alapfunkció, de bugos, chrome alatt legalábbis.

[ Szerkesztve ]

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#14) whYz válasza Duliee (#12) üzenetére

whYz
(senior tag)
LOGOUT blog

(#15) Duliee válasza whYz (#14) üzenetére

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:R

(#16) ADAMEX

ADAMEX
(lelkes újonc)

Én már csak azt várom, hogy 2012-ben mikor egy képet 3 sec alatt küldök a világ bármely pontjára, meg tudjam azt csinálni, hogy pár órán belül pénzt utalok AKÁR HÉTVÉGÉN IS! :(
(Viber és WU-t most hagyjuk).
Nem az, hogy napokat kell várni arra, hogy az egyik számhalmazból levonjanak egy összeget és a másikhoz hozzáadjanak. Eszméletlen, hogy még itt tartunk, mint a kőkorban, mikor Frédi kőtáblába véste a dolgokat. :W

(#17) tdd587 válasza ADAMEX (#16) üzenetére

tdd587
(őstag)

Na várjál, ez éppen mostanában fog lemenni 4 órára. Most meg nem keresem a cikket róla, de volt róla szó elég sok helyen. A hétvégében nem vagyok biztos.

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#18) DS39 válasza tdd587 (#13) üzenetére

DS39
(PH! addikt)

a régi rendszer is kiegészítette ponttal, de az elfogadta. szerintem jelentsd ha hibát chaten vagy emailen, előbb-utóbb javítják.

az új rendszer amúgy egész tetszetős (bár még lassú), plusz pont hogy nincs dropdown menü (végre, utáltam). ez a csilivili grafikus forgó menü két perc után megunható, meg kicsit zavaró amikor a nyitóoldal instant számlatörténeti részéhez akarok lescrollozni, és helyette az forog mert épp felette hagytam a kurzort :D

(#19) leslieke

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Színes, szagos és lassú is lett. :(

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#20) Duliee válasza leslieke (#19) üzenetére

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Milyen az a szagos?

(#21) Polllen

Polllen
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eddig jobban tetszik, mint a régi ;-)

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#22) Joci10

Joci10
(senior tag)

Nagyon jó, hogy frissítettek. Jön a tranzakciós adó (átutalások, pénzfelvétel); jön az internetadó (internetes használat), illetve a telefonadó (telefonos megoldás). Én inkább azon kezdtem el gondolkodni (itt, a határ mellett élve), hogy átmegyek a szomszéd ország egyik bankjához; ott veszek mobil-előfizetést is; csak még az internetet nem tudom, hogy oldjam meg.

(#23) Nekomajin

Nekomajin
(kvázi-tag)

Az új felülettel még egy kicsit barátkozni kell, de nem lett rossz.

Külön plusz pont, hogy az Opera támogatásra is odafigyeltek. Példát lehet venni róluk.

[ Szerkesztve ]

(#24) leslieke

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Úgy néz ki, hogy sikerült a lassúságot is orvosolni.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#25) zaugheek válasza Tikakukac (#1) üzenetére

zaugheek
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Igen a régi nagyszerű volt, mindjárt meg is lesem az űj design-t.
Wp7-re írhatnának már egy Otp-s alkalmazást.

Journeyman Gamer. Lsd.: http://bit.ly/102tEa8

(#26) zaugheek válasza ADAMEX (#16) üzenetére

zaugheek
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

De miért van ez?

Journeyman Gamer. Lsd.: http://bit.ly/102tEa8

(#27) localhost

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Ma háromszor KIVÁGOTT (kiléptetett) a rendszer, még mielőtt bármi érdelmlegeset intézhettem volna. Az időzár 5:58-on állt!
Nem a csicsa kéne, hanem a használhatóság, én azt sem bánnám, ha karakteres terminálon dolgozhatnék!

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#28) sheratan válasza zaugheek (#26) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azért, mert az utalás idejére a bank használja a pénzedet szabadon, nem tudsz sem te, sem a fogadó fél hozzányúlni.
mondjuk ez nem mindenhol divat szerencsére, bár ez persze magyarként nem vígasztal sajnos...

Nexus 4 @ CM10.1 + intersectR

(#29) Brutális eb

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Oepra még mindig nem támogatott.
Eszem megáll.....

Droid kliens seholo agyam eldobom.
Ehelyett jött egy ui felvarrás ami legkevésbé sem érdekel... :W

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#30) Littoral válasza localhost (#27) üzenetére

Littoral
(újonc)

Tegnap egy átutalást háromnegyed tíz és fél tizenegy között sikerült elvégezni a remek új felületen úgy, hogy háromszor kirakott a rendszer a belépési oldalra. Amikor működött, tíz percekig töltötte az aktuális oldalt. Kíváncsiságból Internet Explorer, Firefox és Chrome böngészőkkel is megpróbáltam, mindből a legfrissebb verzión, az "eredmény" ugyanaz.
Nekem ez így nem kell. Ettől bármi jobb, kezdve a régi felülettől a feltételezett karakteresig.
Amivel összefügg, hogy gondolkodom a bankváltáson egy ideje, ez lehet, hogy segít dönteni.

(#31) leslieke

leslieke
(PH! félisten)
LOGOUT blog

2 napja belassult megint az egész oldal. :O

(#32) localhost válasza Littoral (#30) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Most nem akarok sz@rrágó lenni de az elpazarolt hitelesítő sms-eket ugye azért felszámítják nekem, ahelyett, hogy azt mondanánk... Drága ügyfelünk ebben a hónapban többször rosszalkodott a Netbank emiatt erre a hónapra nem számolunk havidíjat a számlavezetésért.
Az gáláns lenne, ez meg kisstílű.

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.