Üdv!
Nekem volt egy galaxy s em elöször a samsungtól,addig utáltam mint a szart a samut.
Megvettem, és szépen lassan jöttek ki a cousom romok.. kitanultam a telepités fortélyait,és rájötem hogy a telepitgetéssel kb 3szor olyan gyorsra csináltam az s-emet mint ahogyan a gyár csinálta. A samsunggal az a baj,hogy szarik bele a software-be, a frissitésekbe. tudja hogy ugy sem korlátozhatják ezeket a telefonokat, tudják hogy minden fejlesztő uj cousom romokban gondolkodik. És pont ezért szarnak bele. Kb fél éve lecseréltem egy SGS2-re azzal nagyon jol elvagyok, persze azon sem a gyári rom van, egy uj hydrogen ICH 4.0 Iszonyat sok uj és ötletes funkciot tartalmaz a rom, nem tudom megérné-e lecserélni. Az anyaghasználat nem érdekel, ugy is tokban hordom, a hátulja nem látszik. Elölről meg folia boritja. ÉÉÉs legalább a fém nem huzza le a zsebemet. Valljuk be a fele ekkora iphone kétszer ilyen nehéz, nagyon nem tetszene senkinek ha ilyen nagy telefon fémböl kezdene, csaj becsmérelni tudja mindenki az anyghasználatot. Tényleg ha fémböl lenne, 300 grammot nyomna. na mind1.
Iphonom még soha nem volt a kicsi és ocska kijelző miatt és a korlátozások,kötöttségek miatt.
Ugyanugy bele kéne nyulnom az iphone-ba is hogy élvezhető legyen, akárcsak a galaxy esetében. Mindenesetre eladom szerdán az sgs2 -met 90 ért, még van hozzá 1 év 3 hó gyári gari és szép állpotu. azért adom el mert még kapok érte valamit mostanában. Mindenesetre megvárom az iphone5-öt ,de ugy érzem csak a kiváncsiságom miatt. több szándékom nincs vele minthogy a tesztjét elolvassam.
Igaz, az s2-m nagyon brutálul sikerült, az én agybajom hogy mindig lecserélem a telefonjaimat..kicsit azért bizonytalan vagyok. Commenteket nagyon várom velem kapcsolatban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!