2013. június 19., szerda

(#751) Cybertrone válasza Cyberpunk (#749) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Nem baj az... este mindíg töltöm, megszokás, eddig is mind töltöttem :K Mellesleg a HW is acélos, és aki azt hiszi hogy az SGS3 2-3 napokat fog elmenni szerintem annak bilibe ér a keze... :R Te is tudod(Anno Desire HD topikban kitárgyaltuk ugye) hogy a DHD pl costum akksival, és a gyárival is ugyan úgy lemerült, max a costum aksival bírta még fél órát, ami szerintem nem sok, bár valakinek az is elég! :K Sajnos elérkeztünk az akkumlátorok határáig, nem hw kéne fejleszteni ha nem masszívabb telepeket! :K De gondolom ezzel nem mondok újat! :R

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#752) nggabi válasza Cybertrone (#748) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

semmi gond, örülünk h megosztottad a véleményedet... csak nem kéne félrevezetni senkit ezzel... én pont az üzemidő miatt adtam el a htc evo 3d-t. nehogymá azt figyelgessem h mikor felejtem bekapcsolva a wifit mert különben este 6kor csutkára kimerül :DDD

aztán biztos jött rá frissítés amitől javult, sőt kívánom h a KHOX-od is jó legyen ilyen szempontból... viszont a "másik topikban" se erről szólnak az infók ha jól láttam...

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock ME6 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, JTAG élesztés, alaplap, usb csatlakozó, sim foglalat csere stb) OLCSÓN! Írj privátot!

(#753) Cybertrone válasza nggabi (#752) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Minden új száriánál vannak az elején selejt példányok SGS2-nél is voltak nem is kevés ugye... és lehet lesz SGS3-nál is... ahogy láttam a vidiket a demó cucc már vibrált, ami lehet képfissítés, de lehet más is! Egyenlőre olyan dolgot védsz amit még csak pár emberke nézegetett, és használt, majd ha beindul a tömegvétele a telónak akkor meglátjuk mekkora hibahányaddal is rendelkezik igazán :K

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#754) Cyberpunk válasza Cybertrone (#751) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Persze hogy lemerül az is nekem naponta kétszer kell töltőre dugnom. ;] Főleg, hogy nálam a kijelzőhasználat a sok, mivel főleg internet böngészésre használom itthon wifi, máshol meg 3G.

Én a Razr Maxx féle filozófiában látnám a hirtelen megoldást, persze hosszabb távon az sem jelentene megoldást. Nagyobb akkuval ha ügyesen van megcsinálva (kihasználja a helyet), azért lehetne 60-70%-al is növelni az üzemidőt. És nem csak a vékonyságra menni, mint ahogy a HTC szerint nincs szükség a nagy akkukra, mert a vásárlok a vékonyságot szeretik. Na persze. :U

Oppo Find 5 dzsunka powa!:D

(#755) FuRiONight

FuRiONight
(senior tag)

Hát nagyon vártam ezt a telefont, hogy végre a samsung megmutatja az apple-nek h ök is tudnak jó telefon csinálni. De marad az i4 :))

HTC ONE 32GB Silver & PS3 Slim 320GB & PC Gaming

(#756) nggabi válasza Cybertrone (#753) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jah a vibrálást én is láttam. ez nyilván attól függ h milyen kamerával, mekkora fps-el veszed fel a telefont, gondolom ezért látszik a képfrissítés... remélem :D

már hogy védenék egy olyan cuccot ami még nincs is? :DDD

Cyberpunk: mi is a vékonyságot szeretjük nem? csak hosszú üzemidővel kombinálva ;]

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock ME6 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, JTAG élesztés, alaplap, usb csatlakozó, sim foglalat csere stb) OLCSÓN! Írj privátot!

(#757) Cybertrone válasza Cyberpunk (#754) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

A marketing hülyeségeit egyik márkának se veszem figyelembe, mert ha megtenném nem vennék telót az fix! SGS3 esetében is ígértek mindent, és szerintem nem véletlen csalódott kis túlzással a fél világ mikor bemutatták... jó a cucc jó a HW csak olyan köntösbe van bujtatva mint egy 30k-s ZTE! De ne legyen igazam... bár a hátlaphajtogató videó után jót nevetvén legyintettem egyet és annyit mondtam olcsó játék közel 150-ért! :K

nggabi:
A NOTE-nak van ám kiterjedése is... nem mindenki szeretne egy arcszolival szaladgálni ;] Rendesen megilyedtem tőle üzletben, jó cucc, de minden napra NEKEM hatalmas! :K

[ Szerkesztve ]

(#758) Remusz911

Remusz911
(PH! kedvence)

ma találkoztam egy ismerossel aki a tré -nél projektvezeto és említettem neki.lelkesen az sgs3-at, ő csak legyintett, tré -nél már 2 hónapja teszteli

laza

a #740 miért lett kitorolve, valami beszámoló.:(

írja meg nekem privatba

(#759) Cybertrone válasza Remusz911 (#758) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Mert jobban láttam kitöröltetni a saját HSZ-em a béke érdekében! :R --- ment priviben! :R

(#760) vinikorn

vinikorn
(fanatikus tag)

Akinek SGS vagy SGS2-je van mi újat fog csinálni az SGS3-al? Nézegeti a nagy kijelzőt vagy a szemcsés vacak fényképeket?

(#761) Cyberpunk válasza nggabi (#756) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A méret a lényeg szöveghez a vastagság is hozzátartozik. ;] Igaz nem kell túlerőltetni szerintem valahol 1 cm +pár mm az ideális, azt még jól meglehet fogni. A DHD vastagsága például pont jó volt.

(#762) FeRkE válasza FuRiONight (#755) üzenetére

FeRkE
(senior tag)

ha neked elég a kis kijelző, akkor maradj annál, én már a 4,3" alattit nem tudnék használni, ég és föld a kettő :)

(#763) FeRkE válasza vinikorn (#760) üzenetére

FeRkE
(senior tag)

először is, a nagy kijelző a legkirályabb :) másodszor meg egy darab fényképet nem láttál, de te már tudod hogy szemcsés vacak lesz.. grat!

(#764) Ricardo válasza FeRkE (#763) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Én hagytam volna még izgulni :D

(#765) Cybertrone válasza FeRkE (#762) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

IP4S -re cseréltem anno DHD-m... 2 hét alatt távozott tőlem az alma a 3.5"-akármilyen szép de picike nekem! :DDD

(#766) vinikorn

vinikorn
(fanatikus tag)

Nagyon kíváncsi leszek hányan fognak SGS és SGS2-ről váltani háromra? Szerintem még egy bőrt akarnak lehúzni a Galaxy S szériáról. Nincs nagy technikai áttörés, csak a régi dolgok csiszolása.

SGS-ről szerintem 3-4 évig nem nagyon kell váltanom.

(#767) jooker82

jooker82
(PH! kedvence)

Akinek ICS-es telója van,irja már le nekem,h a százalékos aksijelzést,hol a fenébe kell beállitani??,meg ,hogy lehet az össz futó alkalmazást egy klikkel leállitani??
köszönöm

LG Optimus G -> Az eddigi legjobb, igazi prémium hatás...

(#768) hagel

hagel
(őstag)

Samsung.

Ma voltam a Europarkban vásárolgatni. /nem sikerült - sok szar cucc - semmi érdemleges./

Ellenben láttam egy tipikus "kültelki" Hype ürgét.

Elhízott igen bamba képű vörös hajú tinédzser, cipőfűző nélküli gumicsiz fehér edzőcipő, sárga póló és egy kibaszott Note! /Megkockáztatom: talán kissé fogyatékos is. Pont jó neki az okostelefon! Legalább VAN egy okos a családban. :DDD De mivel ez csupán feltételezés.../

Igen érdekes és kontrasztos volt a kép. Az amúgy soha hozzá nem szóló barátom hangosan megjegyezte: Jéééézzus!!!!!

/Jogosítványhoz kellene kötni a vásárlást talán? :DDD /

(#769) Cyberpunk válasza hagel (#768) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"és egy kibaszott Note!"

Válogasd meg a szavaid!

(#770) nggabi válasza hagel (#768) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a srác meg rajtad röhögött a sz@r blédeddel ;] (vagy n710? csóró egérmozi? :DDD )

Cyberpunk: csak tippeltem :C

[ Szerkesztve ]

(#771) Cyberpunk válasza nggabi (#770) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

N8 a van. Szóval lehet röhögni rajta. Symbian. :DDD :DD

[ Szerkesztve ]

(#772) CHIPman válasza kolosanyi (#720) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

DQ XL tuti nem volt kinn, sima D Quad volt... Az meg laggolt mint az állat, a Quadrantot lefuttattam és nem voltam már kíváncsi rá, ezt a szintet bőven hozza az sgsem is.

(#773) mumk1 válasza hagel (#768) üzenetére

mumk1
(őstag)

Megjegyezhetnéd már. Akinek Note-ja van, az már révbe ért, hiszen hosszas keresés után, megtalálta a legjobbat. Mindenkinek az lesz, csak idő kérdése. :DDD :D

HTC ONE - S-OFF - 2.17.401.1 - Android 4.2.2

(#774) Cybertrone válasza Cyberpunk (#771) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Nagyon mellre szívtátok srácok...! Vagy ennyire etalon a Note? :U

(#775) CHIPman válasza jooker82 (#767) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1: Stock ICS-ben sehogy, az főzött rom feature.
2: Sehogy, tölts le egy feladatkezelőt, de vigyázz mit lősz ki.

(#776) jooker82 válasza CHIPman (#775) üzenetére

jooker82
(PH! kedvence)

a videókban gyáriakon látom.....L7-ről van szó....
A kilővéshez rootolnom kellene nem??

LG Optimus G -> Az eddigi legjobb, igazi prémium hatás...

(#777) Cybertrone válasza CHIPman (#775) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Vagy van marketen(playen) kb egymilliárd battery alkalmazás ami felül is kijelzi%-an! :D

(#778) Cyberpunk válasza Cybertrone (#774) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem ennek is vannak bajai, de valahogy nem tudom elviselni, ha komplett hülyének néznek mert nekem ilyen van. Mert az ő hsz.-éből ez jött le. Én nem tehetek róla, hogy neki nagy, ettől még másnak lehet ideális. A 808 meg az ő szavaival élve kibaszott vastag. Az nem égő mi? amikkor elő kell venni forgalmas helyen. :W

(#779) Cyberpunk válasza jooker82 (#776) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem kell ahhoz root jog.

(#780) Cybertrone válasza Cyberpunk (#778) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

:K Megértelek én persze! Nyílván tolhatta volna kulturáltabban is! Am Note-ot tapiztam én is... beteg egy tepsi az biztos! Netezni vonaton filmezni nagyon adná, csak melóban nem férne el a zsebembe :DDD

(#781) Cyberpunk válasza Cybertrone (#780) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem kellett valami a tablet és okostelefon helyett. Ez a készülék kicsit mindkettő egyben. Kényelmesen netezek rajta, munkámhoz is nyerő, ha nem vagyok gépközelben. Olyannyira megtetszett ez a méret, hogy ha csere lesz az csak is Note 2 lesz. Nem tudni lesz e, de valószínűleg lesz, mivel a vártnál nagyobb siker lett a Note. Nyilván vannak kik divatból veszik, vagy feltűnési viszketegségből, mert ezzel akarnak kiválni a tömegből. De azért nem csak ilyenek vannak. :R

[ Szerkesztve ]

(#782) Cybertrone válasza Cyberpunk (#781) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Arra találták ki amire neked kellet! De am a 7"-os tab nem jön be? azon is lehet "normálisan" telózni( bár az már tényleg nagy) és netezésre még jobb lenne! :K

(#783) ronnni5000

ronnni5000
(kvázi-tag)

Üdv!
Nekem volt egy galaxy s em elöször a samsungtól,addig utáltam mint a szart a samut.
Megvettem, és szépen lassan jöttek ki a cousom romok.. kitanultam a telepités fortélyait,és rájötem hogy a telepitgetéssel kb 3szor olyan gyorsra csináltam az s-emet mint ahogyan a gyár csinálta. A samsunggal az a baj,hogy szarik bele a software-be, a frissitésekbe. tudja hogy ugy sem korlátozhatják ezeket a telefonokat, tudják hogy minden fejlesztő uj cousom romokban gondolkodik. És pont ezért szarnak bele. Kb fél éve lecseréltem egy SGS2-re azzal nagyon jol elvagyok, persze azon sem a gyári rom van, egy uj hydrogen ICH 4.0 Iszonyat sok uj és ötletes funkciot tartalmaz a rom, nem tudom megérné-e lecserélni. Az anyaghasználat nem érdekel, ugy is tokban hordom, a hátulja nem látszik. Elölről meg folia boritja. ÉÉÉs legalább a fém nem huzza le a zsebemet. Valljuk be a fele ekkora iphone kétszer ilyen nehéz, nagyon nem tetszene senkinek ha ilyen nagy telefon fémböl kezdene, csaj becsmérelni tudja mindenki az anyghasználatot. Tényleg ha fémböl lenne, 300 grammot nyomna. na mind1.
Iphonom még soha nem volt a kicsi és ocska kijelző miatt és a korlátozások,kötöttségek miatt.
Ugyanugy bele kéne nyulnom az iphone-ba is hogy élvezhető legyen, akárcsak a galaxy esetében. Mindenesetre eladom szerdán az sgs2 -met 90 ért, még van hozzá 1 év 3 hó gyári gari és szép állpotu. azért adom el mert még kapok érte valamit mostanában. Mindenesetre megvárom az iphone5-öt ,de ugy érzem csak a kiváncsiságom miatt. több szándékom nincs vele minthogy a tesztjét elolvassam.
Igaz, az s2-m nagyon brutálul sikerült, az én agybajom hogy mindig lecserélem a telefonjaimat..kicsit azért bizonytalan vagyok. Commenteket nagyon várom velem kapcsolatban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(#784) Cyberpunk válasza Cybertrone (#782) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Volt 7"-osom, zavart hogy korlátozottan lehet csak használni. Magyarán nyűg cipelni magaddal. Pont azt kiváltani jött a Note, ami jó választásnak bizonyult, mert ezt bárhová magammal tudom vinni,ez még elfér a zsebben. Igen, átlagos farmergatyát hordok, elfér. Persze feszülős/kis zsebű gatyók kerülendőek. ;]

[ Szerkesztve ]

(#785) Cybertrone válasza ronnni5000 (#783) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

IP-nek nem ócska a kijelzője... plusz azon nem kell semmit sem romolni, alapból a hw-re fejlesztik az oprendszert így olyan smooth hogy az hihetetlen! ;) A fém pedig egy érzést ad, ami valakit vonz valakit nem... ilyen szempontból jó hogy nem egyformák az emberek! :K

Cyberpunk:
Nem szóltam :DDD A méretet most nekem is szoknom kell... és a leülésnél is vigyázni kell ne hogy kettétörjön a szépség ;]

[ Szerkesztve ]

(#786) Tibee86 válasza ronnni5000 (#783) üzenetére

Tibee86
(őstag)

"Iphonom még soha nem volt a kicsi és ocska kijelző miatt"
"kicsi":kinek mi a kicsi, tudod, kinek a pap.....
"ocska": csak mellékesen, hosszú ó-val írják.. De ezt kifejthetnéd bővebben is, mert érdekelne. :U Mihez képest? Talán a galaxy S-hez képest, vagy a 2-eshez, de még a most megjelent csodához képest is...háát.

[ Szerkesztve ]

(#787) krisztofer55

krisztofer55
(tag)

Hát kap a gép hideget, meleget. Hála Istennek, nálam nem opció. :DDD

"A békés felkelés az, ami szabaddá tesz!"

(#788) Cybertrone válasza Tibee86 (#786) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Mái napig nehéz túlszárnyani azt a ppi-t amit egy IP kijelzője felmutat! 960*640 3.5"-on... no comment mind ez már pár éve kaphatóan... nem tudja miről beszél! :R

[ Szerkesztve ]

(#789) NPeete válasza Cybertrone (#788) üzenetére

NPeete
(kvázi-tag)

Sony Xperia S - 4.3"on 1280x720 - annak nagyobb a dpi-je ;)

(#790) Tibee86 válasza Cybertrone (#788) üzenetére

Tibee86
(őstag)

Nem akarok én itt kötekedni, csak tetszett nagyon amit írt, és gondoltam, hátha van még pár ilyen "okos" véleménye :)

(#791) kolosanyi válasza atila4 (#736) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Értem, köszi a korrekciót. :R

(#738) Ricardo
Ez jó. :DDD

(#792) ronnni5000
Szépen megetted a marketing maszlagot, meg a városi legendákat, gratulálok. Egy kicsit merülj el a témában, mielőtt mindenkit kioktatsz az AMOLED kijelzők technológiai fölényéről a konkurenciához képest, légy szíves.

[ Szerkesztve ]

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#792) ronnni5000 válasza Tibee86 (#786) üzenetére

ronnni5000
(kvázi-tag)

tudod már az s-hez képest is! ugynis az s-en a fekete fekete,nem szürke, a fehér fehér, nem sárga...nem beszélve a beesési szögröl..aki oldalról nézi, nem teljesen szemből, az már közel sem látja olyan élesen. Na igy már érted, És ha ez nem elég, nem véletlenül akarta az apple megvenni a super amoledet, amirüöl talán nem is tudsz, és a samu nem váletlenül nem adta oda. Ugyan is evvel elég rendesen büszkélkedhet. A legjobb kijelzök a piacon!!!!!!!!!!!!

(#793) Cybertrone válasza NPeete (#789) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

És mikor is jelent meg? Míg az IP4 mikor jelent meg? Okos akartál lenni, hát nem jött össze ;)

ronnni5000:
Ne tetézd kérlek... az IPS-nek is vannak gyengeségei... mint ahogy az amolednek is... többek közt hajlamos beégni sajna, plusz az energiát is szereti... Plusz kékes egy kicsit ami épp oly zavaró mint a kicsit szürke fekete... a szemfolyató túlszaturáltságról még nem is szóltam :U

[ Szerkesztve ]

(#794) Tibee86 válasza ronnni5000 (#792) üzenetére

Tibee86
(őstag)

Oké mester, én kérek elnézést, és meghajlok nagyságod, és tudásod előtt... :R
Talán ha mielőtt valamit állítasz, csak utána néznék a dolgoknak, de mindegy, neked van igazad, nem fogok vele leállni erről vitázni ;)

[ Szerkesztve ]

(#795) Cyberpunk válasza ronnni5000 (#783) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az a 300g az erős túlzás. A DHD aminek a borítása az antenna fedélt és az akku fedélt leszámítva fém 164g csak halkan megsúgom. ;) Persze nyilván kisebb a készülék ház, de a 300 grammnak a közelében nem lenne.

A kijelző dolog meg szubjektív kinek a pap kinek a papné ugyebár. Nekem szebb az IPS vagy a 1X SLCD2-je mint a SAMOLED.

[ Szerkesztve ]

(#796) boeing

boeing
(senior tag)

Ez valami csodaszép lett. :K

(#797) Cybertrone válasza Cyberpunk (#795) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Milyen jó is volt fater... éreztem hogy ott van igen ott a zsebemben! Imádtam! :DDD

(#798) Remusz911 válasza ronnni5000 (#783) üzenetére

Remusz911
(PH! kedvence)

egyetértek! szerintem is jó széria a galaxy s széria!

én szerintem ilyet veszek, 4.8 col? HD? Samoled? wolfson? vekony keret stb nincs kompromisszum!
úgyis Cyberpunk annyira dicséri a Note -ot milyen király, legalább én is kiprobalom milyen, ha kicsivel europaibb mérete van akkor is

az iphone -nal is egyetértek, túlon túl van az értékelve meg arazva, annyira nem jó és annyit nem ér

igaz a kijelzője jó, de a 3gs-,é és a regebbieke elég elavult

(#799) Cyberpunk válasza ronnni5000 (#792) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát a fekete amiben igazán jó az kétségtelen. De túlszaturál, RGB színskála jó ha 50%-át lefedi (SGS-nél). Kékes a fehér, beég. És a fogyasztása csak addig jó amíg sötét képet nézzünk. Fehérnél már rosszabb mint a sima TFT-ké. mondom ezt úgy hogy SGN-em van ami szintén pentile matrixos SAMOLED kijelzős. A pentile az viszont nem gáz 5"-on sem venni észre. Persze ettől még lehetne RGB. :K

[ Szerkesztve ]

(#800) ronnni5000 válasza Cybertrone (#793) üzenetére

ronnni5000
(kvázi-tag)

jó,én nem okosnak akarok tünni. egyszerüen az s2-et a legujabb iphone mellé teszem és sem a szinek sem contrast nem közeliti meg az én szememben az iphone kijelzöjét.De nem egyedül vagyok szerintem. Nem egy képet hasonlitottam össze a haverommal akinek 4s-e van. és nem véletlenül egyre nő a iphonerol galaxyt vásárolók száma. meg lehet nézni nyugodtan, nem én találtam ki. Csak ha az ismeröseimet veszem például. 5 böl 3 an s2-re váltottak. és hálát adtak Istennek! amit tud azt jol tudja, egy kurva egyszerű korlátozott semmit tudó rendszert akármilyen hardver könnyen tudna vinni. de ha az androidot rátenném az iphone ra szerintem bekapcsolni is 5 perc alatt lehetne csak. hát ja. az optimalizáláshoz nagyon értenek..

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.