De bar jo a benchmark eredmenyek karpotolnak erte 
Live long and prosper ° ZTE Grand X In - Intel Inside®
De bar jo a benchmark eredmenyek karpotolnak erte 
De akkor is szamit az a 20e kullombseg a One X es az SGS3 ara kozott..meg itt is..
Raadasul, a One X korrenktul osszerakott telefon, jol nez ki es tudasa is hozza a szintet..
az csodálatos..... Mostanában nem mertem nézni a Tré mobilos árakat, de azt tudom, hogy amilyen előfizetéses díjcsomagban vagyok, ott még mindig annyi az S2, mit amikor megjelent, 170.000 ft....
150k-s ajánlaton erősen elgondolkoznék, bár..... Na mindegy, hamarosan úgyis kiderül 
gzbotii Ugyan
PC-n ne bencsmárkolok, nemhogy telefonon 
[ Szerkesztve ]
★☆★ Régi processzorokat keresek GYŰJTEMÉNYBE !! Link http://t7.hu/0gzf ★☆★ Hibás alaplapokat, és hardvereket veszek !! ★☆★ sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note II user ★☆★

A gyér akkuidő, és a beépített akku sokak számára ellehetetleníti a vásárlást.
Mondhatnám úgy is, hogy valakinek ez megéri majd a plusz sokezer forintot.
Hát ez az. 
Oppo Find 5 dzsunka powa!:D

A topikjában azt írják, hogy a frissítésekkel egész sokat javult az akkuidő.

Igen jó akkuidőket érnek el vele... eddig 2 naponta jött frissítés, heggesztik rendesen
A beépített akku meg nem gond, egyel kevesebb probléma, legalább nem recseg ropog 
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Hát azért a többi sem recseg ropog, már ami jól össze van rakva. SGS2, Note stb.. Itt inkább a fedél anyaga a vicces, főleg mikkor leveszed. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A DHD-nál alkalmazott módszert azért átvehették volna. Még mindig egyszerűbb egy + akkut cipelni, mint egy külső akkut magaddal.

Hát na... Én ha utazok alap hogy viszem a töltőt.. a legtöbb Intercityn van konektor és akkor míg vonatozik az ember lehet tölteni
Ezzel együtt kell élni míg nem alkotnak újabb aksikat!
Jelenleg estére nekem olyan 30-35%-ra merül a telefon... viszont gps-t használok eleget, és beszélek is rajta... ma eddig összesen legalább másfél órát, te hát használva van... ezért is mondtam ha egy napot kibír akkor az nekem elég! Aki meg 2-3 napra vágyik töltse fel fullra, és tegye le az asztalra, 2-3 nap mulva nyuljon hozzá legközelebb így kibírja mind!
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Én nálam nagyon sokat megy a kijelző, ami szívja rendesen az akkut, és nem kis fényerőn használom nappal. Kanóc van nálam mindig, de nem mindenhol van töltésre mód. Nekem az én felhasználási szokásaim mellett, ha már nem bírja ki a nap végéig, legalább legyen cserélhető az akku. Ez nálam alap. S pont ezért esne ki az 1X nálam a vételből. Ha most akarnák új mobilt.

Hát kinek mi... mondjuk nekem meg van az autós töltés lehetősége is... így nincs esélye csontra merülni, lehet ezért nem izgulok! 
Tegyuk hozza, meg az SGS3 sem tudjuk, hogy fogja majd birni
Nekem nincs autóm. 

Sajátom nekem se... de a cégnél van egy pár kisteher szép nagy akkuval, sok powerrel 

Szakítottak a régebbi Galaxy S formatervvel, ez meglepett. Így már nem is hasonlít az elődökre.
Meg ha ráér, akkor pár hónap-fél év múlva 1-2 párhónaposan, sokkal olcsóbban megvehető, illetve addigra bőven kijön minden vele kapcsolatos szoftveres/hardveres hiba is.
Tehát nem kell ezt elkapkodni. 
< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection
Mondjuk ez igaz. Hagyni kell, hogy kiforrjon. 
★☆★ Régi processzorokat keresek GYŰJTEMÉNYBE !! Link http://t7.hu/0gzf ★☆★ Hibás alaplapokat, és hardvereket veszek !! ★☆★ sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note II user ★☆★

onex-nél jobban, az már szinte tuti. +300ma (több, mint 15%!), de ami igazán számít, az a 30 nanométeres csíkszélesség (szemben a 40 nanométerrel).
Viszont nagyobb a kijelző (ami a legfőbb fogyasztó), ráadásul energiaigényesebb világos témáknál. Szerintem készenlétben tovább bírja majd pár órával, de használat közben ugyanolyan lesz kb.
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

A HTC nagy kedvezménnyel vásárolható meg a T-nél (függetlenül sokkal drágább), míg a Samu majdnem annyiba kerül ott, mint függetlenül.
Kérdés, hogy az S3-ra milyen konstrukciót sikerül kötni a 2 cégnek. Az S2 anno olcsón indult (100-120 körül el lehetett hozni havi 5k-s csomagban), aztán drágult, és mostanában kezd ismét olcsóbb lenni. Lehet az S3-nál nem követik el azt a hibát, hogy túl olcsón adják eleinte, és a független 170e-es ár mellé majd kérnek 140e körüli szolgáltatós árat.
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x
..ez az..AMOLED es vilagos temak..meg nagyobb kijelzo. Ha hasznalod, kb 5p+ lessz 
..ez az..AMOLED es vilagos temak..meg nagyobb kijelzo. Ha hasznalod, kb 5p+ lessz 

jézusom, milyen csomagod van? 
Knavery's plain face is never seen till used.

ez valóban szubjektív, hogy kinek milyen formaterv tetszik. de én abból indultam ki, hogy az SII inkább a letisztult formát tudhatta magájénak. sokan megvették -> sokaknak tetszett. szerintem az s3 vásárlók körének zömét az s2 tulajok adták volna+olyanok (mint pl én is), akik szemeztek az s2-vel mert jó kis kütyü, dizájnos, és mindent beletettek, amire csak szükség lehet, de tudják, hogy hamarosan jönni fog egy ütősebb, aktuálisabb , letisztultabb, SZEBB és ezért nem ruháztak be majd 500EURt már egy (lássuk be) elavultnak számító technológiára.
erre idetolják ezt a szappantartót, hát komolyan majd elhánytam magam tőle. ilyen randa és semmitmondó telefont rég nem láttam.
és mondhat bárki bármit, a 4 magnak ilyen körítéssel 2 év múlva sem lesz értelme. mert 2 év múlva már a 4magot nem 1gb memóriával fogják szórni, nem ekkora akkuval, nem ilyen technológiájú kijelzővel stbstb... szóval kidobott pénz a semmire.
a formavilágról a nokiának az az első simbianos telefonja jut eszembe. na mondjátok már, az a szappantartó, amitől már akkor frászt lehetett kapni. na fogták azt és kilapították...
a felsorolt plusz szolgáltatások pedig mind olyan, mint a sony esetében mondjuk a trackID. ott van a telefonodon, amikor megveszed, kipróbálod, aztán force kill. erre aztán veszettül megéri kifizetni 6-800eurót. az árazás meg a leg "gigalol"abb dolog amit eddig láttam. respect a gyártónak. fos műanyag szappantartót 300ezerér. hype neki
a fórumon többször elhangzott az erre való igény, úgyhogy én kiemelem, hogy mindez SZVSZ és SZERINTEM... aki ezt megveszi, az tényleg nem ért a mobilpiachoz vagy nincs ízlése SZERINTEM
jah és ezt úgy mondom, hogy meg tudnám venni, és nagyon vártam mert meg is akartam venni... tehát nem azon hozzászólók közé tartozom, akik csak írogatnak és trollkodnak. remélem, nem bántottam ezzel meg senkit, de ez a véleményem a kütyüről. felejtős.
és még egy dolgot hozzátennék: ha nem lett volna előtte ez az agyament hype, akkor mindenki szörnyűködne, hogy te jó isten ez meg mi a ***szom... áh.
kidühöngtem magam, áldom az eszem, hogy nem vártam meg és más márkát választottam
[ Szerkesztve ]
az kizárt dolog mert nem tudom [Vaio F;Xperia S - ICS;k800i] jíííhááá "prosztó egy ország vagyunk... Atomot ránk! Had jöjjön valami értelmesebb életforma... "
Mátrix.

a 4 magnak ilyen körítéssel 2 év múlva sem lesz értelme. mert 2 év múlva már a 4magot nem 1gb memóriával fogják szórni, nem ekkora akkuval, nem ilyen technológiájú kijelzőve
Ilyen alapon semmilyen high-end számtech cuccot nem éri meg megvenni.
fos műanyag szappantartót 300ezerér.
Azért annyi nem lesz
Szerintem ide nem is nagyon hoznak majd csak a 16 GB-osból, az meg szolgáltatónál kezd 100-140e körül, nagyobb csomagban olcsóbban.
a felsorolt plusz szolgáltatások pedig mind olyan, mint a sony esetében mondjuk a trackID. ott van a telefonodon, amikor megveszed, kipróbálod, aztán force kill
/agree. Még ha angol nyelvterületen lennék, akkor sem biztos, hogy beszélgetnék a telefonommal.
aki ezt megveszi, az tényleg nem ért a mobilpiachoz vagy nincs ízlése SZERINTEM
Ízléssel nem vitatkozok, de technikailag azért olyan hű de nagyon nem lehet belekötni. Ok, a kijelző lehetne rgb, de a legtöbb ember észre sem fogja venni / nem is tudja mi az a pentile. 4 mag 1.4 GHz-en elég ütős, 1 GB ram jelenleg bőven elég, a kamera egészen jónak tűnik, mi kell még?
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

Amennyivel többet fogyaszt fehér háttérnél, annyival kevesebbet eszik a sötét tónusok esetében. Többen már méricskéltek ilyeneket. LCD és amoled normál használat esetén kiegyenlítetten fogyaszt.
Méret valóban számít(hat), de inkább a pixelszám a mérvadó. De vegyük a méretet. 1 tized coll az 2%!
Továbbra is tartom a jelentősen jobb fogyasztási elvárásomat 
(Csíkszélesség nagyon sokat számít ám!)

a hardver nagyon is rendben van. de csak egyetlen egy esetet tudok felhozni, amikor megéri 0,2"-0,5" kijelző pluszért (ami nem biztos hogy jó, mert a képélesség így csökken egy azonos felbontással bíró mondjuk 4,3"-os - 4,5"-os készülékhez képest) és egy olyan 4 magért kiadni +100k-t amit még 1-2 év múlva sem biztos hogy ki tudunk használni teljes körűen...
ez az egy eset pedig az, ha az új android+tácsvíz olyannyira megabrutál módon rá lesz optimalizálva a hardverre mint az almás jószágok. az meg szerintem kizárt, mert akkor meg minek a 4 mag?... hát szóval vívódás ez, még akkor is, ha a dizájn kérdést lesöpörjük az asztalról.
a mobilpiachoz nem értést arra alapoztam, hogy vannak a piacon olyan alternatívák, amik ütik ezt a szintet (ha a valóban használható és használásra kerülő adottságokat, tulajdonságokat nézzük) a megszellőztetett sokeurós ár alatt.
az kizárt dolog mert nem tudom [Vaio F;Xperia S - ICS;k800i] jíííhááá "prosztó egy ország vagyunk... Atomot ránk! Had jöjjön valami értelmesebb életforma... "

1 tized coll az 2%! matek 1-es, szerinted a 4,7-es kijelző és 4,8-as kijelző területének a különbsége megközelítőleg 2%?
[ Szerkesztve ]

Szerintem is annyi 
(4.7 / 4.8) * 100.0 = 2,083333333333333333333333333333
(#1174) vipnolf
a formavilágról a nokiának az az első simbianos telefonja jut eszembe. na mondjátok már, az a szappantartó, amitől már akkor frászt lehetett kapni. na fogták azt és kilapították...
Ez egyéni megítélés kérdése
nekem pl. 2002-ben nagyon tetszett (meg is vettem) a Nokia első S60-as modelljét, ami a 7650 típus volt. Amúgy a képen látható telefon szerintem cseppet sem "szappantartó"
...és végképp nem jut(na) róla eszembe az, hogy ebben a topikban felhozható példa lenne, mint amire hasonlít a topikban tárgyalt modell.
Persze lehet, hogy csak én látom így + elfogult is vagyok
, mégis csak az N7650-el kezdődött az okostelefon-szerelem, nálam

[ Módosította: Bon3ss ]
JiaYu JY-G3 » echte "csájnafón" alias "Az óccó Nexus" ヅ » fedélzetén a tiszta Android 4.x rendszerrel » ClockworkMod Recovery 6.0.2.8

Amik felröppennek árak pl. a 16Gb-os 600 euró, ami most olyan 172000-nek felel meg, ez nettó vagy bruttó ár akar lenni? Mert egyáltalán nem mindegy.
A másik kérdésem a telefon belső tárhelyére vonatkozik. Mármint melyiket kéne venni? Mennyire kell majd cserélgetni ezen a telefonon a Romokat, esetleg a 4.0.4 egy átlagfelhasználónak lehet végleges rom is? Mert a 64Gb-ot állandóan visszatöltögetni romolás után elég hosszadalmas lesz.
a belső sd csak ritkán törlődik romoláskor. a probléma megoldva 
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock ME6 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, JTAG élesztés, alaplap, usb csatlakozó, sim foglalat csere stb) OLCSÓN! Írj privátot!
Akkor hogy tisztán lássunk.
Nettó/bruttó passz. Gondolom nettó ár lehet. Ami nem mérvadó nálunk, hiszen nálunk más az adó mértéke.
Amennyire úgy gondolod szükséged lesz.
Passz, nem feltétlenül kell romolni. És ez a belső tárhelyre nincs hatással. Mert csak a NAND-ot írja.

Mivel területről van szó nem elég csak az átlókat nézni. Ha az oldalarányok ugyanolyanok akkor négyzetesen változik a terület.
http://www.youtube.com/watch?v=c8cl9aMV6Zc
Ezért is nem nagyon értem az itteni nagy fight-okat, mert teljesen értelmetlen....eleve még nem is látott/fogott szinte senki ilyet, nem használta huzamosabb ideig, stb. ...DE a vita már megy. Az ár meg egy dolog, valószínűleg túlárazva fog érkezni, mint sok minden, aztán úgy is beáll vélhetően egy normális szintre. 

Számomra ez nem probléma, nem tervezem az S2-e erre cserélését.
Aki pedig megveszi ennyiért, ilyen anyaghasználattal, és ezzel az ocsmány formával, nos megérdemli a sorsát... 
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!

Túl lesz árazva, ez nem kérdés.
Zuhanni fog az ára, mivel a világon mindenütt hümmögnek a fórumokon főként a formája miatt. Tehát nem lesz meg a várt kereslet iránta.
Német webboltokban a legolcsóbb modellt kapásból 11 €-val alacsonyabb áron lehet előrendelni (588,80 €). A piac relatív gyorsan be fogja árazni, amint a fan-ek felvásárolják az első szériákat.
Az árak pedig bruttó árak.
"De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''
Nem, de az a fénylő cucc már bőven elég, az előzetes ítélethez. 

Természetesen senki nem jós, de a fényes plasztik nem 200k-s telefonra való! Akkor sem ha karcálló(Amit kétlek, hisz úgy hajtogatták a vidiben mint egy papírlapot)

Szerintem gyönyörű és most megkövezhettek. 
Én nem kövezlek, csak más az ízlésed ennyi. 
(#1194) ForRedGlory válasza Cybertrone (#1097) üzenetére
Már megbocsáss, de 180-on nyitott a HTC One X.... Miről beszélsz?
Játékok olcsón -> http://goo.gl/DQK3t
(#1195) Cybertrone válasza ForRedGlory (#1194) üzenetére

De esett is
Míg az SGS2 még mindíg elég húzós újonnan(bár már akciózzák, csak vigyék el a készleteket)
(#1196) ForRedGlory válasza Cybertrone (#1195) üzenetére
Ugyanez lesz S3-al is. Nem fogják sokkal a HTC fölé srófolni az árat, de ebből nem akarok vitát, majd meglátjátok. S2-nél is volt nagy csodálkozás.... [link]... Jah, 2011.05.27 az a hivatalos T-s megjelenés előtt volt pár nappal...
[ Szerkesztve ]
Játékok olcsón -> http://goo.gl/DQK3t
Majd beárazza magát, csak kicsit várni kell. És nem rohanni mindjárt a megjelenése napján a boltba érte. Sokat spórolhat ezen az ember. A HTC esetében is így volt. Ami jó ártartó az az iPhone még mindig. no annál nem nagyon van értelme várni (független).
(#1190) Cyberpunk &(#1191) Cybertrone: ettől függetlenül a kinézetről nekem is ez a véleményem egyelőre, mert képek alapján nem bejövős. Viszont kézbe véve, lehet pozitív irányba változna a dolog, ezért is írtam azt, amit. 
Egyébként eddig úgy fest, hogy abban a szerencsés helyzetben leszek, hogy pár hónapra megkapom az egyik szolgáltatótól tesztkészüléknek, tehát egyelőre azért nem is folyok bele, ezekbe a dolgokba, mert majd akkor élőben a pár hónap alatt eldöntöm, hogy számomra megfelelne-e vagy sem. 
[ Szerkesztve ]

Nyílván erősen spekulálunk, és talán nem lenne ekkora egyesek csalódottsága, hogy ha nem jelennek meg a neten nagyon jól kinéző fake képek... És mikor leleplezték ez nézett vissza... JáááááJ 
Pontosan ez a legnagyobb lelombozó. Néhány netes photoshop művészt felvehetnének. ![;]](/dl/s/v1.gif)