mire is jó pontosan?
Online sakk amatőröknek: http://www.ukse.hu/sakk/

mire is jó pontosan?
Elmulasztott esemenyeket (hivas, sms, email) jelzi aval, hogy villog. 
Live long and prosper ° ZTE Grand X In - Intel Inside®
Nocsak, Xperia S-ed van? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#1056) gzbotii
Láttad te azt a kijelzőt közelebbről is? 
[ Szerkesztve ]
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

és ha nem akarom kikapcsolható?

Azoknál a képeknél amik itt linkelve voltak én nem vettem észre sávosodást.
SG Note GT-N7000
Ez remelem ironikus akart lenni 

Az anyag használatot nem tudom miért hozzátok fel állandóan a HTC One x is műanyag (polikarbonát) két műanyag között is van persze különbség de ehhez már tenyleg meg kell tapogatni a cuccot ezt másképp nem tudod eldönteni. Minőségi műanyagban a samu se rossz azért.
Sense meg max htc fanoknak létkérdés tekintve, hogy nem gyári launcher van több is ami jobb.
Ezek pont nem azok az érvek szerintem amik lényegesek lennének.
Softveres részről a samu sokkal többet kínál szerintem. A htc-ben gyakorlatilag a sensén kívül semmi extra. A hardveres dologban egyet értünk nincs akkora különbség a két telefon között. Egyébként is ez leaz szerintem mostantól a trend, mivel hardverrel nem lehet akkorát villantani inkább a szolgáltatásokon és a softveres lehetőségeken lesz a hangsúly, a samu meg is tette az első lépést hogy ezen a téren is az alma sarkára lépjen.
SG Note GT-N7000

No azert eros hogy a samu softveresen odatette magat... Most igyekeztek, de eddg a TW hulladekk volt! A Htc ben meg van egy leheletnyi acel is a polikarbonatban
kicsit masabb erzes, de kinek ni!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
hopsz, elírtam, így hangzana a mondat: 
"csak engem zavar, hogy még mindig nem alakítanak ki a fényképezőnek külön gombot?"

Na modjuk ez engem is zavar. 
Samsung Nexus i9250,Galaxy Tab 2
Engem még a Xenon vaku hiánya is zavar, meg persze a gomb..
Windows 7 / 3DS MAX / Galaxy S 3

Nem ártana. De érdekes félmegoldás: újabb keletű Lg Optimus 4x bemutatókból kiderül, hogy erre a célra ott használhatók a hangerőgombok. Vajon meg lehet ezt csinálni itt is majd custom rommal?

Nem kell custom ROM. Marketen(Play!-en) van olyan alkalmazás aminél be lehet állítani, hogy a hangerő gombokra lőjön képet.
"We need HTC. Android needs HTC. If we lose them, we’re all doomed to a sea of Galaxies that are only differentiated by the size of their screens." - by Pocketnow's Joe Levi
Egy testreszabható kamera appal is meg lehet, nem kell ahhoz custom ROM.
szerk.: Na lassú voltam... 
[ Szerkesztve ]
további érdekes (szoftveres) megoldás, hogy például az MX-ben a hangszóró melletti infravörös érzékelő segítségével is lehet exponálni, elég előtte elhúzni az ember ujját, így nem bököd meg a készüléket, nem mozdul be a kép (fókuszálni meg magától szokott, illetve a képernyő megfelelő pontjára tapintva lehet kézzel).
nem használok ilyesmit, de 3rd party kamera appok is lehet, hogy tudják ezt.
Nexus 4 @ CM10.1 + faux123
A hangerő gomb elhelyezése szinte soha nem megfelelő az optikához képest, pl. alulra kerül a lencse, vagy közvetlenül a gomb alatt van, és állandóan belelóg az ujjad. Arról nem is beszélve, hogy hiányában a WP7-féle kamerás ébresztést sokkal körülményesebb megoldani (lásd iPhone).
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Szerintem még minimum 1,5-2 év. A 2 mag sincs normálisan kihasználva még.
Samsung Galaxy S4 I9505 - XXUBMEA Torrente777 ROM v.2.0 Faux 005 @ Sound quality by Sennheiser IE8 @@ www.monitorguru.hu - Új és használt monitorok akciós áron! @@ www.partnerogsm.hu 06-70-316-8478

Nem is mondtam, hogy tökéletes megoldás, csak azt, hogy nem kell hozzá Custom Rom. Amúgy Sensationnél elég hamar megszokható a Vol-ra állított kamera gomb szvsz.
"We need HTC. Android needs HTC. If we lose them, we’re all doomed to a sea of Galaxies that are only differentiated by the size of their screens." - by Pocketnow's Joe Levi

Egy asszem olasz hands-on videón a kamera alkalmazásnál videó módban ott volt az "antivibrazione" menüpont
Úgyhogy lehet mégis van benne videó stabilizáció, kérdés milyen hatásfokkal. Persze mivel ez nagyon érdekel biztos nem fognak rá kitérni GSMArenán. Sem az videók fps-ére.. S2-nél is egy szóval sem említik a hd videók beszaggatását bizonyos kamera firmware-eknél, miközben más dolgokat meg a végletekig kielemeznek, érdekes.
Találtam még egyet, ráadásul ez angol nyelvű és ott van az "Anti-Shake" videó módban is!
http://www.youtube.com/watch?v=mG6TUbqn9rc&feature=related
[ Szerkesztve ]

Láttam a hozzászólások között, hogy felmerült, vagy volt valami cikk arról, miért ilyen csúnya az S3. Ügyvédek tervezték, vagy ilyesmi és azért ilyen, mert semmiféle hasonlóságot nem mutathat az iPhone-nal. Hol lehet erről olvasni? Amúgy ha így van akkor ez.. Nem találok rá szavakat, olyan felháborító, de inkább szeretném tudni, igaz-e
Pont a "letiltott" megoldások hiányoznak nekem, ami miatt nem tetszik: nem egyforma a négy sarok, nincs középen a kijelző. Ez a kettő nagyon fontos lenne az S2 után.. Vagy akár a Galaxy Nexus után is szokatlan lehet, hogy ilyen amorf.
[ Szerkesztve ]

https://plus.google.com/113465598003608536126 http://mobibytes.blogspot.com/ https://www.facebook.com/pages/MoDev/260469680679910
Ez komoly lenne, ha erre alapoztak volna. 
Optimus Black, F Astra, Pentium 4 (s478), kínai cipő, olcsó farmer, 2 gyerek, és egy feleség...... :)

Nos az az igazság, hogy ahogy azt már előttem sokan leírták, én is nagyot csalódtam a készülékben a leírás alapján. Az első amin ledöbbentem az a külső. Ilyen szappantartót nem tudom, hogyan lehet lőni a felső kategóriába. Elgé borzalmas. A Samsung Monte vonal jut róla eszembe, bár ennél még lehet, hogy az is jobban néz ki. A 4 magnak semmi értelme, és mire lesz olyan rendszer, ami valóban lekezeli a 4 magot, addigra már valószínűleg kijelzőre és akkura is sokkal fejlettebb készülékek lesznek a kínálatban.
Én nagyon gondolkoztam rajta, hogy Xperia S vagy megvárom az SIII-at, de végül nem vártam meg és nagyon nem bántam meg.
[ Szerkesztve ]
az kizárt dolog mert nem tudom [Vaio F;Xperia S - ICS;k800i] jíííhááá "prosztó egy ország vagyunk... Atomot ránk! Had jöjjön valami értelmesebb életforma... "
Speciel engem nem..altalanos tapasztalatom, hogy a legtobb telefonomon levo exponalogomb, annyira hasznalhatatlan, hogy a virtualis gombot hasznalom (pl anno Xperia X10 Mini-men emiatt lehetetlen fotokat lottem
)

nekem az xperia S azért nem tetszik mert nagy telefon és a kijelzője csak 4.3
a galaxy s3 pont ugyanakkora(sőt talán kisebb), mégis 4,8-as kijelzője van
a négy maggal egyetértek, túllzás, viszont lesz sgs3 Qualcomm S4 kétmagossal is, illetve talán a legtutibb az LG Optimus LTE2
Hm. Ez jópofa, ilyet még nem láttam sehol egyébként. 
(#1070) srq
Ezt elég nehezen tudom elképzelni.

valamelyik videoón egymásra rakták és tényleg egyforma nagyságúak
128 x 64 x 10.6 mm 144 g
vs
136.6 x 70.6 x 8.6 mm 133 g
tévedtem 
najó de messze kisebb a kijelzője mint a mérete, viszont az sgs3 könnyebb és vékonyabb
[ Szerkesztve ]
Egyszer láttam valahol egy oldalt, ahol életnagyságban lehetett képeken összehasonlítani a készülékeket. Nem ismeri azt az oldalt valaki?
Oppo Find 5 dzsunka powa!:D

Közben megtaláltam, kíváncsi lennék mennyire igaz.
YouTube videó az S3 külsejéről
Dehogynem : phone-size.com
Hát ez LG vonalon elég hiányos sajnos. 
Optimus Black, F Astra, Pentium 4 (s478), kínai cipő, olcsó farmer, 2 gyerek, és egy feleség...... :)
Kösz. 
En is a Sol-t kerestem, de sajnos nem volt
Hat, remeljuk potoljak ha az LG is fizet nekik, majd
(#1080) srq: van benne valami, ez egy logikus lepes lehet, de ha akarjak, igy is ra tudjak magyarazni a hasonlosagot
Amugy meg ez nem lenne indok arra, hogy szegeny ilyen randa 
(#1083) Cyberpunk: beraktam neked a Note-ot es ugy linkeltem, lasd milyen nagy
egy normalis meretu keszulek mellet ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Designed by lawyers in California

Ez mekkora...
Ja láttam.
A kép mellé téve a Note-ot hiteles.
Igazából csak ilyenkor tűnik fel mekkora, használat közben ez már megszokott nekem. Szóval SGS3 nem vészes, de az még nincs fent ahogy az 1x sem. 
Raraktad a kepernyore a Note-ot es pont akkora?
Az en Sol-om egy kicsivel "rovidebb"
Ja nagyjából.
Hat..nem tudom mennyire mukodik, en baraktam az LG Optimus 7-et, de az biztos, hogy nem olyan kicsi volt, mint ott.... 
Monitor méretét képarányt beállítottad?
Ja. 16:9, 17"..
Németben már beárazták [link]. Várható volt. 

baszott nagy szerintem, ez már nem is igazán telefon méretű
inkább mini tablet
Eladó: chieftec dragon nagytorony, Balatoni nyaraló kiadó: http://violaudulohaz.webnode.hu/
Erre 3 betu: PLM 
Szép.
Tiszta idióták ezek. Nálunk remélhetőleg még drágább lesz Samu garival nem sufni GSM-ből. Egy Huawei MX Quad, vagy egy HTC One X ezek után sokkal jobb vétel lesz.
El van szállva a Samu magától, csak azt nem tudom miért.
Mert a Pen-Tile kijelző inkább blamázs, ami miatt jóval olcsóbban kellene adniuk.
Végülis mindegy. Ha IPS panellal jönne, ez az ár akkor is igen pofátlan lenne...
mod:
Nálunk a 16Gb lesz vagy 190k, a 32gb meg 220k környéke.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S4 I9505 - XXUBMEA Torrente777 ROM v.2.0 Faux 005 @ Sound quality by Sennheiser IE8 @@ www.monitorguru.hu - Új és használt monitorok akciós áron! @@ www.partnerogsm.hu 06-70-316-8478
Ez már iPhone árcédula lesz. 

Szep ar... 150k korul van Htc... Jobb vetel gondolom en.
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Igy lessz egeszen jo vetel a Note. Elvegre, a meret amjdnem ott van

Adják majd alább is ha nem úgy fogy ahogy szeretnék.
Tényleg ájfoni magasságú az ár, csak míg ott lassan és alig csökken az ár, itt ez nem így lesz. (Legalábbis az elődökből kiindulva.) Az meg, hogy egy gsm bolt hogy árazza be még megjelenés előtt csak egy dolog. Erre nem vennék mérget. A kezdeti túlárazásra mindenképpen lehetett számítani.
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s ɪɪɪ - CM10.1 Nightly

Majdnem, csak 1 cm-rel hosszabb és 1 cm-rel szélesebb.
Inkább Galaxy Nexus méret.
"A telefon viszont nem olcsó, erre már a HTC név is garancia. Kártyafüggetlen konstrukcióban 180 ezer forintot kell érte leszurkolnunk, ami nagyon sok egy telefonért."
[ Szerkesztve ]
"Szerintem"