2013. május 23., csütörtök

(#1005) iNfAntRy

iNfAntRy
(fanatikus tag)

1000 hozzászólás kb. másfél nap alatt. Na ez a nem semmi. Nem tudom volt-e már olyan topik itt, amihez ennyien hozzászóltak ennyi idő alatt. Én nem akarok állást foglalni, talán igy elsőre annyit tudok mondani, hogy fehérben talán kicsit szebb, a kijelző elég nagy, 4.3-4.5-ös méret jó lett volna. Az akkumlátor szerintem erős lesz. Az új alkalmazások elég jónak tünnek és hasznosnak. Várjuk meg a részletes tesztet.

Panasonic GD600 > Nokia 2600 > Samsung E250 > Samsung E250V > Samsung s5230 > Samsung Galaxy Tab 2 > Samsung E2530

(#1006) Tomy Yayo válasza iNfAntRy (#1005) üzenetére

Tomy Yayo
(senior tag)

Tényleg szép teljesítményt, csak az árnyékolja be, hogy a hsz-ek nagyobbik része inkább csalódott :DDD Ha Samu lennék örülnék a nagy érdeklődésnek, csak épp nem ebben a formában. De legalább hátha észbe kapnak ;]

#1000 hobizoli: És szerinted ez így rendben van? Elég szomorú, hogy így kell járkálnod. Nem épp elegáns, végképp nem praktikus, hogy két plusz akkurval járkálni, és cserélgetni. Az már nem "mobil" a szó eredeti értelmében. Ha velem ezt művelné egy telefon másnap hirdetném Hardveraprón :U

[ Szerkesztve ]

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo

(#1007) Cyberpunk válasza Tomy Yayo (#1006) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja a Magyarországi Samsung fejesek hátha olvassák a topicot. ;]
Ez esetben üzenem: nagy akkut, és minőségi házat kérek. És sávosodó SAMOLED kijelző nélkül.

Nokia Lumia 920 + iPad 3.

(#1008) Remusz911 válasza Cyberpunk (#1007) üzenetére

Remusz911
(PH! kedvence)

miért a te kijelződ sávosodik?

itt tulajdonképpen mire gondoltok? arra ha van egy naplementés kép és ha eléggé mereszted a szemed kiveheted a szín határ vonalait? ez zavar annyira? énnekem félévente ha kétszer tűnik fel ilyesmi :U

[ Szerkesztve ]

(#1009) Cyberpunk válasza Remusz911 (#1008) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen. Tulajdon képen az összes SGN-nél van ilyen, kisebb, nagyobb mértékben. A szürke árnyalatoknál.

A színátmenet is jelen van nézd meg ezt a képet az SGS-eddel [link]

(#1010) erdoke válasza Cyberpunk (#1009) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez csíkos, mindenkinél sávosodik. :DDD

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#1011) PearCyp

PearCyp
(tag)

jó telefon ez az s3, csak túl nagy.

Xperia MP (.587 custom Z by me) + SonyEricsson HBH-IS800 + 32gb microsdhc ııll|| Ash devlesa muro Phral! ||llıı

(#1012) Cyberpunk válasza erdoke (#1010) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A színátmenettel van a gond nem a csíkokkal. :DDD

(#1013) Remusz911 válasza Cyberpunk (#1012) üzenetére

Remusz911
(PH! kedvence)

alig észrevehető, sőt, bolhabol elefánt

ez csíkos eredetileg is

nem csinalok fényképet mert lusta vagyok, de múltkor csináltam azt a fehér kepernyost, szépen elparologtak

ezen vagy kibukva? pff ez semmi

ez megint olyan aki nem olvas ilyen fórumokat és direkt ilyen speciális tesztfotokat nezeget 100% hogy büdös életbe nem veszi eszre

[ Szerkesztve ]

(#1014) Mic ACE válasza Remusz911 (#1008) üzenetére

Mic ACE
(fanatikus tag)

Ezen az oldalon is jól látszik a sávosodás a témák mögötti halványszürke átmeneteken. Mondjuk tényleg nem szép dolog egy agyonmarketingezett kijelzőtől, de aki ezen az egy dolgon felakad, az jobb ha gyorsan és örökre elfelejti SAMOLED PenTile kijelzős telefonokat. A többiek meg élvezik az előnyöket, amit a hátrányok mellet nyújt. Sajnos minden kijelzőnek megvan a maga gyenge pontja.

"De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''

(#1015) Remusz911 válasza Mic ACE (#1014) üzenetére

Remusz911
(PH! kedvence)

na ezen már jobban látszik

Oké, de akkoris bolhabol mammutot faragtok, ilyen jelentektelensegrol nem akarok vitázni

[ Szerkesztve ]

(#1016) Mic ACE válasza Remusz911 (#1015) üzenetére

Mic ACE
(fanatikus tag)

Egyébként fura ez az egész, mert pl. böngészőtől is erősen függ, hogy mennyire sávosodik. Némelyiken alig látszik. Szóval a szoftveres feldolgozáson is múlik. Van egy olyan érzésem, hogy ha kifejezetten SAMOLED-re optimalizált szoftveres előfeldolgozása lenne az ilyen szürke átmeneteknek, akkor szinte észrevehetetlenné lehetne tenni a jelenséget. Nem is értem miért nem feküdtek erre rá jobban Samuék. Bár valószínűleg azért, mert ritkán látható, és akkor sem szokta zavarni az altágembert.

"De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''

(#1017) babosmiki válasza Cyberpunk (#1007) üzenetére

babosmiki
(őstag)

Nem igen értem ezt a " nagy akkut bele" dolgot.
A konkurenciához képest ebben van a második legnagyobb akku. :U
El kell fogadni, hogy egyenlőre itt tart a technika...

"Galaxy Note2, Galaxy Tab2, DELL n5010 "

(#1018) Cyberpunk válasza Remusz911 (#1013) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor elmondom bővebben mit akarok. Nálam nem szépen folyamatosan megy át világosból sötétbe a kép, hanem van egy éles ont ahol jól elkülönülve, hirtelen megy át feketébe. És ez elég durván látszik. Nem mondom, hogy a kijelző hibája lehet szoftveres is, de azért ez gáz. A sötét videóknál meg kockázza a képet.

Azért ez olyan dolog, ami nem mellékes. Mivel a kijelzőről van szó amit nézünk. Ezt leszámítva persze elégedett vagyok, mert a méret az ott van, és szeretem is ezt a méretet, de azért na 180k ért azért ez kissé gáz.
Ez lesz az első amit az SGS3-nál megnézek élőben. Aztán ha gáz, akkor indul a fika gépezet. ;]

babosmiki nem éppen házon belül ott a Note (hiszen neked is olyan van) 2500-as akkuval, és ott a Razr Maxx is a 3300-assal. Szóval csak a harmadik a sorban. :P

[ Szerkesztve ]

(#1019) babosmiki válasza Cyberpunk (#1018) üzenetére

babosmiki
(őstag)

Én hasonló méretben gondoltam.
Persze, egy tabletben meg 6000-es akku van.
A note-ot nem veszem egy kalap alá ezekkel a kis mobilokkal! :D

[ Szerkesztve ]

(#1020) Zsolt_72 válasza babosmiki (#1019) üzenetére

Zsolt_72
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A note-ot nem veszem egy kalap alá ezekkel a kis mobilokkal! :D

Na ja, ahhoz képest talán csak a Galaxy SIII nem egérmozi :) :D

JiaYu JY-G3 » echte "csájnafón" ヅ + Android OS 4.1.2 Jelly Bean (JB 4.1.2 MOD by apeelme)

(#1021) babosmiki válasza Zsolt_72 (#1020) üzenetére

babosmiki
(őstag)

Igen, ez már közelít. :K

(#1022) zolxer válasza Zsolt_72 (#1020) üzenetére

zolxer
(lelkes újonc)

Sgs2-m van arnyalat színmélység tesztelve.
10pont.....
Nincs vele semmi gubanc.
Filmeknél is rendben van.
Mkv fájlt szebben játsza mint eddig bármi.Pl:avatar

(#1023) Zsolt_72 válasza zolxer (#1022) üzenetére

Zsolt_72
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valószínűleg félreértettél :) egy szó sem esett arról, hogy a GS2 vacak lenne - az említett jelző mindössze a kijelző méretére utaló, bevett "beszólásaink" egyike :D

Én is megkaptam már a 4,3"-os Skate-re egy bizonyos Nót-gazditól ;]

[ Szerkesztve ]

JiaYu JY-G3 » echte "csájnafón" ヅ + Android OS 4.1.2 Jelly Bean (JB 4.1.2 MOD by apeelme)

(#1024) kosturica válasza zolxer (#1022) üzenetére

kosturica
(őstag)

És ez az infó hogy jön ebbe a topikba?
Ez elkerülte a figyelmed?

[ Szerkesztve ]

HTC ONE X , GooPhone i9

(#1025) erdoke válasza Cyberpunk (#1012) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Persze, csak tréfáltam. A jelenlegi legjobb mobil eszközbe szerelt kijelzőn néztem, ott ilyesmi nem fordul elő. :N

(#1026) válasza erdoke (#1010) üzenetére

(őstag)

Ez nagy tévedés. Most néztem meg, IPS-en tökéletes az átmenet.

Remusz911

...és ez is igaz, végül is egy mobilról van szó. A képet meg úgy is monitoron szerkeszted.

[ Szerkesztve ]

(#1027) otoaak válasza Zsolt_72 (#1023) üzenetére

otoaak
(kvázi-tag)

Ez nem beszólás hanem tény az S2 kicsi. :)

Nekem a sávosodás továbbra sem probléma, a fenti linkeket is megnéztem, nálam nincs hirtelen átmenet és elkülönülő részek sem.(Korábban volt olyan kép ahol nekem is előjött de az a kép a monitoromon is sávosodott az meg LCD ugyan de szintén samsung.) A négyzetesedés (nem tudom Cyberpunk telefonja, hogy kockásodik az enyém még nem ment össze ill. szélesedett/vastagodott meg egyszer sem filmnézés közben. :) ) nálam is megvan és egyes filmeknél igencsak zavaró. Amennyire én értek hozzá ez valahogy a film kódolásával is össze függ mert más felbontáson/formátum esetén ugyan annál a filmnél ez nem mindig jön elő. (Bár van, hogy ez sem segít.)

SG Note GT-N7000

(#1028) Cyberpunk válasza otoaak (#1027) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mikkor veted? Az enyém még tavalyi gyártmány. Ha azt mondod teljesen hiba mentes, akkor megy gariba azt kijelzőt cseréltetek.

A kockásodást úgy értem, mikkor a készülék nem tudja eldönteni mi kéne oda és kis fekete négyzeteket illeszt be. Igen mintha egy szarul kódolt filmet néznél, de ez minden esetben ilyen.

[ Szerkesztve ]

(#1029) nggabi válasza Zsolt_72 (#1023) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ki volt az a gyökér aki ezt mondta? ;]

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#1030) zozo2001hu

zozo2001hu
(tag)

Csekkoljátok ezt a jó kis részletes technikai összehasonlítást:

[link]

SONY XPERIA T Android 4.1.2 9.1.A.0.489 - Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WIFI Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1

(#1031) válasza Cyberpunk (#1028) üzenetére

(őstag)

Az a kockásodás. Ez nem kódolási hiba, és még csak nem is kijelző. Egyszerüen vagy kicsi a puffer, vagy a GPU valamiér nem éri utol magát. Oka lehet a rosszúl beállított lejátszó.

(#1032) Vagany

Vagany
(senior tag)

Minél többet nézem a képeket az SGS3-ról annál jobban tetszik, főleg a kék (az azért fiúsabb) :). Ha sok pénzem lenne vennék 3-mat. Fehéret az asszonynak, a SE Neo-ja helyett (úgyis régóta szeretne fehér telefont), kéket a srácnak (érettségire pont jó is lenne) és még egy kéket magamnak. De mivel nincs sok pénzem, csak álmodozok róla :) :R és várom a szolgáltatói akciókat, nemsoká lejár a Telenoros SGS-es hűségem. Valszeg megint 2 évig ellennék vele.

http://www.youtube.com/watch?v=c8cl9aMV6Zc

(#1033) zozo2001hu

zozo2001hu
(tag)

Előre is elnézést, de ez egy kibaszott jó telefon lesz szvsz!!! :)

A design-ról meg annyit, hogy akinek tetszik a Galaxy Nexus annak ez is fog. Könnyű, vékony, kiváló kijelzővel más nem számít. A műanyag miatt meg felesleges sírni legalább nem lesznek vételi problémák (GPS, WIFI, 3G stb.).

Csekkoljátok még ezt a videót:

[link]

SONY XPERIA T Android 4.1.2 9.1.A.0.489 - Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WIFI Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1

(#1034) válasza zozo2001hu (#1033) üzenetére

(őstag)

Na végre. Úgy látszik 4 mag kellett az Androidnak, hogy laggolás helyett pörögjön. Most már csak az kéne, hogy a HTC is megkapja az Exynos-t, és nem lesz probléma a házzal sem.

(#1035) otoaak válasza Cyberpunk (#1028) üzenetére

otoaak
(kvázi-tag)

1,5 hete van meg. Értettem elsőre is a "kockásodást" csak poénkodtam. Sajnos mint írtam ez a négyzet/kocka dolog nálam is megvan. De egyébként én nem nézek fimet a note-on arra ott az asszony 10.1-es tabja. :) Főleg munkára/jegyzetelésre használom meg tanuláshoz ezekhez meg teljesen jó ez a kijelző.

SG Note GT-N7000

(#1036) AS válasza zozo2001hu (#1030) üzenetére

AS
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát igen:))) Azért Intel cuca is egész jó:)
S3 win.

[ Szerkesztve ]

(#1037) CHIPman válasza iNfAntRy (#1005) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem értem, hogy minek a kisebb kijelző. Ha így kb akkora, mint az s2, akkor 4,5"-en kisebb lenne, annak meg semmi értelme.

(#1038) erdoke válasza (#1026) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ahogy pont előtted írtam, az új iPaden néztem, szóval nem kell elmagyaráznod. :N
Talán nem vetted észre a szmájlit. :F

(#1039) zozo2001hu

zozo2001hu
(tag)

Samsung Galaxy S III S Voice (Siri's competition)

[link]

(#1040) Mr. Byu

Mr. Byu
(fanatikus tag)

Nekem ha most mindenáron Androidban kéne gondolkoznom, ráadásul mindenáron ilyen óriási telóban, akkor a HTC One X felé kacsintgatnék. Nagyságrendekkel szebben és egyedibben néz ki szvsz, anyagminőségre is valószínűleg köröket ver az SGS III-ra, és az RGB matrix IPS, valódi 300 ppi feletti kijelzőt ne is említsük (iPhone 4 használat után "nincs visszaút" az alacsony pixelsűrűségbe). A Sense is letisztultabbnak, barátságosabbnak tűnik, mint ez az agyoncsicsázott Touchwiz (Motionwiz). A részletes hardverspecifikációk és benchmarkok nem érdekelnek, ezek a mai csúcsmodellek már mind olyan szinten állnak, hogy néhány megahertz ide vagy oda nem oszt, nem szoroz. Talán hamarosan lehiggad ez a képátlónövelési hisztéria, és hasonló izmos specifikációkkal kisebb (4 col körüli) telókat is lehet majd venni.

(#1041) Cyberpunk válasza otoaak (#1035) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És sávosodni se sávosodik?

(#1042) samfishR

samfishR
(senior tag)
LOGOUT blog

csak engem zavar, hogy még mindig alakítanak ki a fényképezőnek külön gombot?

[ Szerkesztve ]

(#1043) <Adamsky> válasza CHIPman (#1037) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

"...kb akkora.."

136.6 x 70.6 x 8.6 mm
vs.
125.3 x 66.1 x 8.5 mm

Magasságban egy teljes centi!
... és valakinek már az S2 is nagy volt, mert az meg az S1-nél lett nagyobb. Érti?

Ne csak péklapátot!! https://www.change.org/petitions/android-phone-manufacturers-start-making-mid-size-smartphones-with-high-end-specs

(#1044) jacis

jacis
(PH! addikt)

Ha jól látom most már ezen is van egy állapot jelző kis led?
Ez is egy jó ötlet volt.

LG Optimus G & BlackBerry Z10 White

(#1045) atila4 válasza jacis (#1044) üzenetére

atila4
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen van rajta. :)

Amúgy ahogy nézem a videókat nekem is egyre jobban tetszik :U

Windows 7 / 3DS MAX / Galaxy S 3

(#1046) pnauser válasza <Adamsky> (#1043) üzenetére

pnauser
(senior tag)

Ja-ja, egyébként szinte centire pont akkora mint a Galaxy Nexus.

"Szerintem"

(#1047) gzbotii válasza jacis (#1044) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van, nem sporoltak ki. Nagyon sokba kerulhet 100.000+ tetelnel egy olyan kis vacak

ZTE Grand X In - Intel Inside® ° If at first you don't succeed, call in an airstrike

(#1048) Tomy Yayo válasza Cyberpunk (#1007) üzenetére

Tomy Yayo
(senior tag)

Nem úgy értettem, nem csak a PH-n és társain elégedetlenkednek, külföldi oldalakon is...

Bár... egy próbát megér: minőségi házat, minimum 3000mAh-s akkut, rendes RGB kijelzőt, és lehetőleg 4,3"-nál nem nagyobbat kérnék ezzel a hardverrel. Köszöntem :R :DDD

[ Szerkesztve ]

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo

(#1049) ch003067 válasza samfishR (#1042) üzenetére

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem csak téged... Pedig igazán elférne egy rajta....

★☆★ E-hulladékot veszek !! Alaplapokat / Processzorokat / Ramokat / Kártyákat ★☆★ sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note II★☆★ 1 hónapja gép nélkül...★☆★

(#1050) yagericum válasza samfishR (#1042) üzenetére

yagericum
(fanatikus tag)

miért van oldalt foto gombja?

Online sakk amatőröknek: http://www.ukse.hu/sakk/

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.