2013. május 22., szerda

(#1) Edenyke

Edenyke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt a játékot érintőkijelzővel játszani?
Érdekes..

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#2) Lenry válasza Edenyke (#1) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Quake3-at próbáltam, nem egyszerű, de lehet.

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#3) RepeatSector

RepeatSector
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt a játékot mobilon játszani? :F

14,1 xga és 15,4 wxga kijelzők 5000ft/db áron - LET THE MUSIC BE YOUR XTC

(#4) Ryder62

Ryder62
(senior tag)

Ez anno mikor megjelent milyen szép volt és örültem hogy a PC-m viszi ezt a nagyszerű játékot. Most 10 év elteltével már mobilon is nyomhatjuk. Majd mikor a GTA 4-et is kiadják mobilra, visszagondolok erre. :D

"I am surrounded by primitives" - Javik aka space troll

(#5) ch003067

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Háth, várjuk szeretettel. És igen, ez egy érdekes kérdés hogy ezt hogy kell majd játszani telefonon.
De háth addig szerintem kiadnak majd valami X-box karhoz való Bluetooth-os kart, amivel lehet majd az ilyen játékokat normálisan vezérelni.

★☆★ E-hulladékot veszek !! Alaplapokat / Processzorokat / Ramokat / Kártyákat ★☆★ sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note II★☆★ 1 hónapja gép nélkül...★☆★

(#6) Góliát válasza ch003067 (#5) üzenetére

Góliát
(senior tag)

:B Ezt a játékot nagyon szerettem. amikor megjelent, akkor ez volt a favorit számomra, dehogy telefonon játszani!? :Y

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#7) ch003067 válasza Góliát (#6) üzenetére

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is imádtam, sőőt. Ez volt a legjobb.

Háth majd meglátjuk... Remélem Galaxy S2-n menni fog :U

★☆★ E-hulladékot veszek !! Alaplapokat / Processzorokat / Ramokat / Kártyákat ★☆★ sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note II★☆★ 1 hónapja gép nélkül...★☆★

(#8) GALARDO

GALARDO
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Remélem úgy csinálják meg az iOS verziót, hogy ki tudja használni a három tengelyes giroszkópot. :K

HTC One V & iPad 4

(#9) wikings2

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

hú hogy én mennyire fostam azoktól a full fekete piros vonalon rohangálós részektől annó :o
Jó lesz ez telefonon :D

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#10) akangels

akangels
(tag)

Egy xperia play en még simán játszhatò is lesz : ) asszem tesômtòl ve is kell majd húzni : D legalább amíg játszok : D

(#11) ch003067 válasza akangels (#10) üzenetére

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Háth igen, az direkt játékra lett csinálva :D Ebből a szempontból az nagyon előnyös :)

(#12) WonderCSabo

WonderCSabo
(Szakértő)
LOGOUT blog

HD verzió? Mobilon a régi játék grafikája se futna el.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#13) ch003067 válasza WonderCSabo (#12) üzenetére

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Háth azért ha megnézel egy Modern Combat 2 HD játékot, annak azért van olyan grafja mint a videóban a játéknak.

(#14) Stauffenberg válasza WonderCSabo (#12) üzenetére

Stauffenberg
(őstag)
LOGOUT blog

Csak egy pár játék ami vagy erősen megközelíti vagy akár le is hagyja grafikában (iOS és Android játékok):
- Modern Combat 2: Black Pegasus
- 9 mm
- Tom Clancy's Rainbow Six
- Shadow Gurdian
De az igazán tuti most jön, mert mindegyik UE3 engine alatt fut (iOS only):
- Infinity Blade
- Epic Citadel

Szóval a mai mobiloknak és táblagépeknek nem lesz akadály. Anno én egy ilyen konfigon toltam a Max Payne első részét:

Pentium 667 Mhz
128 MB RAM
Integrált videokártya 64MB VRAM

Na ezt melyik mai mobiltelefon nem nyomja le? Főleg egy 1.4 Ghz-es dupla magos, nVidia Tegra 2 videó gyorsítóval és egy fél giga - egy giga memóriával hátba verve...

- Former Kodachrome user -

(#15) Stauffenberg válasza Góliát (#6) üzenetére

Stauffenberg
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem nincs ezzel különösebben baj! :) Persze akinek egy Xperia Play van a zsebében annak sokkal könnyebb dolga van, de a képernyőt tapicskolva is lehet boldogulni.

Én Motorola Defy-n játszom a NOVA, Modern Combat, Brothers in Arms játékokkal amik igazi FPS-ek. Persze én is a PC-hez meg Xboxhoz vagyok szokva, de egy bő fél óra alatt jól bele lehet szokni. Eleinte csak az furcsa, hogy fizikailag nem érzed a vezérlőgombokat, de pár perc alatt megszokod, hogy mihez hova kell nyúlni és utána magabiztosan megy.

Meg persze az egészhez tartozik egy hatékony auto target is... mert azért ez mégsem hardcore géming, csak mobilos ökörködés, hogy a villamoson is legyen mivel elütni az időt.

(#16) dave666

dave666
(senior tag)

Nagyon szerettem 10 éve mikor megjelent, kíváncsi leszek a mobilos megjelenésre :R
Remélem nem rövidítik le, benne lesz minden pálya, mint a PC-s változatban :))

Dave666

(#17) WonderCSabo válasza Stauffenberg (#14) üzenetére

WonderCSabo
(Szakértő)
LOGOUT blog

Ezeknek nagy részét láttam. Nem tudom, nekem a Max Payne grafikája sokkal jobbnak tűnt, bár lehet azért, mert régen játszottam vele. A többiek ne ezt a videót nézzék, mert gagyi a minősége.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#18) Stauffenberg válasza WonderCSabo (#17) üzenetére

Stauffenberg
(őstag)
LOGOUT blog

Én nemrég feltettem egy laptopra az első részt és toltam vele. Felfrissítettem az emlékeket ami a grafikát illeti! :) Ilyet már egy mobil is elfuttat, főleg az újabb dupla magos nVidia Tegra 2-es vasak.

(#19) Blaise

Blaise
(PH! addikt)
LOGOUT blog

(#20) Darth_Revan

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kíváncsi leszek az Android-os változatra.

(#21) David93Pecs válasza Blaise (#19) üzenetére

David93Pecs
(tag)
LOGOUT blog

wáááóó.:)
Egyre több a jó játék androidra,ha ez igy halad kell vennem egy játszós telefont. xD

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.