hát az árcédula alapján köze nem lesz ahhoz a minőségi szinthez, amelyet az elektrosztatikus hangfalaival képviselnek...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

nicu71
(őstag)
mindenesetre elképesztően jól néznek ki.Azt hiszem elfogadnék egyet...
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
(#4) Solicidium

Solicidium
(fanatikus tag)
Az audiofilség nem a távvezérlős mobilhoz tervezett ilyen árcédulájú fülhallgatónál kezdődik. Sajnos... P.S. Az audiofilséggel a cikk hozakodott elő, én csak reflektáltam rá, nem engem kell ütni :-D

XtremLor
(senior tag)
Fulhallgato vasarlasnal majdnem az utolso szempont nalam a kinezet. Kenyelmes legyen, szepen szoljon, ne legyen nehez, zenei kontroll, mikrofon etc. jut eloszor eszembe
ugy se latom ha a fulemben van..... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Legen...Wait for it...Dary"

jan101
(tag)
akkor meg ne nézd mennyibe kerül pl egy martin logan summit hangfal 
[ Szerkesztve ]
Látványos, de mégsem tetszik. A kábel elég vékonynak tűnik és ha jól látom nem cserélhető (ami ebben az árszegmensben elvárható lenne). A fülhallgató ház kialakítása pedig nem kifejezetten ergonómikus.
ハルカゼ
Nálam már magánál a kinézetnél elbukott...
« STO ♠ ๓αgγαя ₣ℓoŧŧα ♠ STO » | "lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper

RyanGiggs
(senior tag)
150$?! 
Ez most valami vicc?! (már április elseje lenne?!)
Tehát akkor nálunk ez a termék megvásárolható, kb 35ezer Ft-ért????! 
Na neee....! Ez több mint vicc!
Már látom előre, hogy ebből a fülhallgatóból fog a legtöbb elfogyni világszerte! 
[ Szerkesztve ]
Nem láttál még ennyiért fülhallgatót?
Én vagyok a PH! királya.

ROBOTER
(őstag)
Besétálsz a legközelebbi MediaMarktba, és ott is ki vannak akasztva ehhez hasonló árkategóriájú fülhallgatók (tehát nem fejhallgatók). Nem adnék érte ennyi pénzt, de semmi meglepő nincs az árában.
[ Szerkesztve ]

Brae
(őstag)
A több milliós hangfalaikhoz viszonyítva ez kifejezetten olcsó.
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe
Nem is rossz. 
ASUS Z68-V PRO, Majestouch 2 és ventivezérlő eladó: http://goo.gl/qlveD

RyanGiggs
(senior tag)
Nem! Nem is figyeltem hogy van ennyiért.
Azt hittem hogy egy komolyabb olyan max 10k körüli áron lehet.
Ez a 35k... ezért már egy "komolyabb" fejhallgatót lehet kapni.
Persze azokból tudom hogy van 100k felett is, de hogy fülhallgató 35k-ért?!
Na azt nem tudtam! 
Ennek a pénznek a felét nem fizetném ki érte, az biztos!
Persze valószínűleg más átlagember se, de hát mint tudjuk vannak pénzes emberek is!
Nekem az anodizált alumínium házzal az a tapasztalatom, hogy télen belülről fagyasztja meg a fülem, ha nem veszek rá valami sapkát...
RyanGiggs: Fülhallgató is van 100k fölött. Főleg azok közt, amiket színpadi előadóknak csinálnak, hogy ne süketüljenek meg a hangosítástól, mégis tisztán hallják a játékot. Ott nem ugrálhat az ember bukósisakban, csak mert kell a hallása későbbre is...
[ Szerkesztve ]
Hirdetések: href.hu/x/ie3s - / / - Evidens kérdésekre nem mindig válaszolok.
Nem mondanám magam pénzesnek, de kb 180 USD-ért vettem a fülhallgatómat több, mint egy éve.
Én vagyok a PH! királya.

<Adamsky>
(őstag)
"A fülhallgató ház kialakítása pedig nem kifejezetten ergonómikus."
Én is épp ezt néztem. Így nagyon csecse, de használat közbe irtó hülye módon kiállhat a fülből.
Ne csak péklapátot!! https://www.change.org/petitions/android-phone-manufacturers-start-making-mid-size-smartphones-with-high-end-specs
Ez az igazi "agybadugós" füles. 
jah, csak összekoppan a két füles középen szép lassan 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

RyanGiggs
(senior tag)
Az igen! Ha ma beadnám az asszonynak, hogy veszek egy fülhallgatót
180$-ért, akkor azt hiszem Ő is beadná, csak Ő valószínűleg a válópert! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Akkor sem volt őszinte a molyosa, amikor 25k-ért vettem a fejhallgatómat.
Pedig az egy fejhallgató, nem egy kis sz@ros fülhallgató.
(#15) TESCO-Zsömle: Igen, de azok nem átlagusereknek készülnek!

Apika
(PH! addikt)
Impozáns darab! Szívesen használnék egy ilyet...

freemanone
(őstag)
tetszetős a design, szivesen kipróbálnám, hogy mit tud!
An eye for an eye makes this world so blind... - Sony Xperia P Silver // LT22i@root Stock JB 4.1.2 - 6.2.A.0.400 - Nemesis kernel 4.1 - AC!D Audio Mod

Kiglerx
(kvázi-tag)
90°-ban megtört jack csatlakozó? manapság, amikor a legtöbb készülék tetején van a csatlakozó. Így hogy tegye az ember zsebre, anélkül, hogy a csatlakozónál 3 hónap múlva szétmenne a kábel.
A válaszok készen vannak, csak jól kell kérdezni

Malachi
(KORREKTOR)
elfogadnám, jónak tűnik, de elég nekem a kis Beyer DTX101-em is. jobb, a tömzsi forma, szerintem ez a hosszúkás alak nem túl kényelmes. és a színkódot már én is régen kitaláltam, a bal gumi fekete, a jobb pedig fehér, hogy sötétben is lássam rendesen. 
egy tesztet olvasnék róla
gyorsan gépelsz? írj rám...
ha ilyet el lehet adni Mo-n, akkor hivatalosan is vége a válságnak.
ez az alu füles nem lesz hideg télen?
télen a műanyag is hideg
Persze, hogy hideg az is, csak kb 2 mp alatt átmelegszik, míg egy aluház nem.
-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

tetrix
(tag)
egy rossz mozdulat és dobhártyába megy.. biztos van funkciója ennek a kis csőnek,de szerintem elég sanszos hogy beleakadsz valamibe; hacsak nem az a cél hogy mélyre dugjad.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
a gyártó nevét olvasva már fel is készültem a durva árcédula látványára, de ez olcsóbb, mint egy felsőkategóriás Sennheiser. és szerintem szarabb is, bár meg nem tudnám mondani, hogy ezt mire alapozom. ránézésre amúgy egész finom darab.
[ Szeretkezve ]
Nem így van. Pont az a baj, hogy az alu nagyon jól vezeti a hűt, így amilyen gyorsan átmelegszik, olyan gyorsan le is adja a felvett hőt a túloldalon, márpedig nagyobb része lóg ki, mint ami benne van, ergo szignifikánsan nagyobb a hőleadó felület, mint a hőfelvevő.
Az én fülesemből csak egy félgömb látszik ki, ha benne van a fülembe, de az tökéletesen elég felület ahhoz, hogy a belső részt lehűtse...
RyanGiggs: Ezek se magyar átlagembereknek készültek. Hol itt a különbség?
blackrulz: Legalább közel érzed magadhoz az előadókat. 
Német Saturnban valami fülbedugós cucc a tetején nyalja a 400€-t, esetleg többet is. Shure talán. Vagy mondjuk két éve nyalta. Amúgy nem tudom, nekem ez inkább tünik hangminöségre jobbnak mint bármely beataudió.
Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec

freemanone
(őstag)
"Amúgy nem tudom, nekem ez inkább tünik hangminöségre jobbnak mint bármely beataudió."
Mitől? Nem kötekedni akarok, de kíváncsi lennék, hogy mire alapozva mondod ezt.
[ Szerkesztve ]
An eye for an eye makes this world so blind... - Sony Xperia P Silver // LT22i@root Stock JB 4.1.2 - 6.2.A.0.400 - Nemesis kernel 4.1 - AC!D Audio Mod
Itt meg csődbement a Saturn, azt még választék is alig volt, nemhogy Shure agybadugós... Geez. 
[ Szerkesztve ]
Elég drága...
Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni...

niof
(lelkes újonc)
Szerintem ha ennyi pénzt szánnék fülhallgatóra, akkor még tennék hozzá "picit", és beneveznék egy Balanced Armature meghajtós modellre. De addig is megelégszem a Sennheiser CX400-II Precision-ömmel... 
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Malachi
(KORREKTOR)
diffúzoros! 
Shure SE535 vagy esetleg az SE530.
-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

Cs_Laci
(senior tag)
Ultimate Ears In-Ear Reference Monitors 1000 USD környékén van, szóval hozzá képest még olcsó is.
Nexus 4 E960 8GB Független eladó 78K. http://href.hu/x/kind
A cégek hátterére alapozva.
#35 stranger28: tegnap shuret nem láttam, csak monstert vagy mit, 300..350€-ért. Meg beatset 200-ért. Ja, meg Vertu mobilt, meg 24karátos macbookot. Valahogy még senki nem vette meg, pedig ott áll már egy ideje. Ahogy a 40-700(?)-as Canon teleobi, meg a Hasselblad kamera is.
[ Szerkesztve ]
Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec
És még csodálkozik valaki, hogy egy normális ember nem marad az országban lassan, mind megy innen kifele.
Ezeket sem láttam még megvenni. S javítom magam, az obi 400-700 körüli nem 40-700.
Nem muszáj azt megvenni.
a mennyiség marad,csak a minőség változik
Ez is egy találó megfogalmazása a helyzetnek.