2013. május 23., csütörtök

(#51) szabi__memo válasza micimacko (#48) üzenetére

szabi__memo
(őstag)

Ezek biztos tudjak? Erre tudsz valamit?

(#52) foxxmotor

foxxmotor
(tag)

Erre tervezek építeni egy asztali gépet, méghozzá mihamarabb, úgyhogy mesés lenne ez a májusi megjelenés.

(#53) .mf válasza micimacko (#50) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Azoknak a júzereknek 99.9%-a azt sem tudja, mi az a 24p, még ha mutatnál neki két filmet, akkor sem venné észre. Talán mi se.

Azt már viszont inkább, hogy most már a flash is kezdi a gpu-gyorsítást használni, aztán a legújabb csili-vili flash játék vagy casual game intel igp-n nem megy olyan jól, mint amd igp-n.

(#54) Oliverda válasza .mf (#53) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyetértek.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#55) atok666 válasza micimacko (#50) üzenetére

atok666
(senior tag)

Na ne...
24p? Szerintem lovese sincs arrol, hogy mi az. Ha nem zavarja a 700megara osszetomoritett masfel oras film minosege akkor valoszinu, hogy meg tudja emeszteni a 23.976 fps hianyat is :)

Atok

(#56) Prof válasza atok666 (#55) üzenetére

Prof
(őstag)

jaja, kamerás releaseket töltik le legtöbben, mert fontosabb, hogy aktuális reklámozott új filmet nézzék meg mint az, hogy látni lehet-e a képből valamit vagy se :D

(#57) gyiku válasza .mf (#53) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

van akit nem hat meg a 24p, vagy a 3d bullshit. tul van ez az egesz lihegve 1 kicsit.

eladó cuccok: http://href.hu/x/e04c

(#58) zz top

zz top
(lelkes újonc)

Azt olvastam hogy a legerősebb A10-es Trinity kb. 10.000 pontot kapott 3DMark06-ban, ami tényleg nem rossz egy APU-nak.
Viszont ez a 5760x1080 pixeles 3 monitoros DIRT3 egy erős túlzás, lehet hogy futott rajta ilyen felbontásban a DIRT3, de max Low-ban, bár az is igaz a DIRT3-hoz egyébként sem kell egy erőmű.
Csak azért zavar, mert már túl sokat van emlegetve ez a Trinity az Eyefinity kapcsán, holott egy átlagjáték COD MW2 sose fog rajta futni 5760x1080 felbontás mellett normálisan.
Egy monitor már más tészta.

(#59) .mf válasza gyiku (#57) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Nem ugyanezt írtam? :))

zz top: az eyefinity szerintem ott érdekesebb, hogy egy laptopra nem csak egy, hanem két külső monitort is rá lehet dugni, ha munkához két monitor kéne (ami jelenleg egy 11-12"-es notival és 23"-es monitorral kicsit aránytalan ;) )

(#60) gyiku válasza .mf (#59) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

bocs hogy nem +1/like-ot irtam, de a social media outlet bullshit sem ert el hozzam :N

eladó cuccok: http://href.hu/x/e04c

(#61) foxxmotor

foxxmotor
(tag)

Ami a legerősebb asztali Trinity -ben lesz gpu, az kb melyik asztali radeon szintjét fogja hozni? egy 6750 szintjét megüti majd?

(#62) tiborandras

tiborandras
(őstag)
LOGOUT blog

ib@ipon

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#63) .mf válasza gyiku (#60) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Nem kell szósöl média ahhoz, hogy "így van", "egyetértek", "én is így gondolom" vagy hasonlót írj :P

(#64) stratova válasza tiborandras (#62) üzenetére

stratova
(PH! addikt)

Eltévedtél kicsit.

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#65) Peetee(tm)

Peetee(tm)
(senior tag)

Már várom nagyon! mini ITX lesz belőle az tuti.
Csak legyen aki miini itx-et gyárt. (lehetőleg ne az asus, mert nem akarok 40k-t adni egy alaplaért, mikor 20k is bőven sok érte.)

Az életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)

(#66) Mercutio_

Mercutio_
(PH! kedvence)

Ha olyan tempóban és áron jönnek ki rá az mITX lapok, mint az FM1-re akkor nagy örömködést nem fogunk csapni :(

Árakról valami körülbelüli hír van már, pl. A8 5500? :U

Eladó/Cserélhető cuccok: http://href.hu/x/dzq8 BIO köntös, Siemens C60 mobil, OKOStelefon tokok/fóliák (ZTE Grand X V970, Lenovo A789, ZTE Blade), MX31 mITX ház+FSP táp+kártyaolvasó+DVD-RW csak 15k, átalakítók/kábelek, 120mm-es ventirács

(#67) Peetee(tm)

Peetee(tm)
(senior tag)

asztali AMD TRINITY Teszt

Picivel többet vártam ettől a CPU-tól de így sem lett rossz!
Csak így tovább AMD!

Az életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.