2013. június 19., szerda

(#1) Xaels

Xaels
(PH! nagyúr)

Azért egész jól tartja magát a PC, ha van olyan játék amit érdemes megvenni.

"We need HTC. Android needs HTC. If we lose them, we’re all doomed to a sea of Galaxies that are only differentiated by the size of their screens." - by Pocketnow's Joe Levi

(#2) hunbi válasza Xaels (#1) üzenetére

hunbi
(tag)

Viccen kívül kérdem : melyiket?
A Dio3 at vártam, de úgy fest mégsem veszem meg. A BF3 at meg is vettem, de bár ne tettem volna.

(#3) Felhő válasza hunbi (#2) üzenetére

Felhő
(fanatikus tag)

Dio 3 nem okozott nekem csalódást, bár tény, hogy divat manapság mindenért fanyalogni...

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Felho

(#4) Xaels válasza hunbi (#2) üzenetére

Xaels
(PH! nagyúr)

D3 pedig jó lett, ott a "Starter Edition" ki lehet próbálni. A BF3 meg a hibái ellenére is az utóbbi évek egyik legjobb háborús multi FPS-e amiben mindenki megtalálhatja a neki való játékmódot. Persze egyedül játszva, eredménytelenül lehet elmegy az ember kedve tőle, de hát nem vagyunk egyformák.

"We need HTC. Android needs HTC. If we lose them, we’re all doomed to a sea of Galaxies that are only differentiated by the size of their screens." - by Pocketnow's Joe Levi

(#5) kapeti07

kapeti07
(senior tag)

A PC és az össz lattformon is csak 2 kiadó játékai szerepelnek.

EA, Activision ...

Battlelog --> kapeti07

(#6) Felhő válasza kapeti07 (#5) üzenetére

Felhő
(fanatikus tag)

Nekem inkább az szúrt szemet, hogy a PC-eladások szinte 1:1-ben megegyeznek az össz-eladásokkal. Ez azt jelenti, hogy a legtöbbet eladott konzol-játékok értékesítései sem tudtak a PC 10-dik értékesítésével sem versenyezni? Ez azért is érdekes, mert külföldön mindenhol pont ellentétes arányokat hallunk.

(#7) csaba951

csaba951
(őstag)

Nekem meg ez a furcsa:

>PC
>9. The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treat

Az Amazon USA [Downloads] eladási 100-as toplistáját még csak meg sem karcolta. Az első 10-be még csak néhány órára sem jutott be. Beszéltem néhány magyar Sims rajongóval, de gyakorlatilag senkit nem érdekelt. Az összes kiegészítő közül erre voltak legkevésbé kíváncsiak.

Hogy a nyavalyába tudott ez felkerülni nálunk az eladási top 10-be??? Esetleg a listában benne vannak a boltokba kiszállított (de nem feltétlenül eladott!) darabszámok is?

(#6) Felhő
Nálunk a történelmi hagyományok sokkal könnyebb PC-re beszerezni a programokat. Mindenféle értelemben. Könnyen lehet, hogy a konzol és a PC játékeladások 1:1-ben vannak. Az EU15 vagy USA esetén ez inkább 10:1 vagy 20:1 körül alakul.

[ Szerkesztve ]

(#8) Felhő válasza csaba951 (#7) üzenetére

Felhő
(fanatikus tag)

Hát igen, a Sims eladás is fura... Ezek után nagyon kíváncsi vagyok, mégis hány darabokról beszélünk itt...

Valakinek egy (több mint) tipp?

(#9) hunbi válasza Felhő (#3) üzenetére

hunbi
(tag)

Lehet, hogy nem divat hanem a valóságból adódó trend. :)
Most a "csillivilli" vason emulátorral tolom a régi játékokat, az aaa dobozok meg porosodnak a polcon faxa.
Mondjuk úgy összességében nem nagyon panaszkodhatok az utóbbi idők termésére mert azért volt ami tetszett. Csak épp jellemzően nem azok amiktől ezt vártam.

(#10) Wolverine válasza kapeti07 (#5) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem, 3 kiadó van ott: EA, Activision, Blizzard. Utóbbi kettő önállóan dolgozik, igaz közös tulajdonossal (az Activision-Blizzard holding).

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#11) wikings2

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

Új szállítmány érkezett diablo 3 ból és megint első? :U Érdekes :D

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#12) GeryFlash

GeryFlash
(senior tag)

van már ingyenes starter edition batllnet tagoknak? szépet vetített a blizzard a max 1hónapos dologgal

Akik odaírják a hirdetéseikhez, hogy okoskodó kommentet nem kér, azoknak a 98%-a bolti ár felett szeretné elpasszolni a cuccosát.... Persze Te abban a 2%-ban vagy:)

(#13) Wolverine válasza GeryFlash (#12) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az egy céldátum volt, nem kőbe vésett és megígért időpont. Ez utóbbi egyébként máig nincs - majd egyszer lesz mindenkinek elérhető Starter Edition, de dátum nincs rá.

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#14) Algotis

Algotis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tobb a bf3 premium mint az alapjatek. LOL Fail :D

XBOX Live Gamertag: SprintR HUN ♠ Origin/Battlelog: PunnanyMassif98 ♠ Intel i5-3330 @3Ghz ♠ Gigabyte 7850 OC 975/1200 ♠ ASROCK B75M-DGS ♠ Kingmax 8GB 1600Mhz ♠ FSP400-60APN 85+ ♠ Sharkoon MS120 ♠

(#15) GeryFlash válasza Algotis (#14) üzenetére

GeryFlash
(senior tag)

ez mitől lenne fail?

Akik odaírják a hirdetéseikhez, hogy okoskodó kommentet nem kér, azoknak a 98%-a bolti ár felett szeretné elpasszolni a cuccosát.... Persze Te abban a 2%-ban vagy:)

(#16) Algotis válasza GeryFlash (#15) üzenetére

Algotis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mert premiumhoz kell alapjáték is :D

XBOX Live Gamertag: SprintR HUN ♠ Origin/Battlelog: PunnanyMassif98 ♠ Intel i5-3330 @3Ghz ♠ Gigabyte 7850 OC 975/1200 ♠ ASROCK B75M-DGS ♠ Kingmax 8GB 1600Mhz ♠ FSP400-60APN 85+ ♠ Sharkoon MS120 ♠

(#17) Wolverine válasza Algotis (#16) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nyilván olyan csomag volt, amiben benne van.

(#18) GeryFlash válasza Algotis (#16) üzenetére

GeryFlash
(senior tag)

És???????? szted június 18án jött ki a bf3 ? :W :U

(#19) Algotis válasza GeryFlash (#18) üzenetére

Algotis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem! Tavaly októberben! :U

(#20) GeryFlash válasza Algotis (#19) üzenetére

GeryFlash
(senior tag)

Ez a táblázat azt mutatja, hogy június közepén milyenek voltak a játékeladások.... Most az hatalmas fail, hogy éppen azon a héten több bf3 premium fogyott, mint bf3, mikor azt már vagy fél éve megvehette az ember... Hány éves vagy?

(#21) Huma

Huma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennyien megvették a Diablo 3-at? Hogy tudtak ennyi embert megvezetni? Ki az az agyament aki egy ilyen játékot megvesz? :F

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#22) Algotis válasza GeryFlash (#20) üzenetére

Algotis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem kapcsoltam. Te meg állíthatnál magadon, ki vagy Te, önjelölt admin? :F :W

(#23) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fogynak a Wow kockák? ;]

szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!

(#24) Viktor77 válasza Thome (#23) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Egyrészt kieg elött vagyunk, így sokan pihentetik inkább, másrészt aki boltban vesz GC-t 8K-ért, mikor mindenhol máshol 5-6K, az meg is érdemli. Azon csodálkozom, hogy egyáltalán a listán van.

Bazinga!

(#25) Felhő válasza Huma (#21) üzenetére

Felhő
(fanatikus tag)

Én nem érzem magam agyamentnek. Az én hibám?

(#26) wikings2 válasza Huma (#21) üzenetére

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

Én érezni vélem az iróniát :U

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#27) Huma válasza wikings2 (#26) üzenetére

Huma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vajon miért? :)

(#25) Felhő: Én annak érzem magam. :D

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#28) Wolverine válasza Huma (#21) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ne nézz tükörbe :DDD

(#29) Felhő válasza Huma (#27) üzenetére

Felhő
(fanatikus tag)

Aha, így már értem. :DDD

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.