A képeket elnézve, azt hittem általános iskolások csinálták őket... 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
[Re:] Az Aruba új Wi-Fi hozzáférési pontja elküldheti a klienst – egy másik AP-hoz
[Re:] Annyi a magyar Angliában, hogy új vállalkozást alapoz rájuk a NordTelekom
[Re:] (Frissítve!) Mától az asztali Chrome böngészőben is működik a hangalapú keresés
[Re:] Országos Ethical Hacking képzés diákoknak és hallgatóknak
[Re:] Már Magyarországon is lehet ingyen telefonálni a Facebook Messengerrel

A képeket elnézve, azt hittem általános iskolások csinálták őket... 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Jajj, nem érted a művészetet?
Ha valaki beleköt legalább mondhatja, hogy véletlenül valami óvodás összemaszatolta a képeit azért ilyen. 
Viccen kívűl: Hajrá!
[ Szerkesztve ]

Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg a top 10 képeket, érdekesek a "jövő tehetségei". Főleg Collin Avery képe amin egy függöny szőnyeggel látható. Érdemes elgondolkozni hogy 20000 emberből ez a top 10.
Lehet én vagyok ilyen maradi, de valaki elmagyarázná miért ilyen jó egy fiókból előszedett régi kép vagy egy függöny?

Két orosz alternatív művész beszélget berúgva Párizs egyik előkelő presszójában.
- Te, Igor, szerinted mi lenne, ha beleszarnék a zongorába?
- Á, hagyd, úgysem értenék...

Csak egyet áruljanak már el nekem: Miért pont a kellemes hölgyeket kellett így.....
"Györönyűek!"

Nagy igazság! 

A top10-ben egy értékelhető "műremek" sincs szvsz. 
Szinte már az botrányos, hogy egy lebukkant konténerről lőtt sima fotó az első helyezett.
Vagy pl azzal mit akar a "művész" sugallni, hogy egy oldalprofil fotón random elmossa a gyermek arcát? Ilyenekkel 6 évesen szórakoztam MS-Paint-ben. 

A külföldi kommentelők sincsenek elragadtatva a pályaművektől. Én is csak azoknak a táborát gyarapítom, akik nem értik ezt a fajta művészetet. 
<< Milyen kifli?! >>

A függöny szőnyeggel hihetetlen...

Hát szerintem ezek a képek kurrrva szarok ![;]](/dl/s/v1.gif)
Beszámítás, csere [OFF]

Ez nem művészet, ez egy rakás fos, ennél egy eldobható 500 Ft-s Agfa géppel is tud egy 3 éves értékesebb képeket csinálni. Nem tudok szurkolni a magyar versenyzőnek sem, mivel amit ő, meg a többi alkot számomra az értékelhetetlen kategóriába tartozik.
Pentium Pro, (Super) Socket 7, K6-III+ , ASUS, iiyama, Wolfdale

a '90-es években én is próbálkoztam fotóművészettel, de aztán abbahagytam, mert nagyon erős volt a mezőny.
de ahogy elnézem, ma már a gyengébb képeimmel is pályázatokat nyerhetnék 
~ Reinkarnációs tanfolyam? Miért is ne, egyszer élünk! :) ~
A point of view galéria nekem tetszik, de a többi tényleg elég rémes.
http://zone.polomania.hu/ (Új minták: 2012.07.17.)