Mindkét gyereknek ilyen van, és használhatatlan. Csak a youtube és az AB fagyasztja le, ezt a kettőt használják a legtöbbet 
ZTE-Skate; custom ROM: The Dark Sense by Faia -> Samsung Galaxy S Advance

Mindkét gyereknek ilyen van, és használhatatlan. Csak a youtube és az AB fagyasztja le, ezt a kettőt használják a legtöbbet 
ZTE-Skate; custom ROM: The Dark Sense by Faia -> Samsung Galaxy S Advance
Azért 2012-ben nagyon nem kéne erőltetni ezt a felbontást. Már a kőkorszakban is ilyen volt sok telónak.320x480-at is elbírná a rendszer és nem hinném, h sokkal drágább lenne. A ZTE Blade-ben 480x800-as panel van és mégsem (volt) drága.
így viszont majd ki lehet adni az " i-t " ami ugyanilyen lesz csak jobb kijelzővel és újra el lehet kérni érte 1 rakás pénzt 
>> ЯeSpΞkT <<
(#104) Neurotoxin válasza SkyLine3000 (#102) üzenetére

Igen, csak pár éve a 320x240 1,8 meg 2"-en volt pl mint a megboldogult Nokia E51emen. Közben bejöttek a 3"+ telefonok. Akkora méretben már nagyon gáz, mint pl HTC wildfire stb. Bár sokan fikázzák, volt Acem, 480x320-al engem egyáltalán nem zavart a felbontás. Nyílván nem egy 800x480 vagy 1280x800... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"You are the lock, I am the key, climb up my lemon tree..."
Nem értem miért megy a rugózás a plecsnin, egyrészt a Huawei cikket Bog írta,ezt meg Kind. Másrészt a Huawei olcsóbban és sokkal jobb kijelzővel adja ugyanezt, harmadrészt ez a ppi és kijelzőtechnológia együtt már épphogy alulról súrolja a vállalható szintet, és még éppenhogy olvasható rendesen. (olvasható =/= élvezhető..) Mindazonáltal nem kapott tetszett plecsnit sem, mert a jelenegi kínálatban az ára ennél sokkal többet ér.. Aki csak telefonálásra használja az okostelefont és ezzel igazolja hogy jó áron van és ez a kijelző megteszi, az vehet 10ezerért valami feature cuccot is.. Bárki bármilyen érvet is hozzon fel mellette, egy okostelefonhoz objektíve méltatlan egy olyan megjelenítő,ami szinte épphogy rendesen olvasható.. Egyre többet olvasom ezt az 'első droidnak megteszi' maszlagot is, jajjistenem.. Annak sem jó. Aki először vesz okostelefont, annak nincs igénye rá,hogy normálisan el tudjon olvasni egy weboldalt anélkül,hogy kifolyna a szeme? Dehogynincs. Ez a filozófia max arra jó,hogy aki nem ért hozzá, az azt fogja hinni,hogy a droid egy vacak. Pedig nem az. A design szép ugyan, de azon túl,hogy szerintem hajaz az n9/lumia800-ra, ez nem indokolja ezt az árat semmiképp. (az ájfónt meg tényleg ne keverjük már ide szerintem sem..)
Sony Arc S 32GB & Sony Livesound MH1

Mutasd... h meik ez a készülék aminek jobb az ár értékaránya a t-nél...
Szerintem nem tudsz de bocs ha tévedek
Tessék:
Sony Ericsson Live with Walkman.
Dominóban: 39990 Webshop ár: 35991
...és lám, az L3 hajszálra ugyan ez az ár: [link]
...és akkor amit a LwW tud: Ugyanakkora kijelző, de HVGA.
1 GHz-es proci
ICS frissítés jön
5 magapixeles AutoFocus-os kamera LED fénnyel
HD videó felvételi lehetőség
SONY Xperia™ V & Xperia™ ray + LiveView™

Egyik programmal sem volt soha semmi gond. Igaz, youtube ritkán van használva, AB viszont nagyon gyakran 

De te is elfelejted h az átlagembernek nincs 50-100e forintja telefonra, de szüksége van az android nyujtotta elônyökre. Aki ilyet vesz az azért dönt az lg melett mert neki nem lényeg a full hd kijelzô... de ha már az y200at emlited... abból meg a ram hiányzik... pl angry birds space már nem magyon akar szépen futni nem úgy mint az lg... az y200 szép képpel szaggat xD
De a tényleg várom az ajánlatokat, amit megengedhet magának az átlagember, nem szappantaró, és hasonló specifikációval rendelkezik... bocs de nincs igazatok... ja és az ár meg a jelenleginél is sülyedni fog... ezt se felektsük...
Lg jól csinálod...
Pont én nem felejtem/felejtettem el, nem tudom ezt miből szűrted le.
Nekem sincs ennyi elkölthető pénzem telefonra, az aláírásomban is látható, hogy nem dobtam ki 100ezret egy csúcsdroidra, ugyanis számomra egyiknek sincs akkora hozzáadott értéke, hogy megérné a bődületes felárat.
"Aki ilyet vesz az azért dönt az lg melett mert neki nem lényeg a full hd kijelzô... de ha már az y200at emlited... abból meg a ram hiányzik... pl angry birds space már nem magyon akar szépen futni nem úgy mint az lg..."
A full HD kijelző nekem sem lényeg, mint ahogy a legtöbbünknek sem az. De azért az egyöntetűen érdekel mindnyájunkat, hogy ha már okostelefonunk van, ugyan lehessen már rajta megnézni normálisan egy fényképet, esetleg egy videót, urambocsá' ne kelljen már 1 centisre nagyítani a betűméretet egy weblapon ahhoz, hogy el lehessen olvasni. 
Ezen lehet hogy nem akad annyira a madarak mint a másikon (szerintem simán megy azon is egyébként, de ebbe már ne menjünk bele), de azon legalább madarak repülnek, és nem kockák. Néhányunknak nem teljesen mindegy, hogy Angry Birds, vagy Angry Bricks.. 
Lehet hogy a Sony kicsit szappantartós, neked nem tetszik, és ez az ász. Nyilván Te vagy az a vásárló, aki 45-ért is megvesz valamit, amin android van és szép, még akkor is, ha objektív szempontok alapján siralmas az ár-érték aránya. Semmi baj nincsen ezzel, jó néhány ilyen vásárló van, ezért is fog elfogyni belőle valamennyi.
"bocs de nincs igazatok..."
A helyzet az, hogy igazunk van, és megmondom miért. Egy lehetőség szerint objektív és szakmai szempontok alapján működő szakportálon cikket írók és fórumozók nem azt veszik figyelembe mikor valami felett ár/érték arány szerint ítéletet mondanak, hogy hogyan néz ki az a valami. Ez épp egy olyan szempont ami mindenkinek más, el is mondjuk mindig, hogy ha tetszik akkor vedd meg, de hozzá szoktuk tenni alkalomadtán, hogy objektív szempontokat figyelembe véve nagyon nem éri meg az árát.
Nem fogunk veled sem vitába szállni ezen a részén, ha tetszik, vedd meg, használd egészséggel, de kérlek ne savazz le minket azon, hogy több és kevésbé szubjektív szempont alapján mondunk verdiktet. 
"Lg jól csinálod..."
LG, csődbe fogsz menni.
De ami még mindezeknél is fontosabb:
Használd a 'szerkesztés' gombot.
mrlujoak:
Hát igen. Meg 512 ram, meg egy sokkal jobb grafikus vezérlő, plusz DLNA, előlapi kamera, tartozékként pedig pluszban microSD és az átlagosnál lényegesen jobb füles - és inkább nem is sorolom tovább, kategóriakülönbség van az LWW és ez között. Ugyanennyi pénzért. Viszont nyilván van, akit semmilyen észérvekkel nem lehet meggyőzni, és fikázásnak veszi azt, ami a dolgunk. 
#112 mrlujoak:
Nem para. 
[ Szerkesztve ]
Fel kéne fogni végre (legalábbis jó lenne) neked is, hogy a lehúzás azért megy, mert ennyibe kerül, amikor jóesetben érne egy 20ast feltöltőkártyával. Ki nem tesz rá magasról, hogy egyébként egy lánynak (remélem a lányok örülnek neked a kijelentésedért) ez tetszene jobban a Sony mellett a kirakatban? Az tetszik neki, azt veszi meg. Akkor is, ha fiú. Egy szakportálon meg azért kritizáljuk, mert szürreális az ár/érték aránya - azt senki nem mondta egy árva szóval sem, hogy nincs helye a mobilkínálatban. Helye van, csak nem ott, ahová tették. Ennyi. Ember.. Min kell ennyire kifakadni? Nem rossz telefon ez, különösen ha mondjuk egy Samsung Corbyhoz hasonlítom.![]()
Látod, máris nem húzta le senki. Így tetszik?
Abba kéne ezt hagyni végre, ha véletlen idetéved egy moderátor, kigányolja a fél topikot...
[ Szerkesztve ]
Nem a fansággal van itt a probléma, én is szimpatizálok egyik-másik gyártóval, vagy bizonyos típusokkal, de hát ha valami szar, azt ne hintsük már cukorral, hogy más meg megegye.
Azért az Xperia sorozat kifejezetten szépre sikerült, bárki megmondhatja.
Ár/érték arányban, minőségben, funkcionalitásban messze alázzák ezt a telefont.
A lőrésnyi, low-end kijelzőről ne is beszéljünk.
Nincs nekem az LG-vel semmi bajom, sőt majdnem tőlük vettem telefont.
De konkrétan EZ a típus nagyon nem nyert.
Okádék külsejével, meg a csecse műfém csíkjával meg azok a csajok ájulnak majd el tőle, akik fekete, rózsaszín melegítőben, aranyfuxokkal teleaggatva tanyáznak a plázákban.
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...

25 két évre, egyáltalán nem sok, de azt is mondhatjuk, hogy a konkurencia sem drága... Samu y 22 körül, SE WM 32 (ennyiért asszem meg is veszem), aztán nagyjából kifújt a kínálat... ZTE meg egyéb kínai azért olcsó, de hát... kínai na...
Hallottam egy jó érvet, miszerint mindegyik android... hasonló a hardver is, max a mhz-ekkel lehet játszadozni, és lényegében amelyik nagyobb, az a gyorsabb, mert minden más kb. azonos... lehet részben ugyan az van egy galaxy ace-ben, mint egy lg l3-ban...
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
Nem egészen. Az órajel egy dolog, az architektúra meg egy másik. Az l3 hardvere még ha kategóriájában gyengébb is, de nem összehasonlítható az Ace-ben lévő MSM7227T-vel, ami csak ARM V6-os. Ez is 800 mhz meg az is, de kb. szakadéknyi különbség van a kettő között. A kijelzőn kívül nincs nagy baja ennek, de hát az annyira elrontja az összképet, hogy szvsz. a konkurenciához viszonyítva semmi szín alatt nem ér 25-nél többet feltöltőkártyásan.
És azért továbbra sem mindegy a ram mennyisége, nem mindegy hogy milyen GPU van benne.. Az órajel az kábé semmi.

Ember, akárhogy csűröd csavarod ez egy hányadék qvga kijelző marad, 3,2"-n. Ha tetszik, ha nem ronda.
Te dolgod, hogy megveszed e, ettől még nem lesz jobb. 2012-ben, ezért a pénzért ez nagyon kevés.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.szorenyiadam.android.arkanoidx || http://www.facebook.com/ArkanoidX

Amit tudnotok kell, az az (elnézést kérek az újabb szubjektív véleményért) hogy rendszeresen olvasom a fórumot... és azt érzem h eléggé elfogultak vagytok, nem tagadom én is!!!
Számomra egy telefon más értékrend alapján kapja a besorolást a fejemben, mint a tiétekben.
Fontos a külső, második a sebesség, illetve az üzemidő... és számomra ennyi fontos...
Amit észrevettem h ami nektek fontos az az h milyen hardware van a készülékben, (kijelző proci ram kamera stb.) és a többi már csak másodlagos...
Még két dolgot szeretnék elmondani 
Az egyik hogy abba bele se gondoltok, hogy milyen hatással vagytok ti a jövőbeni vásárlókra ezekkel a postokkal... (bnőm inkább egy Xpedia ARC ot akar
köszönöm srácok...)
A másik dolog hogy a technikai fejlődés ügyebár szép dolog, de néha azt érzem h a fejünkbe szált... pár éve "öltünk" volna egy ilyen telefonért, vagy egy fele ilyen jóért...
TUDOM, nem vagyok olyan nagy szakértője a mobiltelefon tesztelésnek, maradjunk annyiban h egy analóg user vagyok hozzátok képest, de az én véleményem is nyomhat a latba valamit.
Nem tagadom, férfi létemre nekem bejön ez a telefon, igaz feketében, és az azért van így mert sűrűn kell elegánsabban öltöznöm mint az átlagnak. Emiatt nem tartom praktikusnak, egy nem éppen elegáns telefon használatát az életemben. Ezzel lehet nem csak én vagyok így. Számomra/munkra fontos a külső, és telefonként kell elsősorban a helyét... ez női logika... de ha csinos, és betölti a funkcióját a telefon akkor nem szar... hanem éppen jó.... csak nincs tele extrákkal...
És sztem ez az arany középút mindannyiunk számára 

"bnőm inkább egy Xpedia ARC ot akar köszönöm srácok...)" - Először is az Xperia nem Xpedia... Másodszor is, azt szeretnéd, hogy a párod rövid távon elégedetlen legyen a készülékével? Az enyém Lumia800-at kapott és arról tudtam, hogy a külsőn kívül a rendszerrel is elégedett lesz és az is.
Itt nem arról beszéltek/beszélünk, hogy nincs szükség ilyen telefonra hanem arról, hogy ennek az áráért vannak sokkal jobb ajánlatok is. Ha meg ennyire nem fontosak a funkciók akkor nem kell új típusú telefont venni. Vagy ha ennyire az öltönyhöz akarsz mobilt vásárolni akkor BB...
"We need HTC. Android needs HTC. If we lose them, we’re all doomed to a sea of Galaxies that are only differentiated by the size of their screens." - by Pocketnow's Joe Levi
Velem lehet a baj, mert sem Iphone sem Civic nem kéne sőőt! (japánból maximum egy régi RX7! )
Volt két LG- nem mellesleg jelenleg is az van, csak hogy a feszültséget növeljem!
Neked volt két SE-d, nekem 19! a k300-tól kezdve a G900-on át Xperia Neo-ig !
Középiskolással, egyetemistával, munkatárssal, idősebbekkel! Nem nevezném őket hozzáértőknek, mert nem is várható el, de ezzel együtt hülyének sem nevezhetőek!
És itt nem a herzeken meg a megapixeleken ugrálunk, semmi gond nem lenne vele, ha a helyén lenne kezelve a termék! Ha ugyan ilyen árban van szebb képet biztosító kijelzővel, erősebb vassal szerelt telefon egyértelműen azt veszem meg, és nem ezt csak azért mert a nekem fontos dolgokat ez is kipipálja!
[ Szerkesztve ]
I don't like morning people... Or mornings... Or people...
Nincs ezzel a világon semmi baj sem. A külső fontos, viszont azért nem foglalkozunk vele túlzottan, mert mindenkinek más a szép, ezért maximum azt írjuk le szigorúan saját véleményként mi is, hogy 'hú ez tök jó', vagy 'hú, ez tök nem szép'.
Nekünk is van szubjektív véleményünk.
Senki nem mondta hogy ez teljesen szar, azt sem, hogy csúnya. Azt meg pláne nem mondta senki, hogy nincs helye a kínálatban. Csak azt, hogy azért amit nyújt, 2012-ben ez már drága. Nagyon. Pont azért, mert ha az LG észnél lenne és beérte volna icipicit kevesebb haszonnal, befért volna egy HVGA kijelző, amivel máris lehetne 'ajánlott' is ezen az áron.
Így viszont azért nem az, mert nem mindenkinek ajánlott.
Ha valakinek első számú szempont a külső, és ez tetszik neki amellett, hogy ez fér bele a költségvetésbe, annak igenis ajánlott, az épp ezt keresi. Azért van ekkora kínálat, hogy mindenki találjon kedvére valót, jól is van ez így, a gond az, hogy ezért a pénzért 2012-ben ilyen ppi-vel senki szemét nem illik kiszúrni.
Mindenki véleménye egyformán számít! A gond viszont ott kezdődik, ha szubjektív vélemények alapján akarunk objektív tényeket megdönteni, és ha másképp nem megy, akkor személyeskedve.
[ Szerkesztve ]
Amúgy a videón eléggé feltűnő, hogy utólag lett odarakva a kijelző által nyújtott kép... Pl.: 0:37-nél meg sem érinti a kijelzőt, sőt, teljesen máshol vannak az ujjai.
----- RaspberryForum.hu @ moderátor ----- Ha van egy szabad perced és egy Dropbox fiókod: https://www.dropbox.com/votebox/8459/hungarian-language
Topic takarítva, úriasabban is le lehet tépni egymás fejét.
![]()
[ Szerkesztve ]
nagyádám

Persze, ilyenek is vannak, de ha dísznek kell, akkor bőven elég hogy telefonálni tudj vele. De ha netán játszani, képeket, filmet nézni szeretnél, netán netezni, már bőven kevés. Jó lenne, de rossz a kijelzője...
Japánban divat a telefont kiegészítőként kezelni. Nekem is tetszik, de ettől még inkább veszek egy Sony Ericsson Walkman-t, mert igaz drágább, de legalább jobb...
Az, hogy valakinek nem fontos hogy jó legyen, csak szép, eléggé kifordult nézőpont. Én például nem mernék ajánlani valamit ami rossz, pusztán azért mert szép... ha kérdezik milyet vegyenek, nem fogom azt mondani, hogy vegyétek ezt, mert ez szép... én azt ajánlom, ami jó, amire szüksége van valakinek, amiért nem kell többet fizetnie, mint amire kell neki használni... Pl. nem fogok játékra laptopot ajánlani, amit pusztán a szobában használna valaki...
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe