2013. június 19., szerda

(#32201) darál0w válasza hackeeeee (#32200) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nekem class10es...1-2 perc és bejön...most meg vártam legalább 10 percet...és semmi.

heti 1et kap...nameg telepítés után is kap mindig...

A barátok olyanok, mint csillagok az égen...sok van belőlük, de kevés ad a söréből...

(#32202) hackeeeee válasza darál0w (#32201) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ez meg ugye asszem tán class4, szal nem a leggyorsabb... Ha bekapcs után nem baszogatok akkor max 1 perc ennek is, kb...

Véleményem szubjektív...

(#32203) wwenigma

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Joe ROM, minden létező wipe megnyomva recoveryben + fastboot -w/ erase amit tudtam + progik manual installja. Eddig jonak tunik, mur4ikbol maradt vmi szemet ami ette. Meg GPS alapból bekapcsolva van - de szerintem azt multkor kinyomtam (passsz).

Gmail fagyás eddig nem jelentkezett. 2.1 féle naptar widgetet nem tud wki?

[ Szerkesztve ]

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Elektromos cigaretta fórum-apróhirdetés-chat | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma ---- | ---- OT995 utolso gyari ICS rom: http://d-h.st/users/wwenigma

(#32204) quasimidi válasza wwenigma (#32203) üzenetére

quasimidi
(fanatikus tag)

Szia wwenigma!

Én ezt a widget-et használom:

GoCalendar Widget

.NET (C#) Developer @CEOD

(#32205) wwenigma válasza quasimidi (#32204) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

koszi, teljesen jo lenne, de csak golauncherrel mukodik. :(

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Elektromos cigaretta fórum-apróhirdetés-chat | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma ---- | ---- OT995 utolso gyari ICS rom: http://d-h.st/users/wwenigma

(#32206) apaszka válasza joestone (#32159) üzenetére

apaszka
(őstag)

Éjjel azt is kipróbálom! :F

www.apaszka.hu ::::::::SAMSUNG GALAXY S3

(#32207) szasanyi válasza wwenigma (#32089) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

No, végül volt egy új ZTE Blade a helyi Vodafone központi üzletében (sehol máshol) amit megvettem 31k-ért. Jónak néz ki, remélem nem lesz vele probléma. Mondjuk 2 év garancia van rá, ami nem rossz.
Köszi a segítséget, hozzá(m)szólásokat mindenkinek! :)

I’m not afraid of death... I just don’t want to be there when it happens.

(#32208) Miksa64 válasza wwenigma (#32205) üzenetére

Miksa64
(kvázi-tag)

Hali wwenigma!

Én ezt használom nekem nagyon bejön!
[link]

Van ingyenes is!

[ Szerkesztve ]

Optimus 4x HD

(#32209) wwenigma válasza szasanyi (#32207) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem nagyon jo dontes volt. :K Volt még nekik készleten? :B

Miksa64: köszi, ránézek!

(#32210) szasanyi válasza wwenigma (#32209) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Ja, 2 db. :) Amúgy lesz még, de nem tudtak pontos dátumot mondani (ígérni), nekem meg ugye holnapra kell az ajándék teló, nem 2 hét hét múlva mert a ballagás után a gyerek szeretne vmi ajándékot kapni (nem tudja, hogy ez lesz).

I’m not afraid of death... I just don’t want to be there when it happens.

(#32211) hackeeeee

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

M6-ban megint előjött, hogy "beakadt" a képernyő elforgatás...

Mondjuk sanszosnak tartom, hogy a google sky okozza.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#32212) Drughi

Drughi
(senior tag)

Üdv,

Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy 2.1es gyári ROM-mal rendelkező telefonom, app2sd megvan.
Szeretném "formatálni" Tehát elérni, hogy a gyári 2.1 maradjon fent.
Kicsit belassult a telefon és ez szerintem megoldaná.
Megoldható, úgy, hogy az app2sd is megmaradjon?
Mi a teendőm?

Samsung Galaxy Note 2 LTE, Samsung Series 3 notebook (i3, 16GB RAM (10GB RAMDisk), 128GB SSD, 500GB 7200RPM)

(#32213) hackeeeee válasza Drughi (#32212) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ha HR-t nyomsz neki, akkor bukik az app2sd is, mert gyári állapotra áll vissza a telód, újra meg kel csinálni.

Véleményem szubjektív...

(#32214) apaszka

apaszka
(őstag)

Vissza raktam a mentett M6 om! Jó az a rom nekem!

(#32215) wwenigma

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tudom mi van. 5h 30perc utan 60% (ebben max 80perc nyomkodás) majd 5 perc telohivas utan 20%. Battstat szerint megint sokat volt ebren kikapcsolt kepernyo mellett. Kicsereltetem az akkut, aztan ha nem javul visszarakom a gyari 2.1-et és csere blade-re.

Kozben lassan 200 követő van facen, meg megbombaztatom velük az LG supportot - ha romot nem is kapunk de hatha ki tudok csikarni egy kis segitseget custom 2.3-hoz. (egy kis fincsi uj .35-ös kernel vagy par driver, forras....)

(#32216) hackeeeee válasza wwenigma (#32215) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Akkor egész jól halad! :) Ezek nem lennének rosszak, mármint ha valami is sikerülne...

Véleményem szubjektív...

(#32217) joestone válasza wwenigma (#32215) üzenetére

joestone
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajnos nem hiszem , hogy bármit is lép az LG.
Nemrég dobták piacra a 2x -et azon is 2.2.2 fut ráadásul az sincs rendesen megcsinálva. Az mindent elárul , hogy még mindig forgalmazzák a gw620 -at . Hivatalos frissítés arra sincsen.
Szóval ez a kis kirándulás a gt540 -el az LG mobiltelefonokkal jó volt , de inkább rendes telefont preferálok a jövőben. Úgyhogy részemről a jövőben HTC vagy esetleg a Nokia jön szóba.
Az LG ről meg annyit , hogy mint feltörekvő Androidos gyártónak meg kellene tisztelnie a vásárlóit annyival , hogy a rendelkezésükre bocsátja az aktuális biztonsági frissítéseket .Nem lett volna nagy mutatvány a részükről a p500 kernelét átírni a gt540 -re és kiadni a 2.2 őt.
Lejárt a hűségidőm ,és készülékváltáson gondolkodom. Tetszik a 3d de az LG hozzáállása miatt biztosan nem az lesz.

(#32218) buktagt540

buktagt540
(senior tag)
LOGOUT blog

Tud vki mondani olyan navigàciós szoftvert ami a sima ingyenes gpst használva navigàl?a google navi azt írja hogy adatkapcsolat szükséges.

Joestone: nekem a Htc telók tetszenek a legjobban csak dràgák :O

[ Szerkesztve ]

Diákmunkát keresek Budapesten!Emelt szintű informatika érettségi,felsőfokú német nyelvtudás!

(#32219) hackeeeee válasza joestone (#32217) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Még az sem kizárt, hogy nyáron Én is váltok , mivel itt is lejárt a hűségidő.. Csak augusztus végén lesz meg a 10 év, és arra még kapunk valami kedvezményt, pluszban..

Az a baj, hogy pl. a Galaxy S-t csak valamiféle netes csomaggal tudnám megvenni, kártya nélkül nem adják ide hűséghosszabbítással, jelenleg.. :o

Nővéremnek meg nagyon megtetszett a GT540... Megmutattam neki a Google Sky-t, el volt ájulva.. :) Szal az sem kizárt, hogy lepasszolom Neki.. Csak akkor lehet, hogy vissza kéne rá varázsolni a 2.1-et. :) Bár, az sem biztos... Mivel nála tuti, hogy csak 2G mód lenne, mobilnet, wifi nélkül, úgymeg vígan elvan ez is...

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#32220) Drughi

Drughi
(senior tag)

Megcsináltam a Hard reset-et.
valaki tudna segíteni, hogy ezután milyen sorrendben csináljam a dolgokat?
egy klikkes root, utána az egy klikkes app2sd?

Samsung Galaxy Note 2 LTE, Samsung Series 3 notebook (i3, 16GB RAM (10GB RAMDisk), 128GB SSD, 500GB 7200RPM)

(#32221) hackeeeee válasza Drughi (#32220) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Itt megtalálsz mindent. :K

Véleményem szubjektív...

(#32222) joestone válasza buktagt540 (#32218) üzenetére

joestone
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A wildfire nem sokkal drágább mint a p500 tudásban ugyanott van . De a mostani LG Androidos telefonokat elnézva az lg a felső kategóriában akar szerepelni a jövőben , csak ahhoz support is kellene.

Gondolj bele , két ember (Mur4ik és Joestone) a szabadidejében a teljes forráskód nélkül portolta a 2.3 -at pár hónap alatt , akkor az lgnek miből állt volna mindez a rendelkezésükre álló forráskódokkal.
Lehet , hogy csíkszemüek nem tudják , de az ügyfelet a marketing szerzi , de megtartani a support fogja. Ha nincs support a marketing nem fog semmit elérni. Aki egyszer nem volt elégedett a supporttal annak többet nem fognak eladni.Hiába jó a cucc , ha nics support akkor inkább a kínai cuccok fognak menni feleannyiért mint az lg ráadásul több tudással de ugyanannyi supporttal.

(#32223) joestone válasza hackeeeee (#32219) üzenetére

joestone
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is ajándéknak szánom , Család ifjabbik tagjai most vannak a hekkelős programozós korszakban , arra pedig ez a teló teljesen jó , persze recoveryvel .

A desire HD -n rágom magam csak rá kell szánnom magam , hogy kiadjak egy telóra 70-80 kHUF -ot. Bár ha belegondolok az első HTC okostelefonomat(Blue Angel) még 160 kHUF -ért vettem.

[ Szerkesztve ]

(#32224) Drughi válasza hackeeeee (#32221) üzenetére

Drughi
(senior tag)

Már megtaláltam közben.
Kikapcsoltam a telefont, majd vissza, de:
A teló durván 8 perc után az android feliratnál megállt. Kikapcsolásra nem reagállt.
Kivettem az aksit és most 5perce várok, hogy belépjen, de eddig semmi.

Ötletek?

szerk: Az android felirat ott van 10mp-ig, majd eltűnik egy pillanatra és kezdődik az egész előröl

[ Szerkesztve ]

(#32225) joestone válasza Drughi (#32224) üzenetére

joestone
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Próbáld meg kártya nélkül. Ha úgy elindul akkor formázd le az ext2 -őt és csináld meg az app2sdt újból. Illetve ha kártya nélkül elindul akkor a rootexplorerrel nézd meg a /system/bin/vold fájl jogosultságait. rwx rx rx kell hogy legyen.r=olvasás , w = írás , x = futtatás.
Ugyanezt nézd meg a /system/etc/vold.sh fájl esetében is.

(#32226) Drughi válasza joestone (#32225) üzenetére

Drughi
(senior tag)

Hujuj... Ez nekem már magas.
Én csak resetelni akartam. Nem pedig műteni :F
Reset után elindult a teló, csak kikapcsoltam. Majd vissza és azóta műveli ezt

(#32227) Drughi válasza joestone (#32225) üzenetére

Drughi
(senior tag)

Köszönöm, az SD kártya volt a ludas.

(#32228) joestone válasza Drughi (#32226) üzenetére

joestone
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valószínüleg a HR után bekapcsolva maradt az app2sd . Vedd ki a kártyát formázd meg az ext2 particiót egy káryaolvasóban és utánna rendben lesz. Vagy vedd ki a kártyát indítsd el a telefont ,az autorootapp2sdvel kapcsold ki az app2sd-t . Kapcsold ki a telefont , kártya be és hadd induljon. Ha elindult visszakapcsolhatod az app2sd-t.

(#32229) hackeeeee válasza joestone (#32223) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Lehetőség szerint elég sok teló közül lehet választani, 1Ft-ért most vodánál (ezzel a köszönet programmal), csakhát a "drágább" kategóriához, kell valami netezős csomagot kérni, az meg nem kell.. :N

Véleményem szubjektív...

(#32230) joestone válasza hackeeeee (#32229) üzenetére

joestone
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem a tmonál most csak netes csomag van a simkártyán. Telefonálásra nem is használom, csak arra , hogy ha menet közben kell internet akkor tudjam használni.
Telefonálásra a vodás kártyát használom.
Nézegettem a vodát és kiemelt csomagban a sensation nem is vészesen drága. Ha jól tudom akkor a 100plus surf az már kiemelt csomag havi 4khuf és 100 perc lebeszélhető.

(#32231) wwenigma válasza joestone (#32230) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem most 50+surf csomag van, 2750ft (50 perc+100Mbyte), céges előfizura fogok váltani amihez rendelek netet -> husegnyilatkozat elötti csomagváltás feltétele a drágább csomagra való váltás. 2500/hó lebeszélhető 12,5ft/percalap vagy 2500ft/hó és 20ft/mp alapon. :)

Sajnalom a tarsasagot, ami itt összegyűlt a teló körül. Ugy erzem oszlani fog mostanaban. :( "Nehez" a váltás, szoktam olvasgatni pl. Blade topikba, hat nem valami fényes emberek vannak ott. Igy jartam alaplapommal is, a topikjaba 1-2 tulajon kivul nincs ertelmes ember.... Amugy ha valtok Blade-re, akkor valszeg 1 het mulva jon valami uj valami nagyon jo valami eszmeletlen olcson, szoval lehet keszülni. :D

#32217: nalam is leirta magat az LG egy idore, anno még 40-et adtam a kütyüért... akkor jött utana a blade occsóér.... igazabol megerte, mert jonehany - egyebkent unalmas - órám tette érdekessé, meg belépőszintre tényleg jó. Ti ketten meg Mur4ikkal tényleg szep munkat vittetek véghez, le a kalappal. :R Legalabb nem ugy lépsz le a színről mint Quarx, aki gyk. belexart, hazudott és vett egy Defy-t meg félbehagyta a 2.2-t.

[ Szerkesztve ]

(#32232) wwenigma

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Amúgy micsoda gyászhangulat szállta meg a topikot. Gyk. kiült mindenki arcara a Kabbe LG nézés. Ja, meg kabbe LG info nevű ph user, aki supportot igertel mint LG dógozó...

(#32233) joestone válasza wwenigma (#32231) üzenetére

joestone
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen elég jó kis társaság jött össze.
Kicsit sajnálom az optimust , mert alapvetően nem egy rossz telefon , de amit az LG supportnak mutat , illetve a kiadott sw -ek optimalizálásának hiánya kiábrándítja az embereket az lg androidos telefonokból.
Nem tudom , hogy aki vált az valaha bevállal-e még egy lg mobilt . Úgy vettem észre te is kiábrándultál a telóból.

A véleményemet le akartam írni az lgklub oldalára is , de richtig most nem működik.

[ Szerkesztve ]

(#32234) apaszka válasza joestone (#32222) üzenetére

apaszka
(őstag)

Itt van az igazság! AZ LG elcseszi a renoméját ,ha már nem cseszte el!

(#32235) felixo válasza joestone (#32217) üzenetére

felixo
(fanatikus tag)

Ezt sajnálattal olvasom, de teljes mértékben megértelek. :K :O :O :O

Hiányozni fogsz, Te voltál a Mesterünk ! :K

Remélem Mur4ik még marad egy darabig !? :F

Én is váltanék, de :

- sajna most nincs pénzem új telóra
- egyenlőre jó ez nekem, köszenet érte Mur4ik & Joestone mestereknek. :R

Galaxy S II

(#32236) hackeeeee válasza joestone (#32233) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Én a 2x-et ettől függetlenül bevállalnám, mert bejön nagyon, csak tény az, hogy a support valami szörnyű... :o

Véleményem szubjektív...

(#32237) buktagt540

buktagt540
(senior tag)
LOGOUT blog

Tud vki mondani olyan navigàciós szoftvert ami a sima ingyenes gpst használva navigàl?a google navi azt írja hogy adatkapcsolat szükséges.

Diákmunkát keresek Budapesten!Emelt szintű informatika érettségi,felsőfokú német nyelvtudás!

(#32238) HUTCHDB válasza buktagt540 (#32237) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sygic aura, igo amigo.

Samsung Galaxy SIII MIUI....MI MÁS?-------------- Samsung UE46ES7000

(#32239) hackeeeee válasza buktagt540 (#32237) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Érdemes azt csinálni a guglival, hogy amikor wifi-ről netezel, elindítod, hogy töltse le a térképet.. Tehát zoomolsz is meg minden, és akkor asszem működik utána, de ez nem biztos. :)

Hehe.. Vicces... - továbbra is Android 2.2 Froyo alapokon nyugszik, noha a korábbi pletykák szerint az európai premier idejére már a Gingerbread alapú frissítésnek is el kellett volna készülnie. - LG... :o

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#32240) manoarc válasza hackeeeee (#32236) üzenetére

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

Akku 1nap ha nem hajtod szét. Azért ez elég gyengus. Nem mondom,hogy nem kéne ingyen ha hozzámvágnák ... csak érted ....

(#32241) Salex1

Salex1
(fanatikus tag)

Tudtok ajánlani valami progit amivel egyszerűen rögzíteni lehet a beszélgetést?

Ill. kamera hangot hogy lehetne kikapcsolni?

(#32242) buktagt540 válasza hackeeeee (#32239) üzenetére

buktagt540
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi most jöttem rá,hogy mire gondolsz(már régebben is mondtad,hogy ezt csináljam) :DD

A telefonnal kapcsolatban: Én teljesen meg vagyok vele elégedve,nekem ez az első érintőképernyős-androidos telefonom.Januárban vettem 35kért,kártyafüggetlenül és máig nem bántam meg.Szerintem strapabíró(legalábbis az enyém):már kb 3x ejtettem úgy le,hogy még az akksi is kiesett belőle de egy karcolás sincs rajta(akksi sem repedt).Két memkártyát tettem eddig bele(gyári és a jelenlegi 2gb kingston) és egyiket sem dobta el.Abba már az első hónapban belenyugodtam,hogy erre nem lesz újabb android verzió,de ha most kijönne a gyári Froyo ,szerintem én akkor is maradnék Joestone illetve Mur4ik 2.3nál.Haveromnak van egy iphone 3g és kb nem tud olyat csinálni rajta amit én ezen a telón ne tudnék(jó persze multi touch meg a jobb felbontás az nem számít :DD )Nekem még mindig kéne inkább egy ilyen teló mint pl SE Xperia x8.

(#32243) hackeeeee válasza buktagt540 (#32242) üzenetére

hackeeeee
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Android téren Nekem is a GT540 az első, viszont tapisból már nem, mert ez előtt ugye 5800-m volt. A GT540 előtt majdnem egy Galaxy S lett ,de sajnos mégsem lett belőle semmi. :o

(#32240) manoarc: Jah, de az a baj, hogy manapság szinte minden csúcs teló ilyen, max talán 1,5 nap üzemidő, ha mindent használsz úgymond...

Véleményem szubjektív...

(#32244) buktagt540 válasza hackeeeee (#32243) üzenetére

buktagt540
(senior tag)
LOGOUT blog

Én meg 5800 szerettem volna de végül E52 lett belőle.Az meg hamar tönkrement és cseréltem erre.Nem bántam meg. :D Amúgy ha most tehetném én egy htc-t vennék de a drágább/felsőkategóriás fajtából :D

(#32245) manoarc válasza hackeeeee (#32243) üzenetére

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem sokszor még ennek a tudása is sok, ha belegondolok van,hogy csak annyit nyúlok hozzá, hogy megnézem a mailokat és ennyi.
Hiába lenne egy optimus 2x a kezemben, csak fognám a fejem,hogy megvettem 80-90ért és nem használom ki rendesen. Ja,és arról nem is beszélve,hogy állandóan vihetném magammal a töltőt :D

(#32246) Cephei

Cephei
(újonc)

mik a véleményetek a gt540-ről?
nem bántátok meg, hogy megvettétek?

(#32247) BRIKLY válasza Cephei (#32246) üzenetére

BRIKLY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én nem bántam meg,hogy elcseréltem egy vodafone 845-re :DD :DDD

tovább állok,ha valakit érdekel..

(#32248) buktagt540 válasza Cephei (#32246) üzenetére

buktagt540
(senior tag)
LOGOUT blog

Én nem bántam meg,de csakk akkor vegyél ha nem félsz moddolni.

(#32249) Cephei válasza buktagt540 (#32248) üzenetére

Cephei
(újonc)

moddolni? miért kell moddolni?

(#32250) wwenigma válasza BRIKLY (#32247) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem az volt, nem bantam meg hogy erre valtottam... ;]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.