nekem class10es...1-2 perc és bejön...most meg vártam legalább 10 percet...és semmi.
heti 1et kap...nameg telepítés után is kap mindig...
A barátok olyanok, mint csillagok az égen...sok van belőlük, de kevés ad a söréből...
nekem class10es...1-2 perc és bejön...most meg vártam legalább 10 percet...és semmi.
heti 1et kap...nameg telepítés után is kap mindig...
A barátok olyanok, mint csillagok az égen...sok van belőlük, de kevés ad a söréből...
Ez meg ugye asszem tán class4, szal nem a leggyorsabb... Ha bekapcs után nem baszogatok akkor max 1 perc ennek is, kb...
Véleményem szubjektív...
Joe ROM, minden létező wipe megnyomva recoveryben + fastboot -w/ erase amit tudtam + progik manual installja. Eddig jonak tunik, mur4ikbol maradt vmi szemet ami ette. Meg GPS alapból bekapcsolva van - de szerintem azt multkor kinyomtam (passsz).
Gmail fagyás eddig nem jelentkezett. 2.1 féle naptar widgetet nem tud wki?
[ Szerkesztve ]
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Elektromos cigaretta fórum-apróhirdetés-chat | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma ---- | ---- OT995 utolso gyari ICS rom: http://d-h.st/users/wwenigma

koszi, teljesen jo lenne, de csak golauncherrel mukodik. 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Elektromos cigaretta fórum-apróhirdetés-chat | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma ---- | ---- OT995 utolso gyari ICS rom: http://d-h.st/users/wwenigma

Éjjel azt is kipróbálom! 
www.apaszka.hu ::::::::SAMSUNG GALAXY S3

No, végül volt egy új ZTE Blade a helyi Vodafone központi üzletében (sehol máshol) amit megvettem 31k-ért. Jónak néz ki, remélem nem lesz vele probléma. Mondjuk 2 év garancia van rá, ami nem rossz.
Köszi a segítséget, hozzá(m)szólásokat mindenkinek! 
I’m not afraid of death... I just don’t want to be there when it happens.

Hali wwenigma!
Én ezt használom nekem nagyon bejön!
[link]
Van ingyenes is!
[ Szerkesztve ]
Optimus 4x HD
Szerintem nagyon jo dontes volt.
Volt még nekik készleten? 
Miksa64: köszi, ránézek!

Ja, 2 db.
Amúgy lesz még, de nem tudtak pontos dátumot mondani (ígérni), nekem meg ugye holnapra kell az ajándék teló, nem 2 hét hét múlva mert a ballagás után a gyerek szeretne vmi ajándékot kapni (nem tudja, hogy ez lesz).
I’m not afraid of death... I just don’t want to be there when it happens.
M6-ban megint előjött, hogy "beakadt" a képernyő elforgatás...
Mondjuk sanszosnak tartom, hogy a google sky okozza.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

Üdv,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy 2.1es gyári ROM-mal rendelkező telefonom, app2sd megvan.
Szeretném "formatálni" Tehát elérni, hogy a gyári 2.1 maradjon fent.
Kicsit belassult a telefon és ez szerintem megoldaná.
Megoldható, úgy, hogy az app2sd is megmaradjon?
Mi a teendőm?
Samsung Galaxy Note 2 LTE, Samsung Series 3 notebook (i3, 16GB RAM (10GB RAMDisk), 128GB SSD, 500GB 7200RPM)
Ha HR-t nyomsz neki, akkor bukik az app2sd is, mert gyári állapotra áll vissza a telód, újra meg kel csinálni.
Véleményem szubjektív...

Vissza raktam a mentett M6 om! Jó az a rom nekem!
Nem tudom mi van. 5h 30perc utan 60% (ebben max 80perc nyomkodás) majd 5 perc telohivas utan 20%. Battstat szerint megint sokat volt ebren kikapcsolt kepernyo mellett. Kicsereltetem az akkut, aztan ha nem javul visszarakom a gyari 2.1-et és csere blade-re.
Kozben lassan 200 követő van facen, meg megbombaztatom velük az LG supportot - ha romot nem is kapunk de hatha ki tudok csikarni egy kis segitseget custom 2.3-hoz. (egy kis fincsi uj .35-ös kernel vagy par driver, forras....)
Akkor egész jól halad!
Ezek nem lennének rosszak, mármint ha valami is sikerülne...
Véleményem szubjektív...
Sajnos nem hiszem , hogy bármit is lép az LG.
Nemrég dobták piacra a 2x -et azon is 2.2.2 fut ráadásul az sincs rendesen megcsinálva. Az mindent elárul , hogy még mindig forgalmazzák a gw620 -at . Hivatalos frissítés arra sincsen.
Szóval ez a kis kirándulás a gt540 -el az LG mobiltelefonokkal jó volt , de inkább rendes telefont preferálok a jövőben. Úgyhogy részemről a jövőben HTC vagy esetleg a Nokia jön szóba.
Az LG ről meg annyit , hogy mint feltörekvő Androidos gyártónak meg kellene tisztelnie a vásárlóit annyival , hogy a rendelkezésükre bocsátja az aktuális biztonsági frissítéseket .Nem lett volna nagy mutatvány a részükről a p500 kernelét átírni a gt540 -re és kiadni a 2.2 őt.
Lejárt a hűségidőm ,és készülékváltáson gondolkodom. Tetszik a 3d de az LG hozzáállása miatt biztosan nem az lesz.
Tud vki mondani olyan navigàciós szoftvert ami a sima ingyenes gpst használva navigàl?a google navi azt írja hogy adatkapcsolat szükséges.
Joestone: nekem a Htc telók tetszenek a legjobban csak dràgák 
[ Szerkesztve ]
Diákmunkát keresek Budapesten!Emelt szintű informatika érettségi,felsőfokú német nyelvtudás!
Még az sem kizárt, hogy nyáron Én is váltok , mivel itt is lejárt a hűségidő.. Csak augusztus végén lesz meg a 10 év, és arra még kapunk valami kedvezményt, pluszban..
Az a baj, hogy pl. a Galaxy S-t csak valamiféle netes csomaggal tudnám megvenni, kártya nélkül nem adják ide hűséghosszabbítással, jelenleg.. 
Nővéremnek meg nagyon megtetszett a GT540... Megmutattam neki a Google Sky-t, el volt ájulva..
Szal az sem kizárt, hogy lepasszolom Neki.. Csak akkor lehet, hogy vissza kéne rá varázsolni a 2.1-et.
Bár, az sem biztos... Mivel nála tuti, hogy csak 2G mód lenne, mobilnet, wifi nélkül, úgymeg vígan elvan ez is...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

Megcsináltam a Hard reset-et.
valaki tudna segíteni, hogy ezután milyen sorrendben csináljam a dolgokat?
egy klikkes root, utána az egy klikkes app2sd?
Samsung Galaxy Note 2 LTE, Samsung Series 3 notebook (i3, 16GB RAM (10GB RAMDisk), 128GB SSD, 500GB 7200RPM)
Itt megtalálsz mindent. 
Véleményem szubjektív...
A wildfire nem sokkal drágább mint a p500 tudásban ugyanott van . De a mostani LG Androidos telefonokat elnézva az lg a felső kategóriában akar szerepelni a jövőben , csak ahhoz support is kellene.
Gondolj bele , két ember (Mur4ik és Joestone) a szabadidejében a teljes forráskód nélkül portolta a 2.3 -at pár hónap alatt , akkor az lgnek miből állt volna mindez a rendelkezésükre álló forráskódokkal.
Lehet , hogy csíkszemüek nem tudják , de az ügyfelet a marketing szerzi , de megtartani a support fogja. Ha nincs support a marketing nem fog semmit elérni. Aki egyszer nem volt elégedett a supporttal annak többet nem fognak eladni.Hiába jó a cucc , ha nics support akkor inkább a kínai cuccok fognak menni feleannyiért mint az lg ráadásul több tudással de ugyanannyi supporttal.
Én is ajándéknak szánom , Család ifjabbik tagjai most vannak a hekkelős programozós korszakban , arra pedig ez a teló teljesen jó , persze recoveryvel .
A desire HD -n rágom magam csak rá kell szánnom magam , hogy kiadjak egy telóra 70-80 kHUF -ot. Bár ha belegondolok az első HTC okostelefonomat(Blue Angel) még 160 kHUF -ért vettem.
[ Szerkesztve ]

Már megtaláltam közben.
Kikapcsoltam a telefont, majd vissza, de:
A teló durván 8 perc után az android feliratnál megállt. Kikapcsolásra nem reagállt.
Kivettem az aksit és most 5perce várok, hogy belépjen, de eddig semmi.
Ötletek?
szerk: Az android felirat ott van 10mp-ig, majd eltűnik egy pillanatra és kezdődik az egész előröl
[ Szerkesztve ]
Próbáld meg kártya nélkül. Ha úgy elindul akkor formázd le az ext2 -őt és csináld meg az app2sdt újból. Illetve ha kártya nélkül elindul akkor a rootexplorerrel nézd meg a /system/bin/vold fájl jogosultságait. rwx rx rx kell hogy legyen.r=olvasás , w = írás , x = futtatás.
Ugyanezt nézd meg a /system/etc/vold.sh fájl esetében is.

Hujuj... Ez nekem már magas.
Én csak resetelni akartam. Nem pedig műteni 
Reset után elindult a teló, csak kikapcsoltam. Majd vissza és azóta műveli ezt

Köszönöm, az SD kártya volt a ludas.
Valószínüleg a HR után bekapcsolva maradt az app2sd . Vedd ki a kártyát formázd meg az ext2 particiót egy káryaolvasóban és utánna rendben lesz. Vagy vedd ki a kártyát indítsd el a telefont ,az autorootapp2sdvel kapcsold ki az app2sd-t . Kapcsold ki a telefont , kártya be és hadd induljon. Ha elindult visszakapcsolhatod az app2sd-t.
Lehetőség szerint elég sok teló közül lehet választani, 1Ft-ért most vodánál (ezzel a köszönet programmal), csakhát a "drágább" kategóriához, kell valami netezős csomagot kérni, az meg nem kell.. 
Véleményem szubjektív...
nekem a tmonál most csak netes csomag van a simkártyán. Telefonálásra nem is használom, csak arra , hogy ha menet közben kell internet akkor tudjam használni.
Telefonálásra a vodás kártyát használom.
Nézegettem a vodát és kiemelt csomagban a sensation nem is vészesen drága. Ha jól tudom akkor a 100plus surf az már kiemelt csomag havi 4khuf és 100 perc lebeszélhető.
Nekem most 50+surf csomag van, 2750ft (50 perc+100Mbyte), céges előfizura fogok váltani amihez rendelek netet -> husegnyilatkozat elötti csomagváltás feltétele a drágább csomagra való váltás. 2500/hó lebeszélhető 12,5ft/percalap vagy 2500ft/hó és 20ft/mp alapon. 
Sajnalom a tarsasagot, ami itt összegyűlt a teló körül. Ugy erzem oszlani fog mostanaban.
"Nehez" a váltás, szoktam olvasgatni pl. Blade topikba, hat nem valami fényes emberek vannak ott. Igy jartam alaplapommal is, a topikjaba 1-2 tulajon kivul nincs ertelmes ember.... Amugy ha valtok Blade-re, akkor valszeg 1 het mulva jon valami uj valami nagyon jo valami eszmeletlen olcson, szoval lehet keszülni. 
#32217: nalam is leirta magat az LG egy idore, anno még 40-et adtam a kütyüért... akkor jött utana a blade occsóér.... igazabol megerte, mert jonehany - egyebkent unalmas - órám tette érdekessé, meg belépőszintre tényleg jó. Ti ketten meg Mur4ikkal tényleg szep munkat vittetek véghez, le a kalappal.
Legalabb nem ugy lépsz le a színről mint Quarx, aki gyk. belexart, hazudott és vett egy Defy-t meg félbehagyta a 2.2-t.
[ Szerkesztve ]
Amúgy micsoda gyászhangulat szállta meg a topikot. Gyk. kiült mindenki arcara a Kabbe LG nézés. Ja, meg kabbe LG info nevű ph user, aki supportot igertel mint LG dógozó...
Igen elég jó kis társaság jött össze.
Kicsit sajnálom az optimust , mert alapvetően nem egy rossz telefon , de amit az LG supportnak mutat , illetve a kiadott sw -ek optimalizálásának hiánya kiábrándítja az embereket az lg androidos telefonokból.
Nem tudom , hogy aki vált az valaha bevállal-e még egy lg mobilt . Úgy vettem észre te is kiábrándultál a telóból.
A véleményemet le akartam írni az lgklub oldalára is , de richtig most nem működik.
[ Szerkesztve ]

Itt van az igazság! AZ LG elcseszi a renoméját ,ha már nem cseszte el!

Ezt sajnálattal olvasom, de teljes mértékben megértelek.

Hiányozni fogsz, Te voltál a Mesterünk ! 
Remélem Mur4ik még marad egy darabig !? 
Én is váltanék, de :
- sajna most nincs pénzem új telóra
- egyenlőre jó ez nekem, köszenet érte Mur4ik & Joestone mestereknek. 
Galaxy S II
Én a 2x-et ettől függetlenül bevállalnám, mert bejön nagyon, csak tény az, hogy a support valami szörnyű... 
Véleményem szubjektív...
Tud vki mondani olyan navigàciós szoftvert ami a sima ingyenes gpst használva navigàl?a google navi azt írja hogy adatkapcsolat szükséges.
Diákmunkát keresek Budapesten!Emelt szintű informatika érettségi,felsőfokú német nyelvtudás!
sygic aura, igo amigo.
Samsung Galaxy SIII MIUI....MI MÁS?-------------- Samsung UE46ES7000
Érdemes azt csinálni a guglival, hogy amikor wifi-ről netezel, elindítod, hogy töltse le a térképet.. Tehát zoomolsz is meg minden, és akkor asszem működik utána, de ez nem biztos. 
Hehe.. Vicces... - továbbra is Android 2.2 Froyo alapokon nyugszik, noha a korábbi pletykák szerint az európai premier idejére már a Gingerbread alapú frissítésnek is el kellett volna készülnie. - LG... 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Akku 1nap ha nem hajtod szét. Azért ez elég gyengus. Nem mondom,hogy nem kéne ingyen ha hozzámvágnák ... csak érted ....

Tudtok ajánlani valami progit amivel egyszerűen rögzíteni lehet a beszélgetést?
Ill. kamera hangot hogy lehetne kikapcsolni?
Köszi most jöttem rá,hogy mire gondolsz(már régebben is mondtad,hogy ezt csináljam) 
A telefonnal kapcsolatban: Én teljesen meg vagyok vele elégedve,nekem ez az első érintőképernyős-androidos telefonom.Januárban vettem 35kért,kártyafüggetlenül és máig nem bántam meg.Szerintem strapabíró(legalábbis az enyém):már kb 3x ejtettem úgy le,hogy még az akksi is kiesett belőle de egy karcolás sincs rajta(akksi sem repedt).Két memkártyát tettem eddig bele(gyári és a jelenlegi 2gb kingston) és egyiket sem dobta el.Abba már az első hónapban belenyugodtam,hogy erre nem lesz újabb android verzió,de ha most kijönne a gyári Froyo ,szerintem én akkor is maradnék Joestone illetve Mur4ik 2.3nál.Haveromnak van egy iphone 3g és kb nem tud olyat csinálni rajta amit én ezen a telón ne tudnék(jó persze multi touch meg a jobb felbontás az nem számít
)Nekem még mindig kéne inkább egy ilyen teló mint pl SE Xperia x8.
Android téren Nekem is a GT540 az első, viszont tapisból már nem, mert ez előtt ugye 5800-m volt. A GT540 előtt majdnem egy Galaxy S lett ,de sajnos mégsem lett belőle semmi. 
(#32240) manoarc: Jah, de az a baj, hogy manapság szinte minden csúcs teló ilyen, max talán 1,5 nap üzemidő, ha mindent használsz úgymond...
Véleményem szubjektív...
Én meg 5800 szerettem volna de végül E52 lett belőle.Az meg hamar tönkrement és cseréltem erre.Nem bántam meg.
Amúgy ha most tehetném én egy htc-t vennék de a drágább/felsőkategóriás fajtából 
Nekem sokszor még ennek a tudása is sok, ha belegondolok van,hogy csak annyit nyúlok hozzá, hogy megnézem a mailokat és ennyi.
Hiába lenne egy optimus 2x a kezemben, csak fognám a fejem,hogy megvettem 80-90ért és nem használom ki rendesen. Ja,és arról nem is beszélve,hogy állandóan vihetném magammal a töltőt 

mik a véleményetek a gt540-ről?
nem bántátok meg, hogy megvettétek?
én nem bántam meg,hogy elcseréltem egy vodafone 845-re

Én nem bántam meg,de csakk akkor vegyél ha nem félsz moddolni.

moddolni? miért kell moddolni?
Nekem az volt, nem bantam meg hogy erre valtottam... ![;]](/dl/s/v1.gif)