2013. május 25., szombat

(#1) kcsa

kcsa
(őstag)

Bevallom nem értem, miért ne használhatnánk egy kétsávos telefon repülőmódját...

1. Ezt is ki kell kapcsolni
2. Kontinensen belüli repülőjáratok is léteznek

De ez csak kötözködés :D

"fan" és nem "fun"...

(#2) MuzikJunkie

MuzikJunkie
(tag)

Szerintem akinek ilyen telefonja van, az nem repül Amerikába... :P

Am, ez a cucc nagyon alap. Egy FM rádió, meg elemlámpa elfért volna még azért.

Lassan úgyis kihalnak a csak telefonálásra használható telefonok. Meg szerintem ezt a szintet fedi a Nokia. Legalább 10-15 alap telóval futnak, óccsóé.. :DDD .

Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - aTab Phone 5 - LG L9 - Galaxy SIII White...

(#3) Bathory Peti

Bathory Peti
(fanatikus tag)

kell ilyen telefon is,ezek szerint van rá igény,ha gyártják.

További jó forumozást mindenkinek,én ma voltm itt utoljára.Sziasztok.

(#4) Bathory Peti válasza kcsa (#1) üzenetére

Bathory Peti
(fanatikus tag)

Repülőn alapból minek telefonálni?Alapból ki kell kapcsolni.

[ Szerkesztve ]

További jó forumozást mindenkinek,én ma voltm itt utoljára.Sziasztok.

(#5) fateless válasza MuzikJunkie (#2) üzenetére

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, de az "óccsóé" Nokia még mindig 45%-kal többe kerül, mint az "óccsóé" LG. :U

Elegem van, minden megy: Egy HP Elitebook 2530p+2540p / Onda V811 Quad core A31 / ViewSonic Viewpad 10s Tegra 2 / Icou D70 Pro II RK3066 --- Ha kell valami, privátban keress

(#6) kcsa

kcsa
(őstag)

azt hittem nem írok ennyire érthetetlenül...

még egyszer: attól mert kétsávos telefonod van még repülhetsz barcelonából helsinkibe több órát.
És IGEN, ki kell kapcsolnod, erre van a repülőmód...

"fan" és nem "fun"...

(#7) JanFe

JanFe
(senior tag)

Ez egy alap telefon, telefonalni lehet vele es van akinek csak ez kell.

"There is nothing permanent except change"

(#8) BloodRay válasza kcsa (#6) üzenetére

BloodRay
(PH! kedvence)

Ezt meg kikapcsolod normál módon azt kész.
Mit akarnál ezzel repülő módban csinálni??

Egyébként a telefon rendben van szerintem. Ha a hang-/vételi minősége is jó én inkább ennek adnék egy ajánlott plecsnit kategóriáján belül mint a tegnapi készüléknek. :U

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#9) rudymester

rudymester
(senior tag)

Jó látni, hogy már az alsó kategóriákban is megjelenik a szabványosított micro usb töltő. A készülékhez és a teszthez nem sokat lehet hozzáfűzni: ez egy alap cucc és amit egy mobilnak tudnia kell ma, azt tudja és kész. Van igény az ilyen telefonokra.

Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor

(#10) nord_ válasza Bathory Peti (#4) üzenetére

nord_
(PH! addikt)

Repülőn alapból minek telefonálni?
Vannak olyan telefonok, amivel nem csak telefonálni lehet. ;)

Alapból ki kell kapcsolni.
Erre van a repülőmód. Egy zenelejátszós készülék esetében jól jön. (Kifejezetten utálom a gép zúgását, amikor beszállok, első dolgom a fülhallgatót elővenni.)

(#11) nord_ válasza kcsa (#1) üzenetére

nord_
(PH! addikt)

Jogos. :)

(#12) BloodRay válasza nord_ (#10) üzenetére

BloodRay
(PH! kedvence)

Figyelj, te olvastad ennek a készüléknek a tesztjét?? :U

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#13) misx

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát igen, az akksi sokkal többet bír, ha nem nyomkodjuk a sok hülyeséget rajta /fénykép, videó, zene, játék, stb./. :DDD
Egyébként is a játéknak nem látom sok értelmét, kb. Commodore szintűek, mégis képesek érte majdnem egy ezrest elkérni... Nemcsoda hogy ez is ingyen kéne mindenkinek. :U

(#14) t_a_m_a_s válasza MuzikJunkie (#2) üzenetére

t_a_m_a_s
(őstag)

Van azért létjogosultsága a csak telefonálásra való cuccoknak. Egyrészt "nagymamatelefon", másrészt ha elmész valahova kirándulni, bringázni, mittudomén kertet ásni a havernak, esetleg strandolni, akkor jól jön egy ilyen 5K HUF-os cucc, ütni-vágni, véletlenül elhagyni. Én is tervezgetem, hogy veszek egyet fenti célokra. Inkább egy ilyet csapjak oda vagy hagyjak el bringázáskor, mint a csillivilli érintőst:)

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#15) Kashim válasza misx (#13) üzenetére

Kashim
(őstag)
LOGOUT blog

Melyik rendszerről beszélsz?
Azért a Commodore szintet már jócskán lehagyták, sok esetben egy alap asztali gép grafikus szintjén vannak az új mobilos játékok. :)
Persze nem az ilyen magazinok hátulján lévő sms kódos blődségekre gondolok most.

[ Szerkesztve ]

Steam: san7i_hl // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600

(#16) Szasza888

Szasza888
(senior tag)

Én azt nem értem, hogy miért nem kapott legalább ajánlott plecsnit :F
Ez a teló nem akar többnek látszani mint ami, olcsó, és telefonálásra való, abban viszont nagyon korrekt, enniy, attól h nincs csillió herzes procija meg hypersuperamoled száz collos képernyője nem lehet jó egy telefon? :W
Nekem harmad telónak simán kell egy ilyen.

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade-->Alcatel OT-995

(#17) itsmeyeah válasza Szasza888 (#16) üzenetére

itsmeyeah
(tag)

Egyetértek:)

beats by dr Dre füles kapható nálam

(#18) nord_ válasza BloodRay (#12) üzenetére

nord_
(PH! addikt)

Általános felvetésre általános válasz - jeleztem is az OFFtopik betűszínnel...

(#19) BloodRay válasza nord_ (#18) üzenetére

BloodRay
(PH! kedvence)

Rendben, csak nem értettem egy ilyen készüléknél miért ezen megy a rugózás.

(#20) .bableWes

.bableWes
(őstag)

hasonlo jelleggel látnék árcédulát a magasabb pozicioba sorolt teloknál is

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#21) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Egy szimpla telefon, tudja amit tudnia kell, se több, se kevesebb és ez az árán is megmutatkozik. :)

"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"

(#22) Radioactive

Radioactive
(tag)
LOGOUT blog

Egyetlen szerelmemmel vettünk közösen egy ilyen telót, tekintve hogy ő előfizus vodás volt, én meg pre-paid, és én nem tudtam belépni az ő üzleti előfizetésükbe, és tetszett a 400ft/hó -> 4ft/perc csomag. 5500Huf, arra tök jó, hogy valakinek második (neki 3.) telefonként legyen, csak beszélni. És én inkább ezt venném, mint bármelyik másik nokiát. Ennél olcsóbb jelenleg nincs, ezért meg is éri. :)

"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."

(#23) pető bá'

pető bá'
(senior tag)

első oldal utolsó bekezdése: "A GS101 doboza szokványos LG pakk, pici és ez nem is csoda. A telefonon és egy hálózati töltőn kívül csupán a használati útmutató foglal némi helyet. Ez nem is csoda egy olyan mobil esetén..." :U

ezzel a készülékkel lehet telefonálni, sms-t írni. léteznek emberek, akik erre használják a telefonjukat, nekik egy jó árú készülék.

"Propaganda írás 10 éve nincs a Mobilarenán. Előtte nem volt Mobilarena." by Bog <<<ZTE u950 - powered by Nvidia Tegra3>>>

(#24) gybazsi válasza itsmeyeah (#17) üzenetére

gybazsi
(senior tag)

Csatlakozok.

"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

(#25) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

ennyiért legjobb munkás/bulizós/mami telefon :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#26) Zoli bácsi

Zoli bácsi
(őstag)
LOGOUT blog

Annyiból jobb a hasonló kategóriás Samsungoknál, hogy legalább TFT kijelzőt tettek bele. Persze, nem nagy szám, de napsütésben jobban látszik. Múltkor már láttam, hogy felbukkant az edigitálnál 9e forint alatti független áron.

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.

(#27) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyszerűen csúnya. Igen, alap teló, de csúnya. Ez van...

SONY Xperia™ V & Xperia™ ray + LiveView™

(#28) Pantal

Pantal
(senior tag)
LOGOUT blog

És hol marad a tesztből a multimédia? ;]

(#29) domperke válasza Pantal (#28) üzenetére

domperke
(HARDVERAPRÓD)

Szükség van az ilyen telókra is....Nekem is van egy hasonló 2 éve nyúzom csak beszélgetésre össz beszédidő rajta átlag napi 1-1,5 óra és most feküdt ki az akksija.4k ért vettem annó fülessel,töltővel.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#30) talpalavalo

talpalavalo
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez tipikusan az a telefon ami arra jó, hogy veszel rá egy családbarát kedvezményt aztán tolod a familiával ha kell :D

(#31) domperke válasza talpalavalo (#30) üzenetére

domperke
(HARDVERAPRÓD)

Pontosan :R

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#32) bodrob

bodrob
(lelkes újonc)

Sziasztok.
Szerintem ez egy rakás sz... Hogy miért?
- Először is, nincs benne bluetooth. Lehet, hogy a célközönség nem akar képeket, videókat, pdf-eket más mobilokra küldözgetni, azonban néha nagyon jól tud jönni egy számítógépen keresztüli telefonkönyv, és sms tár karbantartás. (Én szoktam Édesanyám telefonját is hasonló módon karbantartani, amikor kb. évente egyszer szól, hogy nézzük át a telefonszámokat). Plusz, akinek van autója, vagy munkája miatt vezet sokat, annak szüksége lehet egy kihangosítóra, headset-re is, amihez szintén kell a kékfog.
- Minek 262 ezer színű kijelző amely csak feleslegesen fogyasztja az energiát egy olyan mobilba, amiben semmilyen adatátviteli módszer nincs (kékfog, infraport), de nincs benne wap böngésző, email, és mms kliens sem? Vagyis semmilyen módon nem nem tudunk rá háttérnek, vagy képernyővédőnek saját képeket beállítani. Ilyen telefonban értelmetlen dolog a színes TFT vagy CSTN kijelző. Egy hagyományos folyadékkristályos kijelző sokkal okosabb megoldás lenne egy ilyen telefon számára - és azt még a napfényben is kiválóan lehetne olvasni.

(#33) talpalavalo válasza bodrob (#32) üzenetére

talpalavalo
(senior tag)
LOGOUT blog

De ne ezt nézd hanem az árát, igaz vannak benne felesleges dolgok amit említettél is, de azért sokkal többet nem fizetsz ergo miért ne?

(#34) EczkE

EczkE
(őstag)
LOGOUT blog

Bulifon.

Vótmá! || Eladó játékok (Steam, lemezes) és könyvek! http://href.hu/x/h3kj

(#35) cigam válasza bodrob (#32) üzenetére

cigam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azér én nem lepődnék meg ha az LG PCSuite progijával lehetne benne matatni/menteni az adatokat

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#36) neorow1 válasza bodrob (#32) üzenetére

neorow1
(senior tag)
LOGOUT blog

Karbantartásra és fülesre ott az USB, kijelző meg ilyen volt occsóé' ezt tették bele, most őszintén, nem mindegy?

EAT, SLEEP, JDM. | Sony XPERIA P 4.1.2 + SE HPM-77

(#37) cigam válasza cigam (#35) üzenetére

cigam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Juteszembe, nem lenne harag, ha a tesztelo nem csak a parametereket írna le. Ha jól emlexem kimaradt a listából, hogy beallithato az éjszakai automatikusan kikapcsolas.
Szóval hiányzott a tesztbol, hogy minek latja a pc, mit tud kezdeni vele a pcsuite, valamint USB headsettel is működik?

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#38) cigam

cigam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most akciósan 7k az iSpar-ban.

(#39) tildy válasza cigam (#38) üzenetére

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt ingyen osztogatják. [link]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#40) cigam válasza tildy (#39) üzenetére

cigam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jah, csak nem osztogatnak, hanem fosztogatnak ...
Nem függetlenül, nem magyarországon, +előfizetéssel.

(#41) G.Zs.

G.Zs.
(senior tag)

Jan 6.-án vettem a telót, aznap este feltettem egy egész éjszakás töltésre. Azóta azt jelzi, hogy tele van, pedig éjszakára sem kapcsolom ki. Kell ezt tölteni egyáltalán? :D

Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

(#42) G.Zs. válasza G.Zs. (#41) üzenetére

G.Zs.
(senior tag)

Nah, most merült le. Elég jól bírta. :)

Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

(#43) DviDee válasza bodrob (#32) üzenetére

DviDee
(lelkes újonc)

Adatátvitel USB-n keresztül.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.