320x480 pixel 4-inchen? 
Új királya lesz ennek a kategóriának ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy S II - PS3 Slim - ASUS Google Nexus 7 - Mi kell még?
320x480 pixel 4-inchen? 
Új királya lesz ennek a kategóriának ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy S II - PS3 Slim - ASUS Google Nexus 7 - Mi kell még?
Azért a 800Mhz-et se felejtsd megemlíteni!
A Samuhoz hasonlóan kezd hülyén pozicionált, telókat kihozni, amit hülye marketinges szöveggel kísérel meg eladni.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok (HD7770GHzOC vga, teló, wifi antenna, üdülési utalvány ) http://href.hu/x/h7au

pfff... en altalaban vedem az lgt szeretem a keszukekeit de ez katasztrofa.... ez a hardver /kijelzo most a beleposzint.ok meg el akarjak adni kozepkategorianak csak mert kocka a sarka es emiatt nagyon L?

nekem is egyből ez szúrt szemet 
biztos élmény lesz a pixeleket számolgatni ![;]](/dl/s/v1.gif)
Xperia mini pro - Smultronic v5.0
Most jelenik meg a Galaxy Ace 2, melyben már 800x480-as felbontás, és 2 magos proci lesz. Szóval ez a mobil eleve halott a kategóriájában.
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!
Eladó cuccok (HD7770GHzOC vga, teló, wifi antenna, üdülési utalvány ) http://href.hu/x/h7au

Nem egy kategóriában indulnak, szerintem. És árban nem lesz nehéz az Ace 2 alá lőni. Mondjuk a felbontást én sem értem, ez a SoC simán elviszi a 800x480-at, pláne ICS-csel 
ZTE-Skate; custom ROM: The Dark Sense by Faia -> Samsung Galaxy S Advance

Gyereknek jó lesz. 
Samsung Wave S8500 - D-Link Dir-615 IPV6 - Acer Aspire V3-771G i5 3210M - HP Photosmart Wifi B109n - Microsoft Wireless Keyboard 800 - LG 3D 37LM620S

egyenlőre ez nem sikerült ![;]](/dl/s/v1.gif)
ezt dobta a kereső elsőre lehet hogy van ólcsobb
"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség" by Matyashun

Utána én is megtaláltam 
Ezen az áron a kutya sem fogja venni.

A képek alapján nem olyan rossz, mint leírva! 
Biztosan az ár alacsonyan tartása indokolta ezt a kijelzőt!
de eléggé kretén az biztos!

Az az ár már kb 2 hónapja annyi ott és ráadásul nem is lehet kapni.... 
Az meg téved aki azt mondja,h a nagyobb felbontást elbirná a gyári ics...nekem l7 van...ugyh ezzel is trükközni kell..
LG Optimus G -> Az eddigi legjobb, igazi prémium hatás...
HVGA @ 4"
Azigen... Valamit nagyon elmértek Koreában, az biztos. 40.000-nél többet nem fog érni és akkor még kíméletes voltam. Kisebb kijelzövel, de 30e alatt megkapjuk ugyanezt az Ascend Y200-zal, csak kisebb hardverrel, GB-vel.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?

A 40k-s ár szerintem is reálisabb
Na, jó legyen 45 a gyári ics miatt.
"Kisebb kijelzövel, ... kisebb hardverrel, GB-vel."-ez viszont nem indoklás, konkrétan minden paraméterben gyengébb, akkor jó, hogy jóval olcsóbb.

az Alcatel 991 is ilyen "finomság" lesz, hamarosan a T-nél!
az idei évben ez lesz a trend? 
Látjátok én ezt nem értem.Hogy lehet hogy 800 as procival megy rajta az ics,de régebbi 800asokra nem adják.Jó oké h gyengus.De azt sem értem hogy míg egy 800 as mondjuk htc cha cha támogatja a a flasht, vagy 400on mondjuk egy nokia, addig pl dupla maggal az iphon nem? valami itt nincs renjdén a hardveres erőviszonyokkal..
http://href.hu/x/khtu Battle Log : LeeAdama15 Guildwars 2 : Kjar Audun(pikken square)/batai.3124 "A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
Az iPhone-nál más oka van a flash hiányának.
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

A régebbi 800-asokon ritka a 512 mb ram...mellesleg ezen se működne normálisan,ha nagyobb felbontást tesznek rá,ott már sok pixelt kellene megmozgatni...
viszont ezzel az adreno 200-al szépen fognak menni a HD játékok is rajta...feltéve,ha erre a felbontásra létezik.. 
Ugyan az a SoC van mindkettöben.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?

A RAM ám fele az Y200-ban...igy azon sose fog elmenni az ICS...meg a 2.3 se lesz egy nagy durranás rajta...
Ellenle ez az L5,azért erősebb...

És itt véget is értek a hasonlóságok. Feleakkora ram, kisebb kijelző, kisebb felbontású, ráadásul fixfókuszos!!! kamera. Nem egy kategória.
és scyllarud
A RAM-ot nem néztem ott
Így már okés. Remélem, hogy MediaMarktban hamar megtapogatható lesz, ott döntöttem el, hogy az L3 nem is rossz készülék, az L5 pixelsürüsége kb. ugyanott lesz - sajnos.
belassították a mobilnetet, jókor...
[ Szerkesztve ]

Vicces hogy ennyiért kopottas S2-t kapni..
Xperia U-t cserélek táblagépre vagy fényképezőre!

Mint már irtam,ezt már kb 2 hónapja láttam,de akkor még csak 69 volt,és nem is volt nekik...
Azóta is ott virit,de 90%,hogy nem lehet kapni....korábban még fel is hivtam őket...
egyébként máshol nincs is fenn...

Kíváncsi leszek a bemutatóra, bár eddig nem valami nagy durranás a készülék 
☆ Nike Running Club - London ☆ | Your city is your playground |

Az első az az előbb linkelt mobilprofi,a másik is vmi kamu... 
A szolgáltatós ára nagyjából 35-40K lesz, ha az L3, és az L5 közé kéne bepasszintani.
Annyiért ajándék ICS, 4"-on, és szép dizájn. Kell ennél több?
Jól, csinálja az LG, Ő legalább rájött, hogy árképzést nagyjkából hogyan is kéne. Tanulhatna tőle a Samsung. 
blackydan A nagy durranás az X4 HD, és az LTE2 lesz. 
[ Szerkesztve ]
tzsolesz

Nem hinném,h vmelyik szolgáltató felvenné...a gsm boltok,meg kezdetbe,biztos nem adják olcsón....Amúgy gondolom L7-et akartál irni.. 
Vazz, igen L7 akart lenni. 
tzsolesz

Való igaz
Amennyiben az árazása olyan lesz amennyit írtál úgy tényleg elég jó vétel lesz 
☆ Nike Running Club - London ☆ | Your city is your playground |