2013. június 20., csütörtök

(#1) pingwin011

pingwin011
(fanatikus tag)

Nem semmi lenne, de az én ízlésemtől távol áll az ilyen future cucc.

(#2) domperke

domperke
(HARDVERAPRÓD)

Újabb dolog ami nem lesz sosem sorozat szériás....

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#3) daniel909 válasza domperke (#2) üzenetére

daniel909
(őstag)

+1

HTC

(#4) Neurotoxin

Neurotoxin
(senior tag)

Nyújtható, tekerhető, tölti a napfény, magától tisztul és van benne kaméleon feature ;]

[ Szerkesztve ]

"You are the lock, I am the key, climb up my lemon tree..."

(#5) tailor válasza domperke (#2) üzenetére

tailor
(Arcképgyáros)

Szerintem térjünk vissza erre a beszélgetésre 30 év múlva ;)

***SZUPERIZGALMAS*** eladó dolgok! Nézz be ide: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=tailor&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#6) domperke válasza tailor (#5) üzenetére

domperke
(HARDVERAPRÓD)

Na jó akkor esetleg... :R

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#7) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

Kizárólag a hajlékony akkuk hiánya miatt nem jelennek meg idén szvsz. :U

Samsung Wave S8500 - D-Link Dir-615 IPV6 - Acer Aspire V3-771G i5 3210M - HP Photosmart Wifi B109n - Microsoft Wireless Keyboard 800 - LG 3D 37LM620S

(#8) Ftomm

Ftomm
(senior tag)

Ennek nem az a lényege, hogy hamarosan megjelenhetnek ilyen cuccok, hanem az hogy a Nokiáé a szabadalom!
Bármi, ami ebbe a szabadalomba "belemagyarázható" a jövőben, az a Nokia kasszáját gyarapítja!
Szép jövő, új iparág a szabadalomgyártás.

[ Szerkesztve ]

(#9) ramrit

ramrit
(tag)

Majd jön az eppöl egy 15éves papirfecnivel amit az egyik tervezőjük gyereke rajzolt az oviban,hogy "hohó nokia ezt mi már kitaláltuk" és elindul a balhé. Mi meg bontjuk a popcornt :-)

[ Szerkesztve ]

felecsd'el

(#10) NGA válasza ramrit (#9) üzenetére

NGA
(őstag)

+1 :DD

(#11) Ftomm válasza ramrit (#9) üzenetére

Ftomm
(senior tag)

igen, ez nekem is eszembe jutott, amikor írtam

(#12) Kapanyél

Kapanyél
(őstag)
LOGOUT blog

Én nem engedném a kidolgozatlan, műszakilag nem megvalósított ötleteket levédetni.
Amíg nincs mögette a technológia, addig kuss.
Mindjárt levédetem a gondolatátviteles kommunikációt... (bár az a vicc, hogy azt már levédették).

Mimimimimimi…

(#13) Flash86

Flash86
(tag)

Bah, régen volt egy sorozat amiben egy csomó jövőből menekült bűnöző jött a XX. századba és visszaküldtek egy zsarut akinek egy bankkártya volt a computere és segített neki. Kár hogy a címére nem emlékszem.

Mindenesetre ez még annál is menőbb! :DD

"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"

(#14) nebulo

nebulo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Öhm... "Wash"/"Peel" ! Remélem mire ilyen mobilom lesz, nem leszek annyira hülye, hogy meg kelljen kérdeznem a telefontól, hogy hogyan kell almát enni. Meg úgyis nanohéjjas almák lesznek addigra. Remélhetőleg banán-málna-pacal ízesítéssel! :DDD

(#15) SoTL válasza Flash86 (#13) üzenetére

SoTL
(tag)

Erről lenne szó: :D
Time Trax
[link]

Think.

(#16) Flash86 válasza SoTL (#15) üzenetére

Flash86
(tag)

Igeeen!! Köszii! :)))

"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"

(#17) hagel válasza SoTL (#15) üzenetére

hagel
(őstag)

Ja! Emlékeszem! Ez volt a Magyar TVben is!!

Nekem bejött akkor. /Aztán jött Kéti néni a Startrekkel... Egy aki mindent visz! Barátosném! :C /

Visszatérve a Nokiára: Marhajó a koncepció!

Változtatható elrendezésű alkalmazkodó programokat futtató "Elemi vezérlőkkel" alkotott nanoszálas szövetről van szó, ami egyszerre tárol, tölt és termel is. /Piezó elemek/

Gyerekek! Ez kurvamenő lesz!!!!

Csak megsimogatod a cuccos, és töltés indul! Bársonyos tapintás, matt, színes újságra emlékeztető megjelenítés. Elképesztő felbontás az elemi szálak miatt.

Ez egy mozgó, hardverszintem programozott szoftverkörnyezet! (Fattafa "okostelefon"!)

Térjünk vissza erre kb 30 év múlva! /Én kivárom!/

(#18) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez nagyon bejön. Imádom az ilyen videókat, de ez kimagaslóan jó szerintem. No nem a kidolgozottság miatt, maga az ötlet tetszik nagyon.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#19) User°

User°
(újonc)

Lehet hogy lemaradtam valamiről, de hogyan akarnak olyan dolgot levédetni, ami még csak a képzelet szüleménye? Oké hogy a technológia egy része megvan (lsd. hajlékony képernyő) de akkor is.

,,Pull out your quarters, nickels and dimes...."

(#20) GyéBen válasza nebulo (#14) üzenetére

GyéBen
(tag)
LOGOUT blog

Felette meg még az is ott van, hogy Warning!
Hát Mari néni, vigyázzál, ha nem pucolod meg az almát, akkor meghalsz! :DDD :(

Amúgy tetszett ez a "reklám", csak kár hogy az eye candy-n kívül mással nem nagyon foglalkozott...

----- RaspberryForum.hu @ moderátor ----- 15GB + 5GB ingyen: https://copy.com?r=N1bbeQ --- Fordítótársakat keresek a The MagPi magazinhoz

(#21) blackydan válasza domperke (#2) üzenetére

blackydan
(senior tag)

Gondolom ugyanezt mondhattad a mostani tapitelefonokról is amikor még csak koncepció volt.... :W :DDD

☆ Nike Running Club - London ☆ | Your city is your playground |

(#22) JR.CSé

JR.CSé
(senior tag)

Ha legalább levédte a Nokia akkor az azt jelenti hogy kezedni is akarnak vele valamit.Remélem a koncepció nemsokára kilép a gyártósorra.

"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

(#23) Dungens

Dungens
(újonc)

Ezen a híren őszintén szólva mosolyogtam egyet, mert ezt a Morph videót több éve már felrakták YouTUBE- ra (vmi hivatalos Nokia csatorna) de a koncepciót csak most védetik le. :U

Szerkesztés: Nem hivatalos Nokia csatorna töltötte fel, de maga a videó már 4 éve fent van :C

[ Szerkesztve ]

http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_hibatlan_allapotu_ps_vita_2eves_garival/friss.html#msg1

(#24) hallerlaller

hallerlaller
(PH! addikt)

Akárhányszor ránagyítanak, mindig máshogy néz ki a felnagyított felület, ezt hogy? :F

"virus telefonban incsen.azt számítogépre tervezik nem kell félned érted." - by SuperVerda87

(#25) kiskaktusz

kiskaktusz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jövőt akarok most, meg egy ilyet a zsebembe :DDD

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#26) hagel

hagel
(őstag)

Ha már itt tartunk. A Nokia Az Aeon koncept mobilt pl meg tudná már csinálni.
Az már nem a fantasztikum műve lenne.

Jó volt nézni a Morph videót! Az a mérgezett alma jó poén volt! :DD

(#27) kolosanyi válasza hallerlaller (#24) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez a nanotekknolodzsi már csak ilyen. :DD

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#28) T0rnad0 válasza hagel (#26) üzenetére

T0rnad0
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor csinálják meg, egy újabb nyolcas széria alapja lehetne :)

Mudman / Samsung Blackjack / HTC Sensation - Anker / Ghoo Tab 7000S / Thinkpad T61

(#29) cozmo

cozmo
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt a kijelzőbe épített napfénytöltős akku töltős techonológiát már rég meg kellet volna csinálni! Állítólag már van olyan kijelző ami tudná ezt, sőt az általa leadott fényt is töltésre visszaforgatja, csak a gazdasági érdekek miatt még nem alapértelmezett felszereltség a mobilokba tabletekbe. Valahol ezt olvastam...

// modpro.hu - Csöndes és gyors PC-t Most! // Minden ami MODDING! - moddingportal.hu //

(#30) hallerlaller válasza kolosanyi (#27) üzenetére

hallerlaller
(PH! addikt)

'emmá hülyeség' :DDD

"virus telefonban incsen.azt számítogépre tervezik nem kell félned érted." - by SuperVerda87

(#31) Abysmal válasza cozmo (#29) üzenetére

Abysmal
(fanatikus tag)

"sőt az általa leadott fényt is töltésre visszaforgatja"

És ez miért is jó? A kijelző azért világít, hogy lássam. Ha visszaforgatja, akkor nem látom, de legalább még energia veszteség is van. A napfényből egy olyan napelem, ami a kijelző felett van, tehát átereszti a fény nagy részét, az nagyon kevés energiát termelhet.

(#32) .:LoMAX:. válasza ramrit (#9) üzenetére

.:LoMAX:.
(fanatikus tag)

Ez tetszett :C

5.5GB online tárhelyet ingyen (SugarSync): http://goo.gl/Ztdaf || Motorola Defy || TP-Link WR1043ND

(#33) Mokó válasza ramrit (#9) üzenetére

Mokó
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

+1

(#34) Mokó

Mokó
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nem rossz.nem rossz,de ebből kekeckedés lessz később,hogy kitalálta fel hamarabb....A koncepció jó mindenestre,de már értem hogy miért nővel reklámozzák....Gondolj csak bele,te férfiként hova tudod még tenni azt a karikát XD :C

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.