Nem semmi lenne, de az én ízlésemtől távol áll az ilyen future cucc.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Mobiltechnológiák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
domperke
(HARDVERAPRÓD)
Újabb dolog ami nem lesz sosem sorozat szériás....
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

daniel909
(őstag)
+1
HTC
(#4) Neurotoxin

Neurotoxin
(senior tag)
Nyújtható, tekerhető, tölti a napfény, magától tisztul és van benne kaméleon feature ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"You are the lock, I am the key, climb up my lemon tree..."

tailor
(Arcképgyáros)
Szerintem térjünk vissza erre a beszélgetésre 30 év múlva 
***SZUPERIZGALMAS*** eladó dolgok! Nézz be ide: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=tailor&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

domperke
(HARDVERAPRÓD)
Na jó akkor esetleg... 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

pusszycat
(senior tag)
Kizárólag a hajlékony akkuk hiánya miatt nem jelennek meg idén szvsz. 
Samsung Wave S8500 - D-Link Dir-615 IPV6 - Acer Aspire V3-771G i5 3210M - HP Photosmart Wifi B109n - Microsoft Wireless Keyboard 800 - LG 3D 37LM620S

Ftomm
(senior tag)
Ennek nem az a lényege, hogy hamarosan megjelenhetnek ilyen cuccok, hanem az hogy a Nokiáé a szabadalom!
Bármi, ami ebbe a szabadalomba "belemagyarázható" a jövőben, az a Nokia kasszáját gyarapítja!
Szép jövő, új iparág a szabadalomgyártás.
[ Szerkesztve ]

ramrit
(tag)
Majd jön az eppöl egy 15éves papirfecnivel amit az egyik tervezőjük gyereke rajzolt az oviban,hogy "hohó nokia ezt mi már kitaláltuk" és elindul a balhé. Mi meg bontjuk a popcornt :-)
[ Szerkesztve ]
felecsd'el

Ftomm
(senior tag)
igen, ez nekem is eszembe jutott, amikor írtam
Én nem engedném a kidolgozatlan, műszakilag nem megvalósított ötleteket levédetni.
Amíg nincs mögette a technológia, addig kuss.
Mindjárt levédetem a gondolatátviteles kommunikációt... (bár az a vicc, hogy azt már levédették).
Mimimimimimi…

Flash86
(tag)
Bah, régen volt egy sorozat amiben egy csomó jövőből menekült bűnöző jött a XX. századba és visszaküldtek egy zsarut akinek egy bankkártya volt a computere és segített neki. Kár hogy a címére nem emlékszem.
Mindenesetre ez még annál is menőbb! 
"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"
Öhm... "Wash"/"Peel" ! Remélem mire ilyen mobilom lesz, nem leszek annyira hülye, hogy meg kelljen kérdeznem a telefontól, hogy hogyan kell almát enni. Meg úgyis nanohéjjas almák lesznek addigra. Remélhetőleg banán-málna-pacal ízesítéssel! 

SoTL
(tag)

Flash86
(tag)
Igeeen!! Köszii!
)
"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"

hagel
(őstag)
Ja! Emlékeszem! Ez volt a Magyar TVben is!!
Nekem bejött akkor. /Aztán jött Kéti néni a Startrekkel... Egy aki mindent visz! Barátosném!
/
Visszatérve a Nokiára: Marhajó a koncepció!
Változtatható elrendezésű alkalmazkodó programokat futtató "Elemi vezérlőkkel" alkotott nanoszálas szövetről van szó, ami egyszerre tárol, tölt és termel is. /Piezó elemek/
Gyerekek! Ez kurvamenő lesz!!!!
Csak megsimogatod a cuccos, és töltés indul! Bársonyos tapintás, matt, színes újságra emlékeztető megjelenítés. Elképesztő felbontás az elemi szálak miatt.
Ez egy mozgó, hardverszintem programozott szoftverkörnyezet! (Fattafa "okostelefon"!)
Térjünk vissza erre kb 30 év múlva! /Én kivárom!/
Ez nagyon bejön. Imádom az ilyen videókat, de ez kimagaslóan jó szerintem. No nem a kidolgozottság miatt, maga az ötlet tetszik nagyon.
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

User°
(újonc)
Lehet hogy lemaradtam valamiről, de hogyan akarnak olyan dolgot levédetni, ami még csak a képzelet szüleménye? Oké hogy a technológia egy része megvan (lsd. hajlékony képernyő) de akkor is.
,,Pull out your quarters, nickels and dimes...."
Felette meg még az is ott van, hogy Warning!
Hát Mari néni, vigyázzál, ha nem pucolod meg az almát, akkor meghalsz!

Amúgy tetszett ez a "reklám", csak kár hogy az eye candy-n kívül mással nem nagyon foglalkozott...
----- RaspberryForum.hu @ moderátor ----- 15GB + 5GB ingyen: https://copy.com?r=N1bbeQ --- Fordítótársakat keresek a The MagPi magazinhoz

blackydan
(senior tag)
Gondolom ugyanezt mondhattad a mostani tapitelefonokról is amikor még csak koncepció volt....

☆ Nike Running Club - London ☆ | Your city is your playground |

JR.CSé
(senior tag)
Ha legalább levédte a Nokia akkor az azt jelenti hogy kezedni is akarnak vele valamit.Remélem a koncepció nemsokára kilép a gyártósorra.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

Dungens
(újonc)
Ezen a híren őszintén szólva mosolyogtam egyet, mert ezt a Morph videót több éve már felrakták YouTUBE- ra (vmi hivatalos Nokia csatorna) de a koncepciót csak most védetik le. 
Szerkesztés: Nem hivatalos Nokia csatorna töltötte fel, de maga a videó már 4 éve fent van 
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_hibatlan_allapotu_ps_vita_2eves_garival/friss.html#msg1

hallerlaller
(PH! addikt)
Akárhányszor ránagyítanak, mindig máshogy néz ki a felnagyított felület, ezt hogy? 
"virus telefonban incsen.azt számítogépre tervezik nem kell félned érted." - by SuperVerda87
Jövőt akarok most, meg egy ilyet a zsebembe 
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

hagel
(őstag)
Ha már itt tartunk. A Nokia Az Aeon koncept mobilt pl meg tudná már csinálni.
Az már nem a fantasztikum műve lenne.
Jó volt nézni a Morph videót! Az a mérgezett alma jó poén volt! 
Hát ez a nanotekknolodzsi már csak ilyen. 
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
Akkor csinálják meg, egy újabb nyolcas széria alapja lehetne 
Mudman / Samsung Blackjack / HTC Sensation - Anker / Ghoo Tab 7000S / Thinkpad T61
Ezt a kijelzőbe épített napfénytöltős akku töltős techonológiát már rég meg kellet volna csinálni! Állítólag már van olyan kijelző ami tudná ezt, sőt az általa leadott fényt is töltésre visszaforgatja, csak a gazdasági érdekek miatt még nem alapértelmezett felszereltség a mobilokba tabletekbe. Valahol ezt olvastam...
// modpro.hu - Csöndes és gyors PC-t Most! // Minden ami MODDING! - moddingportal.hu //

hallerlaller
(PH! addikt)
'emmá hülyeség' 
"virus telefonban incsen.azt számítogépre tervezik nem kell félned érted." - by SuperVerda87

Abysmal
(fanatikus tag)
"sőt az általa leadott fényt is töltésre visszaforgatja"
És ez miért is jó? A kijelző azért világít, hogy lássam. Ha visszaforgatja, akkor nem látom, de legalább még energia veszteség is van. A napfényből egy olyan napelem, ami a kijelző felett van, tehát átereszti a fény nagy részét, az nagyon kevés energiát termelhet.

.:LoMAX:.
(fanatikus tag)
Ez tetszett 
5.5GB online tárhelyet ingyen (SugarSync): http://goo.gl/Ztdaf || Motorola Defy || TP-Link WR1043ND
+1