No, ez már jó.
Rounded corner: border-radius (nem -webkit és nem -moz szóval marad a 3 sor 1 dologra).
Szerintem rendbe van a CSS3
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Infotech
[Re:] Az Aruba új Wi-Fi hozzáférési pontja elküldheti a klienst – egy másik AP-hoz
[Re:] Annyi a magyar Angliában, hogy új vállalkozást alapoz rájuk a NordTelekom
[Re:] (Frissítve!) Mától az asztali Chrome böngészőben is működik a hangalapú keresés
[Re:] Országos Ethical Hacking képzés diákoknak és hallgatóknak
[Re:] Már Magyarországon is lehet ingyen telefonálni a Facebook Messengerrel
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Penge_4
(PH! kedvence)
Flick explorer: IE9: 3-9 FPS Opera: 18-30 FPS
Browser flip: Mindkettő 60 FPS, az Operában az egyik Presto-betegség miatt az elején nehézkesebben indul.
Scrolling text: Operában látványosan gyorsabb.
DOMContentLoaded: Operában gyorsabban betöltődik, viszont az NSL miatt szükség is van rá.
getElementsByClassName: Egyforma
DOM Range & Selection: Egyforma, bár Operában a szövekijelölés más, mint a többi böngészőben (szerintem jobb, mások szerint rosszabb)
SVG Tweet Cloud és Real-world Diagrams: Operában gyorsabb valamivel.
Org Chart in Page: Operában a scrollozás simább, viszont valami miatt az egész oldalt scrollozza.
Egész korrekt. Bár jó lenne, ha az Acid3-at végre teljesítené.
ps: A Ctrl+Backspace elég érdekes karaktereket üt a Ctrl+O-s címsorba. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A HTML5 viszont nem működik a YouTube-on, ezek szerint még nem került bele a h.264 támogatás...
Az Preview 2 csak Windows Vistára, illetve Windows 7-re telepíthető
Windows Vistából SP2 kell neki 
(Nem kötekedeés, csak pontosítanám
)
http://www.betateam.hu | HTC 8X WP8 |Surface RT 32GB|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

"...a múltkor nem is tudom, miért, belenéztem egy ilyenbe, de – bár ez is az anyagom – ha nem muszáj, akkor nem nyúlok bele vállig a szarba" - Parti Nagy Lajos
lesz ez még jobb is... még mindig csak egy nagyon korai verzióról van szó

szabogabor10
(senior tag)
Szerintem teljesen rendben van ez az IE 9 ahhoz képest, hogy ez még csak egy nagyon korai, hiányos verzió. Ami rögtön feltűnt, hogy nagyon gyorsan tölti be az oldalakat és az, hogy a Microsoft Test Drive oldalon lévő animációkat milyen simán lejátsza a hardveres gyorsítás kihasználásának köszönhetően. Az IE 8 csak szenved velük. Jó kis böngésző lesz ez 
[ Szerkesztve ]
-- Genuine Microsoft Windows 8 Pro with Media Center x64 & Genuine Microsoft Windows 7 Ultimate x64 -- IE 10 user -- -- Xbox 360 S 250 GB with Kinect™-- -- Sony Xperia™ T LT30p 4.1.2 Jelly Bean --
(#7) Namelesske

Namelesske
(senior tag)
alig várom, hogy végre normális böngészőt csinájanak. Jó lenne ha beleraknák a helyesírás ellenőrzést, meg pár extra dolgot. Live sync meg ilyenke.
We are the Borg. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Resistance is futile."

torpillacska
(újonc)
Szerintem már a 8 is túlmutat az IE összes eddig kijött verzióján, a tendencia tehát jó, várjuk szeretettel.

julius666
(PH! addikt)
http://ecn.channel9.msdn.com/o9/ch9/5/2/9/7/4/5/IE9PP2SamplesDemo_ch9.mp4
Ezen a videón nagyon jót nevettem. A régi böngészőjüket (a 8-ast) még véletlenül se próbálná ki a FF és a Chrome mellett. Na én kipróbáltam.
A Browser flipes tesztben alapból (tehát ha nem forgott egyáltalán egy logó se) sem ment 18 fölé az fps-számláló. És nem a gépem szar (egy Core2 Duo E7400), a chromeos tesztet kb. úgy vitte mint a videóban.
Így lehet én sem reklámoztam volna. 
Viszont ha végre kijön vmi béta a cuccból, majd én is kipróbálom, kíváncsi vagyok. Sajnos van egy olyan sanda gyanúm, hogy a varázslatos gyorsulást (értsd: beérte a versánytársakat) úgy éri el, hogy közben a videókártya ráolvasztja a lábamra a kínai melegítőnadrágot az asztal alatt. 
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott. - Hofi Géza

moonman
(Jómunkásember)

bobsys
(PH! addikt)
raadasul a vissza gombba belelog a bing szurke hattere
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
Címsor és fülsor egyben? Pff... A második meg szinte egy az egyben IE8.
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Inkább maradjon az IE8 skin, mint az első.
http://sweetlou6.wordpress.com/ | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.

moonman
(Jómunkásember)
óbasszameg, a végén még valódi lesz az a screenshot. nemár.
Sent from my Windows Phone
Ebből ezt h. szűrted le? 
Nem jön be az oldal, amire irányít. 
ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE
A hiba az ön készülékében van.

moonman
(Jómunkásember)
Jó szemed van. A logó se tetszik, az a GUI meg vmi vicc.

moonman
(Jómunkásember)
egyszerűen nem értem, mi ez a kényszer, hogy minden második generációnál újradizájnolnak meg átnevenek minden szart. idióták.
I6-> IE 7 dizájn frissítéssél nem volt baj, hiszen a Win témájával egyezett az IEé is.

moonman
(Jómunkásember)
igen, de most semmi szükség rá, hiszen a Win7 felülete szinte 100%-ban megegyezik a Vistáéval, és még jópár évig itt lesz, tehát egy új IE-nek semmi szüksége új GUI-ra. az emberek épphogy megszokták.
én még azért reménykedem, hogy valaki csak megtalálta a logót és felhasználta. (a logócsere a legkisebb baj, bár eléggé nemtetszik.)
Ja, reklámszerverként volt tiltva nálam. 
ツ Headphones on - World off || Prohardver! Eszközök a webstore-ban: http://goo.gl/NYgIE
Tudom, h. most nincs, akkor volt. Egyetértek. A logó nekem sem tetszik.