annyira,de annyira szánalmas ez....ahol fát vágnak ott hullik a forgács....tőkéletes nem létezik....
felkellek olvasgatom a híreket.....a google gyorsabb protokol fejleszt....kommentekben meg a világhatalomlra tör a google-ről beszélnek...olvasom a win7ben egy rés található aztán jön a divatfika nemsokára itt is.. 
mi van veletek emberek,már soha semmi se jó....hiba mindenben volt,van és lesz....majd kivatiják.....addig meg tudsz róla....egy átlagusert pláne ezen a földrészen nem fenyeget ilyen....mert a kutyát sem érdekel,hogy magyarországon mit csinálnak a gépeiken a userek.
[ Szerkesztve ]

Ez egy hírportál ahol megírták hogy van egy ilyen biztonsági rés a Win 7-ben. Nem minősítették hogy így szar meg úgy szar. Most mi ezzel a gond?
Persze az más kérdés hogy majd jönnek a divatfikázók, igen de az nem a hír írójának a hibája.
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
ez kb. most olyan volt, mint nyuszika, mikor elment fűnyíróért a medvéhez 
SAMCRO

Igen, ez találó 
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

igen, elég lett volna #20-nak beírni. 
"Rájössz, hogy sokkal jobb videót nézni az öledben tartott iPaddal mint a százsok centis falitévével." - Kalandor "Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
Ezek szerint már exploderben is van autoreply 
Hohhohhóóóóó
nekem csak az a bajom,hogy emberek mindenki ilyen marha negatív mostanában mindennel kapcsolatban.....nem lehetne egy kicsit pozitivabban állni a dolgokhoz?....mindneki örüljön neki,hogy egésszésge megél valahogy és hogy az élet pereg.....nem pedig mindig csak a negativitás.....
aztán valaohgy ennél a hírnél már elpattant ez a dolog nálam.
Ember! Ne problémázz már ennyit egy nyamvadt IT híren. Valami lelki bajod van? Én együtt érzek veled de azt nem itt kellene "kiadni" hanem szakembernél.
Mondok egy nagy újdonságot, a világ nem tökéletes és nem rózsaszín, hiába dugod homokba a fejed, attól még nem változik meg.
Ha nem tetszik, ne olvasd el, btw. engem szórakoztat amikor a Linux és Windows fanboyok egymásnak feszülnek.
Kár, hogy a Mac-et tudtommal csak Ulkesh képviseli itt, szívesen látnék több Apple fanboy-t is a fórumon, 3 frontos szájkaratézás még szórakoztatóbb lehet.
Zone Alarm Extreme Security 2010

azt még nem vették észre, hogy az i/o prioritás is kamu feature, mivel ugyanúgy beáll a rendszer egy olvashatatlan optikai lemeznél mikor olvasni próbál? 
MSCHPXQRTZBM vizsga | Kiemelkedő megbízhatóságú intel fanboy/hozzáértés mérés: Ha az illetőnek volt p4-e az 2 dolgot jelenthet 1. nem ért a géphez, processzor=péntium 2. elvakult intel vérfanboy
Kiralysag ez az SMB

Sztem osszesegeben a legtobb gondot okozo komponens (de a top10ben tuti benne van 
"A kereslet határozza meg a kínálatot - Hát ha ez rád is igaz lenne, már rég nem találkoznánk egyetlen hozzászólásoddal sem." by manchester85 -HTC Universal: WM és TitchyLinux harmonikus összhangban...

neked beáll? nálam csak az az alkalmazás, ami épp olvasott róla.
"Rájössz, hogy sokkal jobb videót nézni az öledben tartott iPaddal mint a százsok centis falitévével." - Kalandor "Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

aham, mint ahogy vistán is beállt úgy win7-en is. A többi alkalmazás meg annyira áll be, hogy nuku io művelet lemezre. Ha nemkell lemez akkor megy 
MSCHPXQRTZBM vizsga | Kiemelkedő megbízhatóságú intel fanboy/hozzáértés mérés: Ha az illetőnek volt p4-e az 2 dolgot jelenthet 1. nem ért a géphez, processzor=péntium 2. elvakult intel vérfanboy

Ha nem tetszik, ne olvasd el, btw. engem szórakoztat amikor a Linux és Windows fanboyok egymásnak feszülnek.
Info-mónika show. 

Ne beszelj felreerthetoen. 

Nekem az nem teljesen világos ebben, hogy egy hálózati protokoll miért tudja "lefagyasztani" az egész rendszert? Első ránézésre ez nem tűnik szükségszerűnek...

ja, mert ez a win7-ben egy új fjúcsör, hogy az smb-nek van egy f (mint freezer) kapcsolója, mi?
smb /f 
Narxis: én is emiatt járok a kritikus topicokba, egy villanás alatt feldobja a napomat, bármilyen kedvem is legyen 
[ Szerkesztve ]
Eladó sony extra basszus fejhallgató, olcsón itt: http://hardverapro.hu/apro/sony_mdr-xb300_extra_basszus_fejhallgato_elado/hsz_1-50.html
A halozati protokoll ertelmezeset altalaban kernelkomponensek/driverek vegzik. Innentol mar vilagos? Driver halal siman = kekhala/lefagyas (szinte minden kekhalaban egy valami.sys a bunos).
DOMy
ui.:
Jah es persze network drivert konnyu lefagyasztani, hiszen az adott portrol beolvas minden adatot...te ratolsz mindenfele kacatot, hatha valamelyik a torkan akad (alias fuzzing)
"A kereslet határozza meg a kínálatot - Hát ha ez rád is igaz lenne, már rég nem találkoznánk egyetlen hozzászólásoddal sem." by manchester85 -HTC Universal: WM és TitchyLinux harmonikus összhangban...

SMB azért elég magas szinten van... közel sem olyan alacsony szinten, mint mondjuk egy hardware driver. (Konkrétan, OSI model legeslegfelső szintjén -- application layer.) De igazából aljas módon azt akartam firtatni, hogy ha ez ilyet tud akasztani a rendszeren, az esetlen nem utal-e valami gondra a rendszer felépítésében. Vagy, esetleg csak annyi fontos szolgáltatás szeretne SMB-t használni, hogy hiába csak az akad be, kvázi megáll az élet.
[ Szerkesztve ]