2013. június 19., szerda

(#1) Runo

Runo
(PH! addikt)

Hát ez nagyon ocsmány...
És mi köze a Diablóhoz?

Közben kiderült, hogy nem orosz meteor volt, csak Chuck Norris Oklahomában beleütött egy golflabdába....

(#2) Angel1981

Angel1981
(PH! kedvence)

Minőségi darabnak tűnik, de mitől vonzóbb ez egy Diablo játékosnak, mint bárki másnak? :F

World of Tanks

(#3) atti_2010

atti_2010
(PH! nagyúr)

Ez valami mutáns egér lehet mert irtó csúnya.

1.Gigabyte-F2A85X-UP4,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,M4-ATX 6-30V DC/DC (250 Watt)paneltáp, LG 26LV5500. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI HD6850,LG e2350T.

(#4) buzus

buzus
(fanatikus tag)

Mostoha volt vele a sors... tényleg nagyon ronda.

(#5) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Olyan szép mint egy furik föld.

« STO ♠ ๓αgγαя ₣ℓoŧŧα ♠ STO » | "lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper

(#6) stranger28

stranger28
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom miért, de engem egy vakondra emlékeztet. :DDD Azt meg pláne nem tudom, hogy ennek ellenére miért tetszik.

Nem is, inkább egy nagy bogár.

[ Szerkesztve ]

FILCO Majestouch 2 eladó ------- Monitorkalibrálás Debrecenben

(#7) Lézerparaszt

Lézerparaszt
(senior tag)

Nekem is az lenne a kérdésem bárkihez aki tudja, hogy ez mitől van ráfókuszálódva a Diablo 3 -ra ? Mondjuk az a 2 letört szarv az oldalán lehet hogy az.

A játék az nem játék ! Csak a Puffin ad Neked erőt, és mindent lebíró akaratot! Battletag: Hypperkarma#2958

(#8) atti_2010 válasza stranger28 (#6) üzenetére

atti_2010
(PH! nagyúr)

Nem is, inkább egy nagy bogár.

Lehet így jobb? mert a vakondok már pert fontolgattak, most így csak több milliárd bogárral kel pereskedni.

1.Gigabyte-F2A85X-UP4,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,M4-ATX 6-30V DC/DC (250 Watt)paneltáp, LG 26LV5500. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI HD6850,LG e2350T.

(#9) stranger28 válasza atti_2010 (#8) üzenetére

stranger28
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet igazad van, ezúton szeretnék elnézést kérni tőlük.

FILCO Majestouch 2 eladó ------- Monitorkalibrálás Debrecenben

(#10) Cadal

Cadal
(őstag)

Gondolom azért ajánlják Diablo játékosoknak mert köztudott, hogy azokban rendesen kell klikkelgetni. és ahogy a cikkben is van ebbe az egérbe jó minőségű Omron mikrokapcsolókat tettek. Annyit azért hozzátennék, hogy a hamarosan megjelenő D3-ban majd kevesebbet kell klikkelni mint az elődökben.

(#11) buzus válasza Cadal (#10) üzenetére

buzus
(fanatikus tag)

Meg kéne köszönnöm nekik, hogy nem spóroltak egy nettó 300Ft-os kapcsolón? Mennyibe is fáj ez az egér?
- Köszi srácok! Én így ,,|,, szeretlek titeket! :)

(#12) Telda

Telda
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem volna rossz, ha nem lenne oldalán az a tárcsa :DDD

[ Szerkesztve ]

lulubigyeggyü

(#13) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

mi köze van ennek a dio3-hoz? :U

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#14) staccato válasza atti_2010 (#3) üzenetére

staccato
(tag)

elég fura a formája. :F

üdv

(#15) Telda válasza Djuree (#13) üzenetére

Telda
(senior tag)
LOGOUT blog

Mivel most jön a játék úgy gondolták ki adnak hozzá egy egeret, persze semmi köze hozzá még csak megjelenésében sem. De a sok divatmajom megveszi, mert D3.

lulubigyeggyü

(#16) TESCO-Zsömle válasza Djuree (#13) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Annyi, hogy ha beleírják a címbe, többen kattintanak rá.

Hirdetések: href.hu/x/ie3s - / / - Evidens kérdésekre nem mindig válaszolok.

(#17) janos1988

janos1988
(őstag)

Max. 5000 dpi? Nem is kell. Bár furcsállom, hogy még az egereknél nem kezdetek el dobálózni a számokkal, dinamikus 50 000 dpi meg ilyesmik...

[ Szerkesztve ]

(#18) nicu71

nicu71
(őstag)

hát ezt ki sem tudom nézni mi akar lenni :F
még jó hogy ott a leírás :D

"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"

(#19) persil válasza Cadal (#10) üzenetére

persil
(PH! addikt)

Egyébként nem tudom miért rögzült bele az emberekbe ez a klikkelgetés, holott a diabloban egyáltalán nem kell "klikkelgetni". Nyomvatartani 100x kényelmesen, pláne a 3-ban még jobb, mert "ugrik" a következő célpontra, amire hover-eljük az egeret.

Egy fps játékban 100x annyit kell klikkelgetni, mint bármelyik hack'n slash rpg-ben.

Az egér kegyetlen csúnya, és nem értem én sem, hogy ez mitől lenne kecsegtetőbb egy rpg játékosnak, mint bárki másnak O.o Még egy rendes festés sincs rajta, amire azt lehetne mondani, hogy rpg-s egér:D

[ Szerkesztve ]

The only good human.. is a dead human!

(#20) TESCO-Zsömle válasza persil (#19) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Személy szerint én nem vagyok a festés híve. Ha valamit tartósra akarnak, az anyagában legyen színezve.

Hirdetések: href.hu/x/ie3s - / / - Evidens kérdésekre nem mindig válaszolok.

(#21) persil válasza TESCO-Zsömle (#20) üzenetére

persil
(PH! addikt)

Persze, tiszta sor, igazad van, csak arra akartam utalni, hogy itt egy böszme randa ezüst színű egér "oszt" rámondták, hogy márpedig ez rpg-seknek készült, de legfőképpen diablósoknak... Na ja :D

The only good human.. is a dead human!

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.