2013. május 25., szombat

(#1) core2

core2
(ÁRMESTER)
LOGOUT blog

Istenem, hova jut ez a vilag. :( Ejj, mi lesz itt.
AnonPlus. Kosz inkabb nem, maradok a Google+-nal, jo nekem az.
Majd ez is oda jut mint a LulzSec, a vegen majd csak azt lehet hallani: A tagok sajnos veletlenul eltuntek a Columbiai oserdo melyen. ;]

/me hoz egy kis popcornt, kitudja mi lesz meg itt

[ Szerkesztve ]

PRIVÁTBAN ÁRAZÁS NINCS! || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || "A nagy erő nagy felelősséggel jár." - Ben Parker (Pókember) || Az összes beárazós topik egy helyen: http://goo.gl/PO9Ft

(#2) EmberXY

EmberXY
(senior tag)

Érdekes elképzelés, nem tudom, hogy hányan regisztrálnak majd...
Vajon kifizetődő dolog lesz-e bűnözőkkel szimpatizálni (másként nem tudnám elképzelni, hogy valaki egy olyan oldalra regisztráljon, amit köztudottan bűnözők üzemeltetnek)?

"Nowhere to run, nowhere to hide, you've got to kill to stay alive. Show them no fear, show them no pain."

(#3) lordfreyr

lordfreyr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elképzelem, ahogy nemzetközileg körözött emberek által üzemeltetett oldalra emberek beregisztrálnak, személyes információkat, például lakcímet és telefonszámot osztanak meg egymással, megtárgyalják a friss hacker-híreket, stb., majd trollkodnak párat.
Ez az AnonPlus egy nevetséges, gyerekes sértődöttség kategória.

[ Szerkesztve ]

"Don't let me fall into nothingness! I won't be happy there!"

(#4) Cathfaern

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Khmm... ;)

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#5) rt06 válasza Cathfaern (#4) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

valahogy en is pont ezt akartam linkelni, mikor meglattam a cimet

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#6) hohoo válasza EmberXY (#2) üzenetére

hohoo
(senior tag)

bűnözőkkel szimpatizálni kifizetődő, lásd az államot és a politikusokat.

T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

(#7) lordfreyr válasza Cathfaern (#4) üzenetére

lordfreyr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na, így már lenne értelme...

"Don't let me fall into nothingness! I won't be happy there!"

(#8) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

rohanok regisztrálni

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#9) julius666 válasza EmberXY (#2) üzenetére

julius666
(PH! addikt)

amit köztudottan bűnözők üzemeltetnek

Mármint miért is lenne bűnöző azért valaki mert látogat chanokat? (mert az anonság ennyit jelent, sem többet, sem kevesebbet)

Egyébként nem igazán értem ez mi a tököm akar lenni, az egész anonymous dolog egy közösségi oldal típusból indul, név szerint az imageboardokból.

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott. - Hofi Géza

(#10) =Mentor=

=Mentor=
(őstag)

Akárhogy nézzük amit művelnek az köztörvényes bűncselekmény, nagyobb baj az esetleges nemzetbiztonsági kockázat... A vélt jó cél nem szentesítheti az eszközöket!

:U

Aki meg regisztrál ne csodálkozzon ha az adatai illetéktelen kézbe kerülnek, ugyanis a fagyi visszanyalhat...

[ Szerkesztve ]

http://mynokiablog.com/

(#11) Ptech

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Nem kéne komolyan venni ilyen hírt... :U

ConCorde 6025CID telefon fekete/ezüst telefonok olcsón eladók. Írj privátot, vagy keresd a hirdetést.

(#12) ArchElf

ArchElf
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Menjenek vissza a 4chan-ra trollkodni - minek építenek maguknak site-ot (amúgy tényleg minek építenének maguknak site-ot, ha egyszer nem akarják hogy elkapják őket) :DDD

AE

Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

(#13) tobal válasza =Mentor= (#10) üzenetére

tobal
(tag)
LOGOUT blog

Az adataid akkor is illetéktelen kezekbe kerülnek, ha Facebook-ra regisztrálsz. A nemzetbiztonságiak meg általában nem védik a nemzetet, hanem (törvénytelen, de főleg erkölcstelen eszközökkel) megfigyelik és manipulálják. Az Anon próbálkozásai persze elég szánalmasak, de a felsőbb hatalom módszerei cseppet sem erkölcsösebbek, mint az Anoné, sőt...

(#14) wii90 válasza tobal (#13) üzenetére

wii90
(tag)
LOGOUT blog

Ami a hírnél számomra meglepőbb vagy épp viccesebb az amit ide írnak páran... :((( :F

ELADÓ Fujitsu Siemens Amilo Li1705 (csere is) -> http://href.hu/x/kh2r l JATEKAIM.HU --> BluRayKing a nevem.

(#15) zolo0525 válasza tobal (#13) üzenetére

zolo0525
(tag)

Ezt a dolgot csak megerősíteni tudom,volt 1 afférom elmaradott munkabér kifizetésével kapcsolatban.Levél érkezett,jelenjek meg : Vpop hosszas beszélgetés és nyomozgatás után lekértek adatokat az illetőről ,,,a szemem láttára léptek be az illető Facebook profiljába! még jó ,h ültem...Idáig csak a Brfk látogatott iwiw közösségi oldalról tudtam....Azt sem tartom túl etikusnak,h vki nevét be gépeled a gugliba és azonnal kidobja,h itt--ott találod..Tehát ,hol is marad,az adat védelem?!

Üdv... :Zoli

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.