1000 dolláról és mindenkinek? még ha 100-at írtak volna
gyorsan gépelsz? írj rám...
1000 dolláról és mindenkinek? még ha 100-at írtak volna
"Ethernet port, DVI, Displayport, USB 3.0 egyaránt található rajta."
az a dvi az nem dsub akar lenni? nekem annak tűnik a képen.
egyébként meg formára bejönnek, az ár más tészta, kár hogy ennyire magasan nyitnak...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Az a Sleekbook, és az 600-tól indul. A többinél meg az 1000$ pont annyi, mint a konkurencia árai.
Laci
értelmezd a címet 
Ok, de a magyar nyelv szépsége épp az, hogy többféleképp lehet értelmezni.
Laci
Kompromisszummentes, vékony és könnyű HP notebookok mindenkinek-ez nekem azt sugallja hogy megbírom venni simán,de közben meg nem.Többen vagyunk így gondolom.Te hogy értelmeznéd?

Jó kis masinák!
Mire 5-7 év múlva rászánom magam egy mobil gépre, tényleg jók lesznek! 
World of Tanks
Én úgy, hogy a cél a HP szerint (Kompromisszummentes - na szerintem ez a baromság, ilyen nincs), vékony és könnyű HP notebookokat elérhetővé tenni minden árszegmensben, mert most ez a divat. A 600$-ár azért kinn erősen az alsó szegmens, arról nem tehetnek, hogy nekünk még ez is sok.
[ Szerkesztve ]
Laci
igen sok,akkor a cím nem jó? akkor ezt kellett volna írni?: Kompromisszummentes, vékony és könnyű HP notebookok minden külföldinek?
hwsw-n tán az volt a folio kapcsán, hogy 14" 1366x768. szóval szerették volna a címben taglalt izéket, csak nem sikerült. aztán lehet benéztem valamit.

Ezektől az Envyktől mindig beindul a nyáltermelésem 
Nem tárgyalok olyanokkal, akik egy mondatot sem tudnak értelmesen megfogalmazni, és helyesen leírni.
Ja, 100 dodo nem? Uhh.
A kompromisszummentes pedig annyit tesz itt, hogy vékony, könnyű, de mégis megvannak az üzleti notik által ígért/kínált ficsőrök.
Mert elég ritka a 14-es vékony, és könnyű üzleti gép. 
Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4

Új G6 széria? ProBook szériáról semmi?

1,5 kg az elég jó, meglátjuk mi lesz belőle. Egyenlőre marad a sima Elitebook és Thinkpad a favorit 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

Na végre egy jó HP! Ide vele! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

HI!
hmmm erdekes, teddik , ugyos kell vmi hamarosan a e6400sk hejejre:- )
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Kicsit bővebb cikk. Itt a Pavilion-ról is esik szó.
Hajjajj, nekem is nagyon tetszenek.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
Az SSD-t kár volt kihagyni belőle szerintem. A 14-15 inch meg kicsit soknak tűnik, ha már a vékonyság ennyire fontos lett.
Steal Different! (SJ)

lemaradtam.
nem úgy volt , hogy a HP kiszáll ebből az üzletágból?
Aurea mediocritas
Annyiban bővebb a linkelt hwsw cikk, hogy olyan dolgok vannak benne leírva, amire konkrétan tök mást mondtak itt a helyszínen a HP-sok, illetve nem mondtak hivatalos adatokat pl. az októberben kijövő 9740m kijelzőfelbontására stb. Ami meg nem tuti, azt nem írtam meg inkább.
Lesznek amúgy még további híreink, mert bejelentettek egy pár tucat új cuccot...

akkor én mégjobban lemaradtam.
én úgy tudtam, hogy a desktop-ból szállt ki, de maradt a notesz és a munkaállomás (szerencsére, mert azok ritka nagyon jók)
Itt vannak tesztek és jobb képek, plusz egy m6 előzetes bemutatóvideó
.

Mondjuk arra is kiváncsi lennék, hogy a HP-nál mikor jönnek végre rá, hogy a Trackpoint dedikált scroll gomb nélkül nem ér semmit, max dísznek való, főleg ha már "kompromisszummentes" gépről beszélünk.
A dizájn izlés kérdése, de szvsz ennél unalmasabb nem igen lehetne.
[ Szerkesztve ]

De, így volt, csak aztán CEO-t váltottak

Köszönjük szépen a kiegészítést. 

aram01; Szerintem is kissé félrevezető a cím, de legalább többen kattintanak. 
Valóban a stílusos vékony notiké a jövő, bár a piac erősen a tabletek felé húz mostanság. Igaz az más célcsoport...
De a két kategória közt 50$ különbség, hát... 
{Prémium minőségű, szemenként válogatott, őrölt fűszerpaprika (Házi) kapható. Budapesten is átvehető némi átfutási idővel.} ---Erzsébet utalványra is!---
A manóba is, direkt végignéztem a kiállításon az összes ENVY konfigot, hátha van AMD-s köztük, és bakker nem találtam meg. Hát a Nordicosok ügyesebbek voltak! 

Ne haragudj, de milyen az a "teljes méretű Ethernet port"? Csak mert én még olyat nem láttam amibe ne tudtam volna bedugni az RJ-45-t... De lehet, hogy nekem nem volt nem teljes méretűhöz szerencsém...
WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''
A 9470 úgy néz ki mint egy sima Elitebook, és egy Probook keveréke. alsó fele Elitebook, kijelző-keret-zsanér 4530s Probook.
Ízléses keverék, kéne 
@Zotya84: kicsit szét kell nézni, a túl vékony ultrabookon alapból nem férne el, emiatt az adott termék gyártója más típusú csatlakozót kínál, amely átalakítóval teljes értékűvé válik.
pl: Macbook Air:
[ Szerkesztve ]
Huawei Y300 tokok igény esetén eladóak! - Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot
Remélhetőleg az éven megjelennek az AMD Trinity alapú "ultrabookok" is. Hibának tartanám, ha az AMD ultrathin szériája egy lebutított válasz lenne a macbook airre vagy az ultrabookokra. Az APU kivételével mindent meg kellene tartani, vagyis a fémburkolatot az SSD meghajtót, az akkuidőt, a méretet és súlyt. Most sajnos nagyon úgy tűnik, hogy az AMD elaludt, hiszen idén már a harmadik air és a második ultrabook széria érkezik, míg az AMD terveiről nem tudunk semmit se.
Steal Different! (SJ)
Ja hogy ott voltál a tűz közelben, hallod
. Megtaláláson túl azon kellett volna agyalnod milyen csípőfogó kell elvágni a zsinórt hogy hazahozhasd egy kiadósabb tesztre. Persze biztos a Kínai csajok
.
A fémburkolatnak én is örülnék, jól szétvezeti a hőt és jó érzésű gépet ad. A HDD opció pedig jó, igy a legtutibb SSD-t lehet belepakolni, mig az eladott HDD-ből visszajön egy kis pénz
.
Ultrathin, már volt róla pár szóban említés, hogy ezt tervezik.
Huawei Y300 tokok igény esetén eladóak! - Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot
A Spectre XT-ből egy Trinity-s verziót elfogadnék
.
Laci

Egyébként is egyre kevésbé van szükség LAN-ra egy hordozható gépnél... ott a wifi, jobb esetben a 3G! Ugyanúgy, mint a dvd-író... semmi szükség már rá.
azért mondjuk én maradok a gigabites lanon ha sokat kell másolni esetleg fhd stream játszik be. jó ezek viszonylag ritkák, de otthonra én a wifi mellé már építem ki a gigás hálót pont az ilyen dolgok miatt.
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

üzleti/munka gépnél? biztos vagy ebben? 

Jó egy Elitebook-ba nem árt, abban még tárcsázós modem is van ha jól emlékszem. 
De egy ultrabookba szerintem nincs szükség rá! Komolyabb munkára úgysem ilyet vesznek...
Hát én inkább azért még megtartanám, sokszor van, hogy töltök le valamit, és a WiFi rossz pozicionálása miatt nem előnyös, inkább LAN

A mostaniakban szerintem már nincs 56k modem...
Otthoni mentésnél is jól jön a Gb LAN, szvsz alap felszereltség amivel egy notinak rendelkeznie kell.
+1 giga lan nélkül már meg sem venném.
Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4

HP Elitebook 8460p jól emlékeztem! 
Csak az a baj, hiába kéne, ha azaz öreg csatlakozó nem fér el a mai 2cm-es vastagságú gépekbe. Ott az usb adapter, akinek kell rádugja, azt jó'van! 
Bizony, ezen még ott figyel, én is meglepődtem , amikor megláttam 
Ahol központilag telepítik a gépeket, ott még kell a LAN, mert wifi-n nem megy a dolog. Plusz mondjuk ott ahol AD-ben van szabályozva a WLAN használat.
@Duliee: Latitude E6420-on is ott figyel a gumidugó, de alapból már nem rakják bele a modemet, csak külön rendelésre
[ Szerkesztve ]
Laci
Van még egykét ilyen típus a 4530s Probook-mon is ott van a műanyag zárdugó, de már nem teszik bele 

Ja, ok, a lenovo a mostani szériánál már kukázta, pedig ők aztán tényleg elég konzervatívnak számítanak, 16:9-re is még csak most tértek teljesen át. 
[ Szerkesztve ]
Hát a konzervatív hozzáállásuk inkább az IBM-nek köszönhető, sok céges megrendelésük van, szóval csak óvatosan vezethetnek ki bármit is a termékskáláról.

A ThinkPad szériára értettem általánosan, tökmindegy, hogy mitől van, csak mint tényt állapítottam meg. Ha az IBM nem adta volna el a brandet valószínűleg ma már nem is lenne ThinkPad.
Igen, én is leginkább a Thinkpad-ra gondoltam, hát a fene se tudja, az IBM a konzervatívabb, jót tett az eladás, mert a Lenovo-nál jó kezekbe került a széria

Ilyen ár mellett mindenkinek? Ezt a címet hogy sikerült összehozni? 
(#38) Prof01:
Ennek szerintem tessék nekifutni még egyszer...
[ Szerkesztve ]
látom te is arra jutottál,hogy ez a cím nem jó

Eléggé finoman fogalmaztál 
De hát úgy látszik ez a divat, figyelemfelkeltő, bulváros cím. A tartalom meg úgy látszik nem probléma, ha nem passzol hozzá. 
de csak azért mert kellemes a modorom,amúgy tudtam volna cifrákat i mondani ![;]](/dl/s/v1.gif)