2013. május 23., csütörtök

(#1) .mf

.mf
(PH! addikt)

"Sokak nagynak és feleslegesnek tartják a külön gépházas, monitoros számítógépeket, vagy éppen méretük miatt nem megfelelőek ezek. Számukra kiváló választás lehet egy all in one PC, mint amilyen például a Dell egyik új modellje. Az ST2220T egybegép 21,5”-es képátlójú, multi-touch-os képernyővel rendelkezik"

Nem, ez csak egy monitor. Szó sincs egybegépről.
Mondjuk $280-ért IPS panel mellé ugye ti se gondoltátok komolyan, ez nem jótékonysági intézmény pót-karácsonya :))

(#2) lujó55 válasza .mf (#1) üzenetére

lujó55
(PH! addikt)

Most akkor mi az igazság?
Pedig már akartam küldeni nekik a :C-t

(#3) zazahoho

zazahoho
(őstag)

a dell csak monitor,pedig kezdtem örülni ,de azért ips panel nem olyan rossz választás monitornak.

[ Szerkesztve ]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#4) kenwood3 válasza .mf (#1) üzenetére

kenwood3
(őstag)
LOGOUT blog

a szerző 1 kicsit eltévesztette a dell-t :D
de a fusié nem lett vmi rossz csak hát a vga :U

[ Szerkesztve ]

"Sokan utálnak, senki sem mer szembeszállni velem. Két fickóban bízok. Ez egyik Isten, a másik a fegyverem." by: 2pac Shakur

(#5) lujó55 válasza kenwood3 (#4) üzenetére

lujó55
(PH! addikt)

csak hát az FuSi... :U

(#3) zazahoho: igen, az IPS azért dob valamit az értékén! :R

(#6) kenwood3 válasza lujó55 (#5) üzenetére

kenwood3
(őstag)
LOGOUT blog

igen de már siemens nélkül és ki tudja mit hoznak 1ül össze ...lehet a legjobbak közé emelkednek

"Sokan utálnak, senki sem mer szembeszállni velem. Két fickóban bízok. Ez egyik Isten, a másik a fegyverem." by: 2pac Shakur

(#7) Boxi88 válasza kenwood3 (#6) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Azért én arra nem vennék mérget. :U "Kutyából nem lesz szalonna!" :P

[ Szerkesztve ]

(#8) zazahoho válasza Boxi88 (#7) üzenetére

zazahoho
(őstag)

ez a negatív kisugárzás hmhm.... ;]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#9) kenwood3 válasza Boxi88 (#7) üzenetére

kenwood3
(őstag)
LOGOUT blog

azért 1 esélyt adhatunk nekik :K

(#10) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a Dell monitor jó cuccnak tűnik, kár hogy szerintem egyáltalán nem tudnám kihasználni azt hogy érintésérzékeny.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#11) atti_2010 válasza kenwood3 (#9) üzenetére

atti_2010
(PH! nagyúr)

Nem jött még el az idejük, érzem az erőtéren!Csak az a baj hogy kiürült a sörösüveg és hiába nyújtom ki a kezem nem repül erre egy sem.:
De igen, az asszony dobta üresen.

[ Szerkesztve ]

1.Gigabyte-F2A85X-UP4,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,M4-ATX 6-30V DC/DC (250 Watt)paneltáp, LG 26LV5500. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI HD6850,LG e2350T.

(#12) .mf válasza Boxi88 (#7) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Azért ne keverjük az Amilo/Esprimo szériát a japán Lifebook-kal ;)
Találkoztam már egy párral, igaz egy Tp még mindig masszívabb, de fícsörökben azért odatették magukat.

(#13) Abu85 válasza .mf (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kijavítottam, pontosabban töröltem. :R

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#14) LordX válasza kenwood3 (#6) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most konkrétan azt mondtad, hogy ha egy cégből kiszállnak a németek, akkor jobb lesz a minőség.. Pont azért szált ki a Siemens hogy ne asszociálják a népek a cég nevét azzal a minőséggel.

(#15) pilóta válasza Abu85 (#13) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Szerintem tedd vissza, csak ne egybegépként :D
Szvsz a legjobb cucc az egész cikkben...

Aki él és nem boldog, az téved!

(#16) .mf válasza Abu85 (#13) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Egyetértek Pilótával, messze a legjobb cucc és hír volt az egészben :DDD

(#17) kenwood3 válasza LordX (#14) üzenetére

kenwood3
(őstag)
LOGOUT blog

nem azt mondtam , hogy jobb lesz de esélyük lehet rá
a siemens mobiltéren is hatalmas kula volt azért anno

(#18) zazahoho válasza LordX (#14) üzenetére

zazahoho
(őstag)

azért a siemens más céggel is fúzióra lépett ,és onnan is kiszállt,mert nem hozták a várt eredményeket :U (OFF)konkrétan horribilis veszteséget hoztak össze(/OFF)
pedig nekem anno volt siemens mobilom,és laptopom is, nagyon jó volt,de nem tudtak megújulni szerintem ez lett a vesztük.

[ Szerkesztve ]

(#19) Angel1981

Angel1981
(PH! kedvence)

Praktikusak ezek a zLCD PC-k, de egyelőre nem sok "veszélyt" jelentenek az asztalira.

World of Tanks

(#20) CyDoN

CyDoN
(fanatikus tag)

Szerintem ezek nagyon penge termékek /All-In-One/, csak még egy kicsit drágák!

Gy.B.

(#21) Boxi88

Boxi88
(őstag)

zazahoho

Csak egy kicsit negatív! ;]

kenwood3

De csak egyet!

(#22) LordX válasza zazahoho (#18) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az egy dolog, ha kiszáll valaki egy veszteséges üzletből, viszont a FuSi nem volt veszteséges (kivéve a válság közepén)

(#23) canniball válasza .mf (#1) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ehh, pedig de megörültem neki... :)

Only the good die young... *** Én már túléltem egy világvégét... *** Újszerű ADIDAS cipő eladó http://href.hu/x/feif

(#24) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Hát ez jó, a legjobb cuccról lemaradtam (addigra már kiszedték), a többi esetében meg nincs (még) ár... és lusta vagyok guglizni ...:DD :DD

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#25) canniball válasza Day 'n' Nite (#24) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"...a legjobb cuccról lemaradtam (addigra már kiszedték)..."
Lásd az idézetet az 1. postban (+gugli). :)

Only the good die young... *** Én már túléltem egy világvégét... *** Újszerű ADIDAS cipő eladó http://href.hu/x/feif

(#27) ates81

ates81
(újonc)

Valaki tudna segíteni,hogy az Alienwarenek az asztali gépénél melyik a legfrissebb típusa?Ez lenne:Alienware Area-51 ALX,és lehet valahogy magyarországra is rendelni?Minden segítséget köszönök! :)

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.