2013. május 21., kedd

(#1) plus44

plus44
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Star Wars fanoktól (is):

Réges régen játszottam egy Star Wars játékkal. Nagyon szeretném megtalálni, de összesen ennyi emlékem van róla:

- az erő segítségével kellett kirobbantani egy sziklafalat, hogy tovább tudjak menni. Ez után leugrottan a szikláról és legyilkoltam pár droidot.

- nem sokkal ez után elértem egy hatalmas nagy ajtóhoz (tényleg hatalmas volt), amit nem sikerült kinyitnom, pedig szinte mindent nyomtam rá, de semmi sem történt.

Remélem nem túl általános a meghatározás, másra nem emlékszem sajnos. Az tuti, hogy fénykarddal kellett járkálni, és az eldugott helyeken lévő különböző kristályokkal lehetett fejleszteni. Ez utóbbi kitétel azt hiszem ráillik más SW játékra is, eddig szinte mindbe belenéztem, de egyik sem volt az, amit én kerestem. Köszi a segítséget! :D

Eredeti, még nem beregisztrált Diablo 3-at vennék!!

(#2) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem felújítani kellene őket, hanem kigyomlálni belőlük a kazalnyi bugot. Az érdekes befejezés pedig jó alap egy folytatáshoz. Csak ennyi miatt nem érdemes átírni a végét.

Nekem mondjuk az is elég lenne ha a második rész is felkerülne Steam-re.

plus44: Legalább egy körülbelüli évszámot azért mondhatnál.

[ Szerkesztve ]

Sianis megtömött egy pónit!

(#3) KFury

KFury
(újonc)

Én megvenném ,ha lenne benne bugjavítás, 1920*1080-as felbontás és elindulna mindkettő win 7-en is, nem csap xp-n...

Core i5 750 @ 3600 Mhz, ASUS P7P55D, 2 * 4 GB G.Skill Ares RAM, HIS 7870 2 GB

(#4) Televan

Televan
(őstag)

Én végig játszottam az első és a második részt is, nem is egyszer. Kellene egy jó folytatás.
Az mmo felemás sikere miatt, nem ártana a jövőben egy meghatározó star wars -os játék.
Bár lehet, hogy a bundle kiadása csak egy üzleti fogás. Minél többen ismerjék meg a kotor világát, és utána cuppanjanak rá az mmo -ra.

Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén: - Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.

(#5) - monkey - válasza plus44 (#1) üzenetére

- monkey -
(újonc)
LOGOUT blog

Csak a kapu miatt mondanám a Jedi Knight: Jedi Academy-t. Ott volt egy olyan rész, ahol egy nagy kaput először én sem tudtam kinyitni, amíg rá nem jöttem, hogy a körülötte levő kövek közül hármat kell a meghatározott sorrendben megnyomni a "dzsedierőnk" segítségével.

De ha tévednék, akkor no offense... :))

Love cannot save you from your own fate.

(#6) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igazából két dolog nem ártott volna, ha már rókabőr, meg minden:

1. Felújítani a grafikát, mert (bár én sem amiatt játszok, de) kellemesebb volna maibb köntösben viszont látni a karaktereket. Az Eclipse (DAO) gondolom bőven tökéletes lett volna alá és a TOR elé se ugrottak volna vele sokat.

2. Befejezni a KotOR2-t, hogy a kihagyott jelenetekkel ne csak a modderek tudjanak játszani.

Ha ez a két dolog megtörténne, könnyebben érnék el a céljukat, azaz vennének rá még pár embert, hogy fizessen havi 7k-t a TOR-ért.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#7) daa-raa válasza leviske (#6) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Felújíthatják amennyire csak akarják, engem biztos nem vesznek rá ezzel egy MMO-ra.

Kiadni egyébként full retro megoldásban lenne jó, 7-8 CD-n.

(#8) Polllen válasza - monkey - (#5) üzenetére

Polllen
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jedi Academy-ben nincs szerintem olyan rész, h robbants ki falat az erővel, droid pedig elég kevés.

Mondjuk jó lenne tudni, milyen droid volt benne;)

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#9) - monkey - válasza Polllen (#8) üzenetére

- monkey -
(újonc)
LOGOUT blog

A fal kirobbantását úgy értelmeztem, hogy a fal előtt "Push". Mert olyan volt, hogy úgy kellett lyukat "csinálni" a falra. Aztán nem tudom, de most már én is kíváncsi vagyok, hogy mi lehetett az a játék. :D

(#10) plus44 válasza daa-raa (#2) üzenetére

plus44
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Egy messzi messzi galaxisban..." nem tudom. :DDD

- monkey -: nem tudom, ez minden kitételnek megfelel?:D

Nem tudom, ez nem segít, hogy eldugott helyeken kellett keresni mindenféle színű kristályokat, amikkel aztán lehet a fénykardot fejleszteni, vagy mi a szösz. :D

[ Szerkesztve ]

(#11) Hochi válasza leviske (#6) üzenetére

Hochi
(kvázi-tag)

Az SWTOR havidíja nem 7k hanem 14-15 usd+vat.

(#12) Wolverine válasza leviske (#6) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nincs olyan MMO, aminek a havidíja 7k lenne. A gamecard lehet ennyi, de az 60 napra szól általában...

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#13) haxiboy válasza plus44 (#1) üzenetére

haxiboy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha régebbi akkor : Star Wars : The phantom menance (épp nosztalgiából tolom most is)
Lehet esetleg még : Jedi Outcast és Jedi Academy is :)

PC épités olcsón, akár hozott alkatrészből is. Neked is koszos a moı̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̨̨̨̨̨̨nitorod?

(#14) - monkey - válasza plus44 (#10) üzenetére

- monkey -
(újonc)
LOGOUT blog

Akkor a Jedi Academy kilőve, ott nem kellett fejleszteni a fénykardot kristályokkal. :D

(#15) Meglivorn válasza Hochi (#11) üzenetére

Meglivorn
(fanatikus tag)

Még csak annyi se, 15$ és pont. Ha 3/6 hónapra fizet valaki elő, fajlagosan olcsóbb. Nincs áfa meg hasonlók.
Én kártyával fizetem, minden hónapban 3990 és annyi.

Kotor mindkét része ugyan itt van a polcon, de ha kiadnák valami win7 kompatibilis verzióban, akkor lehet, hogy megvenném újra. Ősszel toltam le az elsőt (másodiktól szokás szerint elment a kedvem :) ) de idegesítő volt, hogy neten kellett egy virtualizált környezetben futó variánst keresgélni, és az is folyton elszállt.

(#16) Hochi válasza Meglivorn (#15) üzenetére

Hochi
(kvázi-tag)

Azért írtam így mert nem emlékeztem pontosan mennyit fizettem érte havonta,de köszönöm a helyesbítést. :)

(#17) buzus válasza plus44 (#1) üzenetére

buzus
(fanatikus tag)

Phantom Menace? :)

[ Szerkesztve ]

(#18) plus44 válasza buzus (#17) üzenetére

plus44
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem, nem, a Jedy Knight és Jedy Outcast lesz, végigtolom őket és majd értesítek mindenkit a fejleményekről. :D

(#19) Vico87

Vico87
(fanatikus tag)

Nálam simán fut a KOTOR1 Win7-en mind 32 és 64 bites változaton.

(#20) daa-raa válasza plus44 (#10) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ilyesmi csak a két KotOR-ban volt. (Mármint fénykardfejlesztés.)

Egyébként nem tudom miért mondják sokan, hogy nem mennek ezek W7 alatt. Nekem fut mind a kettő legalább úgy, mint XP alatt.

[ Szerkesztve ]

(#21) Televan válasza daa-raa (#20) üzenetére

Televan
(őstag)

Nálam is fut tökkéletesen. Csak patch kell hozzá. Vagy egy dll fájl? Már nem emlékszem pontosan. Amúgy érdekes a notebook -on elég sokszor kilép a játék. De a másik a szobában a kis brazoson remekül fut.

Szerk. : mss32.dll fájt kell felül írni. Link: KOTOR 1+2: Vista Fix & Windows 7 Report

[ Szerkesztve ]

Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén: - Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.

(#22) leviske válasza daa-raa (#7) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem akinek retro az igénye, már rég megvan neki az eredeti kiadás. Én spec a BG sorozatba is azért nem kezdtem eddig bele, mert egyszerűen az a grafika és kezelés számomra már túl idegen. Főképp egy Mass Effect, vagy Assassin's Creed után.

A KotOR duóval is ez a helyzet, csak nem ennyire szélsőséges formában. Egyszerűen hiányérzetet kelt a mimika hiánya.

Hochi & Wolverine: Szokásom bebandzsítani így a dolgokat, elnézést. De mondjuk nem az áron volt a hangsúly, bár lehet, hogy rosszul is fejeztem ki magam.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#23) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Imádom ezt a játékot. Sokkal ütősebb a Star Wars ezen időszaka, mint a film.
Sajnos ki is próbáltam az Old Republic-ot, sok pénzt bukva, annyira szerettem volna folytatást, hogy még egy MMO-t is kipróbáltam, pedig nem nekem való, nem tetszik a stílus.
Sajnos béna is vagyok benne, folyton meghalok, én nem másokkal akarok menni, hanem egyedül és csak a történet érdekelne ott is, nem az MMO része. Elég hamar elakadtam Dremond Kaas-on, szóval hagytam is a fenébe, youtube-on azért megnéztem mik vannak, tetszik, kár hogy MMO számomra játszhatatlan.

Ebbe a packba csinálhatnának hivatalos 16:9 és 16:10 patch-et.

(#24) atidzsiforc válasza Meglivorn (#15) üzenetére

atidzsiforc
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem a KOTOR1 steamen van meg, fut win7 64biten. :U

nyolcadik utas a halász

(#25) Kotomicuki

Kotomicuki
(kvázi-tag)

Hhmm, tán nem hozza a kellő pénzmennyiséget a lehúzós "3. rész"?!
Szépen elvették a kedvét az első 2 rész rajongótáborának ezzel az MMO-l (aminek akkor is pénzlehúzás szaga van, nem is kicsi).
Talán tanulnak a hibájukból és megpróbálják a "másik" úton: kiadják félig a "3. részt", mint single, majd legalább féltucat DLC-l áll össze egy egésszé a mű...
Ha így lesz, a madarak röptéből megint egy "csalódást" látok beteljesedni a fejlesztők zsebében... izé, szemében.

[ Szerkesztve ]

Armand's such a fool. He says the place has "culture", but have You seen so much as one Gucci bag? No. None! I want civilization and I want it now! ("Lora")

(#26) dahneey

dahneey
(kvázi-tag)

remélem csinálnak vele valamit hogy menjen win7en nagoybb felbontáson. de az lenne a legjobb ha átpakolnák egy másik motorra. persze álmodik a nyomor...

(#27) atidzsiforc válasza dahneey (#26) üzenetére

atidzsiforc
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt jol megaszontad. :DD

nyolcadik utas a halász

(#28) orichalcos

orichalcos
(Gamepodder)
LOGOUT blog

Grafikával csinálhatnának valamit, meg a befejezéssel, aztán talán értelme is lesz az újrakiadásnak.

Xbox Event-->Live Stream és Live Chat itt a GAMEPOD.hu-n. --->>>http://href.hu/x/kjj4

(#29) Meglivorn válasza atidzsiforc (#24) üzenetére

Meglivorn
(fanatikus tag)

Steam nincs, nem is érdekel. A CD van a polcon. El se indul. Az ismert "futtassunk win7en" leírásokat kipróbáltam, nem mennek.
Ennyi.

Ami a "nagyonvicces" DLCzést illeti, én pl. simán örültem volna, ha megkaphatom a KotOR 1-ben a tatuini rakata templomot pl. DLCben, vagy a plusz területeket Kashyyykon. nem pedig kuka, örökre.

(#30) atidzsiforc válasza Meglivorn (#29) üzenetére

atidzsiforc
(senior tag)
LOGOUT blog

Pedig, ha az en peldanyom fut, akkor kell, hogy legyen valami patch, ami rendbehozza.

nyolcadik utas a halász

(#31) hunbi válasza Meglivorn (#29) üzenetére

hunbi
(tag)

A második rész durva vágásairól nem is beszélve. Komplett sztori vonalak lettek kivágva, mások lerövidítve. Egy egész bolygót kivettek. Tök poén, hogy a lemezen rajta volt a cucc félkészen.

(#32) anubys1984

anubys1984
(tag)

Steamen most is kapható az első rész, bizonyos boltokban (pl CD Galaxis) pedig mindkettő. Ráadásul nem is kerülnek sokba. Viszont ha már úgyis kiadják egyben, a legjobban mac-es kompatibilitásnak örülnék. :)

Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012)

(#33) Kereszhaver

Kereszhaver
(tag)

remélem kijön x360-ra

Nokia Lumia 710.F*ck android:D

(#34) daa-raa válasza Meglivorn (#29) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A KotOR 1 a Star Wars: The Best of PC keretében van meg nekem, minden további nélkül megy W7 x64 alatt.

A KotOR 2 meg csak úgy magában, még a patch-ek telepítése nélkül is rendesen fut.

Nem cserélgettem semmiféle dll-eket, nem hekkeltem szét semmit.

(#35) Meglivorn válasza daa-raa (#34) üzenetére

Meglivorn
(fanatikus tag)

Elhiszem.
Nekem meg nem. Na most kössé' belém hogy hazudok :p
Jelenleg leginkább úgy tűnik, hogy ha szerencsés hardver együttállásod van akkor megy, ha nem akkor szhatod.

(#36) daa-raa válasza Meglivorn (#35) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Senki sem mondta, hogy hazudsz.

Az adatlapomon láthatod milyen gépem van. Egyébként szerintem nem annyira hw, mint inkább sw oldalon lehet valami probléma.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.