Mi a jó élet ez? 
You know when grown-ups tell you everything’s going to be fine, but you really think they’re lying to make you feel better? …Everything’s going to be fine.

Mi a jó élet ez? 
You know when grown-ups tell you everything’s going to be fine, but you really think they’re lying to make you feel better? …Everything’s going to be fine.
Nekem egy felturbózott Interstate remake-nek tűnik. Nem néz ki rosszul, csak a PS3 exkluzivitás...
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..." \ Hardverapró: goo.gl/D7dkt \ Vatera: goo.gl/qxkh4 \ Telefonra, e-mailre, privát üzenetre, hozzászólásra reagálok.

A Twisted Metal régebbi franchise...
http://www.youtube.com/user/TheGamecastChannel

Én a demo multi részével játszottam. Igényes, jó játék, de nem nekem való, nagyon nagy a káosz benne. Aki szereti a pörgős, arcade roncsderbiket + fegyvereket annak tetszeni fog. Az átvezető videok meg rohadt jók, nem tudom mit vágnak ki belőle.
Érdekes
Kajakra amikor jött az iron maiden kicsit silent hilles feeling kapott el xD kb 1 másodpercre 
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
Már látom. Nem néztem utána. 
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..." \ Hardverapró: goo.gl/D7dkt \ Vatera: goo.gl/qxkh4 \ Telefonra, e-mailre, privát üzenetre, hozzászólásra reagálok.

Nem hinném, hogy ez a játék sokakat lekötne...

késik egy elmúlt korszak játékának hiába felturbózott de elmúlt játéka. ó minő kár ez..
valaki ezt a játékot várja?
annak idején is volt pár része mégse volt olyan hangulatos mint az egy szem vigilante8
Dead Space 3 coop: "menj előre, én majd megbosszullak" / Weareus

Ez nagyon perverz játék, olyan dolgokat raktak össze amiket még álmomban se tennék 
Attól még van akinek bejöhet 
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
Embere válogatja, hogy kinek mi. Míg pl. mindenki a Paranormal Activity filmeket ócsárolja, Én már 3x is megnéztem. Nagyon bejön.