Uhhh ez durva,no comment.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Bounti
(tag)
Beteg...
Ezt már nem adnám egy gyerek kezébe. 
De mivel én már nagykorú vagyok nagyon is tudom értékelni. A dal pedíg nagyon jó!
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
Soha ne vegyél Sims-et a párodnak, csak ha van normális teljesítményű gépe, mert szaggatni fog a laptopján, és ki akar túrni a géped elől, mert:
"Prohardvert olvasni a laptopomon is tudsz." 
http://www.leekspin.com/

ha3flt
(lelkes újonc)
A videó alapján rendkívül közönséges, erőszakos és a végtelenségig sablonos, mintha mindenki ennyire ostoba lenne. Majdnem, de azért mégsem. Főleg a gyerekek. Kíváncsi vagyok, hogy a kettesre a függőségig rácuppant kisebbekkel mi lesz, én is gyakran látom a képernyőn az újabb és újabb családokat... Persze ez csak egy a sok környezeti ártalomból - jó dolgok létrehozásához érettebb gondolatok kellenek, a játékok többsége viszont pont ilyen.
Úúúúúúgy van!!!!

Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi

Dani811
(tag)
bankot lehet benne rabolni? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(és elnézést a régi dolgok miatt
)
[ Szerkesztve ]
steamcommunity.com/id/dani811/
ez tapasztalat? 
gyorsan gépelsz? írj rám...

HaGii
(kvázi-tag)
Húúú, elég életszerűen hangzik. Remélem csak neten olvastad, vagy vmelyik barátodtól halottad 
Ritkán szólok, de akkor legalább hülyeséget.

P00By
(PH! nagyúr)

Játszon az első simsel az nem fog ![;]](/dl/s/v1.gif)
Honnan gondolod? 
(#10) HaGii: Mesélték. 
(#11) P00By: Ha az előtt vette mielőtt megismerkedtetek volna akkor vszínűleg átvágták valami Intel GPU-s csodával amin az 1 is szaggat. 
[ Szerkesztve ]
http://www.leekspin.com/

Prof01
(HARDVERAPRÓD)
Tapasztalat? 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Prof01
(HARDVERAPRÓD)
lol

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

kapcsandika
(senior tag)
LOL
Láttam már ilyet, csak nálunk ez a Leaser Suit Larry-nél volt 
ha3flt
Akik a kettest szénné játszották amikor az kijött azok mostanra már felnőttek, vagy legalábbis nem olyan kicsik, hogy ne tudják ezt poénként értékelni.
Persze az a kisgyermek aki ezt veszi elsőként a kezébe, az nem biztos hogy jól jár. De ez a szülő felelőssége. Nem kell ilyet a kezébe adni. (és most ne álljunk le vitatkozni azon hogy egy 6-8 éves kisLÁNY nekiáll-e torrentezni vagy nem)
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan