Igen, nagyjából ezek azok, amiket senki nem használ...
"Nincs semmi, ami oly mértékben pusztítaná a testet, mint az aggodalom, és ha valaki hisz Istenben, akkor szégyellheti magát, ha bármi miatt aggodalmaskodik." Mahatma Gandhi

Igen, nagyjából ezek azok, amiket senki nem használ...
"Nincs semmi, ami oly mértékben pusztítaná a testet, mint az aggodalom, és ha valaki hisz Istenben, akkor szégyellheti magát, ha bármi miatt aggodalmaskodik." Mahatma Gandhi

Az iGoogle is le fog állni 2013-ban pedig én használom 
Én a netvibes-ra váltottam iGoogleről már egy jó ideje. Eléggé hasonló szerintem.
Samsung Galaxy S with ICS F4k MOD R4 & Semaphore kernel
Dettó. Nagyon megszerettem, kár érte. 

Hát pont... 

a googletől az egyik legjobb dolog,amit én használtam,még telefonon is meg pc-n, pont az igoogle!és pont ezt szüntetik meg???Ráadásul még nemrég meg is újult.
Rohadjanak meg.... 
g+-ostul együtt.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
ezek közül az iGoogle-t használtam, de végső soron megvagyok nélküle...
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Nekem is iGoogle a kezdőm. Miért szüntetik meg... Nagyon jó pedig szerintem.
[ Szerkesztve ]
Jah, az iGoogle jó volt nagyon, úgy tűnik mnni kell a konkurenciához
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''
Nincs miért sírni, veszteséges dolgot ők sem üzemeltethetnek hosszútávon 
16dBi Wi-Fi antennák ( Raktáron! ) --> http://goo.gl/D29Wz
még régebben használtam az igoogle-t, de aztán nem volt elég praktikus ahhoz, hogy kitartsak mellette. sokkal gyorsabb, ha egy üres lappal, vagy a könyvjelzőkkel / utoljára használt oldalakkal nyit a böngésző.
igazából arra vagyok kíváncsi, hogy mikor ésszerűsítik már a gtalk / g+ messenger / hangouts triót, illetve a reader és a currents milyen viszonyba kerül egymással, mert ezek is elég redundáns szolgáltatások.
Nexus 4 @ CM10.1 + faux123
Csatlakozom az iGoogle-t siratók táborához. 
Én is már jó ideje használom. Szinte minden reggel azzal indul a napom, hogy átnézem ezen a híreket, újdonságokat, és a csajokat. 
--==<< Soha ne feküdj kitaposott ösvényen! >>==--

igen ,ez a megfelelő ikon!Olyan jó ,mindig megnyitom a böngészőt,és ott vannak a személyre szabott híroldalak,egyebek szépen rendszerezve!
Nade ,ahogy anyám mondaná,mindig ami jó,azt kell megszüntetni.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"