ez komolyan hír?
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

ez komolyan hír?
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

Lehet szidni, de én az ilyeneket hiányolom droidról.
SGS2 (CM9)
Ez sem rossz, meg persze ez sem.
Ettől függetlenül az újrarajzolt music app, a tárcsázó, és az új store sem tetszik, ahogy a szintén Apple által kiadott Podcasts alkalmazás sem. Az apró finomságokat továbbra is nagyon eltalálják, de ez az új grafikai irány elég gagyi számomra.
Bazinga!

Ez is csak parasztvakítás... Lehet mutogatni, h né mit tud az ájfonom s a tiéd nem...mint az ovodában. De gyakorlati haszna nulla.
[ Szerkesztve ]
my flickr photostream: http://www.flickr.com/photos/kenezetele

lol ezt az effektet egy TFT kijelző is tudja de az akármilyen telefonon 
Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Na MOST lett tökéletes. Amint kijön megyek szifont venni. Ez hiányzott eddig. 
Szépen mosta el a hátteret, m42-esekhez képest.
Na ez szó szerint parasztvakítás. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Bár az is igaz, hogy az ördög a részletekben lakozik... 
"Még egy kávé és teret váltok!"

Ja de ez akkor is jobb és szebb mert az apple találta fel 

mindjárt le is védetik
A világ nem jó fele halad, vagy csak én nem értem???

És amelyik telefonon a fény visszaverődik, azt beperelik
[ Szerkesztve ]

hát nekem volt nem egy droidom, számszerint 3 és mindegyik felsőkategóriás de kb soha többet. mióta meg van a 4S-m érdekes módon minden INSTANT, LAGG mentesen MŰKÖDIK, b*sztatás nélkül. és még +ba szép is.
Két út vezetett az őszi erdőn, de nem mehettem végig mind a kettőn.
A videon latszik egyaltalan valami??? 
inkabb egy ilyet szeretnek valahol viszontlatni valahol!
[link]
14,1 xga és 15,4 wxga kijelzők 5000ft/db áron - LET THE MUSIC BE YOUR XTC

ezt az optimus 3d is tudja
jójójó, köszönjük, láttuk, hallottuk, nagyjából 79ezerszer leírva, nem érdekel már senkit.
hírhez: bár hírértéke nincs, de jópofa. szeretem az ilyen apróságokat.
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Ez már tényleg a "miaf@sznak" kategória. Az ötlet jó, a megvalósítás is, de addig nem érzem létjogosultságát, amíg a rendszer használhatóságában meg kráternyi hiányosságok vannak. A főmenü meg a háttérkép-csere lehetősége óta csak pár pixelben változott, semmi innovatív fejlesztés a kezelőfelület terén, pedig a dashboardra fogadni mertem volna, hogy átkerül iOS-re is, hát nem történt meg. Pedig valami informatívabb főképernyő sokat dobna a használhatóságon, vagy a lehúzható rolóba betehették volna az androidról jól ismert gyorskapcsolókat...

nem sok értelme van szerintem,inkább mással kellene foglalkozni mint bluetooth,mp3,flash,stb...

"Ez is csak parasztvakítás... Lehet mutogatni, h né mit tud az ájfonom s a tiéd nem...mint az ovodában. De gyakorlati haszna nulla."
az ilyenek sem érdekelnek senkit, amúgy meg lesz*rom hogy téged mi érdekel, ide bárki bármit ami a témához kapcs kommentelhet
06209976900: a flash mire? lassú lomha elavult, ezt még az adobe is tudja.
mp3? bt-fileküldés is elavult 5éve...
[ Szerkesztve ]

ez kb ket napig erdekes - en absz minimalisra szoktam venni a salangot.
http://www.kreativarc.hu
Valami hasonlot szerettek volna win aeroba is, de ott napszaknak es nap allasnak megfeleloen ment volna az arnyek es az ablak reszeinek a sotetedese.
.... meg amúgy is az a kényszerképzetük hogy az emberiség legyen már egy nagy egybeolvasztott munkás massza, ahol névtelen, ki tudja milyen nemű emberek vidáman sétálgatnak a kijelölt úton...

nekem hiányzik.Szerintem te nagyon elfogult vagy.
[ Szerkesztve ]
elavult a filekuldes? ez meg nekem is uj 
kicsit eros volt, nem gondolod?
http://tinyurl.com/motivesofnothing
(#22) 06209976900 válasza dying_star (#21) üzenetére

persze mert ezt még egy 3000ft-os teló is tudja.Inkább ezeknek a hiánya zavar a szuper iphonemba. 
Attòl függetlenül szeretem.
[ Szerkesztve ]
BT, flash már ezerszer ki lett tárgyalva, nem lesz iOS-ben sem flash, sem BT fájlküldés. 
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN

elég nagy baj.

hm
nagyon fontos opció
, de azért tetszik
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."

És szerinted a BT file küldés helyett mi a manapság trendi file átviteli módszer?
Mondjuk az online tárhelyeket nem számolva, mert azt nehezen tudod pl. repülőn használni.
Telenoros vagy gyári független Xperia X8 alaplapot keresek, amin lehet nyini a bootloadert. Cserébe készpénzt vagy egy hibátlan T-Mobile-os X8 lapot tudok adni, amin szintén nyitható a bootloader.
de ez nem kapcsolódott a témához.
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Ha nem érdekelnek senkit akkor miért teszik bele?? Inkább használnák az erőforrásaikat másra. Nem a flasg-re gondolok, mert kiválóan megvagyok nélküle. De a kezelőfelületre ráférne egy újítás, mert a végletekig nem lehet csicsázn...
de egyébként tudjuk. Ami az ájfonba nincsen az már elavult. S ha pár év után betesznek valamit akkor akkor ők találták fel s hű de okosak...
[ Szerkesztve ]
ó jaj
apple megoldotta, hogy egy virtuális gomb csillogjon. Én mint földi halandó pedig most azonnal földre borulok nagyságuk előtt
be kell ezeknek tojni 
[ Szerkesztve ]
Eladó 5.1 + ősmonitor stb nézz be :)>>> http://href.hu/x/j41g <<< PÜ-re azonnal válaszolok, te se tegyél másképp :) / SE LWW SU 4.0.4+Apex /BF3 Origin-->tixem
(#30) tothmaxy182 válasza 06209976900 (#24) üzenetére

Nekem is a BT fájlküldés a legnagyobb bajom az Ájfonnal meg a WP7-tel is... Egyszerűen szükségem lenne rá (mégha egyeseknek elavult is)...

Most mondjam azt, hogy egy kezemen meg tudom szamolni, hogy az elmult masfel evben (hogy csak az utolso, androidos telefonomat emlitsem) hanyszor küldtem valamit bluetoothon?
Es ez a tölünk nyugatabbra lakoknak meg kevesbe relevans dolog szerintem, mert elküldi pl mailbem, vagy fölteszi dropboxba vagy valami hasonloba azt' viszlat. Nem mindenhol merik arany aron a mobilnetet..
..szerintem.. || "Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."
Discophone.
Ja és persze 50 szabadalommal védik már. 
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 920 + iPad 3.

Szerintem nem rossz ötlet, csak az egyedüli hátulütője az hogy majd lassan akkor olyan fényérzékelőket fognak építeni az Iphone-ba ami fény irányát is nézi és nem cask az erejét. És mivel gondolom hogy új technológia és nehezebb lesz kivitelezni, ezáltal alapba meg fog nőni a gyártási költség és az ahogy ismert a vásárlóra van hárítva, És azt sem leszámítva hogy valószínűleg (lehet, de nem biztos) több fogyasztással fog rendelkezni, nem leszámítva hogy a telefonban lévő processzort is jobban fogja terhelni, maga a beérkező adatok feldolgozása és maga a látvány megjelenítése. Akkor kérdem én miért kell fényérzékelő, ha nem azért hogy csökkentsük a fogyasztást. Max. úgy tudom elképzelni hogy tűző napban teljesen merőlegesen a képernyőre sütő nap esetén maxra tekeri a fényerőt, de ha nem akkor lentébb. De majd idővel kiforja magát, és újabnál újabb felhasználási területeket találnak ki az újfajta szenzor kiaknázására. Pl.: Androidon: pulzusmérő program. Teljesen tökéletesen működik és csak egy kamera és vaku kell hozzá.
"Aquila non captat muscas" --- azaz "A sas nem fog legyeket"

Nem semmi, hogy a nyomorék trollok még egy ilyen apró jópofaságra is azonnal rárepülnek.
Mi lesz itt, amikor kihírezik, hogy az USA-ban megint betiltották a Tab 10.1-et ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Amit nem forgalmaznak a Tab 2 óta?

Arra kíváncsibb vagyok hány nap késéssel lesz kihírezve. 

Háát, amikor cégestül repültünk 3-4 órát, akkor hatalmas népszerűségnek örvendett a BT... És ennek köze nincs Mo.-hoz, kint sincs 3G térerő mindenhol, ahol pl. jó lenne zenét hallgatni, vagy elolvasni előre egy prezentációt, vagy könyvet, vagy akármit... 
Ritkán van rá szükség, de ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nincs.
Van, akinek nem hiányzik, és van, akinek igen.
[ Szerkesztve ]
Telenoros vagy gyári független Xperia X8 alaplapot keresek, amin lehet nyini a bootloadert. Cserébe készpénzt vagy egy hibátlan T-Mobile-os X8 lapot tudok adni, amin szintén nyitható a bootloader.

A világ nagy részén eleve bűntett az amire te a BT fájltranszfert használnád 
Az USA-ban pár millió dolcsiba is kerülhet 1-2 zeneszám megosztása, míg Japánban az új szabályozás óta akár 3 évre le is ültethetnek érte.

ennek az eszmefuttatásnak sok értelme van itt a magyar valóságban 

Feltéve, ha jogvédett a zene... 
De ha ezen akartok lovagolni, akkor még mindig ott vannak az egyéb ingyenes, szabadon terjeszthető dokumentumok, amiket meg lehetne osztani. Ezt is leírtam az előző hozzászólásban.
[ Szerkesztve ]

Szerinted melyik gyártó elsődleges célpiaca kis hazánk? 
Nekem ipod elsö gen óta nagyon ronda a felület, kezelhetösége meg soso, lagmentesség meg hmm. Hát, safari böngészö tud lagolni, s rendre belefutok a kilépésnél malmozásba, h épp tölt le az aktív program valamit, majd belassul a letöltés, én meg inkább kilépnék belöle.
A lagg egyébként micsoda?
Flash elavult? Lehet, hogy van papíron jobb megoldás rá, de gyakorlatban még nem jobb, s nem is oly elterjedt, ergo felhasználói igény van nem technológiai.
#37 everman: kansas tanya alsón hogy tudod átküldeni a fileodat a fél méterre levönek, ha készítettél róla egy képet? Ne adj isten videjót, ahogy a bikája meghágja a tehened?
[ Szerkesztve ]
Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec

amennyi hülye van akár az apple-é is lehetne :Đ

"kansas tanya alsón hogy tudod átküldeni a fileodat a fél méterre levönek, ha készítettél róla egy képet?"
Az elmúlt 15 évben egyetlen egyszer sem merült fel, hogy bárkinek a telefonjára küldözgessek bármit is.
A mobilomról rendszeresen küldök doskikat, pdf-eket, képeket stb. de nem az egy lépés távolságban lévő embereknek. Az e-mailt régóta feltalálták, a felhős tárolók elterjedése óta meg elég egy linket átdobni, ami akár még SMS-ben is küldhető.
A BT-s fájlküldés elavult és ma már szükségtelen, max játszadozni jó (egy rögzített videót hamarabb feltolok a YouTube-ra, mint ahogy te átszenveded BT-on).
A kansasi tanyán meg nagy valószínűséggel gyorsabb netet találsz, mint amit most otthon használsz 
[ Szerkesztve ]

Ehhez is kell Wifi vagy mobilnet, mert felhővel műxik.
Érdekes, szép és jó...kb 2 másodpercig.
-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

A kansasi tanyán meg nagy valószínűséggel gyorsabb netet találsz, mint amit most otthon használsz
Vagy nem, ugyanis amcsiban a net elég fostalicska szinten van még a legnagyobb városokban is, majd pont egy tanyán lesz hipernet..
Ez a ficsőr egyébként meg elképesztően marhaság, amennyi időt erre pazaroltak, azt lehetett volna értelmes fejlesztésre is fordítani.

ja, hogy repülőn kell működjön, hát ott valóban nem megy. 
[ Szerkesztve ]
"virus telefonban incsen.azt számítogépre tervezik nem kell félned érted." - by SuperVerda87

A nagyvárosokban azért fostalicska (legalábbis a mobilnet), mert egy cellában elég szép mennyiségű mobil fordul meg, ez egy tanyán nem egészen így van.
"Ez a ficsőr egyébként meg elképesztően marhaság"
Én inkább apró figyelmességnek tartom, ami sajnos a droid kocka szemléletéből gyökeresen hiányzik.
[ Szerkesztve ]