Ez nem casemod, hanem casecon... 
BTW látszik, hogy profival van dolgunk, nagyon szépek a munkái.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
modd3r
(senior tag)

raper
(senior tag)
Távolról biztos nem mondtam volna meg az igényes alkotásokról, hogy számítógépet rejtenek magukban.
(#3) Speeedfire
Jó munkák, egy R2D2-t én is elfogadnék. 
Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4

Le a kalappal. Bámulatos munkák!
Irigylem azt, aki ilyen kreatív és ennyi szabad kapacitása van, hogy ezeket végig tudja vinni! 
"Még egy kávé és teret váltok!"
(#5) darkarthur

darkarthur
(senior tag)
Tátott szájjal néztem és olvastam végig. 
" a cigi és drog a jellemed kivetülése - és nem éppen azt jelenti, hogy te vagy a legfaszább ember a világon!"
NAgyon szép darabok. 
"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

Angel1981
(PH! kedvence)
Fantasztikus munkák, maximális tisztelet!

World of Tanks

vond
(őstag)
Elképesztő... Őszinte gratulációm és elismerésem! 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Neked öt ujjad van? ... TE SZEMÉT! | http://youtu.be/_5_DFuRI52A?t=38m05s
Találkoztam vele Veletechen.Előtte nem ismertem a munkáit, de gyönyörű alkotások mind. 

MuFFo
(kvázi-tag)

IreN!CuS
(senior tag)
Hát nem semmi,le a kalappal 
Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert
Gratulálok a cikkhez Soccer! Örülök annak, hogy a Prohardver olvasói is megismerhetik a műveidet! Annak méginkább örülök, hogy a legtöbb "házad" építését magam is figyelemmel követhettem, mégha csak a nekik készült blogokon keresztül 
Moddingolt gépeim a Facebook-on: http://www.facebook.com/pages/Gabi-moddolásai/211595065575996

Retekegér
(HARDVERAPRÓD)
Erre mondják, hogy fából vaskarika! 
Kár, hogy nem a politikus fejét rúgták le véletlenül, nekik is az a gyenge pontjuk. 
[ Szerkesztve ]
<< Milyen kifli?! >>

Alchemist
(őstag)
Fantasztikus, gratulálok!

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
Nagyon szép és ötletes munkák.
Nekem még van egy pont ugyanolyan p2-es házam, ami a birodalmi lépegető alapjául szolgált.
Intel Core 2 Duo E6300 1,86 GHz, első széria, szigorúan tuning nélkül: Ma is elég bármire.

.mf
(PH! addikt)
Ejha, nem is tudtam, hogy ilyen munkáid is voltak 
A Nohab is tetszett, s ugyan már nem emlékszem pontosan, hogy hány szavazatot számoltunk, azért arra is jött jópár, mintha harmadik rémlene; de ha a Magic No.1 még létezne, és azt vitted volna, biztos vagyok benne, hogy bezsebelted volna az első díjat.
Minden elismerésem a korábbi munkáidhoz, és sok sikert a továbbiakhoz! 

Apika
(PH! addikt)
Csodálatos munkák! Gratulálok hozzájuk!

Hatalmas gratuláció Soccer-nek a munkáiért!
Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni...
Nem rossz kis házak, tényleg elég igényes munkák

Türelem, a hosszú élet ritka ! :)
Soccer barátunk egy fantasztikus ember
Hihetelten világnézete van, és amire mi talán nem is gondolnánk, hogy meg lehet csinálni azt ő megvalósítja. 2009 óta ismerem személyesen, és mindig élvezet vele beszélgetni. Moddingról, modellezés, autók bármiről 
Blogom: 32mg/100ml hazai, amerikai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

lujó55
(PH! addikt)
becsináltam! teljesen odavagyok 
grat és kitartás! 

sixpak
(senior tag)
Fantasztikus darabok, szinte mindegyik. Respect.
BF3: mopar75

Prof01
(HARDVERAPRÓD)
Gratulálok! Fantasztikus munkák! 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Örülök, hogy végre ez a rendkívüli tehetségű ember is megmutatta magát a PH! olvasói előtt.
Nagyszerű ez a bemutató sorozat, így legalább nagyobb betekintés van ebbe a szűk kis rétegbe, akik időt és pénzt ölnek ebbe a hobbyba.
Természetesen a gratuláció is jár, még ha ezt már személyesen is megtettem jó pár alkalommal.
Büszke vagyok, hogy a barátai közt tudhatom magam.
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!
Baszki, hol van az állam?!
Iszonyat igényes. A festés egyzerűen tökéletes. Le kalappal

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.
Személyesen találkozhattam vele a Veletech-en , nagyon fain volt az a mozdony élőben
Vadiúj Huawei Ascend Y300 eladó! - Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot
Hihetetlen munkak...
Gratula... 

hunmyke
(fanatikus tag)
Az a tank valami elképesztő, le a kalappal Soccer előtt! 
"A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll..." // Hofi

Indy69
(fanatikus tag)
nem hiszek a szememnek. Gratulálok 
Asztalosként alap német nyelv ismerettel ,keresek társat vagy brigádot Ausztria,vagy Németországi munkához.
Nagyon szép munkák, grat! 
Riszpekt.
ASUS Z68-V PRO, Majestouch 2 és ventivezérlő eladó: http://goo.gl/qlveD

xxxbmx
(fanatikus tag)
jesszus nagyon jol néz ki az r2d2......grat a szép munkákhoz!!!
ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D
Minden elismerésem! 
Mentalita'
Gratulálok, ügyes munkák!
ELADÓ: http://href.hu/x/i3rl

xxxbmx
(fanatikus tag)
azért kiváncis lennék,hány kg-k lettek a végén!?
ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D
+1, csak mi egy kicsit korábban találkoztunk.

Hirdetések: href.hu/x/ie3s - / / - Evidens kérdésekre nem mindig válaszolok.
Nagyon köszönöm a véleményeket.
Kíváncsian vártam a reakciókat,és nagyon örülök annak hogy már Magyarországon is tapasztalható
a kreatív elképzelések iránti érdeklődés,nem utolsó sorban pedig a modding ezen ágának népszerűsítése.
Ezért külön köszönet a PH csapatának.
Fontos megjegyeznem, hogy az egyedi elképzelések fontos részét kell hogy képezzék mindennapi életünknek,hiszen mi magunk is egyediek, különlegesek vagyunk.
A tömeggyártás praktikus okok miatt, ránk erőszakolja a sablonos, dobozokba zárt világot,van aki elfogadja ezt van aki pedig nem.
Azonban minél többen kerülnek az utóbbi csoportba, annál nehezebb dolga lesz a gyártóknak,kénytelenek lesznek
jelentős változtatásokat kitalálni hogy termékeik eladhatóak maradjanak.
Ennek már ma is tapasztalható jelei mutatkoznak,az oldal kivágott és színesre festett gyári házakban.
Remélem sokak fantáziáját sikerült kicsit megmozgatni,és talán lesz aki ennek az írásnak köszönhetően indul el ötlete megvalósításának útján.
Sosem lehet tudni! Lehet hogy pont te leszel az aki korszakalkotó dolgot fogsz kitalálni!
Még egyszer köszönöm az észrevételeket,sokat segítenek hiszen visszajelzései annak, hogy talán én már jó úton járok!
egy ismerős arc
nekem volt szerencsém az említett gépek jelentős részét látni és zsűrizni is mth-n a klubbokon meg dumálni a részletekről, akkor is és most is annyit tudok mondani hogy le a kalappal. nekem mindig nagy szerelmem volt a con, és szerintem a modding legértékesebb alkotásai ebben a kategóriában születtek mindig is. vannak szépen átalakított házak, de a beleölt idő, tudás, energia az ami számomra fontos volt.
még egyszer gratulálok a gépekhez, és remélem a következőket is publikálni fogod 
(az r2d2 fake vita mennyire komoly volt már, ha emlékezetem nem csal én is elég csúnyán benéztem ott, mentségemre szóljon hogy tényleg nagy volt a hasonlóság, és persze nem igazán volt addig itthon ilyen minőségű munka ebben a témakörben
)
[ Szerkesztve ]
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
nyehe
ismerős arcok a köbön 
TESCO-Zsömle: jah, én mondjuk a Radikalmod oldalas megismerkedést nem számítottam bele
Csak a személyeset, bár előtte is nyomon követtem a munkáitokat (mindenkinek
)
Blogom: 32mg/100ml hazai, amerikai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

szbalogh
(senior tag)
Az TIE Interceptor...
A nukleofil erő legyen Veled! Amúgy meg Magpul PTS Imbusz Bambusz Lótusz MoE PRSz MIad RVg Magpul Emag Magpul IPhone Case Multi mission Pmag Dynamics Sznájper RSA bullshit
Még most is az államat kaparom a padlóról... Egy Iris de kéne nekem is. 
[Tel.: 06302461862 - Péter] - [Jiayu G3 - Android ICS 4.0.4]

waverider
(senior tag)
helló ismerős arcok
és köszönet nektek a remek klubdélutánokért, mindig szívesen emlékszem rájuk a messzeföldről
minden respekt azoké akik ilyen fantasztikus dolgokat tudnak megálmodni és készíteni és másokat is hozzásegíteni ehhez és azoké akik ennek bemutatását segítik. csak így tovább magyar modderek és 'szakma' !

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

func93
(tag)
Minden Tiszteletem a tied!! 
Only one thing fighting for order in the chaos, JUDGES. | ■■ www.frostshock.eu ■■ | 30/480-9457 |
Nagy respect, igaznán szuper "házikókat" alkottál! DE! Bocs, h ezt mondom, de nem vagy normális...
Miért nem árulod pl. ebay-en??? Szerintem jópár lépegető, tank és Tie-asztal elkelt volna
. Már helikopterrel járhatnál a műhelybe!