2013. május 24., péntek

(#1) shaddam

shaddam
(tag)

Finom leszek: A kurva anyjukat! :W

Várom hogy egyenest a retinámba égessék bele a tampon meg mosópor reklámokat.

<<PS3,PS Vita, PC, 7" gánydroid néptablet>>Nem szégyenled magad Shaddam? << Podcast Partner >> http://❥.ws/tro & Battlefield.hu << PS3 Media Center FTW >> Kösz fater! >>

(#2) Mr X válasza shaddam (#1) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mennyit tv-zel xbox-on keesztül?

önjelölt nyelvtannáci...

(#3) shaddam válasza Mr X (#2) üzenetére

shaddam
(tag)

Nos idehaza nem nagyon lehet. Ellenben ha valaki elkezdi ezt a marhaságot más is átveszi és már meg is van a a baj,,,

<<PS3,PS Vita, PC, 7" gánydroid néptablet>>Nem szégyenled magad Shaddam? << Podcast Partner >> http://❥.ws/tro & Battlefield.hu << PS3 Media Center FTW >> Kösz fater! >>

(#4) Mr X válasza shaddam (#3) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jelenleg csak bámulhatod a reklámot x ideig. Ha ez bejön (tippre ide még sok év), akkor választhatsz, hogy bámulod x ideig, vagy kattintgatsz x ideig. Nem látom azt a dolgot, amitől rosszabb lett.

önjelölt nyelvtannáci...

(#5) mukibuci válasza Mr X (#4) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

főleg ha a liveid alapján célzott reklámokat tolnak majd az arcomba és nem kell a hüvelygombát néznem :U

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#6) Spancho válasza mukibuci (#5) üzenetére

Spancho
(fanatikus tag)

Nekem már a youtube-al is kivan...
Ha egy csatornán akarok megnézni pl 10 videót akkor minden videó elött mondjuk meg kell néznem egy fél perces medal of honor trailert...
A reklámok nem jók :P

(#7) Mr X válasza Spancho (#6) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De itt most tv műsorról van szó, ahol eddig is volt reklám, nem is kevés.

A YT-s reklámok engem is az őrületbe kergettek. Nem voltam hozzászokva. :D

[ Szerkesztve ]

önjelölt nyelvtannáci...

(#8) Youri

Youri
(PH! kedvence)

Hmm... kézmozdulatokkal üzenhetünk a reklámoknak? ;]

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#9) Mt5 válasza Youri (#8) üzenetére

Mt5
(kvázi-tag)

hát jó lenne mutogatnék nekik szívesen

A világ nem jó fele halad, vagy csak én nem értem???

(#10) MCBASSTION

MCBASSTION
(tag)

vmi adblock plus kell ide is majd, h aki rühelli a reklámokat az ne szenvedjen...

windows7sins.org

(#11) freemanone válasza Mr X (#7) üzenetére

freemanone
(őstag)

tegyetek fel adblock plus-t... azt hittem legalább a fél világ használja, de ezek szerint sokan arra se képesek, hogy rákeressenek, hogyan lehet ezektől megszabadulni.

a cikkhez annyit, hogy WOOOOW YEAH!!! mégtöbb reklámot a már most is nagyon buta, befolyásolható emberek arcába. had érezze, mostmár ő is a reklám része.... :tactical facepalm: :( :(((

[ Szerkesztve ]

An eye for an eye makes this world so blind... - Sony Xperia P Silver // LT22i@root Stock JB 4.1.2 - 6.2.A.0.400 - Nemesis kernel 4.1 - AC!D Audio Mod

(#12) Mr X válasza freemanone (#11) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A YT reklámok alatt arra gondoltam, ami egy időben divat volt, hogy a videó előtt ment egy fél-egy perces reklámvideó. Arra nem jó az adblock.

Másrészt azok a reklámok tartják el a csatornákat. Ebbe is gondolj bele, mielőtt betiltatnád őket.

Mellé, és lehetőleg legközelebb kisebb arccal...

[ Szerkesztve ]

önjelölt nyelvtannáci...

(#13) freemanone válasza Mr X (#12) üzenetére

freemanone
(őstag)

Ha jól emlékszem idéj január körül jött az új verzió ami már blokkolja a youtube előtti videokat is. Csak a megjelenésben nem vagyok biztos, a többiben igen.

A reklámokból élők között is vannak akik azt a jóízléssel teszik és vannak akik nem. A video reklám túl megy a jóízlés határán nálam, így írmagját is irtom, ha tehetem.
Ehez hozzátenném, hogy youtube-on reklámot nagy százalékban a nagy nézettségű, tehát pénzt hozó videok elé tesznek.

A "mellé"-t nem értem, a másodikért pedig elnézést. :R

An eye for an eye makes this world so blind... - Sony Xperia P Silver // LT22i@root Stock JB 4.1.2 - 6.2.A.0.400 - Nemesis kernel 4.1 - AC!D Audio Mod

(#14) Mr X válasza freemanone (#13) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet, hogy rosszul emlékszem, de úgy rémlik, hogy idén már nem reklámoz így a YT, csak tavaly láttam ezt. ABP nálam is fent van, ezért írtam, hogy anno nem oldotta meg.

A reklámokkal én is így vagyok. Tévében elviselem, mert nem sokat nézem. De a videomegosztókon rühellem.

Semmi gond. :R

önjelölt nyelvtannáci...

(#15) freemanone válasza Mr X (#14) üzenetére

freemanone
(őstag)

A magyar YT-ban nem vagyok biztos, de spanyol és angol dögivel tolja a reklámot és ugye ezt geo lokáció alapján dönti el, hogy hol van az internet végpontod. Viszont ezekben az országokban évek óta megy ez a fajta reklám, de hála égnek adblock ezt is megoldotta végre. ;]

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.