2013. május 25., szombat

(#251) _seth_ válasza gyáliSanyi (#250) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Tudnátok válaszolni a kérdésemre?

Igen.

Az IGO val telepített gép 20 ezerrel drágább az meg már nem éri meg nekem.

[ Szerkesztve ]

☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆

(#252) Viktor0610 válasza gyáliSanyi (#250) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

"Az IGO val telepített gép 20 ezerrel drágább az meg már nem éri meg nekem."

Nem igaz... :U Nem kerestem sokat, csak a 220 volt oldalán néztem körbe: [link]...

Ezen kívül kb. kismillió hely és lehetőség van, ahol hasonló áron iGO-térképes PNA-t vehetsz...

...

(#253) gyáliSanyi válasza Viktor0610 (#252) üzenetére

gyáliSanyi
(senior tag)

Ugyan ezt akarom megvenni és ugyan itt!
De ez nem igo-s? !

A varjú is énekesmadár, csak rocker… coser.hu

(#254) Pompi válasza gyáliSanyi (#253) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A C320 - C520 - C720 mind a iGO 2006+-ra épülő Miomap alapú eszköz.

n⁴

(#255) Viktor0610 válasza Pompi (#254) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A link ugyan lemaradt :D , de Google barátunk segítségével már rengeteg találat lehet ezekre a típusokra. ;)

...

(#256) Gubro válasza gyáliSanyi (#250) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hivatalosan nem. Nem hivatalosan meg itt nem fog senki sem segíteni. Egyébként ha rá is tudnád tenni, és összeadod a moov árát az iGO árával, abból nagyon komoly cuccot vehetsz.

[ Szerkesztve ]

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

(#257) robisz

robisz
(senior tag)

PNA-ra telepített iGO-8 tökéletesen működik de a készülék standby-ba kapcsolását nem éli túl. Visszakapcsoláskor lefagy és restartol. Más is tapasztalt már ilyet? :F

Női túrabakancs eladó: http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=359320

(#258) aboriginal74 válasza robisz (#257) üzenetére

aboriginal74
(fanatikus tag)

melyik verzió van neked fent a 8.0.0.29000?!

Jöhet a PÜ

i don't know, but i need energy

(#259) camaron

camaron
(újonc)

hello!

A myway 2006-ban volt egy olyan funkció, hogy követő tájolás, azaz ha forult az út, akkor a térképet beforgatta, hogy "felfelé" mutatta az irányt mindig. Sajnos ebben nem találom...Van aki meglelte már a megoldást?

(#260) localhost válasza camaron (#259) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

MINDEN topicban azért nem kell megkézdezned! :D

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#261) vagamo válasza camaron (#259) üzenetére

vagamo
(őstag)

Amire gondolsz azt csak 3D módban tudod megcsinálni! D módban 90forra állítod a térkép nézetett és máris 2D lesz!
Hasznos egyveleg, egy helyen.
Huncutságok

Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S

(#262) vagamo

vagamo
(őstag)

IGO8 Oldal nemcsak a Nav N Go iGO 8 navigációs szoftver felhasználói, hanem már a Nav N Go új 3D-s navigációs szoftverét futtató PNAk-hoz kínál majd térképfrissítéseket és egyéb extrákat.
Nav N Go új portálja

Forrás:
Sancho #24186.

(#263) Viktor0610 válasza vagamo (#262) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Az első linked hosszú idő után nem jön be (kivétel Firefox :F ), a második pedig csak simán rossz. :D
Miket is szerettél volna linkelni? ;)

...

(#264) vagamo válasza Viktor0610 (#263) üzenetére

vagamo
(őstag)

Nálam jó az első (ie és ff3-al is), de itt van fonetikusan :)
https://www.naviextras.com/shop/portal
Nav N Go új portálja
és a második a forrás
http://www.pdamania.hu/forum/forum1.php3?topic=12534&y=50&x=50#24186
Sancho #24186.

Kösz, hogy szóltál :R

[ Szerkesztve ]

(#265) eug válasza vagamo (#264) üzenetére

eug
(újonc)

A naviextras.com még béta teszt alatt van, azaz nem lehet frissíteni. Viszont van az oldalon egy űrlap, ahol lehet javaslatokat (és hibákat) küldeni. Hajrá! :)

(#266) Dufresne

Dufresne
(PH! addikt)

Sziasztok.
Lenne egy problémám, amit hálás lennék, ha ti is leellenőriznétek.
Asszem már a 2006plus utolsó térképében, de a 8-as verzióban már tuti, hogy ha beírom a Budapest XV. ker Thököly út-at, akkor azt tévesen egyből a 1077-es irányító számra küldi a térkép is oda ugrik automatikusan.
Egész pontosan ha beírom az utcanevet a keresőben, akkor a XV kerülettel együtt jeleníti meg a XIV és a VII kerületi Thököly út-at is a legelöl álló 1077-es irányítószámra ugrik.
Szóval ha megnéznétek, hogy ez csak nálam hiba-e azt megköszönném, mert ha nem akkor kíváncsi lennék a hiba okára, illetve lehetne szólni a fejlesztőknek.

Back to the field!? www.utv.hu

(#267) Viktor0610 válasza Dufresne (#266) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Nekem is van egy pár ilyen Thököly útam. :D

A térképhibát talán itt lehet bejelenteni.

...

(#268) vagamo válasza Dufresne (#266) üzenetére

vagamo
(őstag)

Igazad van a XV.Ker Thököly az párhuzamos a Drégelyvárral és nem a nagy Thök.. folytatása! Ajánlott linken jelentsd be a hibát!

(#269) Dufresne válasza Viktor0610 (#267) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Akkor jól be is jelentettem, de ahogy látom én már a második hibabejelentő vagyok ebben az utcában, de még nem dolgozták fel a másik hibát sem.
Amúgy szerintem az IGO keresőjével van csak a probléma, mert amúgy ha ott vagyok felismeri a címet rendesen és jól is mutatja, csak a keresésnél van a gebasz.

[ Szerkesztve ]

Back to the field!? www.utv.hu

(#270) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
A windowsos Igo-t be lehet üzemelni valahogy Iphone-on vagy külön verzió kell?

"Csak úgy mondom"

(#271) Viktor0610 válasza Csapi007 (#270) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Volt itt hír valami külső eszközről, amivel megy az iGO (azt hiszem, a 2006-os verzió), de nem igazán értem a működését, illetve az elérhetősége is kérdéses.

Megvan: [link].

[ Szerkesztve ]

...

(#272) 4lewis

4lewis
(lelkes újonc)

Sziasztok,
Azt be lehet allitani, hogy madartavlat-modban a tajolas ugy legyen, hogy a terkepet forgassa be poziciomhoz? A "nyil" mindig felfele mutasson, mint a legtobb nezetben. koszi

(#273) vagamo válasza 4lewis (#272) üzenetére

vagamo
(őstag)

3D módban állítsd teljesen függőlegesre és a problémád megoldva!
Itt megtalálod a leírást az IGO8 Huncutságok közt

madartavlat-módban a térkép mindig É felé áll, ez régen is így volt!

[ Szerkesztve ]

(#274) 4lewis

4lewis
(lelkes újonc)

Inteligens nagyitast hasznalok, es amikor atvalt madartavlat nezetbe, akkor kene, hogy ne eszaki tajolast mutasson.

[ Szerkesztve ]

(#275) vagamo válasza 4lewis (#274) üzenetére

vagamo
(őstag)

Ez nem megoldható, tudtommal, de régebbi változatoknál is így volt, mióta van madártávlat! :(

Gondolom azért, mert a nyomtatott térkép is É-i irányban van kiadva! Logikusan gondolva :DDD

[ Szerkesztve ]

(#276) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

erdeklodnek, hogy vati day/night akad-e 8-hoz

koszi

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#277) vagamo válasza neduddki (#276) üzenetére

vagamo
(őstag)

Különböző skinek azok vannak! [link] Erre gondoltál? :B És itt is találsz okosságokat : [link]

[ Szerkesztve ]

(#278) neduddki válasza vagamo (#277) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

koszi de sajnos itt sem talaltom:- (
javaslom nezd meg 2006 allat es akko megerted miert keresem:- )

udv

neduddki

(#279) neduddki válasza neduddki (#278) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

TRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:- )))
vegul is csak a forashoz kelel eltallanomm:- )

udv

neduddki

p.s. ja: bof

(#280) gyáliSanyi válasza neduddki (#279) üzenetére

gyáliSanyi
(senior tag)

Hát még mindig nem sikerült megvennem a moov 330-ast.
Ez a cikk kicsit lesúlytott!
De azért tudnék rárakni igo 8-at nem?

A varjú is énekesmadár, csak rocker… coser.hu

(#281) 4lewis

4lewis
(lelkes újonc)

Hali, internetrol free poi-kat tettem fel es egy jopar duplan van meg. Hogyan lehet kigyomlalni?

(#282) Def26

Def26
(PH! nagyúr)

A Igo 2006 alá lehet használni az Igo8 térképeit?

Argentín a Pápa, még szép, Maradona az Isten!

(#283) Viktor0610 válasza Def26 (#282) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Nem.

...

(#284) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Tegnap két alkalommal is bizonyított az igo 8...

Hernádkécsén egy kanyar elnéztem, sebaj jött az újratervezés, szép nagy kerülő de nem baj biztos tudja mit csinál én meg nem ismerem a terepet... végül kiderült, hogy szó szerint a terepet kellene ismernem mert ez a szerencsétlen (még most leszögezem, hogy a földutak nincsenek engedélyezve!!!) kivitt olyan földútra, hogy már csak azt vártam mikor akadok fel de a legjobb, hogy félúton fogta magát és a semmi közepén úgy döntött ő mégsem tervez hiszen itt út sincs meg semmi és hirtelen még az az út is eltűnt amit addig mutatott... na nem baj azért sejtésem volt, hogy hol lehetek mentem tovább, majd amikor már láttam az aszfaltot úgy döntött, hogy ott mégis csak van út de azért egyet újratervezett...
De van ahol a vasúti rakodó is útnak számít neki és olyan ügyes, hogy ahol az egyik útnak vége van, és egy másik fut nem túl messze tőle de közte kis kavics meg földút van az igo úgy tervezi, hogy na majd ott én átmegyek csak nem veszem észre a földutat...
Na meg olyan kerülőket képes csinálni el sem hiszem komolyan...

Lehet megy vissza a 2006 legújabb verziója mert ez így nem oke...

(#285) vagamo válasza 4lewis (#281) üzenetére

vagamo
(őstag)

Poi Explorer vagy Content Manager-ehez használati is van, de a Poi Explorer jobb szerintem!

(#286) vagamo válasza _seth_ (#284) üzenetére

vagamo
(őstag)

Hogy ez mással ne történjen meg, kérlek itt jelezd a hibát! Bár most kötöznek!

Esetleg tudsz koordinátákat adni, a hibáról?

(#287) Viktor0610 válasza _seth_ (#284) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

_seth_:
Ilyenkor kell bejelenteni a hibát az iGO-éknak. Itt -majd ha megtörtént a költözés.

Azt azért ne várjuk el, hogy 100%-os lefedettségű legyen a térkép. :U

vagamo:
7 másodperc... De jó kis muzsika is az!? :D

[ Szerkesztve ]

...

(#288) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Jelenteném én de már azt sem tudnám megmondani, hogy éppen hol kanyarodtam le amikor ezekre az utakra vitt ugyanis egyik helyen sem jártam sem az esetek előtt sem azok után és úgy tűnik nem is fogok... Fehérváron is a sziget utcában képzelődött a gps... ahol se út se földút nem volt neki be volt jelölve, hogy ott út van én meg nem értettem mit akar miközben előttem egy 10 centi magas járdaszegély és még azelőtt vas rudak, hogy még véletlenül se tudjak ott átmenni :) Még van pár hiba pl a 2006SE-ben tuti még most is benne van a 35-ös talán görbeháza vagy polgár előtti autópálya-35-ös felüljárója előtti kb 20 méteren a "hajts be a körforgalomba majd hajts ki a második kijáraton" ami rendben is volna ha nem lenne egy nyíl egyenes úton kívül semmi más :) Tudom én, hogy 100% nincs lefedve és nem is lesz soha mert mindig készül új út, lezárnak régit vagy egyirányúsítanak (tényleg, fehérváron a nagy piac felőli spar melletti buszmegállót is hiába csak buszoknak van fenntartva előszeretettel használta bár ezt az egy döntését szerettem mert sokat rövidített vele). Csak amikor rövid időn belül sok hiba kiderül az kellemetlen. És ezek a hibák is olyanok, hogy az út maga létezik még ha földút is és olyan, hogy lehet évi 1-2 lada niva megy arra csak valaki elírta és földútból rendes út lett... igen ám csak azt nézni, hogy te jó ég körbenézek civilizációnak semmi nyoma a gps meg mondja, hogy 300 métert egyenesen, tarts balra mintha lenne más út vagy le tudnék térni a kis ösvényről majd kb 400 méter kemény terep után fogja magát és úgy gondol, hogy itt nincs út nem tervezek semmit majd újratervez hát na, kicsit mérges voltam. Jó persze el nem tévedtem és utána jól tervezett csak néha meglepő miket csinál. Pl a bal-jobb az nem megy neki... 4-en ültünk az autóban 4-en figyeltük, hogy autópályán szól, hogy kanyarodjak balra... ami rendben is lenne de ugyan hol lehet az autópályáról balra lekanyarodni és olyan szakaszon ahol nincs vége... minden lehajtóhoz jobbra kell kanyarodni de ő balra akart... de volt máshol is, hogy hallgattam rá majd amikor már kanyarodtam csak akkor néztem rá a gps-re és ott volt, hogy nem balra hanem jobbra de hiába mutatta mondani fordítva mondta persze utána jön az újratervezés :) De lehet csak olyan fejlett lett a 8-as verzió, hogy már lelke van és van amikor elfárad és téved... tévedni emberi dolog.. na ja csak a gps egy gép :) Igaz a 8-as verzióval még kb csak 2000 kilométert mentem de azt az utóbbi 3 hétben és volt benne minden: veszprém, tihany, fehérvár, mór, budapest, mezőkövesd, debrecen, nyíregyháza, miskolc, tokaj, ózd és még voltam máshol is de felesleges is lenne sorolnom.

Legközelebb majd ha hibát találok felírom, hogy hol és mi volt a hiba mert így visszaemlékezve már nem megy...

[ Szerkesztve ]

(#289) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

vki magyarazza ma el szegeny fejemnek: ausztriban az autopjja me utdijjas mig magyaroszagon fizetso???

udv

neduddki

(#290) vagamo válasza neduddki (#289) üzenetére

vagamo
(őstag)

Szerintem a fordítónak ez a szó jutott előbb az eszébe! :)) Pedig mi sokkal fejeltebbek vagyunk már, még matrica sem kell :U ! :DDD

(#291) neduddki válasza vagamo (#290) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

ha most elgondokozol akkor ragyusz hogy mi is a lenyeg es ahhoz sok koze nincs a forditasnak

udv

neduddki

p.s. ha nem megy szojja segitek,,,

(#292) 4lewis válasza vagamo (#285) üzenetére

4lewis
(lelkes újonc)

A poi explorer jo az igo8-hoz? Nekem nem jott ossze. Probalkozzak, vagy tenyleg csak a 6-os hoz jo, ahogy irja is: "A handy tool that lets you manage your iGO 2006 POIs directly...."

(#293) vagamo válasza 4lewis (#292) üzenetére

vagamo
(őstag)

Jó! Csak a POI-kat amit kimentesz kml-formátumba, be kell másolnod : \iGO8\content\userdata\poi\ mappába.

tehát:
Alternatív POI import iGO 2006-ból.---A korábbi verzióból a saját POI-k átkonvertálhatók .kml fájlba a POI Explorer programmal is (iGO.db). Utána a .kml fájlt bemásoljátok a userdata\poi mappába.

A KML fájlt ha POI-kat tartalmaz, akkor az \iGO8\content\userdata\poi\ dir-be másolod. A szokásos POI-knál jelenik meg.

[ Szerkesztve ]

(#294) tomej

tomej
(fanatikus tag)

iGO 8 működésével kapcsolatban:
Már többször észrevettem és nem értem a következő algoritmus problémát: Megadok egy kiinduló és egy végpontot. Beállítom a paramétereket a lényeg: rövid útvonal. Kiszámítja vmi algoritmus alapján a nekem való útvonalat. Megadok egy egy olyan közbenső állomást, ami az előbb kiadott útvonalon fekszik, mire kidob egy tök más útvonalat, +/- 1-2 km hosszkülönbséggel... Mindez nem is lenne elvben lényeges, de az egyik esetben gyakorlatilag a fő útvonalakon vezet, a másikban mellék útvonalakon...(pl. Bp. Újpest rakpart - Budaörs központ vagy Bp. Újpest rakpart - Biatorbágy Outlet center)

[ Szerkesztve ]

(#295) tomej válasza tomej (#294) üzenetére

tomej
(fanatikus tag)

Term. mindkét esetben Budaörs központ érintésével Biatorbágyra, csak az egyik esetben felvesszük Budaörsöt köztes pontnak.

(#296) Fürkész

Fürkész
(kvázi-tag)

Sziasztok!

PDA-val használom a programot (MDA vario II). A gondom vele, hogy hiába kapcsolom be a " áttervezést letérés miatt-ot", van, hogy ez az opció, a program következő újrainditásakor ismét ki van kapcsolva. Pl ma mentem Győrbe, az opció be volt kapcsolva, kb 4 órát voltam ott, addig persze kiléptem a programból. Hazaindulva elindítottam, és csak kiválasztottam a kedvencek közül a lakás címét, és útközben vettem észre, hogy nem tervezte újra az útvonalat, amikor én letértem az általa megtervezett útvonalról.
Találkozott már valaki hasonló problémával? Esteleg van rá valami megoldás? A februári kiadással is csinálta, és frissítés után is megmaradt a hiba.

(#297) s7evcsenko

s7evcsenko
(őstag)

Üdv.
Azt szeretném kérdezni, hogy a POI-kat lehet valahol számtalanul menteni?
A 2006-os igo-ban annyi poi-t mentettem el, amennyit csak akartam, most az igo8-ban, nem találom ezt a funkciót, hanem úgy vettem észre, hogy helyette a kedvencek jött be.
Ide viszont korlátozott számú kedvenc fér, ami nekem kevés!
Valaki elmondaná, hogy hol tudok számtalan pozíciót elmenteni?
Előre is köszi!
Üdv. s7evcsenko

"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol ásóval, azt haladsz tovább!"

(#298) Schumacher01

Schumacher01
(lelkes újonc)

hello!

meg tudja valaki mondani hogy az igo8-t be lehet-e valahogy állítani 480x272-es felbontásra?
Van egy PNA-m amire feltöltöttem az igo8-t,de most 320x240-ben fut és igy nem tölti ki az egész képernyőt!
De nem tudom hogy hogy lehetne 480x272-es felbontásra beállítani,feltéve ha ez lehetséges!
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!

(#299) eug válasza Schumacher01 (#298) üzenetére

eug
(újonc)

Nem, az iGO 8 egy PDA-kra kiadott szoftver, PNA-n nem fut. Az egyik Windows Mobile operációs rendszer, a másik Windows CE.

A PDA verzió nem támogatja a 480x272-es felbontást, ez teljesen egyedi...

(#300) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hihetetlen ez az igo8
nem tudom már mióta nyüstölöm és még mindig őskáosz...
visszaváltok 2006 plusra és minden fasza

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.