2013. május 25., szombat

(#1) Redchili

Redchili
(tag)

Es ne feledjuk, hogy PSP-re is erkezik. Igy tenyleg a legjobb! :R

Nem megmondtam?!

(#2) Zsé2003 válasza Redchili (#1) üzenetére

Zsé2003
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem szánalmas ha valaki PSP-vel navigál :D
Legközelebb meg már X-box-al a kocsiba fogjátok megkeresni a helyes utat? pff ;]

(#3) rumos14 válasza Zsé2003 (#2) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a psp alig nagyobb mint a többi 4,3"-es pna szóval mi a problem?

(#4) Luser2000

Luser2000
(senior tag)

Én még a következőkről olvastam volna szívesen 1-1 mondatot:
- mit tartalmaz a doboz? (van-e nyomtatott kézikönyv?, van-e esetleg benne lemez?) valami biztos van benne az sd kártyán kívül, mert elég méretes)
- mekkora lehet a memória igénye (futtatáshoz)?
- be lehet-e tenni a speedcam txt-t (vagy valami más módon van-e ilyen opció)?
- a frissítések módja mi lesz (marad-e a jelenlegi "tölts le mindent" verzió)?

HTC One (1.29.401.12), Toshiba portégé Z830 (Win8Pro), iPad Mini 16GB 4G (iOS 6.1.3)

(#5) rudi válasza Zsé2003 (#2) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sokan notebookkal navigálnak. Miért bűn az, ha valaki nem úgy csinálja, ahogy Te csinálnád?

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#6) peterkeT válasza Zsé2003 (#2) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ja, meg ezek a telefonosok is. Lúzerek. Hogy lehet már telefonnal navigálni? Legközelebb már számológéppel fogják keresni a helyes utat. Pfff...

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#7) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

zseniálisan vizuális a szalámis zsömlés leírás :)
a jól követhető mód "szőkenős" gúnynevét csak nem én ihlettem? :B
a leírt újítások nagy része hasznos lehet, nagyon remélem hogy a POI adatbázis legalább Mo-n erősen kibővült, mert korábban ez csak elégséges szinte volt. a 3D, ezt ki kell próbálni, hogy tudjam, tényleg hasznos-e, vagy inkább csak eleinte látványos (vga kijelzőn boztosan...), hosszútávon zavaró, nem praktikus.
alagútban meg jó hogy éjszakaira kapcsol, de ott úgysincs gps jel...
érdekelne, hogy mennyire hízott meg a progi, pl. a Mo. térkép hány mb?

(#8) peterkeT válasza rumos14 (#7) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Nekem a statisztikás, logolós része tetszik nagyon így elméletben. Ezt már hiányoltam az iGo-ból. A 3D-től személy szerint idegenkedek, a képek alapján inkább zavarónak tűnik, nekem semmi bajom nem volt a 2D-s megjelenítéssel. Viszont gondolom a 3D-s megjelenítés kikapcsolható.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#9) Macilaci457 válasza Zsé2003 (#2) üzenetére

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

Legközelebb meg már X-box-al a kocsiba fogjátok megkeresni a helyes utat? pff

Kb 10 évvel ezelőtt ismertem egy fazont, aki a Dacia-jába betett egy számítógépet és egy CRT monitort az anyós ülésre, és pontkalibrált Budapest térképpel próbálta a soros porton rádugott GPS vevőjét! :))

[ Szerkesztve ]

(#10) Versus

Versus
(senior tag)

Menőzök.
Már itt van a kezemben egy R300 formájában.
Tényleg szokni kell de kezd nagyon tetszeni!

Premium Vintage

(#11) Gubro válasza peterkeT (#8) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kikapcsolható.
A 3D előnye, hogy ismeretlen helyen járva az épületek segíthetnek abban, hogy felismerd a környéket.

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

(#12) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Féreg Mio. :(((
Milyen jó lett volna ez a C520-ra.

(#14) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

nagyon remélem hogy a POI adatbázis legalább Mo-n erősen kibővült
ezért vették meg többek közt a top mapot. ismerek valakit, aki a POI-kat tölti az IGo-ba. szerinte már most is jó, de hamar még jobb lesz ;)

Egész héten a pénteket várod, egész évben a nyarat várod, egész életedben a boldogságot várod.

(#15) engusz

engusz
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tényleg üt az iGO8. Elsőre tényleg kicsit idegennek tűnik minden, és mintha valamelyest zsúfolva lenne a kijelző, de majd élőben kiderül... egy videó még elfért volna a cikkben. :)

Mitől siklik a hajótok ily csendességesen? Fúziós motortól.

(#16) rumos14 válasza Kalandor (#14) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én is ismerek ott vkit, aki magát a térképet frissíti.

(#17) cousin333 válasza rumos14 (#16) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én meg ismerek valakit, aki magát a tájat frissíti, hogy az ismerősödnek legyen mit frissíteni... ;]

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#18) rumos14 válasza cousin333 (#17) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

csak nem magát a Jóistent? :))

(#19) cousin333 válasza rumos14 (#18) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ááá! Csak a haveromat, Johnny Earthquake-et. Ne mond, hogy te nem ismered... :)

[ Szerkesztve ]

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#20) Integra válasza Zsé2003 (#2) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

kisfiúknak akik karira kaptak egy psp-t.... :)
amúgy meg jó bele, miért ne?
teljesen rendben van

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21) gardener válasza rumos14 (#18) üzenetére

gardener
(őstag)

:C nagyon jó duma volt! :DDD

reméljük,hogy nem frissíti a tájat :)

(#22) Integra

Integra
(Jómunkásember)

lehet hogy a kaiseren elfutott, de azért megnézném a 720as pl-en mit tud, aminek már alapból gondjai vannak a saját vga kijelzőjének meghajtásával.. :DDD
erről jut eszembe, ha valaki nem vga kijelzőt használ mit fog látni? jó zsúfolt lett a képernyő:)

gyakorlati kérdések, amikről lövésem sincsen.
hogy lehet majd a tervezett útvonalat módosítani? gps be, itt vagyok, ott a nyil. cim beüt, ide akarok menni. tervez. kész.
de. van egy hely amit ki akarok kerülni. akkor hogy tervezze ehhez hozzá a módosítást.

továbbá térkép módban lehet már csak város nevet megadni neki? vagy még mindig könyörög utcáért is? pl két város között távolságot akarom tudni pikk-pakk, semmi többet.
meddig ragaszkodik makacsul az eredeti útvonaltervhez ha látja hogy szándékosan csakazért is másfelé megyünk és már a 12ik utcát is lenyomtuk ellentétes irányba.. akkor is sípols hogy fordulj már meg bazze, vagy végre veszi a fáradtságot és hozzátervezi mondjuk a 3ik utca után az új útvonalat?
a térképekben szereplő utak besorolása meg lett már oldva? mondjuk jó lenne, ha nem a mezőre terelne fél méteres kátyús földútra, ha az van beállítva hogy csak aszfalt utak..
vagy olyan hogy kövesd a főutat balra és nem azt mondja hogy kanyarodj balra, totál összezavarva a sofőrt, hogy miért kéne kanyarodni, mikor főúton kell végigmenni.
és még van jópár ilyen apró pici dolog ami szerintem 1000x fontosabb mint a hátterek, amik iszonyat már most. de gondolom benne van a default sötét, egyszínű háttér. hello kittys háttért miért nem raktatok bele? tuti +30%-os forgalom növekedés..
:))

(#23) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Fulljó :) Be kell szereznem assuem egy új PDA-t, amin futni fog az iGO :D

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#24) realist

realist
(senior tag)

most szeretnék PNA-t venni... így hát adott a kérdés:

mi a létező legolcsóbb PNA amin fog futni az új igo?

kösz a válaszokat!:)

(#25) rumos14 válasza Integra (#22) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na én is kváncsi vagyok hogy az N560-nál mi lesz a szitu. bizakodó vagyok. előtte egy 416mhz-es Intel procis pda-m volt, az iGo 2006SE az N560-on annál jobban futott, kevésbé akadozott scrollozásnál.
amúgy vga-n és qvga-n u.olyan zsúfolt, a layout u.az, csak 4x annyi pixelt látsz.
a kérdéseid jók. amire tudok válaszolni: az újratervezés érzékenységét be lehet álítani már a 2006-ban is. a mezőre terelés csak a térké firsseségének kérdése.

(#26) rumos14 válasza realist (#24) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a nemrégg itt tesztelt Asus-on pl. tutira fut, mivel azzal adják ;) nem drága, és ha elolvasod a tesztet, kiderül hogy mennyire jó.

(#27) sgery válasza realist (#24) üzenetére

sgery
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem myguide 3100-on fut rendesen:) mondjuk térképnél max részletességes épületeknél azért lassan reagáll nagyitásra, de bőven jól fut.
én 30e-ért vettem újjonan a kütyüt. sztem megérte:)

FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

(#28) neduddki válasza Integra (#22) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

Hi!

c520-on 3d kikapcsolva is akadozik, de rendesen:- (((
raadasul a korut hejjet mindig vmejjik mellekuccaba rak be... meg ken nezni az a696on is hogy azin mity fut

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#29) Gubro válasza neduddki (#28) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

wow!

Beszéltél AS-sel? :))

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

(#30) neduddki válasza Gubro (#29) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

nem mije?

udv

neduddki

mod: a samsung csinat vegre egy hasznlahato fw-t a m110-re???:- )))

[ Szerkesztve ]

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#31) Zsé2003

Zsé2003
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

EGyébként én már több mint egy hónapja használom ezt az iGO 8-at...ill valami DEMO-t. És szerintem teljesen okés. Jobb mint a régi, szóval mindenki cserélni fog.

Visszatérve a PSP-re, ha jól tudom hordozható CONSOLE! Nem pedig navigációs kütyü. De már infós haverom is rá akarja varázsólni az IPodjára....jó lesz vakítani, de hogynavigálni vele....

(#32) Gubro válasza Zsé2003 (#31) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Simán, bármivel lehet majd, ami wifi képest és van benne böngető.
Lásd a CeBIT-es beszámolókat.

(#33) Zsé2003 válasza Gubro (#32) üzenetére

Zsé2003
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

LE vagyok maradva :D Ez a mai digitális világ....még pár év, és az órám hazanavigál! A kenyérpirítóm sms-t fogad. A zoknim meg kimossa magát :F

(#34) L3zl13 válasza Gubro (#32) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Képesnek képes, de elég megbízhatóan működik Mo-n a WiFi alapú navigációs adatbázis?

Aki hülye, haljon meg!

(#35) Pompi válasza L3zl13 (#34) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezek szerint te sem olvastad azt a hírt...

[ Szerkesztve ]

n⁴

(#36) Bog válasza L3zl13 (#34) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

CeBIT beszámoló itt:
http://mobilarena.hu/hir/cebit_igo_az_iphone-ban.html

Mi köze ennek a hazai WLAN helyzethez???

Károlyt eladtam, Veletech letudva. Nincs mit az aláírásomba tenni...

(#37) Wajk

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

Az ár az ha jók az infóim 40e lesz, cserélve pedig egy 20-as de ez nem hivatalos (és nem is tőlem, tudjátok)

Xiaomi Mi2 32GB - WiUi [4.1.1] 3.5.17 + [MOD] 918Mhz CPU Addon

(#38) L3zl13 válasza Bog (#36) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Ó thx, ezt valóban nem olvastam.

Aki hülye, haljon meg!

(#39) Wajk

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

amúgy a sávkezelés mennyire sikerült jól, csakmert a térképek pontatlanságából és a GPS pontatlanságából (lsd. 2006-os iGO valós GPS hely pöttye) mennyire mutatja jól, hogy melyik sávban mozogsz és melyikbe kellene hajtanod?

Xiaomi Mi2 32GB - WiUi [4.1.1] 3.5.17 + [MOD] 918Mhz CPU Addon

(#40) Integra válasza neduddki (#28) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem tudom mi hogy van benne
én anno megvettem 25ezeért a CSAK magyar igo2005-öt.
ha nem tudom 2006plus-ról felfrissiteni 8-ra, akkor nem fogom tudni.
nem fizetek ki megint ennyi pénzt.

[ Szerkesztve ]

(#41) opera11

opera11
(tag)
LOGOUT blog

A max sebességgel lebuktatok, kivéve ha benne van valami külföldi út is, pl Németországban :)

Csak nehogy bajotok legyen belöle...
Tényleg, a rendőrnek mennyivel egyszerübb a dolga, elkéri a Navit megnézi, a max sebességet és már büntet is ;)

Vicces aláírás helye

(#42) opera11

opera11
(tag)
LOGOUT blog

Wajk:
Ha jól értettem, akkor azt nempróbálja értelmezni, hogy te melyikben vagy, csak kijelöli a jó sávot. Ezt gondolom azért csinálták, hogy rosszabb navival se mondjon zöldségeket....Egyébként mostmár van olyan GPS (igaz nem biztos, hogy autós), ami mm pontosságú

[ Szerkesztve ]

Vicces aláírás helye

(#43) domi007 válasza opera11 (#41) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Ha olyan a log.
Mert ha a navi szerint te 100-al maximum mentél, és a rendőr leállít 80-as táblánál, majd megnézi a navit, akkor azt mondod, hogy autópályáról jöttél le, vagy volt egy 100-as tábla, és ott mentél 100-al.

Nagyon jó ez az új iGO. Hiába, magyar fejlesztés...
:DD

HTC Universalon gondolom akadás nélkül el fog futkosni ;) .
DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#44) TOM....... válasza Redchili (#1) üzenetére

TOM.......
(tag)

jó lesz PSP-re majd felszigetelőszalagozod a szélvédőre.....meg ha veszel hozzá GPS-t akkor azt is meg töltsd fel mindkettőt hogy nehogy egyik lemerüljön mert eltévedsz a nagy világban és csak a PSP-n a Fifa 08 marad:D na jó nehogy magadra vedd ám....viccelek csak... :)
De egyébként rendben van hogy ráteszed PSP-re!!! De minek? Vakítani jó lesz ;)

Figyi...bele se kezdj a vitába velem..ugy is nekem van és nekem lesz igazam mindíg...szval ne pazarold a drága időd felslegesen inkább foglalkozz az aszonnyal:) Sony A300

(#45) TOM.......

TOM.......
(tag)

Egyébként már én is jó ideje használom a DEMO verziót...és mit mondjak nagyon tetszik nekem!! Örülök hogy sok hibát sikerült kijavítani....nem is akad, BÁR amikor felraktam hozzá a domborzat kiegészítést akkor szórakozott kicsit....(akadt) aztán megjavult idővel...az épületek is tök jók benn Pl templomok, vagy a Keleti Pályaudvar is egész élethű alakot ölt...szval tuti hogy mindenki cserélni fog..persze kivéve aki RETRO-s :) :)

Figyi...bele se kezdj a vitába velem..ugy is nekem van és nekem lesz igazam mindíg...szval ne pazarold a drága időd felslegesen inkább foglalkozz az aszonnyal:) Sony A300

(#46) Avicularia

Avicularia
(PH! addikt)

speedcam van benne?

(#47) Calogero válasza Integra (#22) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

továbbá térkép módban lehet már csak város nevet megadni neki? vagy még mindig könyörög utcáért is? pl két város között távolságot akarom tudni pikk-pakk, semmi többet.

Ez már megoldható a 2006 plusszal is.
Megadod a város nevét, és amikor kérné az utcát, ott a felső sarokban a "Városközpont" gombot.

(#48) tkazmer

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kiadhatnák uiq3-ra...

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#49) TOM....... válasza Calogero (#47) üzenetére

TOM.......
(tag)

Akkor rámész arra hogy városközpont.....de ez már a korábbi verziókban is volt ahogy írtad...de ami neked is van gondolom az "csak" demo!!! Biztos hogy a teljes verzióban benn lesz ez is

[ Szerkesztve ]

(#50) bambano válasza peterkeT (#8) üzenetére

bambano
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egyrészt ki lehet kapcsolni, másrészt azok az épületek, amelyek turisztikai szempontból fontosak, valódi fénykép alapján vannak benne, a többi meg erősen hasonló textúra alapján. Szóval lehet ennek létjogosultsága.

De az halálosan néz ki, ahogy le lehet zoomolni egészen olyan méretre, hogy egy földgolyó van a képernyőn, majd utána vissza igen nagy felbontásra... olyan, mintha pofára esnél az ISS-ről :)

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.