2013. május 22., szerda

(#1) Hennet

Hennet
(fanatikus tag)

valamiért a videók helyén egy fekete téglalapot találok :O

"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."

(#2) gabó

gabó
(tag)

Ebben a színén kívül mi a nőies?

Nekem8

(#3) windlaci

windlaci
(fanatikus tag)

V3 mellé tenni... azér na... :N

[ Szerkesztve ]

(#4) VD válasza gabó (#2) üzenetére

VD
(őstag)

Az ára! ;)

Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

(#5) xAlten

xAlten
(fanatikus tag)

Hát nem tudom, de ez is csak egy a több tucat, lényegében ugyanolyan HTC telefon közül... Hardvert lényegében ugyanúgy megkpajuk egy olcsóbb SE-ben, pl ott a SE live with walkman... Igaz kicsi a kijelzője, de vannak +20-30k-ért vannak még jobbak...

"Nincs semmi, ami oly mértékben pusztítaná a testet, mint az aggodalom, és ha valaki hisz Istenben, akkor szégyellheti magát, ha bármi miatt aggodalmaskodik." Mahatma Gandhi

(#6) hunter84

hunter84
(fanatikus tag)

Szerintem túlságosan ki lett emelve, hogy ez egy női telefon, mikor ezt a színt leszámítva tulajdonképpen unisex. Erről még ti is cikkeztetek:

[link]

(#7) amanoba

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

nagyon szép telefon, dicséretes tartozékok, elfogadnám egy fiúsabb színben. :K

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#8) Maxentius

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

Három észrevétel:

- "Magical HyperCube" - erre csak ennyi: :C

- Dropbox: nekem 3.5-ös rom alatt sikerült 5 GB-ot regisztrálnom, a visszaigazoló e-mailben leírtak alapján kell eljárni a fiókban. Ha ezek megvannak, jár a +250 MB helyett a 3,250 MB.

- A dokkoló módban hosszan kell nyomni az ikonokon és meg lehet változtatni bármelyre, így a rádió is kirakható. :)

Amúgy meg egész szép női verziója lett a Desire S-nek, de egy Desire mini néven kiadott még kisebb verzió, olcsóbban kezdve tarolhatna az Xperia mini mintájára.

[ Szerkesztve ]

LG Nexus™ 4 | Android 4.2.2

(#9) VD válasza hunter84 (#6) üzenetére

VD
(őstag)

Ez pont olyan unisex mint Lakatos Márk...

Jóizlésű hetero férfi a kezébe nem veszi.

[ Szerkesztve ]

Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

(#10) F-ECT$ válasza Maxentius (#8) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

"sajnos rádióként nem működik, el sem lehet érni ezt a funkciót a menüből, ha esetleg épp üzemeltettük a szoftvert, akkor bezárja magát"

Nem csak az elérés a gond. Vagy Neked működik?

Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

(#11) rizso

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezust/feher kombo eleg tetszetos! Sensationhoz nincs ilyesmi hangszoros dokkolo?

(#12) torois83

torois83
(lelkes újonc)

Szerintem ha női készülékről bezsélünk, akkor sok embernek inkább a htc wildfire, SE Xperia mini vagy arc jut eszébe és nem ez.
De még egy iphone-ról is előbb jutna eszembe hogy nőies (fehérben) mint ez, a szín azért nem minden, már amennyire én látom ezt a hölgyeknél:)
Szvsz a htc-k, főleg a nagyobb kijelzősök pont férfiasabbak.

(#13) Maxentius válasza F-ECT$ (#10) üzenetére

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem az Incredible S-en hibátlan, úgyhogy a Rhyme-on valami bibi lehet a hardverrel/szoftverrel. :(

(#14) Duliee

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a ZTE kezd mérce lenni... :D

[ Szerkesztve ]

-- Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot

(#15) Bog válasza gabó (#2) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mondjuk a Charm ;) A fehér bőrtok ;)

Károlyt eladtam, Veletech letudva. Nincs mit az aláírásomba tenni...

(#16) Bog válasza Maxentius (#8) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Dokkoló módban a rádió még a menüből is eltűnik... egyszerűen nem lehet rádiózni akkor, ha dokkolón van a cucc, kipróbáltam mindent.

(#17) Maxentius válasza Bog (#16) üzenetére

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet, hogy a dokkoló csinálja, hogy direkt letiltja? Pedig pont fordítva lenne értelme, hogy a'la Sony Ericsson módra, rácsatlakoztat az ember fia (itt inkább lánya) bármit, automatikusan elindul a beállított program.

(#18) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A specifikációkból (no és persze az árból) kiindulva, mint "unisex" de inkább női mobil esetén sokkal inkább a Sony Ericsson Xperia ray jut eszembe.
(a mini-k kisebbek, kevésbé elegánsak és jóval olcsóbbak is)

Az is hasonló hardverrel operál, és egy Sony Ericsson LiveDock-kal kiegészítve (ami ezzel ellentétben az összes idei Xperiával funkcionál, a régebbiekkel csak tölt) közelítjük csak meg ennek az árát...

"Nem tudom, hogy miért, hogyan, de tény, hogy a ZTE Skate 4,3 inches kijelzőjén nagyságrendekkel többet ütöttem félre (és nem csak én), mint a 3,7 inches Rhyme-on ügyködve. "

-ezért meg a ZTE-sek szét fognak cincálni... :)

SONY Xperia™ V & Xperia™ ray + LiveView™

(#19) V.T.CS. válasza Bog (#16) üzenetére

V.T.CS.
(senior tag)
LOGOUT blog

es akkor a feher e72 is csajos telo?

(#20) FireKeeper

FireKeeper
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"nem is kell elvárjuk tőlük, hogy ROM-ot főzzenek otthon (habár a főzés elvileg testhezálló)" ezen behaltam :DDD

bár kérdés, minek ilyen telefon a konyhába? ;]

Sansa Clip Zip <3

(#21) [DE2JAY]

[DE2JAY]
(senior tag)
LOGOUT blog

A Sensation negatív tapasztalatai miatt nehezen ajánlom a barátnőmnek. Remélem ebbe nincs antenna gating bug és napi 2 sense restart :(( Nem trollkodni jöttem ide. Csak a szerencsétlen tapasztalataimat írtam le.

Pirates: Captain Jack [FREE] https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.piratescj - [sᴧᴍsᴜɴɢ i9100]

(#22) Blyan

Blyan
(PH! nagyúr)

A szintetikus sebességtesztek nem hoztak túlságosan jó eredményt, a fenti táblázatban természetesen az Xperia arc áll közel hardveresen a Rhyme-hoz, de minden mérőprogram szerint lenyomja.

Tekintve, hogy az Arc S 40%-kal magasabb órajelen megy, nincs oka szégyenkezni a Rhyme-nak - monjduk a hölgyek úgyis tesznek a benchmark eredményekre.

Lumia 920 PureView. Take blur-free photos every time. - iPhone 4s (gamertag Blyannn, GC blyan000)

(#23) Bog válasza V.T.CS. (#19) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, inkább metroszexuális :D De félretéve a tréfát, a Rhyme egyedi színe és az egyedi tartozékok miatt érezhetően elsősorban női cucc. Elegáns, de nem túl férfias, ez felénk elég egyértelmű vélemény volt. Persze keresgéltem a neten, és rengetegen helyen úgy hivatkoznak rá, mint a "HTC női okostelefonja". Egyszerűen tipikusan az a kütyü, amit én is szívesen használgatok, de ötvenszer jobban nézni ki a menyasszonyom kezében. És szerinte is :)

(#24) atis123 válasza Bog (#23) üzenetére

atis123
(kvázi-tag)

Meg konkrétan a HTC videóban is csak egy srác használja, de a táskája alapján az is kissé melegnek tűnik. :)

"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!" (HTC Desire - HP ProBook 6570b) WoT: atis123Juve

(#25) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem nem tűnik nőiesnek :U

Nokia Lumia 920 + iPad 3.

(#26) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt hiszem jelenleg ez lenne a tökéletes telefon páromnak. Csak az a baj hogy az ára miatt nem engedheti meg magának. :(

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! I love my Honda Civic VTi :)

(#27) Bog válasza Cyberpunk (#25) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akik szerint mégis azért inkább nőies:
ZDnet
Engadget
The Verge
TechNewsWorld
PhoneArena
Forbes
Van még, de most a mérvadó lapokat linkelem.

(#28) tothmaxy182

tothmaxy182
(tag)

"Sőt, a hiszti, mint jelenség inkább a nőkhöz van kötve"

Azért itt a fórumon már számtalanszor láttunk erre ellenpéldát... :D

(#29) Blyan válasza Napfénysüti (#26) üzenetére

Blyan
(PH! nagyúr)

Szintén. Régóta keresek ilyesmit. Még a Wilfdire volt hasonló, csak az egy ócskavas belül, pedig kinézetre szép volt nagyon (a wildfire s már nem néz ki olyan jól).

(#23)
Én is osztom ezt.

[ Szerkesztve ]

Lumia 920 PureView. Take blur-free photos every time. - iPhone 4s (gamertag Blyannn, GC blyan000)

(#30) Cyberpunk válasza Bog (#27) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát nekem a képekből az jön le, hogy ha pusztán magát a készüléket nézzük nem tűnik annyira nőiesnek. Igaz kissé gömbölyded, de a szín az okés. Jó persze ha rózsaszín lenne az már más lenne ;]
Viszont ha a tartozékokat is hozzá vesszük akkor egyetértek.

(#31) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

Ez a dokkoló követendő példa lehetne a többi gyártó számára is.

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#32) Sidney

Sidney
(újonc)

Női szemmel nézve nekem nagyon tetszik!
Szerintem jó a színválasztás, gondolom azért lett lila, és nem rózsaszín, mert nem vált ki undor-libabőr keveréket, ha a kedves férj is rápilant.
A felület is nagyon kellemes, és tényleg sokat számít az akadásmentes működés, már nem egy csajos mobil landolt a földön emiatt az ismerőseimnél.
Ja, és végre 3,7"-t szánnak a nőknek is, kell az a nagyobb kijelző!

(#33) tha_answer

tha_answer
(lelkes újonc)

hat, az n9 szebb egy icipicit

[ Szerkesztve ]

(#34) torois83 válasza tha_answer (#33) üzenetére

torois83
(lelkes újonc)

Na igen, ha már női telefon akkor az is játszik.
Az egyébként oké, hogy női tartozékok vannak a telóhoz, de pl ezt a táskából kilogó izét ki fogja használni? :F
A nőket a szín érdekli és ennyi, meg persze a tetszetős forma, de ez a telefon inkább egy visszafogott dizájn, semmi más, akármilyen színű is.

(#35) F-ECT$ válasza torois83 (#34) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Egy nő ismerősöm most keres telefont olyan 30e-ig. Azért fogja a Samsung S5230-at választani a Galaxy mini ellenében, mert az előbbihez alapból adnak virágos hátlapot :)

szerk: 31 éves...

[ Szerkesztve ]

(#36) hallerlaller válasza mrlujoak (#18) üzenetére

hallerlaller
(PH! addikt)

Nem tudom, hogy miért, hogyan, de tény, hogy a ZTE Skate 4,3 inches kijelzőjén nagyságrendekkel többet ütöttem félre (és nem csak én), mint a 3,7 inches Rhyme-on ügyködve.

szerintem a rácsozás nem olyan sűrű a zte-n, jól mondom? :(

bigyót kilógatni a táskából életveszély, könnyen kilophatják annál fogva.

"virus telefonban incsen.azt számítogépre tervezik nem kell félned érted." - by SuperVerda87

(#37) gzbotii

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem a Sense 3.5 szurt szemet elsore...erdekes ez az uj felulet.. Eltunt az a tipikus HTCs ora meg idonaras widget egybe :P
De szerintem kifejezetten jo

ZTE Grand X In - Intel Inside® ° If at first you don't succeed, call in an airstrike

(#38) atike

atike
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem is gyönyörű. Viszont én sem tudnám elképzelni saját részre... Viszont az asszonynak tökéletes lesz! Év elején lejár a két év, agyalt is rajta, hogy mi lenne a jó... Megvan a befutó! :)

"Még egy kávé és teret váltok!"

(#39) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Más színben, a bigyó nélkül simán jó lenne, a dokkoló nagyon jó, a füles is, csak belső lehetne erősebb (nekem). Rádiót nem értem miért nem megy dokkolóval, jó dolog lenne pedig.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#40) tjb007

tjb007
(Szakértő)
LOGOUT blog

Gyakorlatilag unisex, a franc meg nem mondja a sötétszürke vagy bronz színű változatról, hogy ez most egy eredetileg nőnemű egyedeknek szánt készülék.
Már csak a tartozékok színe a kérdéses, a dokkoló az ugyebár fekete színű, azzal nincsen gond a de a fülhallgató színe igazodik a készülék színéhez ?

http://bit.ly/SoCkisokos | WayteQ xBook-60w bemutató: http://bit.ly/WayteQxBook60w

(#41) JR.CSé

JR.CSé
(senior tag)

Az a bölcső nagyon pofásra sikeredett:DNem is tudom hol láttam ilyet utoljára.Mindenesetre a cucc elnyerte a tetszésemet.

"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

(#42) Lumos

Lumos
(újonc)

Lehet egy kicsit nõies, de akkor a hasonló kinézetű darabok is azok csak egy kis lilás pink szin kell. Nekem tetszik,de nem venném meg max férfiasabb színben. Amugy tők unixes szerintem.

(#43) Blyan válasza F-ECT$ (#35) üzenetére

Blyan
(PH! nagyúr)

A feleségem is ezért vette La Fleur S5230-at, de bakker azóta a haját tépi, az egy akkor f0s szar, hogy arra szó nincsen. :N

(#44) Napfénysüti válasza Blyan (#43) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ilyen nálunk is volt a családban. Megvette mert trendi érintős meg szép rózsaszín. Eygszer kellett valami mókolnom vele a hölgy kérésére azóta is gyűlölöm azt a telefont. A vicc az volt mikor látta az O2-m (WM 6.5 OS ;] ) valamelyik programját és kérte hogy tegyem fel neki. :DD
Persze magyarázhattam neki hogy ez egy okostelefon csak annyit mondott próbáljam emg hátha megy az S5230-on. :))

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! I love my Honda Civic VTi :)

(#45) domerator

domerator
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aztapaszta... régóta az első telefon, amit habozás nélkül elfogadnék/megvennék... méret, design, hardver nagyon a helyén van, a dokkoló hiánypótló, egyszóval nálam must have.
Szín?... fehér ájfon elterjedt használata után szerintem szinte bármilyen szín mehet... pláne, ha élőben a teló másik két színe inkább szürkés árnyalat.

A teszt is ötös!!!!

(#35) F-ECT$: LOOOOOOOL... (viszont nem csodálkozom...)

[ Szerkesztve ]

Galaxy Ace most egy darabig. Xperion v5 by ronin79, 806/320MHz smartassv2 (Toshiba Class4 4GB microSD elpusztíthatatlan :)))

(#46) Keldor papa válasza F-ECT$ (#35) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ehh... ( :W ) S5230-nek Torture is lehetne a neve, mert az használni. Akkora egy fost, legszarabb érintős.

[ Szerkesztve ]

Microsoft Xbox One & Sony Playstation 4 pre-order when possible.

(#47) F-ECT$ válasza Keldor papa (#46) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Írtam neki, hogy vegyen ilyen HTC-t, de sajnos elkéstem: ez lett belőle :W

(#48) daniel909

daniel909
(őstag)

nem tudom ez mitől jobb mint a DS. Nincs rajta az a 3 pöttyös csati, és nem kap frissítést, de ennyi. én nem cserélnék az uj sense meg egyáltalán nem tetszik.

fresh air..... WP8

(#49) daniel909

daniel909
(őstag)

nem tudom ez mitől jobb mint a DS. Nincs rajta az a 3 pöttyös csati, és nem kap frissítést, de ennyi. én nem cserélnék az uj sense meg egyáltalán nem tetszik.

fresh air..... WP8

(#50) Cyberpunk válasza F-ECT$ (#47) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A legtöbb hölgynél a funkcionalitás az másodlagos. Viszont a kinézet a lényeg.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.