2013. május 25., szombat

(#551) mrThomi válasza Iomega (#550) üzenetére

mrThomi
(senior tag)

a telefonon az aksi alatt és azon is ha rajta van, elvileg igen, megeggyezika dobozon lévö számmal és a HU tehát a magyarországra szánt jelzés is ott van ! Ez nem sufnigsm bolt ! :K

SGS III, Samsung 55ES6800

(#552) Iomega válasza nggabi (#545) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom, hogy mit kell kipipálni a a billentyűzet opcióban.

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

(#553) nggabi válasza Iomega (#552) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

magát a gingerbread keyboard-ot :DDD különben nem engedi használni...

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#554) tonkia

tonkia
(tag)

Bizony bizony!
Némelyik oldal oda is írja hogy német eredetű a cucc!

Alfa Romeo 4ever freedom!

(#555) Iomega válasza nggabi (#553) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

De akkor mi a s***t pipáljak ki? :W :D

[ Szerkesztve ]

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

(#556) mrThomi válasza tonkia (#554) üzenetére

mrThomi
(senior tag)

hogy lenne már német gyerekek ? :DDD ott a hu !!

(#557) nggabi válasza Iomega (#555) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tudtam h nem úszom meg :DDD

utána pl sms küldésnél hosszan nyomsz a "Befejezés" feliratra:

majd:

esetleg a billentyűzet beállításaiban kapcsold ki az automatikus kiegészítést ha zavar (1.kép)

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#558) tonkia válasza Iomega (#555) üzenetére

tonkia
(tag)

Menü/nyelvek és bill./touch input/billentyűzet típusok

(#559) Iomega válasza nggabi (#557) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Persze, mert nincs is a listámban ez a GB billentyűzet. :U
Ja mert nem is engedte telepíteni. Most újraindítom a telefont.

[ Szerkesztve ]

(#560) nggabi válasza Iomega (#559) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azért kell előbb kipipálni. ha a beállításokban sincs akkor nem raktad fel még az apk-t amit linkeltem az előbb ;]

(#561) Iomega válasza nggabi (#560) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Muszáj mindig külső cuccok telepítése előtt újraindítani a telót?

Na így sem megy, pedig újraindítottam, gondolom kell neki a root. :O

[ Szerkesztve ]

(#562) tgb válasza Iomega (#561) üzenetére

tgb
(senior tag)

ez nem windows mobile 6.1!!!

az irányár nem félarat jelent!...............................tel.szám: 06706125660

(#563) mrThomi válasza nggabi (#557) üzenetére

mrThomi
(senior tag)

nem jön be, nincs véletlenül iphone os, vagy lg 2x-es ? azok voltak a legjobbak, ez mintha a samsungra hajazna

(#564) nggabi válasza mrThomi (#563) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azért mert ez samsungos ;] marketen van kb 100 féle...

iomega: valamit benézel, nekem sincs most root a telómon :DDD próbáld újra. apk felrak, beállításokban engedélyezed, beviteli módnál kiválasztod.

[ Szerkesztve ]

(#565) Iomega válasza nggabi (#564) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Nem engedi telepíteni, inaktív a telepítés gomb. Rányomok és nem történik semmi, csak a mégse gomb aktív.

tbg: :Y

[ Szerkesztve ]

(#566) tgb válasza Iomega (#565) üzenetére

tgb
(senior tag)

beállitások-alkalmazások-ismeretlen forrás elé pipa!

az irányár nem félarat jelent!...............................tel.szám: 06706125660

(#567) Iomega válasza tgb (#566) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Már korábban kipipáltam, és ezek ellenére nem engedi telepíteni. Az, hogy nincs mappában az apk, gondolom nem oszt-szoroz.

(#568) mrThomi válasza Iomega (#567) üzenetére

mrThomi
(senior tag)

nem, én is telon keresztül szettem le

nemtom milehet nálad, sokat nem vesztettél mondjuk

(#569) Iomega válasza mrThomi (#568) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Azért nem idegesítem rajta magam, mert gondoltam én is, hogy sokat nem vesztek vele. :U

(#570) nggabi válasza mrThomi (#568) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem nincs bajom vele :P

iomega: mind1. ha nem megy akkor ne erőltessük :D

[ Szerkesztve ]

(#571) randras

randras
(PH! addikt)
LOGOUT blog

87 új hsz. ?

Mi történt itt? Na, lesz mit olvasnom. :DDD

Külföldi termékrendelések lebonyolítása tetszőleges díjjal: http://goo.gl/UCAL1 || Összes Hardveraprós hirdetésem: http://goo.gl/OkUDA || Megbízhatósági pontjaim: http://goo.gl/2KRQJ

(#572) Iomega válasza randras (#571) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Feléledt a topic. :P

(#573) nggabi válasza randras (#571) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kicsit elbeszélgettünk erről arról :DDD

de még nem romolunk, szal lesz ennél több hsz is hamarosan ;]

(#574) tgb válasza nggabi (#573) üzenetére

tgb
(senior tag)

Egy stabil 2.3.5- el elkezdeném!

(#575) tonkia válasza tgb (#574) üzenetére

tonkia
(tag)

Na és tapasztalatok?

(#576) randras válasza Faresz29 (#528) üzenetére

randras
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mocsokjó, még DHD-n játszottam vele. Egy magon, az is 1.5 GHz-en. Kompromisszumokkal, de ment. ;] Case Mate tokokat a SpeedShop pl. forgalmaz.

mrThomi: Privát! :)
dropopi: Neked is. ;]

Külföldi termékrendelések lebonyolítása tetszőleges díjjal: http://goo.gl/UCAL1 || Összes Hardveraprós hirdetésem: http://goo.gl/OkUDA || Megbízhatósági pontjaim: http://goo.gl/2KRQJ

(#577) nggabi válasza tgb (#574) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én kb 2 hete próbáltam a leedroidot de azóta megint a gyári romot használom. volt egy kis hiba a mozgásérzékelőnél, telefonáláskor magától kihangosította a hívást. de ezt leszámítva nagyon ott van :D gondolom közben kijavította...

van belőle friss mai verzió :C [link]

Fixed proximity/light sensor wake identified in previous test kernel

GPU OC :Y

Fixed headset controls

munkatársam azt mondta h úgyse fogom kibírni 1 hétnél tovább h ne romoljam szénné... lehet h igaza lesz :DDD

[ Szerkesztve ]

(#578) Iomega válasza nggabi (#577) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

:N

(#579) tgb válasza tonkia (#575) üzenetére

tgb
(senior tag)

Még gyárin vagyok,ennyivel jobb a sensation gyári romjánál!

(#580) randras válasza tgb (#579) üzenetére

randras
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Háhh, az használhatatlan volt. Emlékszem, ES File Explorer-el böngészgettem az SD-t, és minden fájl művelet után Home-ra visszatérva újraindult a Sense. :W

Honnan vetted pontosa, gyártói garival?

(#581) tgb válasza randras (#580) üzenetére

tgb
(senior tag)

Nexttel

(#582) randras válasza tgb (#581) üzenetére

randras
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jah vágom... onnan rendeltem be most 95k-ért. Nem biztos, hogy befut minden lé jövő héten, de ha mégis, ezen az áron akarom. :DD

Lassan 2 hete nincsen okostelefonom, úgyhogy naggyon kéne már. Mondjuk ki kéne várni az ICS-t stockon, mi? :DDD Úgysem fog menni...

(#583) Iomega válasza randras (#582) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Persze, várni köll az ICS-t. :D

(#584) nggabi válasza randras (#582) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nehéz... ;]

(#585) stbtamas

stbtamas
(fanatikus tag)

Van Gorilla Glass vagy valami ilyesmi? :F

Dell Inspiron 15R (N5010), ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix

(#586) nggabi válasza stbtamas (#585) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sok telón van. ;]

de pl az EVO-n is :C

(#587) Iomega válasza stbtamas (#585) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

:K Görényglass-os igen. :C

Inkább az a kérdés, hogy kapsz-e még valahol. A feltörő népszerűsége miatt, elkapkodták az üzletekben. :K

[ Szerkesztve ]

(#588) dropopi válasza Iomega (#587) üzenetére

dropopi
(fanatikus tag)

Kiskerekben még azért van pár darab, ha nem is sok.
Ha majd újra lesz nagykerben is, nem fogom elhallgatni. :)

+

randras: Írok majd, holnap elvileg lesz rá időm. :K

HTC EVO 3D - nem kell jobb :)

(#589) Iomega válasza dropopi (#588) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Egyébként te mobil nagykereskedésben tevékenykedsz :F , naprakészen látod, hogy mi a készletmennyiség egyes nagykerekben.
Nagykeráron mennyiért lehetne egy ilyen telefon beszerezni?

(#590) varmi2

varmi2
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Van az aprón egy hirdetés , és azt írja, hogy svájci a telefon, de független, ha megvenném, akkor jelentene valami hátrányt, az eredetileg Magyarországra szánt mobillal szemben? Ha van rá gar akkor jó vételnek számít 75k? Elvileg 3 hetes.

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

(#591) tonkia válasza varmi2 (#590) üzenetére

tonkia
(tag)

Relatíve nem számít hogy hol vetted svájcba vagy romániába mert ha európai forgalmazás a cucc akkor ide is érvényes a nemzetközi garancia.
De azért nézd meg hogy a dobozán a táblázatban szerepel-e a hu felirat mert ha igen akkor jó a garancia ide is és nem koreai piacra szánt foscsomó.
Ja meg nézd meg hogy s-off van e rajta mert ha igen akkor a gyári OTA frissítést ha rá küldöd akkor tégla lessz a cumóból.

[ Szerkesztve ]

(#592) varmi2 válasza tonkia (#591) üzenetére

varmi2
(fanatikus tag)

Az utolsó 2 sorból egy szót sem értek, el tudod nekem magyarázni?

(#593) dropopi válasza Iomega (#589) üzenetére

dropopi
(fanatikus tag)

Nem mobil nagykerben, hanem én cégként/kiskerként be vagyok regisztrálva több műszaki nagykerhez, köztük mobiloshoz is. Úgyhogy nagyon-nagyon sok műszaki cucc árait látom, ill be tudom szerezni, a legtöbb esetben nem rossz áron. Igaz, van amikor minimális haszonnal dolgoznak bizonyos nagy üzletláncok, na ott nehéz versenyezni az árakkal. Illetve ha vmit dömpingáron adnak az ilyen nagyok, akkor ott nyilván mennyiségi kedvezményt kapnak egy raklap laptopra pl-ul, és akkor lehetnek olyan áraik, amivel nem is tudok még kicsit sem versenyezni.

Amit írogattam, ill aláírásomban is volt, a 95 000 ft, ez ugye a bruttó, 27%-os számlás áfás ár. Ez az ár alatt csak akkor van lehetőség olcsóbban adni, ha egyszerre többet is vennék, de hogy pontosan hány darabnál adnak kedvezményt, azt most meg nem tudom mondani. Extreme digital nyilván megvett legalább 25 db-ot, ők biztosan kaptak további engedményt, úgyhogy nem jártak rosszul, az biztos.

:K

(#594) tgb válasza dropopi (#593) üzenetére

tgb
(senior tag)

"biztosan kaptak további engedményt, úgyhogy nem jártak rosszul, az biztos."
Igy mi sem!

(#595) dropopi válasza tgb (#594) üzenetére

dropopi
(fanatikus tag)

Az igaz, főleg aki áfát is visszakap! :K

(#596) varmi2

varmi2
(fanatikus tag)

Ha használtan veszem meg ezt a telót, akkor miről kérjek előre képet, mert valószínüleg messze van az eladó, és nem tudunk találkozni. A dobozon lévő matricárol gondolom kell kép, és még miről?

(#597) nggabi válasza varmi2 (#596) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mit mondott h miért adja el? garancia van rá? karcok, ütődés... én nem vennék úgy telót h nem láttam...

(#598) tgb

tgb
(senior tag)

Ma kipróbáltam a gps-t egy navi szoftverrel,de ezt most nem részletezem,és hihetetlen gyorsan jelet talált,5mp,és hozzáteszem ma kapcsoltam be a gps-t először!

(#599) dropopi válasza tgb (#598) üzenetére

dropopi
(fanatikus tag)

Pont a navigációt nem tudtam tesztelni még igazából, a gyárin kívül egérút, Sygic van fent, illetve megpróbáltam feltenni még egyet, de az pont nem akart működni ezen a felbontáson, de elvileg megvan a megoldás, csak még azóta nem foglalkoztam vele.

(#600) nggabi válasza tgb (#598) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

király az evoban a wifi meg a gps is :D én mondtam :DDD

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.