2013. június 19., szerda

(#451) Zolesz007 válasza Iomega (#449) üzenetére

Zolesz007
(őstag)
LOGOUT blog

Amúgy arra gondoltam, h a hátuljára is kéne fólia, a kamerákhoz. Az Gorilla glass lehet amúgy?

Samsung Galaxy S4 Fólia szuper olcsón --> http://tinyurl.com/bnt3vrj

(#452) dropopi válasza Zolesz007 (#451) üzenetére

dropopi
(fanatikus tag)

Ez bizony jó kérdés...csak ugye a villanók nem is egy szintben vannak a hátsó "kamerafedéllel".

HTC EVO 3D - nem kell jobb :)

(#453) Zolesz007 válasza dropopi (#452) üzenetére

Zolesz007
(őstag)
LOGOUT blog

Hát én úgy gondoltam, hogy körbevágnám, sőt talán a két kamera körül is, hátha a kamerát "tompítaná".

(#454) varmi2

varmi2
(fanatikus tag)

Üdv!

A jövő hónapban tervezek telefont venni, talán ez lesz a nyerő választás, a tulajoktól kérdem, ha most vennétek telót, ismét ezt vennétek? játszik még moto Atrix4G, Lg optimus 2x

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

(#455) randras válasza varmi2 (#454) üzenetére

randras
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Optimus 2x-et felejtsd el. Én még nem vagyok Evo 3D tulaj, de azt felejtsd el. Optimalizálatlan a szoftver, lassú, laggol, fagy, szar.

Külföldi termékrendelések lebonyolítása tetszőleges díjjal: http://goo.gl/UCAL1 || Összes Hardveraprós hirdetésem: http://goo.gl/OkUDA || Megbízhatósági pontjaim: http://goo.gl/2KRQJ

(#456) zool1 válasza varmi2 (#454) üzenetére

zool1
(senior tag)

Az evo 3d-t vegyed, a másik két telefonhoz nem valami jó a support Magyarországon!!

Hát már nem azért, hogy ez meg az, meg így meg úgy, de csak hát na... !

(#457) dropopi válasza varmi2 (#454) üzenetére

dropopi
(fanatikus tag)

Én személy szerint biztosan, ennyiért a legjobb vétel most, és van olyan jó, mint a többi felsőkategóriás telefon. Sőt, igazán ütőset véleményem szerint most MWC-n sem mutattak be. Addig vegyél ilyet, amíg van, nagyon kapós! :K

(#458) zool1 válasza varmi2 (#454) üzenetére

zool1
(senior tag)

p.ü.

Hát már nem azért, hogy ez meg az, meg így meg úgy, de csak hát na... !

(#459) nggabi válasza Zolesz007 (#453) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

En mar ezen tul vagyok. Sima maradek foliat ravagtam...

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock ME6 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, JTAG élesztés, alaplap, usb csatlakozó, sim foglalat csere stb) OLCSÓN! Írj privátot!

(#460) Iomega válasza Zolesz007 (#451) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Azt nem tudom, hogy gorillaglass-e a kamera feletti védelem, viszont, ahogy megvettem, másnap már vágtam is rá egy fóliát. Papírból csinálsz egy mintát, és az alapján kivágod a fóliát.

Egyébként, ha olyan tokban tartod mint amilyet az enyémre raktam, akkor nem muszáj rá fólia.

varmi2: Mindenképp az Evo3D, ez nem is kérdés, vagyis ezek szerint van akinek mégis.

[ Szerkesztve ]

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

(#461) Iomega

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt honnan lehetne letölteni?

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

(#462) randras válasza Iomega (#461) üzenetére

randras
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Marketen nincs... nem próbálod meg a QR kóddal?

Külföldi termékrendelések lebonyolítása tetszőleges díjjal: http://goo.gl/UCAL1 || Összes Hardveraprós hirdetésem: http://goo.gl/OkUDA || Megbízhatósági pontjaim: http://goo.gl/2KRQJ

(#463) Iomega válasza randras (#462) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

QR kód :F

(#464) randras válasza Iomega (#463) üzenetére

randras
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ott van a linkelt oldal alján egy fura ábra. Na az a QR kód, amit többek között a Google Goggles nevű must have appal tudsz olvasni. :K

(#465) nggabi válasza Iomega (#461) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

neeee. nem kell semmi antivirus. ne tölts le semmit kínai warezmarketből és nem lesz semmi gondod...

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock ME6 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, JTAG élesztés, alaplap, usb csatlakozó, sim foglalat csere stb) OLCSÓN! Írj privátot!

(#466) Iomega válasza randras (#464) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi, de kihagyom.

NGabi: Az avast azóta is teszi szépen a dolgát, amióta felraktam, minden rendben vele. Engem megnyugtat, hogy van valami védelem, mint ahogy a PC-n is.

(#467) nggabi válasza Iomega (#466) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

te tudod. engem nem nyugtatna meg h jobban merül a telóm és 1 baromsággal több fut a háttérben... :B

(#468) Iomega válasza nggabi (#467) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Az a helyzet, hogy így 6 órát, vagy többet is kibír aktív kijelző mellett. Lassulást nem tapasztalok, elvégre ott az az 1 gb ram. Nem lassul be, ha filmet nézek, vagy netezek.

(#469) dropopi

dropopi
(fanatikus tag)

Na aki itt olvasgat, és Evo-t szeretne venni, ne sokat gondolkodjon, alig van már belőle pár darab a nagykerben! :Y :C

(#470) Iomega válasza dropopi (#469) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Utána szépen megemelik egy kicsit az árát, mint az SII-nek is.

(#471) dropopi válasza Iomega (#470) üzenetére

dropopi
(fanatikus tag)

Én is emelésre számítok, vagy már egyáltalán nem is lesz, mert jönnek az új készülékek.

(#472) Zolesz007 válasza dropopi (#471) üzenetére

Zolesz007
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem mivel nem volt kelendő készülék (az elején) ezért most a HTC kisöpörte a raktárait ezért volt ez az ár. Ebből azt következtetem, hogy már nem sok új példány marad.

(#473) Iomega válasza dropopi (#471) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Valószínűnek tartom én is, hogy inkább ez lesz a helyzet.

Más: vettél memóriakártyát és nem annyit lát a rendszer, mint amennyi valójában?

Zolesz007: :K

[ Szerkesztve ]

(#474) metosz válasza Zolesz007 (#472) üzenetére

metosz
(lelkes újonc)

Remélem a jövőben is gyárt a htc ilyen "nem sikeres" telót :C

(#475) tgb válasza metosz (#474) üzenetére

tgb
(senior tag)

Ott van még az incredible s is,méltánytalanul elfeledve,pedig nagyon jó kis teló az is!

az irányár nem félarat jelent!...............................tel.szám: 06706125660

(#476) metosz válasza tgb (#475) üzenetére

metosz
(lelkes újonc)

Pont ilyenekre van nekünk szükségünk! Megfizethető, mégis királykategória ( véleményem szerint)

Mellesleg megjött a gyári tpu tokom, 5 ropi volt postával! ( nagyon király)

[ Szerkesztve ]

(#477) randras

randras
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van köztetek valaki, aki régebb óta használja ezt a telefont? 2-3 hónap, esetleg fél év, vagy több?

(#478) tgb válasza randras (#477) üzenetére

tgb
(senior tag)

nyugi!!!jól választottál!jobb a telefonálás minősége is,és az akksi is többet tud,pedig egyszer volt még töltve csak! :)

az irányár nem félarat jelent!...............................tel.szám: 06706125660

(#479) Iomega válasza tgb (#478) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Sensationról váltottál?

(#480) nggabi válasza tgb (#478) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azért a fémkeret eléggé árnyékol. nálam legalábbis van amikor szaggat a hívás... (ott ahol a szamszungokkal vígan telefonálok. térerő maxon persze...)

(#481) Iomega válasza nggabi (#480) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

A lakóhelyemen mindig maxon van a térerő, olyat még egyszer sem tapasztaltam, hogy a 4 oszlopból akár egy is eltűnt volna, mindig folyamatosan megy mind a 4 oszlop.
Az előző telefonomon folyamatosan ingadozott a térerő jelző, és hallottam is a beszélgetések során mindezt, hogy hol jobb, hol rosszabb volt az érthetősége a másik félnek.
Ennél a telefonnál, ehhez hasonlót nem tapasztaltam szerencsére.

Egyébként melyik fémkeretre gondolsz, ami a kamera körül van?

[ Szerkesztve ]

(#482) tonkia válasza randras (#477) üzenetére

tonkia
(tag)

Tutira jó választás volt!
Nekem mozgó háttérrel tegnap este 21:38 körül lett le véve kb fél óra nettel 3g hálózaton jelen időpontig 11:37 71%-ön van az akksi.
Na ez a sensation-nél már kritikus lett volna.
Na meg ezen műanyag a hátlap de viszont 2 hét nyüstölés után is frankó és nem nyekeg.
Nem úgy mint a sensation amin ugye fém hátlap van de az biza meg meg nyekkent időnként!
Most kéne egy tesztet csinálni a mobilarenán tutira KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT plecsnit kapna a cucc!

[ Szerkesztve ]

Alfa Romeo 4ever freedom!

(#483) tgb válasza Iomega (#479) üzenetére

tgb
(senior tag)

igen arról,és abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy itt van még a sensation is,de nem bántam meg a váltást!annyi aggaszt hogy az xda-n nincs akkora támogatottság mint a sensationnak,de az nem gond ha van stabil jól működő rom,akár a gyári is!
nggabi:ha a sensationt nem jól fogtad,se térerő,se wifi!

[ Szerkesztve ]

(#484) Iomega válasza tonkia (#482) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

"KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT plecsnit kapna a cucc!"

100%

tgb: Én nem romolgatok, csakis a gyári rommal használom, de jól is működik, számomra teljesen megfelelő. Ha kijön a hivatalos ICS, azzal meg talán még jobb lesz, mivel a 2 magot használni fogja rendesen.

[ Szerkesztve ]

(#485) tgb válasza Iomega (#484) üzenetére

tgb
(senior tag)

egyenlőre enyém is gyári!2.3.5-nél használtam mind két magot a system tuner pro progival,mert most az egyik inaktiv,de az ice alatt dolgozott rendesen,észrevehetően!

(#486) Iomega válasza tgb (#485) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Gondolom azért az ICS-vel meglódul.

(#487) nggabi válasza Iomega (#481) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem. arra ami a telefon belsejében van :)

am nekem is maxot mutat csak a vonal másik végén szaggat...

(#488) Iomega

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

A Sensation topikban , egyre többen írják, hogy kiesik az oldalsó gomb. Na ez elég, hogy is mondjam, nem mondok semmit. Mindenesetre :Y

(#489) nggabi válasza Iomega (#488) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

taiwan is kína... :(

(#490) Iomega válasza nggabi (#489) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom, szerintem ő maguk sem tudják ezt pontosan, hogy hova is tartoznak.

"Tajvan egy csendes-óceáni sziget Kína partjaitól kb. 200 km-re délkeletre. A szigetet északról a Kelet-kínai-tenger, keletről a Fülöp-tenger, délnyugatról a Dél-kínai-tenger határolja. Tajvan keleti része hegyvidék, mely a szigetnek kb. kétharmadát foglalja el, nyugat felé síkság terül el.

Tajvan szigete napos tengerpartokat, erdőkben gazdag hegyeket, csendes vidékeket kínál. A kínai és japán örökségből származó templomok és műemlékek keverednek a felhőkarcolókkal a városokban, amelyek hajnalig mozgásban vannak. Káprázatos fesztiválok, bőséges hőforrások, élvezetes étkezések...

Tajvan politikai helyzete nem teljesen tisztázott. A Kínai Népköztársaság a területéhez tartozónak tekinti és nem ismeri el létező államként a Kínai Köztársaságot, ami Tajvanon kívül még három kisebb szigetből áll. "

[ Szerkesztve ]

(#491) dropopi válasza Iomega (#473) üzenetére

dropopi
(fanatikus tag)

Honnan vadásztad elő a memóriakártyát? Amúgy igen, lényegesebben kevesebb használható, mint amennyi rá van írva. Látni látja rendes méretben, csak hiába másolok rá annyit, utána "eltűnik". :( :W

(#492) dropopi válasza randras (#477) üzenetére

dropopi
(fanatikus tag)

Van, privátban beszélgettem már pár emberrel, akik régebb óta használják. Írnom is kéne egyiküknek már. Elővadászhatom, de ők sem fognak lebeszélni a vételről. :K

(#493) Iomega válasza dropopi (#491) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem ott a szemem mindenhol :D

Nem szabad ebayen, max. csak olyan kártyát rendelni, ahol le van fotózva az eredeti csomagolással is az a kártya, amit eladnak. Ahol nincs csomagolás, csak a kari, ott már kérdéses az eredetisége, sőt 90%, hogy átverés. Úgy vannak megoldva ezek a kamu kártyák, hogy látni látja a gép azt , ami fel van tüntetve a kártyán, de a valóságban lehet, hogy a negyedét sem tudja.
Szemetek, mert becsapják a vásárlót. :W És mindemellett élnek és virulnak, és kaszálják be a nagy összegeket, miközben mindenkit megkárosítanak. :W

Itthon már kapsz egy márkás 16gb micro sdhc class 6, 10-es kártyát 6 és 7 ezer között, ami valódi, és kapod rá a garanciát. Ha valami nem ok, akkor visszasétálsz az üzletbe.

(#494) nggabi válasza Iomega (#493) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem is kéne valami mert ez a kingston 8gigás cl4 amit adtak hozzá egy f0s... csak most úgy kb 2 hónapra előre kiköltekeztem magam szal jó ez :DDD

(#495) Zolesz007 válasza Iomega (#493) üzenetére

Zolesz007
(őstag)
LOGOUT blog

Top rated seller-től kő vennyi :) Azért lehet jó árban találni. Mondjuk való igaz már itthon is kedvezőbbek az árak, Ha valaki nem akar heteket várni annak jobb, ha itthon vesz.

(#496) Iomega válasza nggabi (#494) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Én valószínűleg egy 16GB class 6-ossal beérem, talán a class 10-es, de telóba elegendő az előbbi is. Az ártól függ végül is. Nem hiszem, hogy 2-2.500 Ft-tal megéri többet adni egy class 10-esért, ami kapacitásba meg ugyanakkora.

Zolesz: Ázsiai országokból, mondjuk Hol Kong, Hol nem Kong -ból nem éri meg szerintem ilyen jellegű cuccokat rendelni, mert ott általában sz@rt adnak el.
Nemrég rendeltem egy jack hosszabbítókábelt, Kínából, mondhatom, egy nagy kalap sz@r az egész, ment a levesbe, :D vagyis a kukába. :(

[ Szerkesztve ]

(#497) dropopi válasza Iomega (#493) üzenetére

dropopi
(fanatikus tag)

Volt róla fotó, eredeti csomagolással, igazinak nézett ki. :(
És még személyesen is vettem át, pár kerülettel arrébb, sőt laptopomba be is dugtam, láttam, hogy megvan a megfelelő tárterület, meg is nyugodtam teljesen. Na aztán jött a feketeleves már itthon. :W

+

Szerk.: Kis tételben a 16 GB-s class 6 kártyák nagyker bruttóban 6 alatt megállnak. Sőt, ha még az Áfát is visszaigénylem... :))

[ Szerkesztve ]

(#498) mrThomi válasza randras (#477) üzenetére

mrThomi
(senior tag)

jelen !

SGS III, Samsung 55ES6800

(#499) Iomega válasza dropopi (#497) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Miért nem reklamálod meg annál, akitől vetted? Ezekszerint innen a PH-ról származik, vagy Vatera?
Én Samsungot néztem 16gb class 6-os 6800-ért, majd megpróbálom lealkudni 6000-re. :)

mrthomi: Helyes. :)

[ Szerkesztve ]

(#500) Faresz29

Faresz29
(tag)

A fórumtársakat kérdezném!!
Sensation és Evo3D között vacillálok...Melyiket vegyem???
A sensationnnal tetszik a fém ház+1080p-ben is rögzít videót!!
Az Evo3D-nek viszont kedvezőbb az ára...
Hol lehet a legocsóbban hozzájutni 2év gyártói garival?

A válaszokat előre is köszönöm!!!

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.