ennél egy kicsit bonyolultabb a helyzet 
leírom h én miket csináltam:
leszedtem egy teljes régebbi romot de mivel már nem él a link így passzolom h honnan lehetne letölteni, helyette itt egy régi bootloader [link] mindjárt feltöltöm a teljes romot pill.
ezt bemásolod az sd kártya gyökerébe majd akksi ki, be. utána hangerő le és bekapcsot egyszerre nyomod. kiválasztod a bootloadert.
[link] itt letöltöd amit ajánl és rákötöd a telót, beírod a serialodat. ezzel tudod kinyitni a bootloadert. (a htcdev.com-ot felejtsd el!!!! )
[link] itt van hozzá a cwm. kibontod, letöltöd az android flasher-t innen [link] szintén kicsomagolod, majd bemész a data könyvtárba, majd parancs fastboot flash recovery recovery.img
utána már van cwm-ed, választasz romot innen pl: [link] leedroid ott van a szeren 
ezt visszacsinálni a teljes rom nélkül nem lehet, majd feltöltöm valahova ha lesz időm.
a lényeg h S-OFF vagyis nyitott bootloaderrel nem kéne szervizbe vinni...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!