2013. június 20., csütörtök

(#1) norbert29

norbert29
(lelkes újonc)

Szép ára van.

(#2) Maxentius

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

És ott a kameragomb!!! :)

Ja és javítani a Sense-dolgot: a három S-ben még 2.1-es Sense van alapból, nem 3-as.

[ Szerkesztve ]

LG Nexus™ 4 | CM10.1 RC5 | Android 4.2.2

(#3) robertel

robertel
(senior tag)

Ki ad ki ezért 200at?
Meg úgy általánoságban egy ilyen két magos cuccért.
Borzalom milyen árak vannak és a nagyrésze parasztvakitás..

„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S

(#4) tschyllagh

tschyllagh
(kvázi-tag)

De örülök, hogy nem csak engem basz fel ez a 3D mánia... komolyan, van élő ember, aki erre vágyik?

Samsung Galaxy Nexus 4.2.2

(#5) Brutális eb válasza robertel (#3) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akinek fontos a 3D és esetleg a pénztárcája tele.
Soha nem értettem az ár miatt kiakadást.Egyébként esni fog pár hónapon belűl.130 lesz az ára amire beáll.Most még friss ropogós.Soha nem kell a megjelenéskor megvenni ilyesmi készülékeket.
Nem szorítank a fejedhez fegyvert.
Egyébként ha körülnézel porche is szép számmal megy el hazánkban...
A 3D miatt meg miért vannak kiakadva emberek?
Én pl soha nem vennék ilyen készüléket sőt 3D mozi sem játaszik nálam irritál.
Viszont nem szólom le a technológiát lévén valakinek ez maga a csoda és élvezi.
Kinek a pap kinek a pap fia. :))

[ Szerkesztve ]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#6) noxwill

noxwill
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az egész telefon egy nagy haszontalanság.....

Az egyetlen értelmes dolog benne a felbontás. Na az viszont üt :Y :C

Mosolyogj, hallgass, érts egyet, aztán csináld azt, amit amúgy csinálni akartál - Robert Downey JR. #fórumkompatibillisvezió

(#7) ben11

ben11
(senior tag)
LOGOUT blog

3D-ben mpo felbontásban tudunk fotózni
Az nem a kiterjesztés?

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#8) zsoltyyy

zsoltyyy
(senior tag)

gyááá ez baromi drága. viszont pofás kis cucc lett szerintem. :U

(#9) Furkoo

Furkoo
(őstag)

"A Sense 3.0 az S szériás (Incredible S, Wildfire S és Desire S) HTC telefonokon debütált"
Hát az enyémről hiányzik.

http://www.flickr.com/photos/sr4c/ http://hs4rc.deviantart.com/

(#10) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Ennyiért? Hagyjuk...

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#11) Maxentius válasza Furkoo (#9) üzenetére

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

Az IS-topikba beraktam a linket, hogyan lehet neked is Sense 3... :P

LG Nexus™ 4 | CM10.1 RC5 | Android 4.2.2

(#12) Jadro

Jadro
(PH! addikt)

Szép ára van... Nézem a Sensation mellett ezt a készüléket, de HTC-nél is elég egy kaptafára csinálják az előlapokat álá Samu.

sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s ɪɪɪ - CM10.1 Nightly

(#13) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Továbbra is a Galaxy S II-t és a Sensation-t tartom a legjobb Android-os készülékeknek.
Ennek az ára is túl magas, meg a 3D is túl felesleges ahhoz, hogy valaha is elgondolkodjak egy ilyenen, vagy bárkinek is ajánljam... Optimus 3D szintén, de az szoftveres oldalról is felejtő, hiába "olcsó".

Sony Playstation 4 500GB + Killzone Shadow Fall előrendelve!

(#14) Nxn908xxx

Nxn908xxx
(fanatikus tag)

Hát azér' ez szégyen, hogy egy 2 magos, 1.2GHz-s procival, ráadásul a legfrissebb androiddal csak ~1700pont körüli értéket produkál egy 200eFt-os gép!Ehhez külön tehetség kell! ;] De úgy látom, a HTC-t megáldotta ezzel a jó isten. :)) Motorola Defy+CM7+1000MHz=~2000pont.
Szééégyeen! :))
Az árakat nézve lassan a HTC is átmegy Apple üzemmódba! :DDD

Defy~Cyanogenmod10

(#15) Saccco

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az a hátlap igencsak szépre sikeredett! :K

Az ára, hát az meg hátő...

- Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD - Üzenet vége -

(#16) Keldor papa válasza Nxn908xxx (#14) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem érdemes bencheket nézni, az LG 2X sokkal lassabb használat közben, hiába ad több pontot. A Quadrant amúgy is elavult már, el kéne felejteni. A Qualcomm ennyit tud, de ha rendesen optimalizálva van az UI, akkor teljesen mindegy hány pont.

(#17) zsoltyyy válasza Nxn908xxx (#14) üzenetére

zsoltyyy
(senior tag)

Miért érdekel téged annyira a benchmark eredmény? :U

(#18) olbaidhun

olbaidhun
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyiért vártunk is valamit..

♞ olbaidhun.blogspot.hu ♞♞ sikfo.try.hu ♞♞♞ www.t7.hu/LHX ☎ 70 638 9093

(#19) Nxn908xxx

Nxn908xxx
(fanatikus tag)

Mert egy 200e-res telónak ezért illene elérni legalább 2000pontot, nem? :P

Defy~Cyanogenmod10

(#20) plus44

plus44
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Újabb ugyanúgy kinéző, indokolatlanul drága HTC... :U

Eredeti, még nem beregisztrált Diablo 3-at vennék!!

(#21) proci985 válasza Nxn908xxx (#14) üzenetére

proci985
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

itt svédeknél a htc árazásban hozza az applet.

a 200ks ár meg tényleg magas, de errefelé a desireHD is kb ennyiért indult. jól mondják, pár hónap, és be fog állni 130kra.

egyébként az LG variánsához volt szerencsém, annál se volt teljesen meggyőző a 3d. szóval ha ez még annál is gyengébb:). mondjuk azt a tulaj úgy vette, hogy 40kval olcsóbb az SGS2nél, hardver ok, az esetleges hibái meg innentől elfogadhatóbbak.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#22) tjb007

tjb007
(Szakértő)
LOGOUT blog

Nagyon muszájból készültem "szaga" van ennek a telefonnak.
3D nélkül lenne értelme de akkor meg már egy "gyengébb" és rondább Sensation -t kapnánk aminek semmi értelme sem lenne.

http://bit.ly/SoCkisokos | Friss hírek, érdekesség: http://bit.ly/hivaslista

(#23) Spepper

Spepper
(lelkes újonc)

Jó jó.. lépni kellett valami az LG miatt, de én azt mondom, hogy inkább ne dobták volna ki. A fényképek minősége meg szabályosan borzalmas! 200.000 forintért azért az ember nem ilyen minőségi képekre vágyik, és ha valamiért, akkor nagyon max a fotózásért venné meg ezt a telefont! :S

Nothing is true... Everything is permitted!

(#24) namaste

namaste
(kvázi-tag)

A készülékkel lőtt 3D fotók és videók nézegetése; ez így kevés, nagyon kevés.
Ez így kevés, nagyon kevés, valami lemaradt pl. az elejéről: Marad a ...
Csak nem egy freudi tagmondat? :)

(#14) Nxn908xxx A Quadrant nem csak a processzort méri: CPU, memória (chip sebesség, időzítések, egy- vagy kétcsatornás), I/O (flash chip sebessége, fájlrendszer), 2D, 3D. A végeredmény függ a háttérben futó programok aktivitásától és az Android verziójától is.

(#25) Keldor papa válasza Spepper (#23) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

LG még rondább képeket csinál. Oké, hogy az 110-120k környékén van, de akkor is kevés. Azok a képek 20-30k-s telefonnál lennének elfogadhatóak. 100k felett nekem a telefon legalább i4, Galaxy S II, Sensation, Arc minőségű képeket csináljon.

(#26) dlaj

dlaj
(fanatikus tag)

Az elkészült képeket elnézve az az érzésem, hogy a tesztelő meg sem próbált jó képeket készíteni a telefonnal. Pedig lett volna rá lehetősége, hiszen sütött a nap!

(#27) Brutális eb válasza Nxn908xxx (#14) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönjük.Quadrant fetisheden ismét jót szórakoztam.

"(#19) Nxn908xxx

Leírták felettem már nem tudsz olvasni?.

Kit érdekel mennyit dob a quadrant ha a telfon amelyiken esetleg kevesebb a benchmark érték jobban teljesít összeségében.

Ha annyira merevedést okoz a qudrant hegessz rá egy oc kernelt az biztos dob 3000 felett és nedves lehet tőle a gatyód. ;]
Bocs a kicsit erős megfogalmazásért de nagyon sokan nincsenek tisztában,hogy egy PDA-t nem a benchmark határoz meg összeségében.
Ez alapján itélkezni enyhén szólva is vicces. :R

[ Szerkesztve ]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#28) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Kereken 200 000 forint"

WTH? :F

PH semleges

(#29) AZTA

AZTA
(kvázi-tag)

És még a Huawei 50ezres telójánál sírtak sokan hogy kicsi a dinamika tartomány, beég stbstb. hát az is csinál iylet negyed annyiért...

(#30) dlaj válasza Brutális eb (#27) üzenetére

dlaj
(fanatikus tag)

Te tényleg brutális vagy!

(#31) Brutális eb válasza dlaj (#30) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kapok is mindjárt a modiktól. :DD

(#32) RepeatSector válasza Brutális eb (#27) üzenetére

RepeatSector
(senior tag)
LOGOUT blog

+1

*Kapu Zárva!* Animal Crossing City Folk. Friend Code: 4557-1178-8679 Név: Repi Falu: CLR Town

(#33) eeaa

eeaa
(senior tag)

"a HTC úgy tűnik, alig pár hónap alatt túl tudta szárnyalni előző übermobilját, a Sensationt. "

....többek közt ezért sem veszek htc-t, főképpen "flagship"-et nem... 6 hónap múlva úgyis baszik rá a cég... :U

http://www.flickr.com/photos/67622369@N03/

(#34) enginev3.0

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

HTC, HTC, de csalódtam, a fényképek eléggé gyérek, 3D-ben még nem láttam, és ezt is csak így teszt alapján (2d) de hát... inkább Sensation-t vennék, bár egyik se lesz, :D :N :(((

HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Mindnyájunknak fontos valaki, igazából csak a hiányából érezzük mennyire - The Dark Knight Rises

(#35) JR.CSé

JR.CSé
(senior tag)

Hát nemtudom kinek ér ez meg 200-at de nekem nem.Nagy kár érte...

"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

(#36) eeaa

eeaa
(senior tag)

"a jelenlegi legerősebb androidos márkanévvel bíró HTC-nek, "

..ez most mit jelentene? hogy ők függnek a legjobban az androidtól? ..mert ugye a samsung viszi magasan a prímet android téren... mi sem bizonyitja jobban, hogy az utóbbi két google phone-t nem bízták a htc re :K :U

(#37) Brutális eb válasza eeaa (#33) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Teljesen más a célközönsége.
Amíg a 3D a kurriózum készülék addig a Sensation a HD2-Desire HD méltó utódja a buerátoroknak.
A baszik mit jelent? A sensation is folyamatos support alatt áll és még fog is minimúm 1,1.5 évig azután pedig majd a közösség életbentartja egy darabig.

(#38) laleh

laleh
(senior tag)
LOGOUT blog

Ár a durva de nem rossz kütyü...

Lumia 800 pink eladó

(#39) eeaa válasza Brutális eb (#37) üzenetére

eeaa
(senior tag)

...persze túlzok egy kicsit, de tudod sztem hogy értem..

(#40) zsoltyyy válasza Brutális eb (#27) üzenetére

zsoltyyy
(senior tag)

:Y :C +1

(#41) Hihehe

Hihehe
(újonc)

Hát nem tudom.. Én most vettem Sensation-t 110ért most azért raktam volna hozzá 90et h tudjak csinálni 3d-s képeket?? xD még mit nem... :P

Napról napra jobban utállom az almát...

(#42) ruzsabazsa

ruzsabazsa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szép a hátlap az biztos.Ezt az árat rohadtul nem éri meg,ennyiért inkább egy jó kis asztalit veszek...

"Minden az időzítésen múlik" Carl Lewis

(#43) Brutális eb válasza eeaa (#39) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon halványan értem én.
Az ezért nem veszek HTC-t ami kicsit érthetetlen.
Mert ha teszem azt azt mondod ezért nem veszek flagshipet(Beleértve az összes gyártót)az teljesen jogos és elfogadható.
De az nem a htc hibája ha készülékeket gyárt és azt megveszik.
Leírtam már senkinek nincs fejénél fegyver nem vagy kötelezve a vásárlásra.
Én tökre örülök,hogy ennyi gyártó van és ennyi készülék mert ez mindenkinek jó.
A bő választék nekünk a széles vevőréteg meg a cégeknek.
Az árakról pedig:
Vehetsz HTC-t már 30 körül is a középkategória 70 és 90 körűl mozog a csúcs pedig 120-200 között.(Jó ez 200 most tényleg gáz de szintén írtam pár hónap és olyan szépen beáll 130 körülire és ha jól gondolom lehet lemegy 90-re is mivel minden csoda 3 napig tart(3D) ) ...
Kb mint az összes többi gyártónál.

(#42) ruzsabazsa

Megnéznélek egy Budapest-Párizs vonaton az asztali gépeddel. ;] :))

[ Szerkesztve ]

(#44) Sn00k

Sn00k
(PH! addikt)

Ennyi pénzért veszek egy autót, amibe van beszerelve a telefon:)

Van olyan madár, aki ki ad 200k egy telóért:)? Bár biztos akadnak...

www.akcionet.hu ---> Magyarország legnagyobb online piactereinek kínálata és akciói egy helyen / AKCIONET.HU / iPhone 5 (GSM) Unlocked Black 16 GB none JB

(#45) domi007 válasza Brutális eb (#43) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

helyes a dörgés oroszlán, izé eb :DDD

[ Szerkesztve ]

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#46) kissandras20 válasza Sn00k (#44) üzenetére

kissandras20
(fanatikus tag)

Inkább olyan madár aki ilyen telefonér....

Samsung Galaxy S4; Lumia 800; Ipod touch 3G 8gb

(#47) Brutális eb válasza Sn00k (#44) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És szintén: Egy Budapest-New york repülőúton a szárnyrakötöd az autód?
Komolyan miért itélsz el bárkit is akinek bejön és megteheti,hogy vesz egy ilyen készüléket?
Ha megtehetném én is vennék egy Bianchi kerékpárt és nem azért mert sznob vagyok hanem mert életemben nem volt még akkora kerékpáros élményem mint amikor egy profi bringás haverom kölcsönadta az övét és tekerhettem olaszországban pár órát.
Na most valaki aki kézbevesz egy ilyen készüléket és bejön neki az miért madár?
Ne legyél már ovodás.....

(#48) Keldor papa válasza Brutális eb (#47) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A másik, hogy 200k-ért nem kapsz valami nagy szám autót... gurul azt jóva.

(#49) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Ha a 3D részét nem nézem akkor jó lett. De ennyi erővel ott a Sensation ami vagy 50k-al olcsóbb. Igy ez a telefon szinte felesleges.

(#50) Ricardo

Ricardo
(PH! nagyúr)

A 3D tök felesleges szerintem egy mobilba. Amit nagyon elcsesztek az a kijelző.
Jó felbontás, szép színek éles kép, erre elcseszik a fényerőt és napon szinte láthatatlan az egész. Itt meg is bukott. Nevezzetek kényesnek, de szerintem ez fontosabb mint akármilyen 3D. Nem árt ha a mobilomat az utcán is tudom használni.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.