2013. május 26., vasárnap

(#7601) ferrari1 válasza NTonee (#7600) üzenetére

ferrari1
(senior tag)

Igen, pontosan azt tettem amit írtál. A telefon magyarországon, hivatalos forrásból vásárolt. Voltam vele a szervízben ( e-Care ). Azt mondták, hogy vagy hangerőgomb :F vagy alaplap. Egyenlőre nem hagytam ott.

(#7602) Diamond500

Diamond500
(tag)

Hol és hogyan tudom megnézni hova gyártották a telefonom? Régió kód

WayteQ xTAB-70i

(#7603) NTonee válasza ferrari1 (#7601) üzenetére

NTonee
(őstag)

Ha eddig működött, és most is be tudsz lépni a bootloaderbe, akkor valamilyen szoftveres bibi van szerintem. Próbáld meg a 8-as végű verziót is, hátha azzal.

Diamond500:
Pár napja volt erről szó, itt találod.

(#7604) Diamond500 válasza NTonee (#7603) üzenetére

Diamond500
(tag)

Köszi! Akkor enyém Tajvan :Y Lehet ezért nincs frissítés a sense-re :(

[ Szerkesztve ]

WayteQ xTAB-70i

(#7605) marcusa

marcusa
(őstag)

Itt nyomkodok épp egy One V-t, és bátran állíthatom, hogy a Dézi S gyorsabb :D Bár elég tetszetős ez a 4.0 Sense, a menü és az animációk nagyon gyorsak, talán gyorsabbak mint 2.3-on, de böngészés, nagyítás-kicsinyítés közben jobb a DS. Viszont az új HTC-s böngészőben végre van lehetőség kikapcsolni az oldal tördelést, tehát nagyításkor nem rendezi át a szöveget :D Már csak ezért is várom a frissítést.

:-)

(#7606) petipetya válasza NTonee (#7603) üzenetére

petipetya
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nocsak, az enyém francia.

(#7607) Lacopapi

Lacopapi
(őstag)

Üdvözlök mindenkit! Némi vívódás után beléptem én is az S-esek táborába...régebben volt sima Dézim,így nem ismeretlen teljesen,de rá kellett jönnöm,hogy ez bizony azért lényegesen jobb. Egyelőre ismerkedek - és olvasok - és örülök. Fentebb olvastam vmi illesztési hibáról,hála az égnek nyomát sem látom,nagyon patent a készülék.

(#7608) appel válasza youngboy (#7593) üzenetére

appel
(senior tag)
LOGOUT blog

van gyári sense-es feljegyzések (szöveg, kép, hang), feladatok (exchange is), új kamera app, Family, azt hiszen a levelező kliens is ráncfelvarráson esett át, a lezárási képernyő testre szabhatóbb, gyári feladatkezelő jobb lett, el lehet távolítani a felesleges kezdőképernyőket, és egyéb finomságok, amik a sense 3-ban nincsenek, vagy csak egyszerűbben ott még bénábbak voltak...

(#7609) orimate86

orimate86
(lelkes újonc)

Hali! Akit esetleg érdekel egy 3 hónapos kifogástalan állapotú Dezső S az privátba írjon.

[ Szerkesztve ]

(#7610) youngboy válasza appel (#7608) üzenetére

youngboy
(senior tag)

Azért írtál pár dolgot, ami jónak tűnik. Na majd meglátjuk a 3.6-t. :)

(#7611) koxkids válasza orimate86 (#7609) üzenetére

koxkids
(senior tag)

BME-s vagy ? :D (Schönherz telekom... )

www.flickr.com/kobalint | HTC Desire S | >> kobalint.tumblr.com << 365 PROJEKT

(#7612) Lacopapi válasza koxkids (#7611) üzenetére

Lacopapi
(őstag)

Beírtam a keresőbe,de választ nem kaptam : van előlapi kamera,de nincs videohívás? Vagy van,csak én nem találom?

(#7613) amulet válasza Lacopapi (#7612) üzenetére

amulet
(kvázi-tag)

van előlapi kamera és a skype videó funkciója működik, tesztelve

(#7614) Lacopapi válasza amulet (#7613) üzenetére

Lacopapi
(őstag)

Ahha,köszönöm...de az pénzes cucc,nem? Úgy értem,fizetős a videohívás.Ámbár free-nek írja...

[ Szerkesztve ]

(#7615) orimate86 válasza koxkids (#7611) üzenetére

orimate86
(lelkes újonc)

:) Nem vagyok BME-s, csak benne vagyok külsősként a flottába. :))

(#7616) 90Quiet válasza Lacopapi (#7614) üzenetére

90Quiet
(kvázi-tag)

Amíg az adatcsomagod bírja, addig ingyen videótelefonálhatsz az androidos Skype-al. Ezen kívül a Google Talk-al is kihasználhatod az előlapi kamera adta lehetőségeket.

A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall... LGB1200 > Siemens M65 > SonyEricsson W850i > Htc Desire S

(#7617) Lacopapi válasza 90Quiet (#7616) üzenetére

Lacopapi
(őstag)

Értem és köszönöm. 2Gb csak elég valamire :)

[ Szerkesztve ]

(#7618) amulet

amulet
(kvázi-tag)

Ma vettem az ebay-en egy akkufedelet 9 dollárért, a magyar áraknak a fele :-)
ha valakinek kell valami szóljon :)

(#7619) petipetya válasza amulet (#7613) üzenetére

petipetya
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Google Talk videóhívás funkciója is működik, tesztelve.

(#7620) kridli válasza amulet (#7618) üzenetére

kridli
(tag)

Én is néztem korábban, de a képek alapján nem tudtam eldönteni, hogy vajon a fekete, vagy a szürke készülékhez valók... Te milyen színűhöz vetted?

(#7621) sandrik válasza amulet (#7618) üzenetére

sandrik
(újonc)

Mennyi idő alatt érkezett meg? Vagy még csak megrendelted?

[ Szerkesztve ]

(#7622) amulet válasza kridli (#7620) üzenetére

amulet
(kvázi-tag)

feketéhez vettem, még nem érkezett meg, de az eddigi tapasztalatok szerint kb 10 nap a posta.

(#7626) 90Quiet

90Quiet
(kvázi-tag)

De most őszintén srácok. Nektek van még érezhető nyomáspontja a sleep/wake gombnak?

A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall... LGB1200 > Siemens M65 > SonyEricsson W850i > Htc Desire S

(#7627) appel válasza 90Quiet (#7626) üzenetére

appel
(senior tag)
LOGOUT blog

enyém lassan egy éves, és teljesen jó még mindig a nyomáspontja, még mindig simán megvan a tompa gombnyomás kattanás, mint újkorában...

(#7628) youngboy válasza 90Quiet (#7626) üzenetére

youngboy
(senior tag)

Az enyém is teljesen jó 1 év után.

[ Szerkesztve ]

(#7629) NTonee válasza 90Quiet (#7626) üzenetére

NTonee
(őstag)

Az enyém is halványodik rendesen. :(

(#7630) dgabor9

dgabor9
(újonc)

Sziasztok! Pár napja van DS-em, azt szeretném kérdezni,hogy mik a teendők a szoftverfrissítéshez, milyen programmal érdemes lementeni az adatokat, meg amit még gondoltok... Köszi!

(#7631) samu74 válasza 90Quiet (#7626) üzenetére

samu74
(senior tag)

Lassan az enyém is 1 éves lesz,de jó a nyomáspont.Viszont az piszkosúl idegesít hogy ha picit hosszabban nyomom meg lerakja(övtokban van)a hívást, mert mikor kibányászom ott fogom meg... :( És ezt a "ficsört" meg nem lehet kikapcsolni. :(((
Ja,meg a töltő csatlakozó pont ott van,ahol az autós tartóm "megfogja"...De,ezeket az apróságokat leszámítva,imádom ezt a telót. :)

[ Szerkesztve ]

-----------

(#7632) petipetya válasza 90Quiet (#7626) üzenetére

petipetya
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van.

(#7633) NTonee válasza samu74 (#7631) üzenetére

NTonee
(őstag)

(#7634) appel válasza NTonee (#7633) üzenetére

appel
(senior tag)
LOGOUT blog

hasonlóm van, csak nem ablakra cuppantós, hanem szellőzőre csíptethetős verzió, és az ebayről kb. 600Ft volt...
én már készülök a nyárra, és navigáció közben egyébként is melegedő telefont az ablakba rakni nem túl szerencsés szerintem...viszont a szellőzőn a légkondi hűtése talán már elég lesz ahhoz, hogy ne forrósodjon annyira

(#7635) NTonee válasza appel (#7634) üzenetére

NTonee
(őstag)

A tartórúd nekem sem olyan, de az ablakon van sajnos. A bölcső a lènyeg, hogy ne fogja le a töltő csatlakozót.
A szellőzős tartó jobb lenne, de hülye autóm van. :)

(#7636) amulet válasza samu74 (#7631) üzenetére

amulet
(kvázi-tag)

vagy ilyet :http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tok_es_tarto/htc_tok_tarto/htc_desire_s_passziv_autos_tarto_es_tolto_1577877359.html út közben tölti is a telót :)
olcsón megszámítom (5 körül priviben)

(#7637) kridli válasza amulet (#7636) üzenetére

kridli
(tag)

Ezt egyébként a műszerfalra fel tudod rakni? Az ablakra rakva elég távol esne a telefon.

(#7638) a.t.t.i. válasza appel (#7634) üzenetére

a.t.t.i.
(senior tag)

Tudsz egy linket dobni az ebayes tartóról?

a.t.t.i. felhasználónak 25 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!!!!!Samsung Galaxy S3 miui.polimorph_® 3.3.15.b lll 24Mar lll MIUI v5

(#7639) amulet válasza kridli (#7637) üzenetére

amulet
(kvázi-tag)

ha olyan a műszerfal anyaga (sima) akkor tapad rá :) ez egy jó ötlet, eszembe sem jutott :) :)

(#7640) amulet válasza a.t.t.i. (#7638) üzenetére

amulet
(kvázi-tag)

én találtam és csak 3,8 us

(#7641) appel válasza a.t.t.i. (#7638) üzenetére

appel
(senior tag)
LOGOUT blog

[link]

Hasonló, mint amit amulet linkelt, csak ennek univerzálisan állítható a szellőzőre csíptetője.
Én még 3.99-ért vettem, szóval nem volt egy ezres sem.

(#7642) escape

escape
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hali!

Erre és erre (ami mint kiderült a mai napon ugyanaz a jelenség) a megoldást még nem biztos, hogy megtaláltam, de reménykedem.
Ahogyan robisz kollegának is váalszoltátok, a wcdma valamilyen hálózati téma lesz. Telefonálások után produkálta a készülék a hibát. XDA-n azt javasolták, hogy a mobilhálózati módot állítsam át GMS only-ra, a default GSM/WCDM auto helyett.
Remélem ez megoldja a dolgot, ha nem akkor megy vissza gariba.

esc

Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...

(#7643) NTonee válasza escape (#7642) üzenetére

NTonee
(őstag)

Tehát sikerült belenézni a logba. Ha nem akar a barátnőd netezni a telefonon, akkor kipróbálhatod a gsm only módot, de akkor nem sok értelme lesz az okostelefonnak.

[ Szerkesztve ]

(#7644) NTonee válasza NTonee (#7643) üzenetére

NTonee
(őstag)

Kicsúsztam a szerkeszési időből.
Gsm módban a 3G hálózat nem fog menni.

(#7645) ferrari1

ferrari1
(senior tag)

Kerestem, de nem találtam. Tudna valaki linkelni a HTCdev oldalán történő bootloader nyitásról egy magyar leírási linket? Vagy esetleg le tudná nekem írni? Angol nem az erősségem :B Hboot 2.00.0002 miatt lenne rá szükségem. Gondolom továbbra is csak ott lehet nyitni. Köszönöm.

Szerk: ott a felsorolt telefonok között nem is találtam a Desire S-t. Beletartozna a további készülékek közé?

[ Szerkesztve ]

(#7646) escape válasza NTonee (#7643) üzenetére

escape
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen tudom, sajna ez csak addig megoldás. :( Valószínűleg megy vissza nemsokára oda, ahonnan jött.

Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...

(#7647) Misi1980

Misi1980
(kvázi-tag)

http://www.e-care.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=145%3Ahtcdevcom-unlocking-your-bootloader-bootloader-felnyitasa-alatti-figyelmeztet-szoeveg-forditasa&catid=49%3Aknowledgebase&Itemid=85&lang=en

Én ezt a leírást találtam az unlock bootloader-ről.

(#7648) a.t.t.i. válasza appel (#7641) üzenetére

a.t.t.i.
(senior tag)

Köszi,én is pont ezt néztem ki,rendelünk 2öt belőle,haver meg én:)

a.t.t.i. felhasználónak 25 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!!!!!Samsung Galaxy S3 miui.polimorph_® 3.3.15.b lll 24Mar lll MIUI v5

(#7649) kridli válasza a.t.t.i. (#7648) üzenetére

kridli
(tag)

Nekem is ilyen van. Ennyi pénzt mondjuk megért, de azért nem kell tőle csodákat várni :)
Konkrétan az nem tetszik benne, hogy nagyon kis mértékben lehet forgatni, és így nem tudom normálisan beállítani, hogy a telefont felém álljon.

(#7650) hoffman_ válasza kridli (#7649) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Megint kérdéssel jövök :D

1. Kamera appot keresek, mert szeretnék próbálkozni, hátha van jobb alternatíva, mint a gyári. Így elsőre a Camera 360-ba botlottam bele, van esetleg más ajánlás?

2. Ez ehhez kapcsolódik, kicsit OFF. Volt egy olyan topik, hogy Android Appz szoftverkibeszélő, vagy valami ilyesmi, tehát egy olyan hely, ahol a Market/Store appjait vesézték ki. Nem találom... Eltűnt, vagy átalakult? :B

Előre is köszi! :R

mod:

Most nézem, hogy ez a Camera 360 a szokásos, általam k**vára gyűlölt appok közé tartozik, ami még azt is meg akarja nézni a telefonomban, hogy milyen színűt hagytam a wc-n. Esetleg valami alternatíva? Értem ezalatt, hogy fizetős verzsön, ahol ez nincs? Vagy persze az 1. pont, tehát másik progi.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.