Igen, pontosan azt tettem amit írtál. A telefon magyarországon, hivatalos forrásból vásárolt. Voltam vele a szervízben ( e-Care ). Azt mondták, hogy vagy hangerőgomb
vagy alaplap. Egyenlőre nem hagytam ott.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Okostelefonok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
ferrari1
(senior tag)

Diamond500
(tag)
Hol és hogyan tudom megnézni hova gyártották a telefonom? Régió kód
WayteQ xTAB-70i

NTonee
(őstag)
Ha eddig működött, és most is be tudsz lépni a bootloaderbe, akkor valamilyen szoftveres bibi van szerintem. Próbáld meg a 8-as végű verziót is, hátha azzal.
Diamond500:
Pár napja volt erről szó, itt találod.

Diamond500
(tag)
Köszi! Akkor enyém Tajvan
Lehet ezért nincs frissítés a sense-re 
[ Szerkesztve ]
WayteQ xTAB-70i

marcusa
(őstag)
Itt nyomkodok épp egy One V-t, és bátran állíthatom, hogy a Dézi S gyorsabb
Bár elég tetszetős ez a 4.0 Sense, a menü és az animációk nagyon gyorsak, talán gyorsabbak mint 2.3-on, de böngészés, nagyítás-kicsinyítés közben jobb a DS. Viszont az új HTC-s böngészőben végre van lehetőség kikapcsolni az oldal tördelést, tehát nagyításkor nem rendezi át a szöveget
Már csak ezért is várom a frissítést.
:-)
Nocsak, az enyém francia.

Lacopapi
(őstag)
Üdvözlök mindenkit! Némi vívódás után beléptem én is az S-esek táborába...régebben volt sima Dézim,így nem ismeretlen teljesen,de rá kellett jönnöm,hogy ez bizony azért lényegesen jobb. Egyelőre ismerkedek - és olvasok - és örülök. Fentebb olvastam vmi illesztési hibáról,hála az égnek nyomát sem látom,nagyon patent a készülék.
van gyári sense-es feljegyzések (szöveg, kép, hang), feladatok (exchange is), új kamera app, Family, azt hiszen a levelező kliens is ráncfelvarráson esett át, a lezárási képernyő testre szabhatóbb, gyári feladatkezelő jobb lett, el lehet távolítani a felesleges kezdőképernyőket, és egyéb finomságok, amik a sense 3-ban nincsenek, vagy csak egyszerűbben ott még bénábbak voltak...

orimate86
(lelkes újonc)
Hali! Akit esetleg érdekel egy 3 hónapos kifogástalan állapotú Dezső S az privátba írjon.
[ Szerkesztve ]

youngboy
(senior tag)
Azért írtál pár dolgot, ami jónak tűnik. Na majd meglátjuk a 3.6-t. 

koxkids
(senior tag)
BME-s vagy ?
(Schönherz telekom... )
www.flickr.com/kobalint | HTC Desire S | >> kobalint.tumblr.com << 365 PROJEKT

Lacopapi
(őstag)
Beírtam a keresőbe,de választ nem kaptam : van előlapi kamera,de nincs videohívás? Vagy van,csak én nem találom?

amulet
(kvázi-tag)
van előlapi kamera és a skype videó funkciója működik, tesztelve

Lacopapi
(őstag)
Ahha,köszönöm...de az pénzes cucc,nem? Úgy értem,fizetős a videohívás.Ámbár free-nek írja...
[ Szerkesztve ]

orimate86
(lelkes újonc)
Nem vagyok BME-s, csak benne vagyok külsősként a flottába. 

90Quiet
(kvázi-tag)
Amíg az adatcsomagod bírja, addig ingyen videótelefonálhatsz az androidos Skype-al. Ezen kívül a Google Talk-al is kihasználhatod az előlapi kamera adta lehetőségeket.
A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall... LGB1200 > Siemens M65 > SonyEricsson W850i > Htc Desire S

Lacopapi
(őstag)
Értem és köszönöm. 2Gb csak elég valamire 
[ Szerkesztve ]

amulet
(kvázi-tag)
Ma vettem az ebay-en egy akkufedelet 9 dollárért, a magyar áraknak a fele :-)
ha valakinek kell valami szóljon 
Google Talk videóhívás funkciója is működik, tesztelve.

kridli
(tag)
Én is néztem korábban, de a képek alapján nem tudtam eldönteni, hogy vajon a fekete, vagy a szürke készülékhez valók... Te milyen színűhöz vetted?

sandrik
(újonc)
Mennyi idő alatt érkezett meg? Vagy még csak megrendelted?
[ Szerkesztve ]

amulet
(kvázi-tag)
feketéhez vettem, még nem érkezett meg, de az eddigi tapasztalatok szerint kb 10 nap a posta.

90Quiet
(kvázi-tag)
De most őszintén srácok. Nektek van még érezhető nyomáspontja a sleep/wake gombnak?
A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall... LGB1200 > Siemens M65 > SonyEricsson W850i > Htc Desire S
enyém lassan egy éves, és teljesen jó még mindig a nyomáspontja, még mindig simán megvan a tompa gombnyomás kattanás, mint újkorában...

youngboy
(senior tag)
Az enyém is teljesen jó 1 év után.
[ Szerkesztve ]

NTonee
(őstag)
Az enyém is halványodik rendesen. 

dgabor9
(újonc)
Sziasztok! Pár napja van DS-em, azt szeretném kérdezni,hogy mik a teendők a szoftverfrissítéshez, milyen programmal érdemes lementeni az adatokat, meg amit még gondoltok... Köszi!

samu74
(senior tag)
Lassan az enyém is 1 éves lesz,de jó a nyomáspont.Viszont az piszkosúl idegesít hogy ha picit hosszabban nyomom meg lerakja(övtokban van)a hívást, mert mikor kibányászom ott fogom meg...
És ezt a "ficsört" meg nem lehet kikapcsolni. 
Ja,meg a töltő csatlakozó pont ott van,ahol az autós tartóm "megfogja"...De,ezeket az apróságokat leszámítva,imádom ezt a telót. 
[ Szerkesztve ]
-----------
Van.

NTonee
(őstag)
hasonlóm van, csak nem ablakra cuppantós, hanem szellőzőre csíptethetős verzió, és az ebayről kb. 600Ft volt...
én már készülök a nyárra, és navigáció közben egyébként is melegedő telefont az ablakba rakni nem túl szerencsés szerintem...viszont a szellőzőn a légkondi hűtése talán már elég lesz ahhoz, hogy ne forrósodjon annyira

NTonee
(őstag)
A tartórúd nekem sem olyan, de az ablakon van sajnos. A bölcső a lènyeg, hogy ne fogja le a töltő csatlakozót.
A szellőzős tartó jobb lenne, de hülye autóm van. 

amulet
(kvázi-tag)
vagy ilyet :http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tok_es_tarto/htc_tok_tarto/htc_desire_s_passziv_autos_tarto_es_tolto_1577877359.html út közben tölti is a telót 
olcsón megszámítom (5 körül priviben)

kridli
(tag)
Ezt egyébként a műszerfalra fel tudod rakni? Az ablakra rakva elég távol esne a telefon.

a.t.t.i.
(senior tag)
Tudsz egy linket dobni az ebayes tartóról?
a.t.t.i. felhasználónak 25 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!!!!!Samsung Galaxy S3 miui.polimorph_® 3.3.15.b lll 24Mar lll MIUI v5

amulet
(kvázi-tag)
ha olyan a műszerfal anyaga (sima) akkor tapad rá
ez egy jó ötlet, eszembe sem jutott

amulet
(kvázi-tag)
én találtam és csak 3,8 us
Hasonló, mint amit amulet linkelt, csak ennek univerzálisan állítható a szellőzőre csíptetője.
Én még 3.99-ért vettem, szóval nem volt egy ezres sem.
Hali!
Erre és erre (ami mint kiderült a mai napon ugyanaz a jelenség) a megoldást még nem biztos, hogy megtaláltam, de reménykedem.
Ahogyan robisz kollegának is váalszoltátok, a wcdma valamilyen hálózati téma lesz. Telefonálások után produkálta a készülék a hibát. XDA-n azt javasolták, hogy a mobilhálózati módot állítsam át GMS only-ra, a default GSM/WCDM auto helyett.
Remélem ez megoldja a dolgot, ha nem akkor megy vissza gariba.
esc
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...

NTonee
(őstag)
Tehát sikerült belenézni a logba. Ha nem akar a barátnőd netezni a telefonon, akkor kipróbálhatod a gsm only módot, de akkor nem sok értelme lesz az okostelefonnak.
[ Szerkesztve ]

NTonee
(őstag)
Kicsúsztam a szerkeszési időből.
Gsm módban a 3G hálózat nem fog menni.

ferrari1
(senior tag)
Kerestem, de nem találtam. Tudna valaki linkelni a HTCdev oldalán történő bootloader nyitásról egy magyar leírási linket? Vagy esetleg le tudná nekem írni? Angol nem az erősségem
Hboot 2.00.0002 miatt lenne rá szükségem. Gondolom továbbra is csak ott lehet nyitni. Köszönöm.
Szerk: ott a felsorolt telefonok között nem is találtam a Desire S-t. Beletartozna a további készülékek közé?
[ Szerkesztve ]
Igen tudom, sajna ez csak addig megoldás.
Valószínűleg megy vissza nemsokára oda, ahonnan jött.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...

Misi1980
(kvázi-tag)
http://www.e-care.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=145%3Ahtcdevcom-unlocking-your-bootloader-bootloader-felnyitasa-alatti-figyelmeztet-szoeveg-forditasa&catid=49%3Aknowledgebase&Itemid=85&lang=en
Én ezt a leírást találtam az unlock bootloader-ről.

a.t.t.i.
(senior tag)
Köszi,én is pont ezt néztem ki,rendelünk 2öt belőle,haver meg én
a.t.t.i. felhasználónak 25 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!!!!!Samsung Galaxy S3 miui.polimorph_® 3.3.15.b lll 24Mar lll MIUI v5

kridli
(tag)
Nekem is ilyen van. Ennyi pénzt mondjuk megért, de azért nem kell tőle csodákat várni 
Konkrétan az nem tetszik benne, hogy nagyon kis mértékben lehet forgatni, és így nem tudom normálisan beállítani, hogy a telefont felém álljon.
Sziasztok!
Megint kérdéssel jövök 
1. Kamera appot keresek, mert szeretnék próbálkozni, hátha van jobb alternatíva, mint a gyári. Így elsőre a Camera 360-ba botlottam bele, van esetleg más ajánlás?
2. Ez ehhez kapcsolódik, kicsit OFF. Volt egy olyan topik, hogy Android Appz szoftverkibeszélő, vagy valami ilyesmi, tehát egy olyan hely, ahol a Market/Store appjait vesézték ki. Nem találom... Eltűnt, vagy átalakult? 
Előre is köszi! 
mod:
Most nézem, hogy ez a Camera 360 a szokásos, általam k**vára gyűlölt appok közé tartozik, ami még azt is meg akarja nézni a telefonomban, hogy milyen színűt hagytam a wc-n. Esetleg valami alternatíva? Értem ezalatt, hogy fizetős verzsön, ahol ez nincs? Vagy persze az 1. pont, tehát másik progi.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."