már nagyon vártam a tesztet
még várok kicsit, h lejjebb menjen az ára és tuti beruházok egyre
Gigabyte Ga-Ma770UD3 rev 2, AMD Phenom II 720BE @ 3,6 Ghz/4 cores, Coolermaster Hyper TX3, 4 GB RAM, Gigabyte HD6850 1gb

már nagyon vártam a tesztet
még várok kicsit, h lejjebb menjen az ára és tuti beruházok egyre
Gigabyte Ga-Ma770UD3 rev 2, AMD Phenom II 720BE @ 3,6 Ghz/4 cores, Coolermaster Hyper TX3, 4 GB RAM, Gigabyte HD6850 1gb
(#2) forintuser

Elfogadnám. :-)
Holnapkészítést vállalok. Eladó masina.:http://hardverapro.hu/apro/megegyezunk/hsz_1-50.html
No need thank you. Pedig de szerettem volna egy sima Desiret.
Nekem jobban bejönnek az elmúlt napokban tesztelt SE-k.
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
(#5) enginev3.0
Tetszik szép, és legalább nem is olyan marha nagy. És ha a képekre nem zoomolunk rá, akkor azok sem olyan rosszak 
Nyáron most már nagyon vennem kell egy telefont, a V630i helyett
És az valami ilyesmi lesz, csak legyen munka
[ Szerkesztve ]
HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Egy nőnek hozd le a csillagokat is, ha azt mondja nem kell, akkor rugdosd fel őt

Sziasztok.
Lehet, hogy nem ide tartozik de valakinek működik a htcsense.com ??
Nekem Desire HD-m van és csak a telefon keresős rész jelenik meg semmi más.
Már vagy 20* próbáltam újraregelni meg több különböző böngészőben is próbáltam de semmi.
Köszi
Kellemes darab, jó minőség, kellemes specifikáció és a legjobb felület. Sajnos úgy érzem hogy az ára már nem lesz ilyen kellemes.
كرر

Minőségi és jó telefonnak tűnik.
Csak nekem olyan mintha a HTC elaludt volna, mert mostanában minden gyártó 2 mag meg ilyen-olyan kijelző, stb. A HTC meg régi cuccokból rak össze minőségi telefont, semmi újítással (kivéve a Sense szolgáltatásait )?

Pont annyit csiszoltak a Desire-en, hogy szinte tökéletes legyen! 
A Sense-ről meg annyit, hogy ha egyszer használja az ember, után hiányozni fog. Nem a launcher, mert azt már szinte mindenki lemásolta. Hanem az egész integráltsága, legyen az akármilyen social szar, vagy mail kliens.
[ Szerkesztve ]
Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

Eleg ingerszegenyre sikerul a kulseje, a kamera meg a szokasos...
A belso hozza az elvartakat, bar nem sokara jonnek a sokkal jobb telefonok. Picit talan feleslegesnek erzem, ennyi penzert meg nem kellene.
[ Szerkesztve ]
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
(#12) adidas4death válasza forintuser (#2) üzenetére

Hát nem tudom
erős meg okos meg minden, de nekem annyira nem jött be a kinézete
, engem nagyon emlékeztet a nokia c6-ra, márcsak a kereksége miatt is, de ez egyéni vélemény 
[ Szerkesztve ]
HP Pavilion DV6 - 6169SL // Core i7-2670QM Sandy Bridge | 4GB DDR3 1333Mhz Hynix | Dual VGA: Intel HD 3000/ATi 6770M 2GB DDR5 |90GB SATA3 Corsair Force GT SSD | 500GB SATA3 Hitachi |

én inkább maradok a HTC HD2 TMUS telómnál. A hardvere nem sokban különbözik, ráadásul az enyémen vannak hardveres gombok is.
A bejeletkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! - Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hazse

Tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok a cuccnak 
A kamera valóban gyengus, de összességében nagyon meggyőző a gép. Ahogy Handrás modaná a févörit gyártójáról, így most én: a HTC nem sza**al gurigázik. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall... LGB1200 > Siemens M65 > SonyEricsson W850i > Htc Desire S

Kicsomagoló és bemutató videó
Csak így tovább a többi tesztet is! Jóra sikerült.
Nokia Lumia 800 mert megérdemlem

Én azt mondom ,hogy nekem ennél jobb nem is kéne.... ez a telefon úgy jó ahogy van! 
Miért kell a HTC-nek mindig gyenge kamerát belerakni az összes készülékébe?! Jó, nem várok el DLSR-minőséget, de azért csináljon már éles és telt színekkel rendelkező képeket...
(Pedig a vas nagyon jó amúgy...)
LG Nexus™ 4 | Android 4.2.2
Ernyi pénzért ez nagyon sok....
azért őrült árak vannak nálatok Magyarországon.... itt Szlovákiában, megbízható helyekről, gyári garanciával, a Desire S átszámolva 115000-ről indul, az Incredible S 120000-ről, míg az Optimus 2X 123000-ről indul, és nem csak egy boltban...
135-öt én is sokallom érte, de szerintem ezek a szlovák árak nagyon is barátságosak a Desire S-ért.

Sajnos ezzel mi a is tisztában vagyunk... 
Takaros kis jószág, 2. telefonnak elfogadnám. 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
Nálatok már van 2X? 
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
neten már nálatok is láttam kínálatban, nálunk pedig a héten került raktárra a legtöbb helyen mai kiszállítással
ha minden jól megy jövő héten rendelem
és pont azért mert árban olyan kevéssel több csak mint a Desire S vagy az Incredible S, ezért inkább a plusz magot választom a Sense helyett, mivel én elvileg több évre tervezek 
Akkor van remény, hogy itt is megjelenik végre jövő héten. Remélem a szolgáltatók is felveszik elérhető áron. Így vagyok vele én is, hogy pár plusz ezrest megér a szerintem jobb technika. Még az SE telefonok (Neo, Arc) megjelenésére is kíváncsi leszek.
nálunk a fekete Arc-ot is 5 napon belül szállítják elvileg 
de most már télleg abahagyom az off-olást 
itt egy GSM boltos ajánlat
Bazinga!
Jövő7 kedden az XXL GSM-ben is lesz! 
[ Szerkesztve ]
szia <3, just szia <3. take it easy, bro!
Bog te kis pedofil,a tesztvideóban a kiscsajt azért nézegetted kicsi ideig
Am. jó kis cikk,jó telefon,ha most lenne lóvém rá,meglenne a Galaxy Spicám utódja.
[ Szerkesztve ]
Доктор задницу .... пить!

Jol sikerult keszukek 
"There is nothing permanent except change"

Hogy az optikai tracket és a fizikai gombokat MIÉRT hagyják ki mostanában ÉRTHETETLEN.
A legjobb dolog a sima Desireben, nem kell a power gombot nyomkodni, hanem egy track nyomásra képernyő jön, kettőre felold, nagyon kényelmes.
Nem beszélve a fizikai gombok hiányáról, kamerája meg rosszabb is lett.
Még mindig nem látom a következő HTC-met a kínálatban :/
Éjszakánként álmodom, de nappal realista vagyok /MS/

768RAM?? Én eddig a mai és tavalyi évben is csak 512-t láttam mint legnagyobb. Azér' ez már majdnem egy gigabyte!
Made with no compromise!

Lehet h nem kiemelkedő a telefon, de nézzük mennyi Desire-korú telefonra jött 2.3-as frissítés. Szvsz, aki ilyet vesz még egy jó darabig biztos lehet, hogy kapja a frissítéseket.
A Desire árais magasan van még,mivel egy időtálló vas, a Google meg nem hülye és nem hagyja elrohadni frissítések nélkül (mint a motorola, HTC,Samsung, LG, SE... persze 1-2 készülékes kivételek vannak, de az elenyésző és szar is)
"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."

HTC-hez és a felső kategóriához mérten nem méltó ez a telefon szerintem. Fölösleges volt kiadni, akik ilyen telefont vesznek, azok már valamennyire képben vannak az aktuális piaci helyzettel, s kétlem hogy optimus 2x és egyéb nyalánkságok mellett közel azonos árképzés esetén a HTC-t vinnék haza.
Trackpad kihagyása meg óriása hiba szerintem. Sokkal kényelmesebb (főleg nagyobb képernyőnél) a trackpaddal való mozgás pl böngészés esetén. Többek között azért is, mert nem kell 5 percenként letörölni az ujjlenyomatokat a display-ről 
Szerintem a kevesebb sokszor több. Nem kéne 5-6 telefon kiadni, s nem kéne arra a sorsra jutni, mint pl a Nokia, Samsung, akik ontják az ugyanúgy kinéző, s közel azonos tudású telefonokat. HTC pont azért lett népszerű, mert valami egyedit, minőségit, kiemelkedőt sikerült alkotniuk, ami sok igényes vásárlót megfogott.
Ezzel szemben kezdenek átesni a ló túloldalára, s ontják a megkérdőjelezhető létjogosultsággal rendelkező készülékeket. Pl Evo 3D, Pyramid. A két telefon tudását simán belesűríthetnék egy készülékbe, ami design és tudás terén is odabaszna a konkurenciának, mint anno a Desire vagy a Legend.
Sőt, engem kifejezetten idegesít az is, hogy külön névvel és designnal rendelkező készülékeket csinálnak külön az amerikaiak részére(tudom, hogy ott van "4G" meg más a hálózat típusa).
Egy szó mint száz, a HTC összeszedhetné magát, kedvenc márkám, de baromira nagyot csalódtam bennük az MWC után. 
[ Szerkesztve ]
HTC Trophy, HTC Hero
"Jó, nem várok el DLSR-minőséget"
mert az mi is? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szeretkezve ]

Digital lens-single reflex

hacsak úgy nem 
Valentino:
valaki írta korábban az egyik topicban, hogy a Motorola Atrix az egyetlen készülék a két magos telefonok közül, aminél tisztán látni, hogy miért van szükség erre az architektúrára. A többit pusztán az adja el, hogy "több a mag = erősebb". Csak ez ugye nem notebook, és (saját tapasztalatból mondom, tehát nem reprezentatív) nemigen ismerek olyan számításigényes taskeket, amik igényelnék ezt a kapacitást. Pontosítok: a játékokon meg a videofelvételen kívül nem ismerek ilyet
Vagy mindenki abban reménykedik, hogy a 2 magnak köszönhetően nem fog majd szaggatni a GUI?
Az nem a gyenge hw miatt van... És bár abban egyetértek, hogy kezd az HTC is feleslegesen sok típust kihajigálni a piacra, pont a Desire S-t nem érzem ilyennek: egy népszerű típus méltó folytatása. Ennél nem több, nem kevesebb. Az ára meg... az újdonság és a brand miatt magas, de az előd sem olyan rég csúszott be 100 alá.
Nekem tetszik ez a készülék, de ez valszeg kimerül annyiban, hogy majd megnézem a Desire S ROM-ot Nexus One-on. Utóbbin legalább van trackball.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]

Nekem a kis Dezirém még mindig jól ketyeg, és a HTC még nem tudott (más sem) olyan kacatot produkálni amiért tényleg érdemes lenne a cserén gondolkodni.
Ez 135 lepcsi, a deziré meg 90-100 körül elvihető..háát nem is tudom 
http://picasaweb.google.com/ekieki77
Biztos jó, de ez már hányadik kb full ugyanaz tepsi tapi HTC?
Nem baj hogy van választék, de újítás kb 0..
"Every passing minute is another chance to turn it all around" – Vanilla Sky

Azok baromi jól jártak, akik anno az első eresztésből vásároltak, s sikerült Amoled-del megáldott példányt kifogni.
Leszokhatnának már az SLCD-ről. A Trophy telómon is SLCD van, szép és éles és minden, de azért ha este a sötétben nyomokodom akkor a fehér kissé sárgás, s a fekete meg szürkés.
Hero után nagy előrelépés persze, de Amoled még mindig megalázza 
HTC Trophy, HTC Hero
nem ugy van, hogy az Incredible S-ben, meg ebben, már jobb újabb SLCD van?

Ez is egy remek készülék lett.Az ára még egy kicsit borsos de ha lentebb megy az ára jó vétel lesz.A sense továbbra is nagyon ütős bár a kamera gyengeségéért kár
De összességében nekem nagyon is tetszik.Olyan HTC-s lett
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

Én ilyenről nem tudok, passz 
HTC Trophy, HTC Hero

Nagyjából egyet értek veled, de!
Ha megkapok egy Optimus 2x-et és Desire S-t zsír ugyanolyan áron, akkor ki az a hülye, aki a "régi" technológiát,achitektúrát választja? S egyelőre úgy néz ki, hogy talán a 2x még olcsóbb is lesz 
EVO 3D jellegű készülék kéne nekem 3,7"-os köntösben 
HTC Trophy, HTC Hero
Ennek is lockolt már a bootloadere? de szép magyar mondat lett 
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
talán az választja, akinek jobban bejön a Desire S formája és ragaszkodik a Sense-hez, vagy mondjuk nincs igazán képben a hw-es eltéréseket illetően, esetleg nem tulajdonít neki akkora jelentőséget. megmondom őszintén, 2 mag ide vagy oda, én nehéz szívvel választanám az LG-t, mert egész egyszerűen nem tetszik. Azzal viszont tisztában vagyok, hogy mit várok el a készüléktől, és ahhoz nekem egyelőre nem kell Tegra. viszont kell hozzá egy olyan formavilágú készülék, amire ha ránézek, akkor nem azt gondolom, hogy "de legalább belül jó erős", hanem azt, hogy "már a látvány önmagában megért ennyit" 
[ Szeretkezve ]
Tudom, hogy sok embernek tetszik, de nekem egyáltalán nem jön be... Régebbi hardver, a dizájn se tetszik, ráadásnak ott ez az okádék kamera. A Sense nem tudom milyen, nem használtam még. Biztos jó, de én, ha már ennyire túlárazott telefont veszek, akkor elvárom, hogy ne ilyen képekkel szúrja ki a szemem. Akkor inkább az Arc, az legalább szerintem szép.
Ezért várom már nagyon a WP7-es Nokiákat. Nekik mindig volt olyan telefonjuk, ami kiváló képeket csinált, szerintem multimédiában ők a legjobbak. Ami zavar náluk, az a gyenge hardver, illetve, hogy megölik a Symbiant, így nem lesz support. Persze ez a WP7-nél szóba se jöhet.
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
Egy kicsit unalmasak már ezek a nagy tepsi htc-k. qwertys gépeknek jobban örülnék.
Úgy érzem, hogy nincs igazi létjogosultsága ennek a telónak... ennyi pénzért lehet kapni feljettebb, sőt, megkockáztatom jobb gépeket, ráadásul nincs benne elég újítás a régihez képest. Nehogy elepölösödjön az HTC! 
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

"Ezért várom már nagyon a WP7-es Nokiákat. Nekik mindig volt olyan telefonjuk, ami kiváló képeket csinált, szerintem multimédiában ők a legjobbak.."
Bruhaha
Ezt kb te se gondoltad komolyan. Pont a Nokia az a tróger márka, aki kisajnálja a 100 ezres telefonból az autó fókuszt. Az n8 kivételével nem nagyon van telefonjuk, ami kiemelkedő minőségű képet csinálna
Inkább a Samsung az, aki mindig is az élen járt képalkotás terén
HTC Trophy, HTC Hero

Hűebbek a színek és legalább vannak éles egyenes vonalak.
Nekem aztán nem hiányzik az amoled, egyrészt
másrészt a S amoled + már vissza tért a normális pixelrendezéshez...
érdekes