2013. május 24., péntek

(#33002) syl5 válasza Psychonaut (#32983) üzenetére

syl5
(őstag)

Van egy egszerűbb megoldás is, Root Uninstaller a Market-ről.

(#32989) Dictator^
Alapjában véve itt sem bonyolultabb a root-olási, custom recovery, custom rom felrakási folyamat, mint más android-os telefonnál; csupán az extra szuper hiper védelem (amit viszont én is szidok) sok komplikációt okozhat...

Pull UP or Shut UP!

(#33003) szecska24

szecska24
(tag)

Feltettem a Pzoley féle NOSD ROMot, de sajnos nincs benne Talk app. Ezt bele lehet valahogy utólag varázsolni?

(#33008) racerx válasza szecska24 (#33003) üzenetére

racerx
(őstag)

Kiszeded egy romból, s azán simán telepíted, vagy belemásolod a system app-ba .

(#33012) Edenyke

Edenyke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És akkor egy kis felhívás az összes újdonsült tulajnak:
ez egy bizonyos telefont kedvelők topicja, ha most jöttél és segítségre van szükséged, kérdezz nyugodtan, de legyél türelmes, illetve használd a keresőt, biztos előfordult már problémád, esetleg nézd meg az első hsz-t.

Senkinek sem jár a segítség alanyi alapon és azonnal, illetve a bunkóság sem segít neked, inkább csak abban fog segíteni, hogy senki ne válaszoljon.

Légy türelmes és kulturált, az életben is csak így fogsz segítséget kapni.

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#33021) llaszlo

llaszlo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elgondolkodtam ismét egy MIUI-n. Legutóbb a ledekkel volt bajom, meg nem rég olvastam, hogy nincs sima néma és külön rezgő mód. Ez tényleg így van?

10+6GB tárhely ingyen: http://goo.gl/9LCMO

(#33022) dombila

dombila
(senior tag)

Nicsak, valaki kimoderálta az összes Diktator-os és kapcsolódó hozzászólást. Csak a legelső - még normális - hozzászólása maradt meg...
Vajon ő kérte?

Nexus 4 16 GB; Nexus 7 32GB 3G; HTC Desire (Amoled);

(#33023) Slukkica válasza llaszlo (#33021) üzenetére

Slukkica
(senior tag)

"hogy nincs sima néma és külön rezgő mód. Ez tényleg így van?"

Ez nem igaz, be lehet állítani!

http://romolda.blogspot.com/

(#33024) llaszlo válasza dombila (#33022) üzenetére

llaszlo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen ő és ott is hozta a stílusát a személyemet illetően. [link]

Slukkica: Köszi

[ Szerkesztve ]

(#33025) RazorGTR1 válasza Edenyke (#33012) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Edenyke, te találkoztál már a problémámmal, amit tegnap este írtam? :F

Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

(#33026) Dictator^ válasza llaszlo (#33024) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Örülök, hogy sikerült tisztázni a dolgokat ;]

A készülék ma kerül hozzám vissza, egyedül syl5-nek köszönöm a válaszokat, meg talán volt még valaki aki válaszolt annak is köszömöm.
Megprobálom inkább majd XDA-n több segítség jön. De azért bedobom majd ide is, mert itt is sok volt a jóindulatú segítőkész ember.

(#33022) dombila: hiába normális hangnemű volt, válasz ugyanugy nem jött rá.
csak a következő idegesebb hangnemben lévő posthoz jött, biztos egy kis pezsgésre vágytak a válaszolok.

(#33024) llaszlo: Ez aztán baromi sértő volt amit írtam. Ahelyett, hogy az első kérdésemre válaszoltál volna normális hangnemben, ahelyett inkább szapultad minden írásomat.

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#33027) llaszlo válasza Dictator^ (#33026) üzenetére

llaszlo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem kell a pezsgés és semmi szükségünk nem volt a bunkó stílusodra. Érdekes módon mindenki más tud normálisan kérdezni meg írni csak te nem tudtál. Ez meg csakis téged minősít.

(#33028) Dictator^ válasza llaszlo (#33027) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Te tényleg csak kötekedni akarsz.

(#33022) dombila 2011-09-02 13:41:34
dombila
(fanatikus tag)

Nicsak, valaki kimoderálta az összes Diktator-os és kapcsolódó hozzászólást. Csak a legelső - még normális - hozzászólása maradt meg...
Vajon ő kérte?

Szerinted az első komment is paraszt hangvételű volt? Szerintem nem, de itt befejeztem veled, mert tényleg csak kötözködni akarsz.

Nem kell a pezsgés és semmi szükségünk nem volt a bunkó stílusodra. Érdekes módon mindenki más tud normálisan kérdezni meg írni csak te nem tudtál. Ez meg csakis téged minősít.

Most akkor mivan, előszőr aztmondod, hogy bunkó volt végig a stilus, most meg azt, hogyha így folytattam volna segítettek volna...
Most mivan? Dönts már el mit akarsz...
Szerintem az van, hogy te már csak dírekt oltasz folyamatosan.

[ Szerkesztve ]

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#33029) llaszlo válasza Dictator^ (#33028) üzenetére

llaszlo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha a későbbiekben is normálisan írtál volna akkor semmi gond nem lett volna.

(#33030) llaszlo válasza Hooper (#32981) üzenetére

llaszlo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha mindent jól csináltál akkor most van egy pontos másolata az SD kártyád jelenlegi állapotának vagy legalábbis annak a partíciónak amin a fontos adatok vannak. Így ha adatokat akarsz kinyerni akkor van egy biztonsági mentés amivel lehet szórakozni. Ezt még érdemes valahová szintén lemásolni.
Utána linux alatt megpróbálni felcsatolni és lementeni ami kell belőle.

Több partíció van a kártyán? Ha igen és az összeset egybe mentetted akkor úgy nem lesz jó. Ha látja pl a cfdisk külön-külön a partíciókat akkor neked azt kell lementeni dd-vel vagy lehet más partíció mentő és adat visszanyerő programmal is amin a fontos adatok vannak.
Azért írtam a dd-t, mert eddig még nem csalódtam benne. byte-ról byte-ra lemásol mindent.

Az is lehet, hogy linux alatt eleve olvasható rendesen a kártya, ahogy írtam nekem már volt ilyen.

[ Szerkesztve ]

(#33031) Edenyke válasza RazorGTR1 (#33025) üzenetére

Edenyke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem igazán. :F

Más kártyával esetleg próbáltad?
Ruu után is csinálja még?

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#33032) llaszlo válasza Dictator^ (#33028) üzenetére

llaszlo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A szövegértés nem az erősséged. Hol írtam olyat, hogy végig bunkó voltál?

(#33033) RazorGTR1 válasza Edenyke (#33031) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Más kártyával nem próbáltam, de a saját kártyám másik telefonban rendesen működik (a K750-et használom jelenleg). Plusz a mobilnet is működik.

A RUU-t perceken belül húzom fel, jelenleg töltődik.

Dictator^, llaszlo, fejezzétek be!

[ Szerkesztve ]

Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

(#33034) RazorGTR1 válasza RazorGTR1 (#33033) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Norbi ápdét: továbbra is rossz. Egy hívást sikerült vele hibátlanul produkálnom, és ennyi.

(#33035) Edenyke válasza RazorGTR1 (#33034) üzenetére

Edenyke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, akkor ez e-care.

De azért tényleg biztos, ami biztos, beleraknék egy másik kártyát is.
Az még nem jelent semmit, hogy a k750 megy vele.

(#33036) RazorGTR1 válasza Edenyke (#33035) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Belepróbáltam két T-s kártyát is, GSM onlyban és WCDMA onlyban is próbáltam. Amint lekapcsol a képernyő, behal a hívás.

(#33037) Edenyke válasza RazorGTR1 (#33036) üzenetére

Edenyke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor itt sajnos komolyabb probléma van.

(#33038) sippet válasza RazorGTR1 (#33036) üzenetére

sippet
(senior tag)

ez elég gázul hangzik. nem értem, hogy a desire-ök miért kezdenek el beszarni nem egész másfél évesen, ráadásul ilyen nagyon csúnya módon, úgy, hogy (feltételezem legalábbis) durva külső behatás nem is éri őket. az én telefonomon a gombok kezdték el megadni magukat annak idején, de ez semmi a te hibajelenségedhez képest. szomorú.

(#33039) RazorGTR1 válasza sippet (#33038) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a telefon októberi, szóval még egy éves sincs. Egyszer ejtettem le, akkor is fűbe. Hihetetlen.

(#33040) Akoneira

Akoneira
(kvázi-tag)

Kérdés:tudtok ingyenes candybar kialakítású teló billentyűzetéhez hasonló bill-t????
Ezen nagyon sokszor ütök félre álló nézetben.... :F :F

"Ha egyszer megízlelted a repülést, utána úgy fogsz járni a földön, hogy szemed az eget fürkészi, mert ott voltál fent és oda vágysz vissza."

(#33041) Akoneira válasza Akoneira (#33040) üzenetére

Akoneira
(kvázi-tag)

Megtalaltam bar ezen meg nincs ekezet....

"Ha egyszer megízlelted a repülést, utána úgy fogsz járni a földön, hogy szemed az eget fürkészi, mert ott voltál fent és oda vágysz vissza."

(#33042) RazorGTR1 válasza Akoneira (#33041) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Smart Keyboard (Pro) billentyűzetet is kipróbálhatod, bár a telefonos billentyűzetet még nem próbáltam.

[ Szerkesztve ]

(#33043) dombila válasza RazorGTR1 (#33042) üzenetére

dombila
(senior tag)

A Smart Keyboard Pro telefonos billentyűzete jól használható, ékezetes karakterek is szépen mennek vele. :K

Nexus 4 16 GB; Nexus 7 32GB 3G; HTC Desire (Amoled);

(#33044) Hege-Zs

Hege-Zs
(kvázi-tag)

Sziasztok.
Nem tudjátok véletlenül,hogy hogyan lehet átmàsolni a tel.számokat a telefon
memóriàjàból a sim-re?!Sajna nem találom sehol....előre is köszönöm! :R

(#33045) racerx válasza Hege-Zs (#33044) üzenetére

racerx
(őstag)

Mintha ugy rémlene ,hogy csak külső appal lehet.

(#33046) Akoneira válasza Hege-Zs (#33044) üzenetére

Akoneira
(kvázi-tag)

Az import/export részen nézted már?? Ha jól rémlik ottméga micro sd-re is tudsz. Más: jól ezabill. Csak nem tudom eltűntetni mint az ereeredetit, ésnincs rajta enter...

(#33047) llaszlo válasza Hege-Zs (#33044) üzenetére

llaszlo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ehhez nem kell külső app? Vagy másik telefon? :)

(#33048) Zaji válasza Akoneira (#33046) üzenetére

Zaji
(fanatikus tag)

Ott csak a SIM-ről lehet importálni. :(

(#33049) syl5 válasza Zaji (#33048) üzenetére

syl5
(őstag)

Contact2Sim

Pull UP or Shut UP!

(#33050) Hege-Zs válasza syl5 (#33049) üzenetére

Hege-Zs
(kvázi-tag)

Ez lenne az a külső app?

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.