Szoval nem aruljak el milyen driverekkel lehet gond?
Ez valami hulye vicc???
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
OS, alkalmazások
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
max-pain
(senior tag)
majd rájössz 

VladimirR
(PH! nagyúr)
mibol?

max-pain
(senior tag)
Az install utani kekhalalbol 

Balika911
(PH! kedvence)
Jól van na, már megoldották a gondot. 
De ez a "majd rájössz" beszólás akkor is tetszett.

VladimirR
(PH! nagyúr)
he?
"...hogy aztán blokkolni tudja a telepítést azokon a gépeken, amelyeken ilyeneket* talál."
*: marmint a szervizcsomaggal nem kompatibilis meghalytoprogramo(ka)t
[ Szerkesztve ]
hát abból, hogy tudja-e telepíteni, vagy sem.

anulu
(PH! félisten)
holnap reggel csinalok egy backupot Vistarol, aztan mehet is a win update 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X

max-pain
(senior tag)
De ez szerintem csak akkor lesz igy ha WU-n keresztul frissiti az ember. Network Installation Package eseteben elvileg nem (hiszen maga a fajl mar lassan ket honapos).

moonman
(Jómunkásember)
"Hogy pontosan melyik illesztőprogramokkal van gond, nem árulták el"
nem nem árulták el, hanem nem lehet pontosan tudni. a legtöbb problémát nyilván már megoldották, de ki a franc fog négymillió ötszázhuszonhétezer variációt kipróbálni és betesztelni? a legtöbb esetben egyébként a megoldás egyszerű: driver leszed, SP1 telepít, driver visszatesz.
Sent from my Windows Phone
Nekem már pár hete fennvan.Tapasztalatok:
Semmit se vettem észre........
De nem lett instabilabb talán 1 nagyonpicivel gyorsabb de ennyi.
DANSZ!!
Elérhető már valahol ?

zoltanz
(PH! kedvence)
Nem rossz, megelőzte a Winows XP SP3 -at, főleg még mire lesz magyar edition belőle.
Az élet olyan mint egy videó játék, csak azt nem tudom miért mindig engem lőnek le XDD
mikortól és honnan? 
appon.hu - domain hosting, ftp tárhely, webfejlesztés, webalkalmazások. Prohardvereseknek extra kedvezmény

max-pain
(senior tag)

Editx
(újonc)
Sziasztok!
Az eddigi 3-4 sikertelen próbálkozás után hanyagoltam egyelöre a SP1-et, hogy majd ha lesz idöm, kicselezem a gyanús drivereket.
Ma BIOS-frissítés után a tálca felett megjelent a SP1 buborékban, installálásra kínálta magát. (Eddig csak a vezérlöpulton keresztül az updatek között jelent meg). Kaptam az ajánlaton, ha már így jött magától... Sikerült is letölteni, stb., restart után a konfigurálás közben beájult a gépem. Azóta sehogy sem tudom bekapcsolni. 
Szerintetek a BIOS update vagy a SP1 okozta a problémát?
Hogyan lehetne pár dolgot kimenteni a laptopból?
Elöre is köszi!

fanofmanu
(tag)
szia! ha bios frissítés után nem volt baja csak a az sp1 konfig. közben akkor valszeg az tett be neki, ha megvan a vista dvd-d akkor azt berakod (márha biosig elindul a gép) és arról lehet repair funkciót választani ami kijavítja dolgokat többé-kevésbé
Red Nation

Editx
(újonc)
Köszi! Azt elfelejtettem megírni, hogy BIOS frissítés után 1-2-szer lefagyott egy picit... De ez néha elöfordult azelött is. Vista OEM, repair funkció nincs, már egyszer kellett használnom, mindent törölt. Van valami módja az adatmentésnek így? BIOS-ig elindul...

fanofmanu
(tag)
nincs repair funk. oem verzióban??
ezt nem is tudtam hm... talán a legutolsó helyes konfiguráció elindítása
Red Nation

fanofmanu
(tag)
vagy talán még [ez] a topik segíthet 
Red Nation

Editx
(újonc)
Legutolsó helyes konfig. se müködik, se csökkentett üzemmód, egyik se... Az elözö problémámnál csak-csak be tudtam valahogy kapcsolni, hogy kimásoljak mindent, most nem. A Product Recovery után meg olyan a gép, mint új korában, mármint ugyanolyan üres, de a gondok visszatalálnak...
Nagyon köszi a segítséget, akkor írok a Vistás topikba is, hátha valakinek ismerös a szitu.

Fényhozó
(tag)
Sziasztok!
Tud valaki linket mondani ahol magyar verziós Vistához tölthetném le?
Előre is köszönöm. 
"A győzelem kulcsa a merészség és az újítás." Konfucius
Kb 10 másodperc volt google-el:
[link]
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

Fex
(tag)
Sziasztok!
Honnan tudom, hogy települt a vista sp1 a gépemre, ha a windows update -et használom? Mert a frissítések között így nem jelenik meg, de azt írja ki, hogy a számítógép napra kész.
a "ver" ezt írja ki: Microsoft Windows [verziószám: 6.0.6000]
Köszi,
Fex
[ Szerkesztve ]

Lortech
(PH! addikt)
Vezérlőpult / rendszernél írja. Elvileg a 6000-es a sima rtm build, 6001 lenne, ha sp1 lenne fent.

Fex
(tag)
köszönöm a gyors választ. Okozhat valamilyen gondot, hogy ez csak a 30 napos, kipróbálásra szánt teljes verzió?

kali
(Szakértő)
semmi gondot/problémát sem okozhat, hiszen teljes értékű verzió így is - az adott intervallumon belül!

Fex
(tag)
Köszönöm!
Akkor megpróbálom letölteni, és úgy telepíteni!
Létezik hogy magyar X64-es Vista-hoz nincs még SP1?
Amiket láttam linkeket az vagy X86, vagy ami X64 az 5 language...és persze a magyar nincs benne. 
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Different songs for different moods. Diablo 3: Thrawn#2856 łłł Demon Hunter's Club: http://href.hu/x/iisz
Gyors vagy mint a villám!

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Fex
(tag)
Sziasztok!
Sikerült telepítenem a vista sp1-et, de az eddig tökéletesen működő sata dvd íróm "eltűnt".
Az eszközkezelőben egy szép felkiáltójel van mellette. A vista mindenképpen drivert akar hozzá telepíteni, de ugye a honlapon nincs driver, illetve nem talál a vista sem a saját helyein hozzá drivert.
Upper és lower filter nincs a regeditben, és az eszköz újratelepítése sem segített.
Tud valaki megoldást erre?
Köszönöm,
Fex