2013. május 23., csütörtök

(#1) max-pain

max-pain
(senior tag)

Szoval nem aruljak el milyen driverekkel lehet gond? :D
Ez valami hulye vicc???

(#2) Erasmus válasza max-pain (#1) üzenetére

Erasmus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

majd rájössz :)

(#3) VladimirR válasza Erasmus (#2) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

mibol?

(#4) max-pain válasza VladimirR (#3) üzenetére

max-pain
(senior tag)

Az install utani kekhalalbol :DDD

(#5) Balika911 válasza max-pain (#4) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Jól van na, már megoldották a gondot. :)

De ez a "majd rájössz" beszólás akkor is tetszett.

(#6) VladimirR válasza max-pain (#4) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

he?

"...hogy aztán blokkolni tudja a telepítést azokon a gépeken, amelyeken ilyeneket* talál."

*: marmint a szervizcsomaggal nem kompatibilis meghalytoprogramo(ka)t

[ Szerkesztve ]

(#7) Erasmus válasza VladimirR (#3) üzenetére

Erasmus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

hát abból, hogy tudja-e telepíteni, vagy sem.

(#8) anulu

anulu
(PH! félisten)

holnap reggel csinalok egy backupot Vistarol, aztan mehet is a win update :)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X

(#9) max-pain válasza VladimirR (#6) üzenetére

max-pain
(senior tag)

De ez szerintem csak akkor lesz igy ha WU-n keresztul frissiti az ember. Network Installation Package eseteben elvileg nem (hiszen maga a fajl mar lassan ket honapos).

(#10) moonman

moonman
(Jómunkásember)

"Hogy pontosan melyik illesztőprogramokkal van gond, nem árulták el"

nem nem árulták el, hanem nem lehet pontosan tudni. a legtöbb problémát nyilván már megoldották, de ki a franc fog négymillió ötszázhuszonhétezer variációt kipróbálni és betesztelni? a legtöbb esetben egyébként a megoldás egyszerű: driver leszed, SP1 telepít, driver visszatesz.

Sent from my Windows Phone

(#11) k.

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem már pár hete fennvan.Tapasztalatok:
Semmit se vettem észre........
De nem lett instabilabb talán 1 nagyonpicivel gyorsabb de ennyi.

DANSZ!!

(#12) Darth_Revan

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elérhető már valahol ?

(#13) zoltanz válasza k. (#11) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Nem rossz, megelőzte a Winows XP SP3 -at, főleg még mire lesz magyar edition belőle.

Az élet olyan mint egy videó játék, csak azt nem tudom miért mindig engem lőnek le XDD

(#14) Rolly

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mikortól és honnan? :D

appon.hu - domain hosting, ftp tárhely, webfejlesztés, webalkalmazások. Prohardvereseknek extra kedvezmény

(#15) max-pain

max-pain
(senior tag)

Vista SP1 (32 bit):

X86

Vista SP1 (64 bit):

X64

[ Szerkesztve ]

(#16) Editx

Editx
(újonc)

Sziasztok!

Az eddigi 3-4 sikertelen próbálkozás után hanyagoltam egyelöre a SP1-et, hogy majd ha lesz idöm, kicselezem a gyanús drivereket.

Ma BIOS-frissítés után a tálca felett megjelent a SP1 buborékban, installálásra kínálta magát. (Eddig csak a vezérlöpulton keresztül az updatek között jelent meg). Kaptam az ajánlaton, ha már így jött magától... Sikerült is letölteni, stb., restart után a konfigurálás közben beájult a gépem. Azóta sehogy sem tudom bekapcsolni. :O

Szerintetek a BIOS update vagy a SP1 okozta a problémát?
Hogyan lehetne pár dolgot kimenteni a laptopból?

Elöre is köszi!

(#17) fanofmanu válasza Editx (#16) üzenetére

fanofmanu
(tag)

szia! ha bios frissítés után nem volt baja csak a az sp1 konfig. közben akkor valszeg az tett be neki, ha megvan a vista dvd-d akkor azt berakod (márha biosig elindul a gép) és arról lehet repair funkciót választani ami kijavítja dolgokat többé-kevésbé

Red Nation

(#18) Editx válasza fanofmanu (#17) üzenetére

Editx
(újonc)

Köszi! Azt elfelejtettem megírni, hogy BIOS frissítés után 1-2-szer lefagyott egy picit... De ez néha elöfordult azelött is. Vista OEM, repair funkció nincs, már egyszer kellett használnom, mindent törölt. Van valami módja az adatmentésnek így? BIOS-ig elindul...

(#19) fanofmanu válasza Editx (#18) üzenetére

fanofmanu
(tag)

nincs repair funk. oem verzióban?? :Y ezt nem is tudtam hm... talán a legutolsó helyes konfiguráció elindítása

Red Nation

(#20) fanofmanu

fanofmanu
(tag)

vagy talán még [ez] a topik segíthet :K

Red Nation

(#21) Editx válasza fanofmanu (#20) üzenetére

Editx
(újonc)

Legutolsó helyes konfig. se müködik, se csökkentett üzemmód, egyik se... Az elözö problémámnál csak-csak be tudtam valahogy kapcsolni, hogy kimásoljak mindent, most nem. A Product Recovery után meg olyan a gép, mint új korában, mármint ugyanolyan üres, de a gondok visszatalálnak...
Nagyon köszi a segítséget, akkor írok a Vistás topikba is, hátha valakinek ismerös a szitu.

(#22) Fényhozó

Fényhozó
(tag)

Sziasztok!

Tud valaki linket mondani ahol magyar verziós Vistához tölthetném le?

Előre is köszönöm. :R

"A győzelem kulcsa a merészség és az újítás." Konfucius

(#23) kraftxld válasza Fényhozó (#22) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kb 10 másodperc volt google-el:
[link]

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#24) Fex

Fex
(tag)

Sziasztok!

Honnan tudom, hogy települt a vista sp1 a gépemre, ha a windows update -et használom? Mert a frissítések között így nem jelenik meg, de azt írja ki, hogy a számítógép napra kész.

a "ver" ezt írja ki: Microsoft Windows [verziószám: 6.0.6000]

Köszi,

Fex

[ Szerkesztve ]

(#25) Lortech válasza Fex (#24) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Vezérlőpult / rendszernél írja. Elvileg a 6000-es a sima rtm build, 6001 lenne, ha sp1 lenne fent.

(#26) Fex válasza Lortech (#25) üzenetére

Fex
(tag)

köszönöm a gyors választ. Okozhat valamilyen gondot, hogy ez csak a 30 napos, kipróbálásra szánt teljes verzió?

(#27) kali válasza Fex (#26) üzenetére

kali
(Szakértő)

semmi gondot/problémát sem okozhat, hiszen teljes értékű verzió így is - az adott intervallumon belül!

(#28) Fex válasza kali (#27) üzenetére

Fex
(tag)

Köszönöm!

Akkor megpróbálom letölteni, és úgy telepíteni!

(#29) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Létezik hogy magyar X64-es Vista-hoz nincs még SP1? :Y Amiket láttam linkeket az vagy X86, vagy ami X64 az 5 language...és persze a magyar nincs benne. :F

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#30) Thrawn válasza Beowulf_78 (#29) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link] ;)

Different songs for different moods. Diablo 3: Thrawn#2856 łłł Demon Hunter's Club: http://href.hu/x/iisz

(#31) Beowulf_78 válasza Thrawn (#30) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gyors vagy mint a villám! :DDD :C

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#32) Fex

Fex
(tag)

Sziasztok!

Sikerült telepítenem a vista sp1-et, de az eddig tökéletesen működő sata dvd íróm "eltűnt".
Az eszközkezelőben egy szép felkiáltójel van mellette. A vista mindenképpen drivert akar hozzá telepíteni, de ugye a honlapon nincs driver, illetve nem talál a vista sem a saját helyein hozzá drivert.

Upper és lower filter nincs a regeditben, és az eszköz újratelepítése sem segített.

Tud valaki megoldást erre?

Köszönöm,

Fex

(#33) Fex válasza Fex (#32) üzenetére

Fex
(tag)

Megoldódott a problémám, egy firmware frissítés segített.

Fex

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.