2013. június 19., szerda

(#1) Oppenheimer

Oppenheimer
(PH! addikt)

"Józsi, a te cipőd hány milliamperórás?"

[ Szerkesztve ]

"What kills you, doesn't make you stronger." - Oppenheimer

(#2) XP NINJA

XP NINJA
(senior tag)
LOGOUT blog

azért egy kanapéból kipróbálnám a telefontöltést :D

Eladó GTX 650ti, Galaxy S II, P67A-D3-B3, Nvidia kuponok, Assassins Creed 3,

(#3) immi60

immi60
(újonc)

Felértékelődnek majd az izzadásgátlók, különben agyonvág a pulcsi :D

(#4) rolii21

rolii21
(tag)

Berakod a nadragzsebedbe a telot es tolti:P mmmmmm:P

Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá' F.sz kivan.

(#5) immi60 válasza XP NINJA (#2) üzenetére

immi60
(újonc)

A távirányítók már most is ezért vesznek el, nem tudtad? :C

(#6) Beri78

Beri78
(senior tag)

vajon ez mennyire lesz káros az emberre?

"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."

(#7) Oppenheimer válasza Beri78 (#6) üzenetére

Oppenheimer
(PH! addikt)

Bele fogunk halni

"What kills you, doesn't make you stronger." - Oppenheimer

(#8) dani3l válasza Oppenheimer (#7) üzenetére

dani3l
(őstag)

:DDD

Elado Synology DS213 - http://href.hu/x/knpe || ..szerintem.. || "Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#9) enginev3.0 válasza Beri78 (#6) üzenetére

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

A vajon szó még jó volt, de én így folytatnám, tehát "vajon ebből mi lesz a közeljövőben?"

" veszít a kapatásából."
cikkben találtam, pici hibát

HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Mindnyájunknak fontos valaki, igazából csak a hiányából érezzük mennyire - The Dark Knight Rises

(#10) märchenPrinz válasza Beri78 (#6) üzenetére

märchenPrinz
(újonc)

Nem értem miért hiszitek, hogy pólóként kellene hordani. Ebből lehet szuperkondenzátort készíteni és pont.

(#11) Recon666

Recon666
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Mit ki nem találnak. :D

(#12) draco31 válasza immi60 (#3) üzenetére

draco31
(senior tag)

:DD

MiniCM7-ABuild v002 + nAa-14 Sanyi X8

(#13) dani3l

dani3l
(őstag)

Jolesz ez a sok repanacis buzamokusnak (ha meg divat lesz..), majd menet közben amig dörzsölödik a zacsi, tölti az ajfoont.. ;]

Elado Synology DS213 - http://href.hu/x/knpe || ..szerintem.. || "Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#14) andris1602 válasza Oppenheimer (#1) üzenetére

andris1602
(tag)
LOGOUT blog

:C

amúgy érdekes ötlet. :)

(#15) Ropman

Ropman
(tag)

Hát ha tényleg pólónak szánták, akkor már előre félek, így is para mikor a szuper ruháktól / kabátoktól, feltöltődik az emberfia, és az ajtókilincshez közeledvén, az a sok töltés, egy kis szikrában elhagyja a kezet.

[ Szerkesztve ]

By Loc SkyRopman :]

(#16) achon

achon
(tag)

ilyenből egy alsógatya és már nem azért fog állni, mert jó nőt láttál, hanem mert túltöltődöttél

lányoknak meg végtelenített vibrációra is alkalmas lesz ... :DDD

kérdés mit hová kell csatlakoztatni :B

A legszebb múzsa a határidô.

(#17) Brutális eb

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De jó.
És ha még valaki a reggeli futás közbeni csajszi cickók mozgásenergiáját is ki tudná nyerni.... :DD

Éljen a környezet tudatosság !

[ Szerkesztve ]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#18) Hobbbyt válasza Brutális eb (#17) üzenetére

Hobbbyt
(senior tag)

Esténként meg akció előtt rádugod az ágyra a Bojlert, hogy reggelre legyen meleg víz? :D

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. |.. sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ sɪɪ ..| Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore...

(#19) Orton96 válasza Ropman (#15) üzenetére

Orton96
(fanatikus tag)

(Ismerős :D )

Amúgy tetszik az ötlet ha továbbfejlesztik akk még használható is lehet. :)

[ Szerkesztve ]

(#20) Dany007

Dany007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az szép! :C
Ha jól értem akkor ez egy "újabb forradalmi akkumulátor tervezet"? Mert akkor asszem elmentem ezt a cikket is a többi közé. Csak, hogy legyen mit mutogatni 5-6 év múlva :D
Bár már így is van egy csomó.

(#21) enginev3.0 válasza Dany007 (#20) üzenetére

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

szerintem nyugodtan

HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Mindnyájunknak fontos valaki, igazából csak a hiányából érezzük mennyire - The Dark Knight Rises

(#22) FET-MEN válasza enginev3.0 (#9) üzenetére

FET-MEN
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jaja csak minimálisan veszít a kapatásából. :DDD amúgy nagy okosság

BlackBerry® Curve™ 9320 & sᴧᴍsᴜɴɢ RV 509 Windows® 8 Enterprise x64 & Fiat Marea Weekend 1.9TD

(#23) geriahegyro válasza Dany007 (#20) üzenetére

geriahegyro
(újonc)

Elküldöd Privátba őket légyszíves?
Szeretnék mosolyokni egy jót :DD :DD :DD

-Szóval surface-t szeretnél? Kérlek, mesélj...

(#24) Dany007 válasza geriahegyro (#23) üzenetére

Dany007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hehe. Nem kell hozzá privát.
Itt van mind: [link]
Ez a gyűjtőhelyem. Az oldal közepe táján lesznek az akksik külön kiemelve, dátumozva.
:DD

(#25) dani3l válasza Dany007 (#24) üzenetére

dani3l
(őstag)

Csinos kis gyüjtemeny. :C

Szerk.: Elkezdtem olvasni a kommenteket valamelyik cikknel, majdnem reagaltam is egyre. Majdnem aktualis.. :D

Azert latszik a regebbi cikkeknel, par eve milyen "kihalt" volt a forum, nem sok hsz van egy-egy ilyen 5-6 eves cikk alatt..

[ Szerkesztve ]

(#26) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ez nagyon RGB-s...

Sianis megtömött egy pónit!

(#27) User°

User°
(újonc)

Aztán egy csapat túrázó aki ilyet hord majd fel tudja tölteni a mobilokat, de az iránytűt nem tudják majd leolvasni

[ Szerkesztve ]

,,Pull out your quarters, nickels and dimes...."

(#28) B1T3 válasza Dany007 (#24) üzenetére

B1T3
(PH! addikt)

Köszönöm én is, érdekes egyben látni az összeset utólag. :)

(#29) ng0ofy válasza User° (#27) üzenetére

ng0ofy
(senior tag)

Van a mobilon ;)

Mire ez eljut sorozatgyártásba (már ha nem kukázzák előtte az egészet), addigra lehet, hogy a ruhába épített computer is valóság lesz, lesz itt jóvilág :D

(#30) XtremLor

XtremLor
(senior tag)

Nem gyenge, ezt megfejelni egy vezetek nelkuli toltovel, es mar rendben is van :DDD

"Legen...Wait for it...Dary"

(#31) Zoli133 válasza XtremLor (#30) üzenetére

Zoli133
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem jelenleg senki nem akar vezeték nélküli töltő magán hordani, nem lenne a legegészségesebb (már amennyiben továbbra is ruhadarabként való felhasználásra gondoltál)

(#32) Abysmal

Abysmal
(fanatikus tag)

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nem igazán hinném, hogy ez ha egyszer megvalósul, akkor valóban ruhaként lesz hordható. Nekem úgy tűnik, hogy a póló csak azért lett megemlítve, hogy 1. marketing, 2. így mutatják be, hogy nem kell semmi speckó anyag hozzá. Tulajdonképpen tönkremegy az a póló, amiből ezt az aksit csinálnák, hiszen be kell vágni a kemencébe, az elkészülte után meg ugyanúgy egy oldatban fog úszni, mint a többi, így máris nem lesz az igazi, akár rugalmas lesz, akár nem.

(#33) kymco válasza Abysmal (#32) üzenetére

kymco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem így a cikk egy szimpla bulvárhír. Van valóságtartalma, de az alaphírt fel kellett tuningolni, hogy a hírözönben ütőssé váljon. Csak éppen a sok figyelemfelkeltő sallang miatt válik értelmetlenné. Nekem furcsa volt így a hír, hogy megnéztem a naptárat, nincs-e április 1.

www.refujvaros.hu

(#34) XtremLor válasza Zoli133 (#31) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

Nem arra, eleg sok teruleten lehetne hasznositani, fel biztos nem vennem azt a polot :DDD

"Legen...Wait for it...Dary"

(#35) johny dragon válasza Abysmal (#32) üzenetére

johny dragon
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem csak pelda volt a pamutra...

Xperia mini pro 4.0.4

(#36) bigrock

bigrock
(fanatikus tag)

Valószínű, hogy a mostani okostelefonok gyártói titkos kartell szerződést kötöttek a pólógyártókkal. Azért ilyen gyengék a mai akkuteljesítmények, hogy el lehessen minden telefon mellé adni egy komplett váltás ruhát. :)

(#37) Misser

Misser
(tag)

"pamutruhát oxigénmentes kemencében, magas hőfokon kezelve a cellulóz-alapú szálak elektromos töltések tárolására alkalmas aktivált szénszálakká alakulnak"

ha nem is jött át mindenkinek, de ez egyszerűen annyit jelent, hogy elszenesítík a pólót. a cikk a befejező mondatával együtt kb kimeríti az idióta "bulvár" kategóriát. remélem a kommentelők nagyobb részének esett le, mint amennyinek tűnik, hogy vannak.

(#38) matchbox_ válasza Misser (#37) üzenetére

matchbox_
(lelkes újonc)

mért, a húst a sütőben kezelve az el fog mindenképpen szenesedni? :D

Nokia Lumia 710

(#39) Misser válasza matchbox_ (#38) üzenetére

Misser
(tag)

póló pamut szálai-> kemence->szénszál
ne kelljen már magyarázni

nem, nem fog mindenképp elszenesedni. csak ennek semmi köze nincs a témához.

(#40) Apika

Apika
(PH! addikt)

Érdekes koncepció! :K

(#41) MaxTorque

MaxTorque
(kvázi-tag)

Vajon egész bárányokkal meg tudják csinálni?

[ Szerkesztve ]

(#42) kymco válasza MaxTorque (#41) üzenetére

kymco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D Báránysült akkumulátor...

www.refujvaros.hu

(#43) dani3l válasza MaxTorque (#41) üzenetére

dani3l
(őstag)

Kinai tudosok mar biztos kiserleteznek olyan genkezelessel, ami lehetöve teszi, hogy a baranyrol lenyirt gyapju mar rendelkezzen ilyen tulajdonsagokkal. A projekt neve valoszinüsithetöen e-sheep, vagy sheepacitor..

Amugy tök jo, nemsokara nem ugy kell ruhat venni, hogy S/M/L, hanem 5Ah/10Ah/stb.. :D

[ Szerkesztve ]

(#44) geriahegyro válasza Dany007 (#24) üzenetére

geriahegyro
(újonc)

ezer hála :DD

-Szóval surface-t szeretnél? Kérlek, mesélj...

(#45) Sn00k

Sn00k
(PH! addikt)

Hatalmas :) :DDD

www.akcionet.hu ---> Magyarország legnagyobb online piactereinek kínálata és akciói egy helyen / AKCIONET.HU / iPhone 5 (GSM) Unlocked Black 16 GB none JB

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.