Ezek az emberek nemsokára az Európai Unió tagjai lesznek.
szilva
4+4ht Magos Barebone Core i7 4gb ram 512mb Vga 500W 80+ Bronze Tápegység!!!!!
GeiLUltra 2X512mb DDR 2 1066Mhz 1300/db ddr2 800mhz 1gb 2500 1066mhz 3000/db
Acer 5742g I3 370m 15,6 Led kijelző laptop nvidia GT420M 1gb vga 4gb ram dvd író ,HIbás akkuról megy
Micron256mb 333mhz 1000- Apcer,samsung ddr1 400mhz 512mb 2000/db Kingmax 512mb 400mhz 2000/db
Acer Veriton L460 asztali számítógép eladó 2x2ghz 250gb hdd 2048mb ram (250 x 60 x 200 mm) 8DB USB

Ezek az emberek nemsokára az Európai Unió tagjai lesznek.
szilva

naésaztán? mi is azok vagyunk.
Sent from my Windows Phone

''A nemzeti érzelmek szentségére roppant kényes világi Törökországban Atatürk vagy a ?törökség? megsértését börtönnel büntetik.''
na elmennek ezek a picsaba. remelem a budos eletben nem veszik fel oket az EUba, 150 ev boven eleg volt beloluk.
Most mi bajotok van?
más kultúra...más hagyományok

''naésaztán? mi is azok vagyunk.''
gyere pistike, apu elmagyarazza:
ha te magyarorszagon azt mondod, hogy arpad vezer egy buzi, azert nem jar borton, leszarnak. ott meg mehetsz a ketrecbe.
igy mar vilagos?
(a nok jogai es a multkor szetvert notuntetes meg kulon miset megerne. idonkent talan mozdulj ki a barlangodbol, es faradj el a legkozelebbi ujsagosstandhoz.)
PS: Orhan Pamuk neve mond valamit?

''Most mi bajotok van?
más kultúra...más hagyományok''
ezt a bolcs gondolatot talan a szudanban kimetelt nokkel is oszd meg.
az nem hagyomany, hogy szarba tiprod az allampolgaraid jogait, hanem egy kozepkori despotikus faszsag.
[Szerkesztve]

mert? a magyarok szar emberek? erre gondolsz ugye?

Nem te vagy a Gálvölgyi János?

furcsa, hogy egyből ez jött ki. konkrétan nem erre gondoltam. arra gondoltam, hogy ha egy ilyen országot, ahol ilyen állapotok uralkodnak képesek felvenni - persze miért ne vennék, húznak belőle épp elég hasznot - akkor miért kell csodálkozni törökországon? a következő talán irak vagy afganisztán lehet.

legközelebb gondolkodj, mielőtt csípőből tüzelsz. pistikém.
Az a ''nemsokara'' azert erosen ketseges.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Uraim!
El lehet vitatkozgatni - bár kétlem, hogy lenne értelme - azon, hogy melyik ország érdemli meg az uniós tagságot, de valamivel cizelláltabb hangnemben, ha kérhetem. 
"...a múltkor nem is tudom, miért, belenéztem egy ilyenbe, de – bár ez is az anyagom – ha nem muszáj, akkor nem nyúlok bele vállig a szarba" - Parti Nagy Lajos

Ha lesznek, akkor is sokára, most néhány évig nem várható újabb bővítés.
Ugyan nagy az igyekezet egyes területeken, de úgy általában még sok házifeladatuk van (nem csak a jogharmonizációra gondolok).
</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
Pedig teljesen igaza van: Mo gazdasaga lehet, hogy nem tul fenyes, de amugy siman hozzuk az europai minimumat, ami Torokorszagnak egyaltalan nem szokott sikerulni. Egy politikus pl hat honap letoltendot kapott, mert az talalta mondani, hogy ''Ocalan ur''. Erted: valakire az ur / Mr / Herr helyi megfelelojet hasznalta, es ezert bortonbe csuktak.
Falsus in uno, falsus in omnibus.

milyen allapotok? amikor a csatlakozasi targyalasok voltak mo mintaorszag volt jo gazdasaggal. ami meg most van arrol meg vekep nem a magyarok tehenek.

Horvátország felvétele szerintem közelebb van, mint azt sokan gondolnák.
Warning: Explicit Content

Egyelőre nem úgy tűnik.

azért van nagy különbség
pedig mi is balkán vagyunk, de a törökök...
mindegy, úgyis eu tagok lesznek, a cégek kilobbizzák
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

egen, akkor még jó állapotok voltak. azóta meg elkúrták.
csakhogy az eu-ból, mint szövetségből gondolom kifelé is van ajtó, de hát ugye hüjék lennének kizárni az egyik legjobb mindenszart felvásároló szemétlerakó üzemüket.
de ez már nagyonoff, meg rohadtul nem akarok politizálni. hagyjuk is itt abba.
[Szerkesztve]