Hat, vazze, pofam leszakad. A MS akarja eldonteni, hogy hogyan is kellene oket megbuntetni.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Hat, vazze, pofam leszakad. A MS akarja eldonteni, hogy hogyan is kellene oket megbuntetni.

ezt hogy hámoztad ki?
Sent from my Windows Phone

Remélem, az EU a sarkára áll, és nem hagyja magát, ha már eddig elment.
''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
Miert, nem ez tortenik?
Minden feltetelt megprobalnak atfaragni, targyalnak, hogy a kiszabott buntetesbol mit is lennenek hajlandoak vegrehajtni, stb.
Hat, nekem ugy tunik, hogy nem nagyon akarja hagyni magat.
Hajra EU, hajra DG Competition! 

hajrá eu! éljen a génkezelt eu-csirke, pusztuljon a magyar földműves!

Igen. Pusztuljon!
Kapják be, ha 3-szor annyiért akarnak termelni, mint külföldön! Nem vagyok jótékonysági intézmény, hogy adományokkal támogassam őket!
Aki hülye, haljon meg!

Ezt ne itt beszéljétek meg.
''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

Ezért írtam OFF-ba... 
Aki hülye, haljon meg!
Az EU a genkezelessel kapcsolatos szabalyzast a tagorszagokra bizta, amugy masreszt meg nagyreszt az EU a mezogazdasag tamogatasarol szol.
Dobj ujra!

Látom, hogy mindenki OFF-ba ír, de moonman részéről a #6 egyértelmű kötözködés (
), és a mezőgazdaságos témának semmi köze nincs ehhez a topichoz, még közvetve sem. Úgyhogy mezőgazdasággal kapcsolatban mindenkinek irány a poltopic!

szeretnéd, mi? nem fogok.
nem hinném, hogy itt arról lenne szó, hogyan bújjanak ki, egyszerűen védik az érdekeiket, az eu meg érvényesíteni akarja a többiek jogait(?), érdekeit.
így aztán keresik a közös nevezőt. a forráskódot azért mégsem kérhetik, hogy tegyék szabaddá. jó megoldásnak tűnik, ahogy a cikk is írja, hogy ''mellécsomagolják''. gondolom így sem tartana túl sokáig visszafejteni, ami viszont megint a licencbe ütközik, szal kicsit bonyolult a kérdés.
''nem hinném, hogy itt arról lenne szó, hogyan bújjanak ki, egyszerűen védik az érdekeiket''
Ertem. ''Biro ur, en nem szokesben voltam, egyszeruen vedtem az erdekeimet!''
A forraskodrol meg max idiota ujsagirok beszelnek, vegig az API-krol volt szo.
[Szerkesztve]
Fölösleges Moonmannel vitáznod. 
Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.
Azert meg mindig kevesbe fajdalmas, mint a sajtreszelo 
Bruhahaha.

Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.

hogy áll a zojjektum? kivetted mán a vízbűl a zoxigént?