miért kék a hír? 
Religion – causing genocides over differing imaginary friends

Akkor csak 1 kérdésem maradt. A régi motorban a forumnál, amennyiben az cikkhez tartozott volt link a cikkre. Ez most hova tünt? Lehet, hogy egyedi a problémám, de én elég soxor szoktam volt régebben a fenti módon vissza jutni a cikkhez, ha vmit pontosabban meg akartam nézni.
Nem lehetne vhogy vissza varázsolni?
Azt még nem tudtam eldönteni, hogy teccik-e vagy sem az új design, minden estre, mintha kicsit áttekinthetőbb lenne. Úhogy majd csak mexokom 

Jó a mazochistáknak: amikor rossz, akkor jó. Amikor jó, akkor rossz, tehát jó.

A fenti fekete sávban van egy 'eredeti hír' menüpont.
[Szerkesztve]
sch qpa | lopóschokk team
mire erre én rájöttem.thnx 2 Anulu
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Legend, Nikon D5000

En meg azt nem ertem, hogy miert nem lehet az osszes topic TARTALMABAN keresni? Persze lehet, hogy csak en nem talaltam meg, hogyan lehet...
Mit értesz ez alatt : miert nem lehet az osszes topic TARTALMABAN keresni? ?
A keresőnél van egy legördülő lista, ahol ki lehet választani, hogy topikon belül, topikok között, stb. szerint akarsz keresni. 
Eh, már megint nem figyeltem, bocsi 
[Szerkesztve]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

Összes topic tartalmában? Annak mi értelme? Megkeresed a topicot, majd azon belül is kereshetsz.

Ha már külalak váltás, nem lett volna megoldható, hogy végre az egész portal középen jelenjen meg, és a képernyő bal szélén, vagy akár legyen 1280x1024-es változat is?
Amúgy tetszik az új motor, csak még nagyon sokat kell szokni, állandóan reflexből kattintok bizonyos dolgok régi helyére még mielőtt az oldal betöltődne 
RI/OS4 is preparing to lunch!

Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.

A topic címek nem mindig tökéletesek...
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak...

Nekem tetszik az új oldal! Szerintem sokkal jobban átlátható az egész!
Aúgy kezdőlapnak is ez van beállítva nekem!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+, 2x1GB Kingmax DDRII800, Sapphire Ati Radeon HD2600XT 256Mb GDDR3 800/1400 AGP

jééé...tényleg 
na mind1, legközelebb jobban figyelek.
Jó a mazochistáknak: amikor rossz, akkor jó. Amikor jó, akkor rossz, tehát jó.
PH! 1280-as felbontással
[link]
Religion – causing genocides over differing imaginary friends

Nekem tetszik...! Gratula a PH
-nak!
Chanel,Hugo Boss,Bulgari,D&G,G Armani,Paco Rabanne illatok 3 620 Ft-ért? http://hardverapro.hu/apro/elado_minosegi_markas_parfumuk_fm_illetve_kiegeszi/friss.html

Á nem is mondok semmit mert csak leugatnának...
A k-r a nem tetszik egy gyenge kifejezés... 
[Szerkesztve]
---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---

Nagyon állat a PRIVÁT üzenetküldés, persze az oldal se rossz csak szokatlan....
Elismerés
: www.füvezz.hu :: www.amykor.hu :: www.kventa.hu :

Hát egyenlőre kicsit szokatlan,de nem néz ki rosszul.
mod.:bár a régi nagy Prohardver logo maradhatott volna
[Szerkesztve]
Jáájjj

Néhol nagyon szokatlan, (idő kérdése csak megszokni) de mindent összevetve szerintem sokkal jobb lett az oldal (pedig az előző is jó volt)!
Elismerésem Parciék felé! 
''Aki kitart a saját hülyesége mellett, egy nap bölccsé válik''

Ha jól gondolom a kékkel kiemelt hírek azok, melyek oda oldalt kerülnek a napi hírek mellé (friss híreink) a hét főbb hírei rovatba. De erősítsen meg valaki aki biztosan tudja...
''Aki kitart a saját hülyesége mellett, egy nap bölccsé válik''
és ott a pont, gratula 
Elindult a PH! blog, csekkold a főmenüt!

PH POWA! 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP Enterprise Messaging Administrator 2010

halelujah! 
bár én még mindíg el el morzsolok néha néhány könycseppet mikor az ol'skul barna PH! eszembe jut.
♥ Vortec 6.0L V8 ♥

Kár, hogy nem használja ki a helyet és jobb oldalt nagy űr tátong...
photo.pel.hu | hidephotography.com

Kicsit visszaolvasol és láthatod a megoldást: [link]

Hát ez elég gyenge, mint megoldás. Értékelem a lelkes igyekezetet, de ez csak egy buhera. Ne nekem kelljen már minden honlaphoz stílust csinálni és váltogatni köztük....
Miért nem lehet az adataimnál beállítani, hogy mekkora képernyőt használok? Esetleg - de ez már a java ovi második előadásának anyaga
- miért nem kérdezi le, hogy mekkora felbontást használok...
Igen , az a logo olyan szép volt..
De gondolom amiatt volt csere, hogy pda-kat se terhelje le nagyon...
A php az önbizalomhiányos programozók nyelve, már alapból kérdőjellel kezdődik a kód.
Az meg az első előadás anyaga, hogy Java != Javascript 
The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX

el vagy tévedve, de nagyon.
neked kell? neked mit kell? max. beállítani a mások által megoldott stíluslapot. mellesleg manapság nem véletlen nem 1280 a legtöbb site. itt is döntés kérdése volt, h marad az 1024, de egy könnyed mozdulattal gond nélkül portolható lenne az egész 1280ra, hiszen full css-ből megy a layout. ha majd eljön az ideje, 1280ban fog virítani az oldal.
a rios4 ezen ''hiányosságok'' ellenére az egyik legfejlettebb portálengine itthon, ráadásul folyamatosan kerülnek bele olyan fícsörök, amelyekkel még jobban elrugaszkodik (majd) a mezőnytől. de ezek alapvetően (komoly) tartalmi kérdések, és nem ''piszlicsáré'' felbontásparák.. érdemi dolgok.
1982.06.20-2010.08.24.
Hagyd el kolléga!
Szerintem full nem tudja, hogy mit is jelent (illetve takar) az a fejlődés amin a RIOS átment és azzá lett, ami. Az egyik (ha tán nem a legfejletteb portálmotorrá) a magyar neten.
Egy ilyen kötekedő hsz. szerintem nem érdemel egy 2 soros válasznál többet. Max. még egy linket linket ahol megtalálja a felvetésének megfelelő topikot.
Kattints, hogy jó legyen nekem: http://href.hu/x/d4eg ;P
Majd szólj, ha minden háztartásban minimum 17 vagy 19 colos tft esetleg 19-21 colos crt monitor virít. Akkor lesz életszerű 1280*1024 felbontásra optimalizálni a fórumot.
A nagy átlag szvsz egy jobb 15 colos vagy egy átlagos 17 colos crt -t használ. 1024*768 -as felbontáson. Van, aki még ezt sem. 
Szerk.: marhaságok kijavítva. 
[Szerkesztve]
Nuclear launch detected Megszületett Máté, 3100g, 55cm. 2005. IX. 16. 15:42 -kor Megszületett Balázs 3170g, 55cm. 2008. VII. 5. 02.25 -kor:)

Ez a webhely nem adóforintokból él, amennyire tudom. Nem is a mi befizetéseinkből. Inkább köszönetet kell mondani minden lehetőségért, hogy megnyilvánulhatunk a jóvoltukból. Ha kitöltni a monitort, ha nem.
[Szerkesztve]
aNaLyZe tHiS!

Hát fiúk ez profi munka volt! Tök zsír lett a portál!
Minden elismerésem! 
Riszpekt
Sziasztok!
Nagyon tetszik az új fejlesztés! Gratulálok!
Lenne egy kérdésem:Azt hogy én mit küldtem el privát üzenetbe azt miért nem látom?(tudom nem e-mail program)de jó lenne azért tudni mit irtam mondjuk 2 éve válasznak.
Köszönettel:Gorlin
'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő
Látom,már megcsináltátok a privát üzenetet hogy lehessen látni mit küldött az ember.
Ez így már nagyon profi!Le a kalappal.
[Szerkesztve]
'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

Hali!
Kicsit meglepődtem az arculatváltáson, de már kezdek hozzászokni 
Két apró megjegyzésem lenne:
1., Sajnálom, hogy eltüntek a hírek közül az IT és Mobil hirek. Sajnos van 8-10 nap lemaradásom a hírekkel, és egyszerűbb úgy olvasni, hogy lehozok mondjuk 50 hírt és ott van mindhárom portál hírei időrendben. Ezért most az ITNewsról olvason a híreket (amíg lehet). A többi portál mikor fog átállni a 4-es verzióra?
2., Nagyon jó, hogy az oldal aljára kerültek a forumos (és nyomtatós / emiles linkek), már korábban is hiányoltam ezt a megoldást. Viszont megmaradhatna a régi ikonos verzió is, hogy ha később visszanéz az ember egy hírre, ne kelljen az aljára menni, hogy be tudjon menni a fórumba.
Türelem rozsdát terem...

Sziasztok!
Van egy gondom. Tegnap még volt olyan rész, hogy Forumhozzászolások (vagymi), de ma már nincs? Van Privát Üzeneteim és Kedvenceim. Semmi egyéb. Bennem van a hiba?
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

Nem benned van a hiba, valami gáz van/volt a szerverrel, de Perci egy másik topikban leírta ezt. Asszem a RIOS/4 topikban.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

köszi. fogalmam sincs hova lett volna a leghelyesebb beirni ezt, RIOS/4 topicok még nem láttam.
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

Szerintem nem én voltam eltévedve... 
Viszont türelmesen várok már majdnem öt éve, hogy 'eljöjjön az ideje' a 'virítás'-nak... 
Valahogy nekem a 'mezőnytől való elrugaszkodás' sem tűnt fel igazán, hacsak azt nem számítom elrugaszkodásnak, hogy pont úgy néz ki most is, mint öt éve...
Egyébként az elmúlt évek során sem sikerült rájönnöm, miért ütközött ekkora ellenállásba a felhasználó által beállítható felbontás, ha már úgyis CSS... Ugyanis én ezt mertem felvetni, nem az egész site átállítását default 1280-ra...
Na, várok még öt évet, hátha... 
Majd ha már mindenkinek FullHD monitora lesz...
Jöhet a gyalázás, meg a marketing szöveg a portalengine-ről, meg az egyéb marhaságok Pacáktól... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]