2012. május 23., szerda

(#1) Mike T.

Mike T.
(tag)

Olyan oprendszer, hogy apple nincs. :Y
OS X van.

(#2) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ez az elforgatható monitor miért kellett? :F
szvsz felesleges, de biztosan drágább mint a hagyományos megoldás.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#3) dr faustus válasza Kalandor (#2) üzenetére

dr faustus
(senior tag)

ez az elforgatható monitor miért kellett?

Mert így tablet pc-ként is lehet használni.

Warning: Explicit Content

(#4) Kalandor válasza dr faustus (#3) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

tudom, h mi a tablet pc, de egy hyperköltséghatékony konfigban mit keres?:)

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#5) csigafej

csigafej
(kvázi-tag)

Hi!

Ez a hír hol olvasható?

(#6) Nicky Nygaro válasza csigafej (#5) üzenetére

Nicky Nygaro
(kvázi-tag)

Bal oldalt fenn ''eredeti hír'' - katt
Egyébként én üdvözlöm ezt a hírt. Az tetszik különösen, hogy nincsenek benne mozgó alkatrészek.

(#7) cherockee válasza Kalandor (#4) üzenetére

cherockee
(fanatikus tag)

a koncepció része volt kezdetektől a tablet pc forma, mivel írótáblaként is hivatott funkcionálni az XO...egész oktatási eszköztárat akarják vele felváltani, van olyan leírás is ahol elmagyarázzák hogy váltja fel ez a gép a tábla, a füzet, az ellenörző, a tankönyv, és szinte minden más funkcióját, és ehhez kellett a tablet...

én is úgy gondolom, hogy olcsóbb lett volna, de ki tudja...azt se hiszem el, mikor egy notebook csak azért mert tablet lett belőle (azonos belső tulajdonságok mellett) 250-300 helyett 450-500 vagy több lesz ezresekben...

és amúgy ÜDV EGY IGAZÁN SZÉP PROJECTNEK...kemény hullámokat fog vetni a megvalósulás, mind a tömegek felzárkoztatásával, mind az új koncepciók hadával...

Nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék...

(#8) atuci

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Kiváncsi vagyok, mikor jelenik meg az ebay-en, valszeg veszek majd egyet.

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

Hirdetés

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.